- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanzaa #15241 üzenetére
Aham hátőőő, ez most kicsit elszomorító. Amúgy defy-nek sem olyan hűűű az az 5mpx-es kamerája, de tűrhető kültéri fotózásnál. Az, hogy feljön az nem jó jel, nekem az a gagyi kateg.
Az viszont jó, hogy kibír 1 napot. Nálam a defy is kibír 4-6 napot, ha nem játszogatnak rajta
Az, hogy kikapcsol szoftveres hiba, tehát javítható. Nem olcsó a készülék, ebben már elvárnám, hogy ilyen "elengedi a ragasztó" probléma ne legyen.
-
Chaser
legenda
válasz
Sanzaa #15097 üzenetére
Két oka lehet. Lenyúlták a postán, nyilván nem volt tracking. Másik ok, soha nem is adták fel. Van pár kötsög aki azzal gyűjt pénzt, hogy ilyen kis összegű dolgokat árul. Ha a vevő nem kapja meg, ált-ban ennyi pénzért nem fordul ebayhez/paypalhez és az eladónál a zseton. De ha odafordul simán visszakapja a pénzt.
-
Shoo
senior tag
válasz
Sanzaa #14927 üzenetére
Most megyek az Android progis fórumban hátha ott...szerintem az ingyenes CF-el nem tudod fixelni a market settings-et (jó ez...félig angol, félig magyar...
) Ha így van akkor szólj, mert nem vettem meg
Nálad se látja alapból a játékokat? Mondjuk Asphalt 6, Dungeon Hunter 3?
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
Sanzaa #14663 üzenetére
Igaz, hogy olyan szinten nem lehet buzerálni mint az Androidot de ez körülbelül a tabletet vásárló emberek 15-20 százalékánál fontos, a maradékot nem érdekli sem a root/Jailbreak, sem a ROM csere stb., szimplán csak out of the box használni szeretnék.
Ikoncsere, widget, (erőforrás zabáló) live wallpaper iOS -en is megoldható.
Akinek hiányzik a Flash annak ott a Puffin, igaz ez sem ad 100% -os támogatást, amúgy lassan búcsút lehet inteni a Flash -nek Androidon is mivel az ICS volt az utolsó olyan Android verzió ami megkapta a támogatást, Jelly Bean -re már egyáltalán nem lesz (max. home made tákolt verziók).
Az ötödik mondatod ugyanúgy igaz lehet az Androidos eszközökre is.
Hiába nem beszélünk róla soha de a nagy többségnél a warez is szempont ami miatt inkább az Android mellett teszi le a voksát. Százszor könnyebb a legújabb csili-vili játékot, a legújabb navigációs programot felvarázsolni egy Androidos eszközre mint arra amin iOS fut. Xbox360 -ból is ezért fogy több nálunk mint a PlayStation 3 -ból.A tudatos vásárló eldönti, hogy mire szeretnél használni, hogy mi a fontosabb számára, ha van rá lehetősége ki is próbálja és ez alapján dönt. A maradék meg megnéz róla pár képet vagy videót, megveszi, nem tetszik neki és utána telesír mindenhol mindent azzal, hogy ez mekkora egy használhatatlan sz@r.
Lényeg, hogy valamelyik kezedet mindenképp le kell harapnod, el kell döntened, hogy mi a fontosabb.
-
Shoo
senior tag
válasz
Sanzaa #14613 üzenetére
Köszi a linket és egyuttal duplán b@ssza meg...egyik, hogy vehettem volna tőled is a másik meg:
"Ezek a készülékek NEM MŰKÖDNEK tabjainkkal:- ZTE MF190(digimove),
- ZTE MF668A,
- K3565,
- OneTouch X200 (telenor),
-Invitel net&Go (ZTE MF637)
- Huawei E173s, E173u, E173-E2 (nagyon fontos a számozás utáni betüjel, mert ezeket nem támogatja!)
- K3570-z (TV2 mobilnet)"Pont MF637-em van csak t-mobile-os...
Hát video-t nem gondoltam, hogy készítek róla, beszélőset tuti, hogy nem. Gondolkodtam egy logout cikkben, ha van rá igény, de akkor segítség kellene, hogy mit próbáljak ki rajta, ki mire kiváncsi. Nagyon tetszik a gép, főleg az, hogy rádugom a dolgokat és tudja kezelni és eddig a hardver-szofver kombó is kielégítő. Tehát várom az ajánlott programokat.
(#14615) tjb007:
Azért ha jól láttam többnyire bejön szerencsére. -
aclandiae
senior tag
válasz
Sanzaa #14381 üzenetére
Köszönöm a tippet!
A garancia miatt inkább itthon szeretném megvásárolni. Nem is a szállítás kivárása, hanem a szükség esetén fellépő garanciális ügyintézés a macerás.
tjb007: neked is köszi! A tokban lehet is használni? Elég mutatós, és olyannak tűnik ami megvédi.
Sajnos ezt nem lehet kihangosítani, azt pedig szeretném. Mennyi idő lehet a feltöltése?
Amúgy ha játék is menne rajta, az mennyivel növeli az árát?
-
arnyekxxx
veterán
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Sanzaa #13964 üzenetére
nekem ez van fent és ékezetes
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anysoftkeyboard.languagepack.hungarian
-
vamzi
senior tag
válasz
Sanzaa #13930 üzenetére
Valóban az, főleg mert kezel. Dugtam rá pendriveot is meg vincsesztert is, és kártyaolvasót, sőt kamerát is és tökéletesen vitte
ftpre is azon keresztül csatlakozok és a helyi hálót is azzal nézegetem.
(#13931) arnyekxxx
Mivel az otg kábel csak annyit tesz, hogy az 5 eres mikro usb kábel egyik lábát testre kötik és így csinálnak belőle 4 eres kábelt, így sanszos, hogy létezik, amit írsz, ha nem, akkor az nagy trehányság az adott gyártótól. -
ityam
őstag
válasz
Sanzaa #13707 üzenetére
írtam a speedshopnak és azt tanácsolták hogy vigyem vissza gariba és megnézik...
Mondjuk most még egy fura hibát tapasztaltam amihez biztosan nincs köze az előbbi hibáknak:
Kiraktam desktopra egy pár játékot és van olyan amire rákattintok és azt írja nincsen telepítve és nem is indul el persze. Ha megpróbálom ujra felrakni akkor látja hogy már fent van és hogy lecserélem e. És ma már észrevettem olyan játéknál is amivel kétszer is már megcsináltam az ujratelepítést. Ezt sem tudom mire vélni. Ilyen hiba mitől lehet?
-
ityam
őstag
válasz
Sanzaa #13704 üzenetére
ghoo tab 7000.
Amúgy tényleg írnak a mobilarénás tesztben is erről a hátlap benyomódásról de nekem nem kell benyomni. éppen ha már hozzáérek csinálja.Defaulton volt a kordináta rendszer. de kipróbáltam hogy átállítottam a másikra. úgy sem javult meg. és miután visszaállítottam utána sem
-
Mittu88
senior tag
válasz
Sanzaa #13585 üzenetére
A magazin letöltése kicsit érdekes volt. Amikor elkezdte letölteni az újságot, kb 1 percig 0%-on volt, aztán felment 10%-ra. Ezután vagy 4-5 percig 10-en volt, aztán egyik pillanatról a másikra behozta az újságot. 10%-ról
De amúgy ingyenes torrentet használtam, az le van korlátozva?Na ezt mondom a haveromnak. Köszi szépen
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #13536 üzenetére
Haaaat... Ilyet nem akarok! Ellenben nemsokara megjon a fizetes. Es most joarasitve lattam megint a GT-P3100-t.
Ha kiegyezek vele, akkor a gyereknek siman belefer valami.. olcso a koltsegvetesbe. Mondjuk egy CT7015, vagy ilyesmi. Foleg, ha van Tesco-ban. No persze, a Skype video nem lenne rossz rajta. Akkor megmutathatna nekem vele dolgokat.
Persze a legjobb valami strapa-tab lenne, ami... Errol jut eszembe, hogy lattam olyan bicajos GPS-t, ami strapa GPS. Nem lattatok ilyesmit, kiani, androidos verzioba? -
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #13531 üzenetére
A pixelhiba engem mocskosul zavar! Lehet, hogy masnak aprosag, de ha egyszer eszreveszem, utana mar sosem tudok a keszulekre ugy gondolni, mintha jo lenne!
A gyereknek tetszik ez az ujaval rajzolgatos dolog, meg jatszana a keszuleken, filmet nezne, meg ilyenek... gondolkodom rajta, hogy veszek neki valami olcsot. A ZT-180 nem kell neki, mert az egy sz@r! Szerinte is, pedig probaltam neki reklamozni. (Abban minden keppen igaza van, hogy stylus nelkul semmire se mesz vele. En tudom a kormommel vezerelni, de neki meg puhak a kormei, es nem hasznal. ujbeggyel meg annyira kell nyomni...)
-
vamzi
senior tag
válasz
Sanzaa #13529 üzenetére
Az pixelhiba lesz tutira? Nem pedig csak foltos a kijelződ, mert a háttérvilágítás ledje nem egyenletesen világítja be a kijelzőt?
Csak mert a kínai táblák közül szerintem az összes küzd azzal a hibával, hogy a led háttérfény nem egyenletesen világítja be a kijelzőt, és emiatt a fekete háttérnél fehér foltok jelennek meg a szélen(nagy fényerőnél)...Legalábbis ami eddig a kezemben volt kínai, azon mind jelentkezett.
Használat közben kb észrevehetetlen.
Ha már számolgatsz, akkor sejtem, hogy pixelhiba
-
kelzsoca
félisten
válasz
Sanzaa #13526 üzenetére
Letöltöd ezt: AnySoftKeyboard
Mellé a Magyar nyelvi kiegészítést: Magyar AnySoft KeyboardFeltelepíted mindkettőt, beállítod alapértelmezettre, összekötöd a gépet a bill.-el, és az ékezetes betűket adott billentyű 2x lenyomása esetén éred el (pl: E kétszer=>É)
-
mipityu
tag
válasz
Sanzaa #13216 üzenetére
Akkor az pont a határ :-)
Az a baj a jelenlegi internetekkel, hogy nagy részük ADSL és a technológiából adódóan kicsi a feltöltési sávszélesség. Már évek óta mondogatom, hogy amíg általános nem lesz a legalább megabites nagyságú feltöltési sebesség (a letöltési az már elég szokott lenni), addig kár erőltetni a videó telefonálást.
Hiába jó a kamera felbontása, ha a sávszélesség nem elég a továbbításra. Tudom még sok minden kell a jó minőségű kép továbbításhoz, képalkotáshoz, de én most csak a sávszélességre - mint minőség gátló tényezőre - próbáltam rávilágítani.Természetesen - mint már írtam - ez nem jellemző (kis sávszél) az aag és közöttem levő próbára, mert mindkettőnk netje elég sávszélességgel rendelkezik (ha nincs vihar :-) ).
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #12901 üzenetére
De gondolkodtam... csak amikor gondolkodtam, nem lehetett meg beszerezni a media editon-t, csak a nagyot, az viszont tul nagy nekem. Mar lehet kapni, itt is, de a Samsung olcsobb valamivel... Sot, az ICS-es 3100 jelentosen olcsobb. Mondjuk a 1280x720 IPS nagyon bejovos! A 3110 PLS kijelzoje is nagyon ott van, de annak mondjuk kisebb a felbontasa. A 6800 SAMOLED-je meg... nem semmi az a joszag! Es meg ez utobbi is olcsobb.
nem lehet donteni!..
Szoval, egyik jobb, mint a masik... el is koltottem a TAB-ra szant penzem bicajra!
Lehet, veszek valami olcso BT modulos verziot kinabol. Tudod, az 50kHUF/kg arubol kerek egy 40 dekat!
Szerk: de a Toshiba formaterve nekem nagyon bejon, azokkal a lecsapott sarkakkal. Kerdes, hogy tenyleg olyan jo-e, mint amilyennek latszik! A Sony-nak kellemes a fogasa... -
-
gipsztigris
addikt
válasz
Sanzaa #12632 üzenetére
Ezt utálom, amikor telerakják az egész netet a nemlétező készülékekből!
"Készlet: Érdeklődjön!"
Wayteqnél sajnos ennek már hagyományai vannak! Példa erre az xTAB-50 is, amit több hete árusítanak (van olyan üzlet ahol szépen fel is vették a rendelést) és még mindig csak ígéret, hogy TALÁN Május 07-én érkezik.És mire majd megérkezik (ami jó eséllyel még hetek múlva lesz) addigra ez az ár sem lesz valóság, hanem majd egy picikét több.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Sanzaa #12607 üzenetére
Elsöre nem is rossz. A kijelzö felbontása és az aksi gyengécske csak.
Nekem volt xtab 100 ami 3 hó ap után behalt javitani sem tudták, visszadták a pénzt, annak ratyi kijelzöje volt az 1024 es, nem tudom ips mennyit javitott rajta.
Hol lehetne egy ilyet kipróbálni mert jó ára van.Zod1ak: várjuk a tesztet
-
Clemi
veterán
válasz
Sanzaa #12257 üzenetére
Van egy sejtésem, hogy az ICS miatt nem szinkronizálja a naptárt, mert a Wayteq xTAB-70i-nél ugyanez a probléma alapból, sőt a facebook címtárat sem hajlandó szinkronizálni, kizárólag a google+ névjegyzéket. A naptárra ugyan van megoldás, de elég vicces, hogy külön exchange fiókot kell emiatt létrehozni. A korábbi Android verzióknál nem volt ilyen gond, legalábbis nekem a froyo-val azonnal szinkronizált mindent, még a facebook-ot is elég volt mindössze a gmail-es címem beállítani.
-
canniball
nagyúr
válasz
Sanzaa #12020 üzenetére
Dettó.
z0d1AK!
"WayteQ xTAB-70i"
Múltkor jártam a nem-vagyok-hülye-boltban ahol egy Maxtab volt kiállítva, ahogy gugliztam annak kb. ilyen súlya van (és az nem tűnt pehelykönnyűnek), ezt figyelembe véve ez így elég kényelmetlennek tűnik hosszútávon. Vagy qrva izmos kisujjad van...Vagy tévednék?
"Nem tudom, hogy ez normálisnak számít-e, vagy valami különleges képességre utal-e.
"
Nyilvánvalóan csakis az utóbbiról lehet szó."A Voda a nagy okos boltjában kemény 208.300 forintért osztja a 16 gigás wifis BlackBerry PlayBookot. ... Németországban a PlayBook kemény 200 euró a boltokban..."
1euro=296,67Ft-> 200euro=59334Ft, a különbség 148966Ft, az naggyon dúúúrva.De végül is érthető, elvégre a német életszínvonal sehol sincs a miénkhez képest...
kelzsoca!
"Kérdeznéd ezt meg itthon, az 54% lehet felmenne 95% köré"
Biztosan; de úgy gondolom ennek oka nem az igény hiányában hanem az árban keresendő. Ezért is írtam hogy Ha lenne a wifi only és a 3G verziók között mondjuk 5k különbség és lenne hozzá reális árazású (akár prepaid) net csomag szvsz nagy valószínűséggel egyből javuló tendenciát mutatna a kereslet. -
Z.É.T.
őstag
válasz
Sanzaa #11833 üzenetére
"[Valami készülődik ConCorde-ék táján]
9.7 IPS Plus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GPS-szel és bluetooth-szal"Ha minden igaz, akkor erre a készülékre várok hetek óta, mióta csak 10 percenként F5-özöm a kedvencnek beállított topicokat!
Most úgy tűnik, mindent tud amire szükségem van.
Gondolom a tartozéklistában a billentyűzet tok véletlenül van benne és normális esetben az opcionális listában a helye. Még egy jó ár hiányzik és persze egy hozzávetőleges megjelenési időpont. Előrendelőknek lehetne némi kedvezmény.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Sanzaa #11819 üzenetére
Meló van, nem volt még időm belemélyedni, de ami késik múlik, addig pár tömondat róla.
a 109,9$ verziót vettem, a GPS nélküli "csúcsmodelt" fizetni 106$-t fizettem, 4$ husvéti nyereményt beszámoltak. 6-án rendeltem meg, 18-án hozta a postás a csomagot.
Összehasonlitási alapom annyi, hogy iPad már volt a kezemben pár percet (na ez nem olyan
, egyébként tablet és androidszűz vagyok.
Csodát nem vártam, nem is kaptam, 24eFt-ért nem jött kiugró minőség. Nem egy atomstabil a felépítése, fényes műanyag, kicsit nyöszög ha jól megfogom, de maga a rendszer az gyorsan reagál, a tapizás egy álom a rezisztiv gps-emhez képest, flashvideó szépen megy telepítés után, Market látja a gépet.
Milyen (free) játékot érdemes rátenni amivel jól meg lehetne izzasztani? Az Antutu teszten 3060 pontot ért el.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #11819 üzenetére
En csak ezt neztem meg...
Hat, egy 2000 alatti Quadrant meg egy telefonnak elmegy, de egy tabletnak.
Az azert manapsag mar ez (1012) eleg szereny.
2 eve ez volt a csucs, de a telefonomnak 2300-at mutat a Q.Meg a kijelzo is kicsinek tunik.
Persze 25 ezer Magyar Forintert jo lehetne, ha hinni tudnek a Panda-garancianak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest