-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
kopi72 #91664 üzenetére
A létező legprimitívebb kamera app van rajta, le kell tölteni a playről jobbat van többszáz. Én a timestamp camerát használom a feliratkozás miatt, a szolgáltatásai is elfogadhatók. Már miért ne lehetne tablettel fotózni? Adódhat olyan helyzet és akkor jól jön. Mondjuk nem egy csúcs kamera van benne de jó fényviszonyok között elfogadható.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
kopi72 #91661 üzenetére
Én csak az ikon megtalálásához adtam egy tanácsot.
Ha a képernyő felfelé húzásával nem jönnek elő, akkor talán balra húzva, vagyis a jobboldali képernyőn kellene legyenek.A kamera app első használatakor én egyébként olyasmit észleltem, mintha nem tudott volna fókuszálni, mintha megszorult volna. Utána egyszercsak megindult és éles lett a kép.
-
kress
aktív tag
válasz
kopi72 #91202 üzenetére
geekbuyingon, az about-ban 50pro-t ir, meg a serialban is T1030 van, de a matricáján hátul meg nem 😃
a bootloaderben/fastbootba sem sikerül bebootolnia szoval vannak itt még kérdések 😃#91200 ÖregMackó
úgy csináltam, kicsomagol, vissza zipbe, de vagy parameter hibát dob vagy cssk megy a csík órákig de nem történik semmi, ahogy néztem a saját oldalán se nagyon ment az embereknek csak spflashtoolal -
Beni2360
félisten
válasz
kopi72 #90742 üzenetére
Nekem a minit 30.-ra ígérték a szállítást. Be is indult a folyamat. En kezdetek ota vásárolok tőlük volt egy media boxom ami a 30.napon halt meg, videót küldtem a hibarol és kuldtek egy új boxot. Nyertem toluk a 3 centes jatekon 7 termeket köztük egy Red N 8 proot, okos órát, nyak madzirozot, stb. Nalam eddig 5*
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest