- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
köszönöm mindenkinek az e-könyves linkeket, tippeket!
(#12253) keccsa: ez nagyon jó
Kafkát, Örkényt, Londont is találtam
-
AXisBOLD
addikt
válasz
kelzsoca #11878 üzenetére
&(#11894) mArZsi
hi
rég jártam erre...
úgy tűnik egyszeri eset volt, mert azóta nem produkálta.
akkor hülyül be kicsit egyébként mikor rá van dugva valami. táp, usb-vel bill., egér, hub, pendrive.
nem tudom van-e összefüggés mert konkrétan nem teszteltem le, csak mikor gond volt, mindig lógott raja valami.
töltője mondjuk kihúzás után egyszer rendesen megütött, zsibbadt is a kezem.
más: hogy lehetne elérni, hogy ne az elalvás/képernyő kikapcsoláskori időt vegye alapul?
egyszerűen nem ébreszt sehogy, mert nem megy tovább az óra ilyenkor.
ez a tablett sajátossága lehet?
+1: play-en elég sok alkalmazást nem látok. hogy tudnám telepíteni őket? appbrain-el se mennek ezek. úgy tudtam az azért van, de csak annyival jobb hogy legalább megtalálja, de install-ra bökés után a play-re irányít, ahol a szokásos nem kompatibilis...fogad.
-
AXisBOLD
addikt
concorde 7015-el tapasztalt már valaki ilyet?
[link]random kikapcsol a gép. kezd nagyon idegesítő lenni!
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
ha egy usb hub-al rákötök a tablettre egy egeret és egy billentyűzetet, akkor mind a kettő használható lesz?
nincs meg a hubom és ha ez nem működik feleslegesen nem vennék...
szerk: merevlemez bölcső+vinyót fel tudom valahogy ismertetni vele?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Pharaoh #11487 üzenetére
Pl.: TeamViewer
-
AXisBOLD
addikt
válasz
arnyekxxx #11454 üzenetére
hülye dolog tőlük, így születik a sok láma
(#11455) Mandarinn: akkor én se agyalok rajta, főleg hogy kicsit komolyabb tableteknél is jelentkezik ez a hiba, ahogy írta egy kolléga.
de azért írok a gyártónak és megosztom az infót itt.
egész más: azt hittem feladta a tablet, teljesen meghülyült. ugráltak az oldalak ide-oda, random nyíltak meg az alkalmazások, nem reagált az nyomkodásra.
aztán rájöttem, hogy ugyan az hülyíti meg mint ami a rádiós egeremet:
fura, de ez van
-
AXisBOLD
addikt
ConCorde tab 7015
egy kis verdikt, pár nap nyomkodás után:
-a sebességre nincs panasz, menü animációk gyorsak, nem akad a rendszer. 3D-s játékokat nem nagyon volt alkalmam tesztelni, mert nem sok ilyet lát
marketen, play-en. CHAOS nevű helis játék szépen fut, dead space(ezt látta, le is szedte, telepítette, de mikor az ea szerverről akarta leszedni a fileket szerver errorral leállt), modern combat 3 nem látható. a játékok betöltése zavaróan hosszabb egy kicsit, mint pl nexus s esetében.
-wifi, net nagyon gyors és ott is talál jelet ahol más eszközeim nem(nexus s, PSP, PS3, pc), ebben a legerősebb szerintem.
-a hang egy ilyen eszköztől az elvárható szintet hozza, kicsit többet is, szépen szól. skype valamiért nem akart eddig tökételesen menni. nem láttak rendesen és a hangom is akadt, de fordítva minden jó volt.
-a hozzá kapott füles tényleg kritikán aluli, inkább ne is adtak volna.
-kamera kicsit el van csúszva a jobbra, így videótelefonálásnál nem teljesen középen kell tartani az eszközt, de ez nem zavar.
-anyaghasználat, összeszerelés tényleg minőségi érzetet ad. nincsenek illesztési hibák, nem kopogós műanyag, a tapintás is jó. a jobb oldalán a hátlap picit recsegett, de ez egyszeri összenyomásra elmúlt.
-giroszenzor jó, láttam már gyorsabbat, de ebben legalább van
. oprendszert szépen forgatja. játékoknál tökéletesen működik.
-a hozzá vásárolt billentyűzet factory reset után gond nélkül működik.
-a kijelzőt annyira nem firtatnám, 35k, ezt tudja, a célnak megfelel. fényerő ok, színek ok, betekintés 0, felbontás meg nem egy New iPad-é, de az ára sem. 7"-on a 800x480 így néz ki. abszolút használható, de nem hi-def.
-az érintés érzékenység kicsit szokatlan. kapacitív létére erősebben, vagy inkább határozottabban kell megnyomni, mert a finomabb érintésre az előzőleg megérintet pontot fogja újra "megnyomni". de ez ritkán jött elő.
-akksi jól bírja, napi ~8 óra wifi, játék, böngészés. csütörtök hajnal óta megy telepről, most fogom tölteni. 2 nap szerintem korrekt.
-pc-re kötve egyből felismerte a belső és az sd tárhelyet is. patent, ezzel sincs gond. 150MB-ot kevesebb mint 1perc alatt másolt fel. 1,5GB-re 26 percet írt...azért megoldotta 10perc alatt
.
ja és tölti is usb-n keresztül. valahol olvastam, hogy csak a saját töltőjével megoldható, mert több kell neki, mint amit usb-n fel tud venni, de lehet hogy ezt már keverem másik tablettel.-film, MoboPlayer, avi, blueray rip: folyamatos lejátszás, kép, hang ok. jobb is mint amit elvártam. fülessel nagyon szépen szól. nem a sajátjával
, pana agybadugós.
-zene, PowerAMP, mp3: eszméletlen jól szól, persze fülessel, hangszóró zenénél nálam nem jön számításba, de háttérzajnak így is megfelelő.
-ami kicsit zavar, hogy Paly nem 100%-os, de ezt is könnyen orvosolni lehet
.
-egyetlen ami nem tetszett és igazából zavar is, hogy ha akárhol megnyomom a kijelzőt, illetve a hátlapot, akkor az lcd 3 ponton "benyomódik". nehéz leírni...olyan kis körökben, mint a mozgó vizes háttérkép. alig lehet látni, de engem zavar.
ezen utolsót leszámítva 35k-ért még többet is kaptam, mint amit elvártam.
de pont ehhez kapcsolódik egy kérdésem:
ez a későbbiekben nem fog problémát okozni, illetve mitől van ez? garanciába belefér?
+még egy kérdés az akkuhoz: írja hogy első 2 töltés 10-10 óra legyen, csakis a saját töltőjével! első 10 megvolt, de most hogy rádugtam pc-re az usb-vel elkezdte tölteni. 15%-on volt, így a merítettséggel nincs gond, de ez így most jó, vagy lehúzzam és tegyem rá saját töltőjére? hogy okozok kevesebb kárt?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
nightmare13 #11358 üzenetére
factory reset segített
érdekes, hogy a készüléken magyar ics volt, mikor megkaptam, de most fr-el angolra állt vissza...
-
AXisBOLD
addikt
válasz
nightmare13 #11356 üzenetére
igen.
nem tudom mit nyomhattam el, pc-re dugva tökéletesen működik.
-
AXisBOLD
addikt
kis help kellene
nem tudom mit nyomtam el vagy mi történt, de se a betűk se a számok lenyomására nem reagál a billentyűzet.
backspace, enter, iránygombok, tálca működnek.
illetve a betűkre különböző programok indulnak el, pl g-mail, böngésző, stb.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
megjott a masina es a tok/billentyuzet paros is.
elso benyonasok jok.
ha valakit erdekel lovok fel par kepet, +leirom a tapasztalatokat.
-
AXisBOLD
addikt
köszi mindenkinek a segítséget!
emiatt döntöttem a 7015 mellett: * Elérhető Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich változat is.
+ lesz a tok/billentyűzet páros is.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
canniball #11306 üzenetére
no, köszön az infót, hasznos volt!
visszaolvastam. nem jöttem rá mire gondolsz jóárasítás alatt. de...
Íme a 7015
a 7020
és a kép szerint a hozzá járó fizikai bill. amo ~5k
olvastam a beszélgetéseteket, hogy az új miért lehet olcsóbb. nem értek hozzá ezért nem szállok vitába, de nem ezért lehet? tudásban nem nyújt sokkal többet(?), csak van hozzá +billentyűzet. nade ezt csak zárójelben gondoltam, a lényeg...
...WayteQ xTAB-70 ebben a 800-as proci erősebb lenne?? Cortex A9 ennyit számít?
főzött romok nem érdekelnek, 2.3 na igen, de együtt tudok élni régebbivel is.Huawei IDEOS S7 Slim: gps, fényképező nem érdekel, teló mindig van nálam. gyári market sem. esetleg 3G miatt meg ez jobban, de nem találtam új, független darabot sehol.
7020 vs. 7015: 15 tényleg jobban néz ki, nagyobb a tárhely. erősebb a 3D gyorsító. de ha jól látom másban nincs különbség a kettő között.
(#11307) nightmare13: köszi! le is beszéltél a használtakról
.
áhh azt hittem már látom az alagút végét, de most megint nem tudok dönteni
mondjuk fizikai billentyűzet kell!! ez biztos
fontos: amit linkeltem billentyűzet, az lehet amit a 7020-hoz adnak?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
nightmare13 #11300 üzenetére
korrekt a hardver és nem néz ki olyan rosszul, mint ahogy leírták. legalább nem iPad replika.
de ez most sok lenne nekem.
innen úgy 40k-ig van elfogadható eszköz?
ConCorde Tab 7020 Ez??
ez így nem is lenne rossz:
megmondom konkrétan mire kellene: egyrészt mint már írtam, kipróbálni magát a tabletet. másrészt elutazok, hosszabb időre. gagyi notebookot nem akarok venni. ezt akarom helyettesíteni egy időre. emailt, net, elérni az otthoniakat, film. kb ennyi.
szerk.: használt tablet vétel mennyire egészséges ötlet?
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
szeretnék kipróbálni egy tabletet a mindennapos használatban.
ezt állítólag 20k-ért be lehet szerezni itthon és nem is tűnik rossznak. 1GHz, Wifi, 3G!, 7 colon.
más hasonló alternatíva?
nekem most az ár lényeges elsősorban. 20k-ból akarom megúszni.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
alba-regia #9484 üzenetére
én is abban bízom...mármint nem a forint gyengülésében
(#9487) z0d1AK: lájk!
-
AXisBOLD
addikt
pedig nagyon kellene...most még nem is venném igazi hasznát, csak kell és kész
.
azt már eldöntöttem, hogy nem notebook, netbook, ultrabook lesz, hanem fizikai billentyűzetes tablet.
csak még akkora a hájpja ezeknek, hogy az áruk irreálisan magas.
ettől függetlenül én azt mondom, hogy abszolút jól használható és teljes értékű készülékek(billentyűzet+touchpad-al!).
aki meg az optikai meghajtót hiányolja 2012-ben úgy kell neki
.
-
AXisBOLD
addikt
jól olvasom, hogy majdnem mindegyik gyártó elkezdte másolni azt az idióta Apple üzletpolitikát, hogy egy tabletben vagy csak wifi vagy csak 3g van?
Egyedül a Vodafone Smart Tab 7-et találtam, ami nincs megcsonkítva. Van benne wifi, 3g, gps, bluetooth. Ezek ma alap hogy legyenek, nem egyenként, hanem így egyben.
Van olyan tablet, amiben ezek megvannak és van fizikai billentyűzete?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
alba-regia #9304 üzenetére
köszi
nekem ez lenne az ideális gép, de még kicsit sokallom, ha nem is változik az ára nyár végén biztos veszek egyet.
(#9310) z0d1AK: A TF201 és a TF700t között csak a kijelző felbontása a különbség? (így belegondolva szerintem se lesz ez olcsóbb jó darabig, max mikor kifutó termék lesz).
-
AXisBOLD
addikt
nekem pont a dokkoló lenne a lényeg, asztalim van meg Nesus s-em és ezzel a kettővel tökéletesen elvagyok, de mobilizálni akarom magam. Notebook/Netbook helyett akarnék egy dokkolós tabletet. A 11" pont megfelelő lenne.
Akkor szerinted várak még vele? Közben keresgéltem és elég húzós az ár, 180-190k :S
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
Asus Transformer Prime-al szemezek. Tud valaki megjelenési dátumot, árat? Vagy hasonló terméket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged