- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Saccco
nagyúr
Ezt most az "origi" miatt írod?
Ez alatt én azt értem, hogy nem eredeti. Viszont tökéletesen passzoló ettől még lehet. szerk: Sőt.Az ebay-es case = a DXes case-el.
A paypal-ra van megoldás. Egy páran segítőkészek ilyen szempontból itt a PH-n.
szerk2:
Van 2.93 dollárért is. -
Saccco
nagyúr
Ha véletlenül gond van a termékkel, akkor kérhetsz cserét.
A vissza-posta összegét megtérítik a termék árának 60%-áig max 40 dollárig, ha jól emlékszem.
Egy dolog viszont biztos, hogy amit küldenek az nem lesz origi. (szerk: Mondjuk nem is állítják, hogy az.)
Nem egy bonyolult dolog ez.
- Kell egy kis angol tudás.
- Paypal acc
- DX acc (vagy ahonnan rendeled, vagy a nagy gyűjtőhely -> ebay)
-
jFox
addikt
Igen sajnos az enyém is ilyen. Ha nem kapcsolom ki teljesen, akkor lemerül kevesebb mint egy nap alatt.
Én úgy vettem észre, hogy ha "standby"-ba teszem , akkor csak a kijelzőt kapcsolja le, minden más megy a háttérben.
(Mert volt olyan, hogy standby-ban volt és egyszercsak hallom, hogy jött egy e-mail. )
-
jFox
addikt
Én a Dolphin HD-t használom, ami elég gyors.
De az Opera Mini is elég jól fut.
más: kiadták Haipad M701-re a 2.3-as droidot. Most töltöm le és ha lesz bátorságom meg időm megpróbálom befrissíteni.
Ennél is minden veszlik (beállítások, adatok, stb.) rom frissítésnél mint PDA-n? -
Tim82
félisten
Személy szerint Galaxy S-hez használok egy Dell BH200 bluetooth headset-et, ami beszédre egy kicsit halk, de zenehallgatásra elég jó a bluetooth headset-ek között. Ha bluetooth-ban gondolkodsz, akkor a Jabra BT620s-et szokták még nagyon ajánlani a sztereó, zenehallgatásra is jó cuccok közül. Sajnos, tudtommal egyik sem érhető el újonnan.
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
A kérdés az, mi lesz a legalacsonyabb ár, amennyiért még kapható lesz....
anno a Pentax K10d-re is addig vártak páran, hogy a végén már sehol sem lehetett kapni...
Persze használtan még utána is lehet majd kapni, de nyárra lesznek olcsóbb alternatívák is valószínűleg...
Ellenben nekem most járt le a mobilnet előfizetésem, mindenképp újat kellett kötnöm, nem tudtam várni a ZTE tabra, ami szvsz lesz majd nyilván a T-nél is, de most nincs..... -
philoxenia
MODERÁTOR
Hát, nekem pont a 3G miatt kellett, a csak wifis szvsz. nem érné meg a többlet árat a Haipadomhoz képest, amit a gyerek /18,5/ megkapott....
Persze sokkal gyorsabb wifivel is nála, és a képernyő sem említhető egy napon, de wifivel használható az is. De, ha kiadsz egy százast, akkor a maradékot nem érdemes sajnálni, ha futja....
Sőt, nekem most csak 40k, a maradék 60 12 havi részlet, mivel új internetelőfizetéssel vettem, együtt is csak 100, persze az internetre rabláncot vállaltam, de mivel függő vagyok, valamilyen net mindenképpen kellene, országosan pedig saját tapasztalatom szerint a T a legjobban lefedett....
Ez persze helyileg eltérő lehet... -
-
rakal
senior tag
-
Neurotoxin
őstag
Azért a Honeycombot megvárnám, már csak azért is, mert ez az első ver, ami ténylegesen tabletre lett fejlesztve. Másrészről én nem vennék egy olyan eszközt (1.gen galaxy tab), amire egyik-napról a másikra megszűnik az upgrade. Ez nem windows, amit upgradelsz. Igaz az xp-t is lehet még használni, sp3al akár, ahogy én is teszem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Persze, csak van akinek választania kell, mert nem telik mindenre....
Igazából pedig amit nem használ ki az ember, az felesleges lehet akkor is, ha telik rá egyébként.....
Nálam most a laptop áll, a legtöbbet, mert az asztalin jelenleg kényelmesebb netezni. A netbookot pedig itthon alig használom.... Két másik mellett csak azért kapcsolom be legtöbbször, hogy a vírusirtó frissítsen.
Most még egy negyedik cuccos tök fölöslegesnek tűnik, de van amire ez lenne a legjobb. Persze akkor a PDA-t már végképp nem használnám, már most is alig... -
philoxenia
MODERÁTOR
Másra való a netbook, a legjobb, ha mindkettőd lehet....
Ha van állandó wi-fi, akkor tab, ha csak mobilnet, akkor mégis inkább netbook....
A netbook lassabban éled fel, ellenben pl. a ZTE Blademmel kontra, jobb az akkuideje...
intenzív használat esetén...
Ha asztal előtt ülsz, jobb a netbook, buszon vonaton a tab...
Lehetne még sok pro és kontra érvet felhozni, nincs egyértelmű győztes szvsz.... -
z0d1AK
nagyúr
Nem lesz jelentősebb áresés még jó ideig. És miért? Mert melyik gyártó lesz olyan hülye, hogy szarért, hugyért adja, csak hogy olcsó legyen? Nem a magyar pénztárcára szabják őket, mégis megélnek kényelmesen. Ezért nem fogják magyarosítani az árakat még jó ideig.
Azt meg nem mondtam, hogy mennyivel lesz 170 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest