Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lalee

aktív tag

Sziasztok!
    Most adtam el az iPad 2 gépemet és szeretnék egy másik rendszert kipróbálni. Pár gépet néztem ki: Samsung Galaxy 10.1, Motorola Xoom, Acer Iconia A500 és W500. A Samsung márkaboltban megkérdeztem, hogy mennyi hely van a játékok, alkalmazások telepítésére. Azt a választ kaptam, hogy az 1 GB területre lehet telepíteni, a 16 GB az multimédiás dolgoknak van. Na most nekem nincs szükségem a Tabon ennyi zenére, filmre. Az iPadon csak telepítgettem a programokat, az iTunsban mutatta a csúszka mennyi helyet foglal és kész. Azt mondta az eladó, hogy memória kártyára lehet telepíteni, a a Galaxyhoz külön kell egy adapter. Az Iconia A500-ban és a Xoomban ha jól tudom van kártyaolvasó. Akkor ha vennék bele kártyát oda is lehetne telepíteni? Ha így van akkor számomra nincs értelme 32 GB-os Tabot venni mert nem használnám ki. Viszont egy 16 GB-os Tab és egy 16 GB-os memóriakártya jobb megoldás lenne? Még az Iconia W500-on agyalok, de nekem nincs szükségem a billentyűzetre, amihez kell arra itt a laptop és az asztali gép. Köszönöm ha ebben tudnátok segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák