-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopi72
aktív tag
most kertem a bangoodtol full refund-ot a
ALLDOCUBE iPlay 50 Pro -re, mivel a 2. -ra beigert idore sem shippingeltek a tabletet.. :-( Es nem eloszor jatsza mar ezt el ez a ceg, ha megdragul valami, hirtelen elfogy :-)
$184 -ert vettem volna Cseh raktarbol, es most $224 -nal jarok mar a geek-nel,de naluk is ennyi mar.. Mikozben megjott a tok mic fejhallgato es usbA konverters i kulon kinabol(!) 4e ft-ert hozza...
Majus 15-re igerte amugy bangood... Hat most nekem ez a ceg felejtos lesz egy ideig :-( Pegig eleg sok tabletet rendeltem toluk :-(Szoval ha valaminek felmegy az ara, azonnal nem fogjak kikuldeni, hanem elapad :-( Hazug nepseg ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kés topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest