Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, a Wits egyik gépét sem teszteltem, ennek az volt az oka, hogy egyszerűen nem jutott el hozzám. Magyar forgalmazása nincs, fórumtárs meg még nem írt rám, hogy akarom-e tesztelni. Pedig nem egy tesztkészülékem így érkezett, szimpla felajánlásból magánszemélyektől. Ha lenne, akkor tesztelném azt is.
Igazából engem már hidegen hagy a 2.2 és 2.3 közötti nagy különbség, Honeycomb után nálam átlépett alsó kategóriába a 2.×, mert annyira el van találva a 3.0. Igaz, ez nem is belépő szint egyelőre, 2 havi fizumat tettem le érte.
Igazad van, a ZTE valóban tetszett, pedig kínai. Rezisztív kijelzős, kicsi Qualcomm proci volt benne, de nagyon szerettem. Azt arra használtam, amire ki lett találva. Reggelente a buszon neteztem, olvastam rajta. Az egy pozitív csalódás volt. Igaz, csak szolgáltatónál érhető el.
De hogy elejét vegyem minden olyannak, hogy engem fizetnek, hogy szidjam a kínait, szívesen tesztelek objektíven és függetlenül bármilyen készüléket, éppen csak fel kell ajánlani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Xbox tulajok OFF topicja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Jövedelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX