- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
Sziasztok!
40k korul van most valami jo kuponos tablet?
4/64 vagy 6/64 gb 10 col , teclast ill alldocube-bol?
vagy az iplay 50 pro a best buy 50ert? -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
#42308056 #90898 üzenetére
Igen, így van, ha nem a tablethez lövöd be a távolságot, ahonnan nézed. A tabom 10,6 és max. 2k, a konyhai laptop 15,6 és csak hd. Csakhogy az egyiket 50 cm-ről nézem, a másikat mondjuk 1 méterről. Ezt magyarázza, amit linkeltem. Meg azt, hogy nem mindegy mit nézel. És akkor nem vettem bele a fényerőt, azt, hogy valaki közel/távollátó, TN, vagy Ips vs oled panel, pwm, stb. és ez simán egyénfüggő. Mármint persze szerintem.
-
törölt tag
válasz
Öcsielvtárs #90897 üzenetére
Tudom, de ugyanarról a távolságról a kisebb ppi-s laptop jobb mint az azonos vagy kicsit jobb ppi-s tablet.
-
-
kopi72
aktív tag
válasz
NightLord #90880 üzenetére
Marmint streaminget.. filmeket tudsz nezni a native felbontason.
Amugy azt olvastam a widewine L1 es L3-rol, h az SD-t nagyon szepen jeleniti meg, 0.3 meterrol nincs nagy kulonbseg.Amugy most jott meg par oraja, de csak este lesz idom foglalkozni vele, vagy holnap.. A kijelzojere leszek kivancsi, mert tobben panaszkodtak ra..
-
törölt tag
válasz
Öcsielvtárs #90890 üzenetére
Nagyon fura mert laptop kijelzőn nekem tökéletes 15.6"-on a FHD felbontás bármire, tableten meg a 200 körüli ppi-t is kevésnek érzem pedig sokkal jobbnak kéne lennie.
-
törölt tag
válasz
tizenketto12 #90889 üzenetére
Ha tényleg csak képregényolvasásra kell, streaming meg semmi más nem érdekel, akkor csak a kijelzőt figyeld. 157 nagyon kevés lesz, 220 körül minimum, de inkább 260-tól mondanám tényleg jónak. Nem is feltételen a rajzok miatt, de a szöveg elég homályos tud lenni kis felbontáson.
Én egy Nexus 9-et vettem néhány éve, képregényre nagyon jó, csak bármi másra közel használhatatlan.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Szerintem találsz olcsón használt 10", FullHD tabletet is hardveraprón is.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Bár nem ennyire egyszerű, de képzeld el egy monitor, vagy TV felbontását. Szóval hiába tűéles valami, ha nem látod, annyira kicsi a kép, vagy hiába nagy, ha látod a képkockákat. És akkor itt nem mindegy, milyen tartalom fogyasztására kell. (pl. film, játék, vagy szöveg olvasása)
-
tizenketto12
csendes tag
Egy 2013-mas nexus 7 és egy lenovo tab e7 lett volna az első összehasonlítás, ami azóta annyiban változott hogy egy huawei mediatek t10-es (9.6') tabbal tervezném inkább cserélni a régi nexus 7-esem. Itt a fullhd- és most már a rendes HD felbontás közötti különbség lenne érdekes látványra, meg ugye a pixel sűrűség miatt , a 7-re jut 323ppi, míg a 9.6-ra 157ppi sűrűség...a 7-nél eléggé az arcomba kell legyen a tablet hogy lássam a szöveget, míg a nagynál tökéletes lenne méretben. Ugyanakkor a pixelsűrűség meg a fele. Ront ez ilyen méretek esetén jelentősen a látványon?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Öcsielvtárs #90886 üzenetére
Arra próbáltam célozni, hogy az inch/zoll/hüvely jele a ", nem a '.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
tizenketto12 #90879 üzenetére
Célszerűbb lenne egyből megadni a konkrét típusokat.
(A 7' amúgy 210 cm.) -
törölt tag
válasz
Mit jelent a madjnem HD? Olvasáshoz és képregényhez minél nagyobb a felbontás, annál jobb.
-
DS39
nagyúr
válasz
Az IPS színei és betekintési szögei sokkal jobbak lesznek, ha a másik csak TN panel.
Érdemes lenne élőben megnézni őket, ha valahol ki van állítva. -
tizenketto12
csendes tag
Sziasztok!
Egy 7' fullhd LED és egy szintén 7' majdnem HD LED de IPS kijelzős tablet között van látványos különbség? Többnyire képregényeket néznék rajta.
Köszi! -
NightLord
tag
Iplay 50 pro banggood on BGHULY029 kuponnal meg a 12 usd-s "allowance" el amit hobby day cimen be lehet huzni 151 usd-re jon ki cz raktarbol. Hirtelen felindulasbol rendeltem egyet, eleg jo dealnek nez ki, redmi pad-al megegyezo SOC al.
-
vacs
veterán
válasz
Jokerdapro #90874 üzenetére
-
Jokerdapro
senior tag
Üdv mindenki!
Adott egy N-one Npad S (friss rendelés, BG) , olyan hibát produkál, hogy kb 24-30 óra a készenléti ideje. Mindezt tesszi úgy hogy csak 1db email szinkron van rajta tehát mondhatni üres a gép.... Kicsit tanácstalan vagyok, biztos vagyok benne hogy ez nem normális dolog. Factory reset már volt a hiba megmaradt, email szink nélkül FR után nem volt ilyen mértékű merülés. Valami gyári app ragadna be vagy hasonló? (ha rossz helyen tettem fel a kérdést pls irányítsatok a megfelelő topikba.)
Előre is köszönöm a segítséget! -
Rodzser Mór
senior tag
Az Alldocube jelentése "mindenki kockát csinál"? Elég hülye név, még a hülye kínai nevek közt is dobogós
-
Dr.NX
Topikgazda
Nagyon nem megy ez ma nekem.
Elképesztően könnyű a tablet, 292 g.
Összehasonlításképpen, a Lenovo Tab 3 8 Plus 329 g.Este megnézem, hogy tényleg tudja-e a HD Netflixet.
Ha igen, akkor valóban csak az egy hangszóró a hátránya. -
Draun01
tag
válasz
Öcsielvtárs #90861 üzenetére
ja sajna azzal nem
-
Draun01
tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10-11"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új és használt is jöhet
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? Böngészés és film, GPS jól jönne de nem kötelező
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? 100k-ig
Sziasztok, utazáshoz keresnék tabletet főleg filmnézésre, böngészésre, úttervezésre (GPS).
Eddig amiket nézegettem: Realme Pad, Redmi Pad, Lenovo M10 Plus (3rd gen) LTE
Melyiket ajánlanátok? Esetleg más alternatíva (pl. egy használt Xiaomi Pad 5)? -
Helga0203
tag
eMag-on a Redmi Pad 4/128 GB még olcsóbb lett, most 72.990 Ft.
-
vacs
veterán
Jöhetnek majd az Alldocube iPlay 50 Mini tapasztalatok.
-
hódmaci
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #90843 üzenetére
Köszönöm.
"Geekbuying" gondolom hasonló az Alihoz -
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
pethYeti #90844 üzenetére
Valami használt 8" körüli tabletet, pl. Samsung A7 Lite.
Ha új kell, akkor ez most jó vétel:
Alldocube iPlay 50 Mini 40k-ért. -
pethYeti
addikt
Sziasztok,
csak mese nézésre gyereknek kb 20-30 ezerért milyen tabletet tudnátok ajánlani?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
onkelz #90839 üzenetére
Xiaomi Redmi Pad pl. eMAGról. 79k.
Szerintem az x265 filmeket bármi lejátssza, ami mostanában kapható (kb. elmúlt öt évből).Hardveraprón van most jó pár bontatlan Honor Pad 8 (12") 80k körül, gondolom volt valami akció.
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Eljött az ideje, hogy az öskori lelet Z2 tabletemet lecseréljem
kezd össze csuklani az aksija...
80e körül lehet valamit talàlni itthon, ami 10 inch feletti, x265 filmeket lejàtsza és android12 van rajta?Új vagy hasznàlt az mindegy.
Elöre is köszönöm a segitséget. -
Sanyi.mTs
addikt
66k jó ár a Teclast M40 Pro-ért (6/128). vagy inkább M40 plus (8/128) hasonló árban?
Szoftveresen mennyire megbízható ez a márka? Akár sw frissítés ügyileg (stabilitás, gyakoriság), akár a gyári rom fedhetetlensége (nincs kártékony kód benne).
Mennyire elfogadható a Unisoc Tiger T618 sebessége? Streaming appok és 8 éves korosztálynak való játékokra lenne használva.Gyereknek lenne, google szülő felügyeletnek (family link) működnie kellene rajta (andorid 9+).
Vagy van jobb (hazai) ajánlat 70k-ig?
Huawei T3 10"-et váltana.Könyv tokot aliról érdemes rendelni?
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni.
Kérném segítségeteket a választásban.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
iGO, waze, zenehallgatás, online rádiók hallgatása
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? 65000FtAutóban használnám elsősorban GPS navigációra.Így jó volna ha erős GPS antenna lenne benne illetve a kijelző jó betekintési szöggel rendelkezne akár napsütésben is.
A kijelző a fényerejét automatikusan tudja szabályozni.(már ha létezik ilyen)
Erős,hangos hangszórója legyen (bár ez kihidalható az autó rádiójára csatlakozva) -
Beni2360
félisten
válasz
OnLy16 #90826 üzenetére
Gondolom egy tarcsazó app nem hozna megoldast. Hardver hiányos. Ez lenne az?
-
OnLy16
tag
Sziasztok,
Lenovo M10 FHD Plus (gen 2) 4/64 LTE tableten keresném a diallert, rendes telefonhívásokra de nem találom.
Bennem van a hiba? Hogy lehet rendes GSM hívást intézni róla?
Köszi -
-
cidalain
veterán
-
Jack72
aktív tag
Üdvözlök mindenkit. Nem vagyok jártas a tabletek világában,ezért szeretnék segítséget kérni.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
12"-nél nagyobb.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csak új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Csak itthon és garanciával.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Elsősorban irodai munkára, PDF/Word/Excel használat és böngészés, tehát sokat fogok olvasni és tanulni rajta.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
150 ezer forint de ha kicsit megszalad, az se baj. A lényeg, hogy a felsorolt munkákra kell egy gyors, megbízható, tartós gép és nagy kijelző. -
Midway
senior tag
Nekem is megjött az iplay 50 mini, valóban elég sarkos a széle. Amúgy gyors az első benyomásra. Angol töltőfej , de átalakítót adtak hozzá.
[link] Itt jó áron van most , én 38eft ért vettem a bangoodról.
-
törölt tag
Ha valaki Samsung tabot akar, most reggel 6-ig ses.hu-n sesnight kuponkóddal 20% kedvezmény jár. S7 FE pl. 160-ért vihető, S6 Lite 100 felett valamivel.
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszi. Nagy csoda nem kell, alap dolgokat tudjon. A leírtak szerint tudja is.
Furcsállom, hogy alig van róla teszt. Pedig ha igaz, akkor kb 1 éve van piacon az Alldocube készülék. Alig néhány YT videót láttam róla, azok is többnyire ázsiaiak. Vevői értékelésből is csak keveset találtam, talán az Amazon weboldalán. Hamarosan kiderül, veszek-e. -
bigrob
őstag
válasz
#42308056 #90800 üzenetére
Viszont nem nagyon létezik 12" vagy fölötte normális ezen a Honoron meg a Samsungon kívül..
Nem tudom a 4GB rammal mennyire merjem bevállalni a Samut, használt szállítással lenne 532 EUR ~ 197k, újban 572 EUR ~ 211,5k64gb-sat nem éri meg német amazonról, itthon olcsóbb, nézegettem lengyelországban, de ott sem láttam olcsóbban..
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #90802 üzenetére
Ennyiért jó ár mindkettő, az Alldocube régi motoros, szoktuk ajánlgatni, az N-One elég új, legalábbis errefelé.
A nyolcmagos T610 miatt inkább az Alldocube-ot érdemes venni.
Nagy csodát nem szabad várni ennyi pénzért, ha szerencséd van, sokáig elketyeg. Szervizhátteret és szoftverfrissítést nem kell rá várni és akkor nem fogsz csalódni. -
Beni2360
félisten
Nem csak a hatuja még az elejen is kissé éles. Mindenképp tok kell rá. Vsn gy A lapos villás töltő a dobozba es a csomagban a dobozon kívül volt egy átalakító.
Az új LENOVO M9 na az a haz már döfi csak arra is kell tok. Amit adtak hozzá z bukott az oldal szélénél, de mar meg jött a rendelt tok ami tökéletes és komoly küllemet ad.
Igen jo fürge a tab és kapot most 2 frissitest már. -
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
10"-os tablet felé kacsingatok. Leginkább ebook (pdf) olvasásra és webböngészésre kéne. 1920*1200-as felbontással egész jó lehet, ilyet keresek.
35 ezerért van geekbuyingon
és
Nekem egyik márka sem mond sokat, a N-One még annyit sem
Van ezekkel tapasztalat? Mennyire használhatók ezek a tabletek?Az Alldocube nem EU raktáras, hanem kínai, viszont Free Priority shipping van hozzá írva. Ez azt jelenti, hogy nem jön rá semmi sarc a webshopos vásárlás után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- HDMI topic
- Házimozi haladó szinten
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged