- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Igen, a leírást olvastam, illetve nézegettem ott is, hogy mi PWM-es és mi nem, csak reméltem, hogy van valami bestbuy tablet olvasás célra (10" amúgy pont ideális, de még a 8" sem vészes).
Ma elmentem a MM-be megnézegetni a tableteket, és teljesen meg voltam lepődve, hogy milyen szörnyű felhasználói felületek vannak: a Samsung Galaxy Tab A8 össze-vissza akadozott, az épp bekapcsolt és nyomogatható Lenovok és a Huawei-ek is , egyedül a Huawei Matepad Pro-nál éreztem szép, folytonos mozgást. Szóval most azon gondolkozok, hogy nézek egy használt iPad-et (annak ellenére, hogy telóból egy Pixelt nyúzok, és abszolút meg vagyok vele elégedve), azzal kapcsolatosan jó emlékeim vannak.
-
BLiNk3r
senior tag
Sziasztok!
Milyen tabletet ajánlanátok olvasásra és kurzusok (Udemy, Skillshare, stb.) nézésére?
Fontos, hogy ne PWM-es legyen (arra sajnos érzékeny vagyok), értelmezhető kijelzővel (tehát nem valami szörnyű betekintési szöges TFT panel - már ha még létezik ilyesmi), illetve kompakt, mert főleg utazásokra vinném, tehát nem baj, ha nem nagy és nehéz - ezeken kívül egyébként más (CPU, cellular, multimédia szolgáltatások, stb.) nem nagyon érdekes.
-
BLiNk3r
senior tag
Sziasztok!
100k-ig mi most a legjobb választás tablet téren?
Az alap dolgokon kívül fontos a jó kijelző (lehetőleg 10") ill. a hosszú üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- További aktív témák...
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest