- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsano
tag
Az Al***-ban akciós a Doogee T10 8 GB + 128 GB Szürke, 4G/LTE, 66 990 Ft. Ismert márka, ennyi pénzért egye fene, egyet rendeltem.
-
Dzsano
tag
válasz
tjb007 #40754 üzenetére
Nem kellene már ezt a Prestigio-t beírni ide, mert van helyette sokkal jobb is.
Összezavarhatja az érdeklődőket.Ez a NEM IPS kijelzős 16x9-es képarányú modell:
Prestigio MultiPad 8.0 HD 8GB (PMP5588C_DUO) tablet,
Ez se IPS 4x3-as képarányú:
Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo (PMP5580C_DUO) tabletÉs ez a jó, IPS kijelzős, melyet ajánlani érdemes, ha ilyen kategóriában gondolkodik a vásárló:
Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 (PMP7280C_WH_DUO) tablet.Árban nincs nagy különbség.
-
Dzsano
tag
Én megnézném ezt is (kb. ua. mint a Concorde Tab Novum):
Prestigio MultiPad 9.7 Ultra Duo 16GB (PMP5597D_RF_DUO)
[link]
Sajnos az e-betűs boltban elfogyott, de talán még kapsz máshol. Piros/feketében klassz.
A + elegáns tok és a 2 év gari miatt jobban megéri mint a Concorde.
Érdemes talán várni egy kicsit, mert napokon belül kijöhetnek az őszi modellek, 4 makkos procikkal, több memóriával. (és biztos, hogy drágábban)
-
Dzsano
tag
válasz
Deadhorse26 #39828 üzenetére
A laptop jobb lesz. Szvsz egy komolyabb 9,7-10' tabletet érdemes vinni, de árban ugyanaz, vagy több, és nem is sokkal könnyebb ~ 100.000 Ft.
Egy olcsó 15,6 laptop már simán kijön százezer alatt, táskával, vagy akár nyomtatóval, ajándékkal együtt. Ez meg tanulni simán elég. Mellé esetleg érdemes egy 7-8' olcsó (30-40.000 Ft, inkább 8') tabletet venni, hogy ágyban is használhassa. (de ne helyetted)
-
Dzsano
tag
válasz
DariusTrox #39832 üzenetére
Sajnálom, szerintem kuka. Főleg egy ilyen gép, nincs értelme javíttatni.
De a gyerek nem tehet róla, Ön miért hagyta ott? Nekem megjárta közép európát a tablet és még muxik.
Más:
Őszintén suólva rémülten nézem, amikor 3-8 éves gyerekekenek tabletet keresnek szüleik: ezzel le van tudva a gondoskodás, foglalja le magát azzal, osz' kész? (akinek nem inge, ne vegye magára) -
Dzsano
tag
válasz
marksz1 #39093 üzenetére
Szia!
Tegnap vettem ajánlom: Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 (PMP7280C_WH_DUO) csak feketében.
Nagyon finom! Elegáns is a + tok. Mindenre elég, jó a wifi, jó a kép, most is könyvet olvasok rajta, közben zenét is hallgatok róla. (füles nem jár mellé, én egy "komolyabb" fejhallgatóval használom)
A saját szoftverei is jók, az officesuite, és a könyvolvasó is baba. -
Dzsano
tag
8' IPS 1024x768-as felbontású tabletet szeretnék.
Igényeim: legalább 1 GB RAM, minimum 8 GB, de jobb lenne 16 GB-os háttértár,
aránylag jó akkuidő, megbízhatóság, jó kép, jó hang (fejhallgatóval) esetleg gyári tok.
Nem kell: GPS, 3G, nem lesz játék és fotózás.Annyit nézelődtem, hogy már nem tudok dönteni.
Ez tetszik:
[lPrestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 (PMP7280C_WH_DUO) ]Vagy a ConCorde Tab PLAY 16GB tablet lenne jobb?
És a MYAUDIO 816DCC milyen?
És ez a MyAudio Super TV2 816QC tablet 16GB?Vagy legyen az árbajnok: Sencor Element 8 V3 (Euronicsból)? Ez csak 34.990 Ft.
Mi miért olyan, amilyen, amit ajánlotok, kifejthetnétek.
Köszi, de drágábbra nem telik, ebben az árkategóriában 35-45.000 Ft kináljatok jobbat, ha van. Kínából se kell. Használt se kell. Köszönöm.
-
Dzsano
tag
válasz
gyuszmó #21780 üzenetére
Én igen. Egy Concorde 7015 van. FB reader olvasót használok, ami magyarul is működik és tudod állítani a betűtípusokat. Sikerült eltalálnom az egyiket,ami tetszik.
És lehet variálni a font properties-el, antialiasing, dithering, hinting, stb.
Ja, és már többen említették, én is aktívan használom az éjszakai módot.Kb. egy hét, mire megszokod.
Persze egy kindle jobb könyvet olvasni, de nem volt rá pénzem, a tablet meg mást is tud. (sexvideók lejátszását, például
)
-
Dzsano
tag
Szvsz Sanzaa is árulhatná "jóárasított" CC9.7-est 44.900 Ft-ért, vennénk belőle.
A Myaudio 9-hez, akinek tudott venni ennyiért ilyet, csak gratula, mert a túlreklámozott, enyhén sz*r Wayteq 7w is majdnem annyiba kerül.
-
Dzsano
tag
Úgy őszintén: megéri az idegeskedést, a szar gépet, érthetetlen, nem működő szoftvert és a garancia hiányát ezen készülékek Kínából megrendelése?
Mert ennyi idő és energia ráfordítással amit itt látok, szvsz már magyarországon is megvehetnénk egy jó készüléket, vagy uram bocsá ~ importból, európából.
Bár én egy belépő szintű tabot vettem, de egyszerű a képlet: megnézed a teszteket, hozzászólásokat, kialakul az igény, kiválasztod, bemész a boltba és megnézed élőben, megveszed, örül.
-
Dzsano
tag
Nem fagy le, egész gyors. Van olyan gyors, mint a mobiltelefonomon. (Xperia NEO)
De! Lefagy, ha több oldalt nyitok és teli van flash tartalommal, külön kipróbáltam a goldengate.hu-val
Ez van. Felrakom a mobil operát. Ahhoz képest, hogy valami ócska wifi hálózatra tudtam fellépni, egész jó. A hungifungi-t sem tudtam feltölteni mert elfogyott a wifi. Nem nálam.A könyvolvasásra be kell állítgatni a gépet, hátteret kiválasztani, nem jó a teljesen fehér, és meg kell szokni, de utána egész jó. Mostanra olvastam már rajta vagy 60 oldalt egy regényből. Persze a scannelt pdf regények úgyis tele vannak hibával, azt el kell nézni, nem a gép hibája.
-
Dzsano
tag
Gimp-el átméretezem a full HD-s képeket.
Én le szeretném szedni a kijelzővédő fóliát, mert zavar, szerintem van valami fénytörése, akkor jobban olvasható lenne a kijelző, "szőrös" a kép; sokan, lehet, hogy ezért rántották le a képminőséget.
Hozzáteszem, hogy én vigyázni szoktam a műszaki eszközeimre (mert csóró vagyok) tehát nem kapirgálom össze a kijelzőt, meg ugye, ez egy használati tárgy, ha később el is adom, akkor már úgyis használt lesz.Könyvolvasáshoz rajta volt az Aldiko, de nem tetszik a csicsa könyvespolca, rátettem az FB readert, az már jobb (magyarul van) az éjszakai mód tökéletes.
Nem méricskélem, hogy meddig bírja, mert megszoktam, ha valamit nem használok, kikapcsolom. De még ~ fullon van az aksijelző.
Jó kis kütyü, tetszik.
Felteszem rá a Hungifungi-t, pont aktuális lesz.
-
Dzsano
tag
Megvettem a Concorde 7015-öst és egy neoprén tokot. Eddig minden OK
, persze szokni kell.
Most konvertálom 1000L a könyváramat a Calibre-val(el?)Wifi működik, ICS fenn, háttérképeket kell még készítemen, mert a kedvenc csajomban csak a fél feje lett meg.
Majd írok. Szerintem ennyit (32.900 Ft) simán megér.
-
Dzsano
tag
Nekem most főképp könyvolvasónak kellene.
Már megnéztem az e-inkes készülékeket, köszönöm, ne írjatok, nem olyat szeretnék, tablet jobban jönne. Holnap megyek a boltba valamit elhozok, mert utazom, és kell.
Ami most kb. szóbajönne:
Concorde 7015 (olcsó, és kisebb, könnyebb kézben tartani fekvés közben) Azért jókat is írnak róla.
Concorde 9,7 IPS nagyobb, drágább, és talán szebb a kép. (esetleg a Wayteq 100is)Rengeted PDF és prc könyvem van, jó lenne már leolvasni belőle néhányat. Telefonon mégsem az igazi...
Vagy vegyek egy Myaudio mediabookot, osz kész?
-
Dzsano
tag
válasz
nightmare13 #14544 üzenetére
+ 1 szavazat a Concorde-ra. Szebb.
-
Dzsano
tag
válasz
tjb007 #13850 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Még picit vajúdok, nem-e lenne elég egy kisebb, mondjuk a Myaudio S7.
Erről tudsz valamit írni?Mi a best buy a 7-es tabletekből kb 40.000 Ft-ig?
Mint írtam, sok olvasás lesz rajta, de más célokra is jó lenne, például kapcsolási rajzok hordozása, stb.
Egy 6'-es e-inkes e-book olvasót, ami nem is tud gyakorlatilag mást semmit, azért drágállok ~ ennyiért. -
Dzsano
tag
Ezt ismeri valaki?
Funscreen Funtab gemini 10c40
1500-as procival, de nem IPS panel. -
Dzsano
tag
Nálam is hasonló a gond:
Concord Tab 9.7 IPS 1200-as proci, 3750 mAh kapacitású lítium-polimer aksi,
Wayteq X-pad 100is 1000-es proci, 8000 mAh,
MyAudio Series 9 1200-as proci, 8000 mAh
Az akkumulátor teljesítmény nagyon érdekes! Árban egyformák, mind IPS, a kamera nem érdekes.
Főképp e-book olvasásra lesz, tehát kellene a "nagy" rendelkezésre állási idő, és fénykép nézésre, szokásosak, internet, stb. stb. Videó nem érdekes.A legnagyobb kérdés: melyiket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged