- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hun_gery #7575 üzenetére
Az Acer rendelkezik néhány olyan funkcióval, amellyel a Dell nem, így véleményem szerint jobb.
Az egyik volt ugye amit te is említettél, a felbontás. Még nem frissítettem le a Streak 7-et Honeycombra, de már a Froyo is csúnya volt helyenként, elég rossz a betekintési szöge a képernyőnek. egyébként az, hogy kevesebb képpontot kell megjelenítenie a Streaken az Nvidia Tegra 2-nek, itt felesleges szerintem, hiszen ugyan ezt a pocit használják 1280×800-ban is, és ott is tökéletesen megállja a helyét.A másik, hogy amíg az Acer 1 Gbájt ramot kapott, addig a Streakben csak 512 Mbájt van, ami szerintem Honeycomb esetében tud hátrányos lenni. Bár hozzáteszem ismét, még nem néztem a Streaket Honeycombbal.
Amíg a Streak 7-en csak egy speckós csatlakozó van csak, addig az Iconián van micro HDMI és micro USB is, ezekkel könnyebb a kapcsolattartás. A streak 7 előnye, hogy adatkábellel tölthető, míg az A100-hoz külön töltő adapter kell.
Akkuidőben nem volt lehetőségem össze hasonlítani a kettőt, de érzésre is jobbnak tűnt nekem az A100.
(Engadgetes akku idő táblázatban:
Acer Iconia Tab A100 4:54
Dell Streak 7 3:26)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest