- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Collos23
tag
válasz
this is life #46291 üzenetére
óóóhhh... ez jó kis program
igaz az ingyenes elég gyenge, de a fizetős már jó. Az ingyenesen a browser folyton kidobott és a youtube sem érhető el.
Köszi a segítséget -
Collos23
tag
válasz
SUPREME7 #46282 üzenetére
Multitasking alatt azt értem mint, ami van a Note tabokon, hogy egyszerre lehet youtube-ról zenét hallgatni meg szöveget szerkeszteni vagy mint az LG telefonjain a QSlide.
Mert sikeresen találtam rá programot a Playen Multitasking néven, de eléggé fapados megoldás. Az LG telefonomon (L9) gyönyörűen megy ez a QSlide-os dolog csak oda meg elég kicsi a kijelző, viszont tabon már látom értelmét a dolognak.
Sajnálom h az Acer ennyire nem foglalkozik a frissítésekkel, hogy itthon kell buherálnom ilyen dolgokat
Ennek ellenére folyamatosan dobja ki az újabbnál újabb tableteket.
-
Collos23
tag
-
Collos23
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Iconia A510-em és nem tudok belépni a Recovery menübe, sajnos a tablet topicja halott már több mint 1 éve :/ Valakinek esetleg van ilyen tabletje aki frissítette 4.3-ra vagy 4.4re és tudna nekem segíteni?
Előre is köszi a válaszokat
-
Collos23
tag
és az igaz, hogy 3G sticket is lehet rákötni usb OTG-vel?
-
Collos23
tag
Hello!
Melyiket vennétek?
MyAudio Series 8 808DCC
Samsung galaxy 7.0 Plus
Samsung galaxy tab2 -
Collos23
tag
Hellosztok!
Segítségeteket kérném. Kinéztem 3 tabot az egyik Samsung Galaxy Tab 2 7.0 a 2. egy Samsung Galaxy Tab Plus és a 3. pedig egy MyAudio Series 8 808DCC . Tudom, hogy az utolsó 8''. És én naív szemmel csak azt látom, hogy a MyAudio Series 8 808DCC a nyerő mivel pendrive-t és 3G sticket (most még nem használnám ki a 3G-t, de lehet hogy fél-1 év múlva viszont igen) is tudja kezelni és a gpu chip is jobb, a többi pedig nem, ha jól értesült vagyok. 50%-ban játékokra használnám a maradék részben filmeznék és neteznék. Mi a véleményetek? Ha kérhetem pro/kontra érveket
Előre is köszönöm -
Collos23
tag
Helósztok!
Most szeretnék venni 1 tabletet. Főleg netezésre, filmnézésre, zenehallgatásra használnám. Mindenképp Android rendszerűt szeretnék és persze minél újabb legyen. Hallottam h megjelent a 3.2 Android és valami hasonló gép érdekelne. Meg persze h az aksija is bírja a nyüstölést. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Milyen gépet ajánlatok? 150 ezer forintig érdekelnének!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Interactive Brokers társalgó
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest