-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni, de sok kétely van bennem, főleg egy androidos okostelefonnal (Samsung Galaxy S) szerzett negatív tapasztalat miatt. Azt el is adtam hamar, mert nagyon nem jött be (valószínű ritka kevesek egyike vagyok, és bennem van a hiba). Az elsődleges problémám, az volt hogy a memóriában maradtak azok az alkalmazások, amiken már nem használtam és elvileg bezártam, így lassan "elfogyott a gép". Ez a probléma fennáll még a Tabletek esetében is?
Nem tudom van-e egyáltalán az igényeimnek megfelelő gépezet?- 10" felett, de nem sokkal nagyobb
- Felbontása minimum 1280x800
- Wi-Fi b/g/n
- 1080p.-s HD filmek lejátszása.
- HDMI
- USB2.0 vagy 3.0.
- USB.-ről tud-e külső (ntfs fájlrendszerű) HDD.-ről olvasni?
- Windowsos hálozatra tud-e kapcsolódni ? (HD filmek lejátszása főleg innen történne)
- Teljes értékű webböngésző (Flash, stb...)
- Minél nagyobb akku üzemidő
- SD, SDHC memóriakártya olvasó
- Opcionális: GPS, elfogadható minőségű fényképezési lehetőség, beépített 3G modemKérlek benneteket ha van ezeknek a tulajdonságoknak megfelelő készülék, ajánljatok nekem egyet, amit érdemes lenne megvenni!
Köszönettel.:
Julot
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest