Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Év végéig egészségbiztosítás jár a Samsung csúcskészülékeihez
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Off: mondjuk aki bújja a netet annak könnyű kiszúrni mely kínai tabletek érik el azt a színvonalat amit már érdemes lehet számításba venni. Eddig kemény egy darab ilyen volt a wits gépei, azt meg nem tesztelted amennyire figyelemmel követtem az írásaid. Most úgy néz ki több lesz, nekem nagyon úgy tűnik hogy ennél az új kínai chipnél ami a wayteq-ben is van a chipgyártó az amelyik foglalkozik az androiddal, nem a kis gyártók. Amelyik gép ezzel van szerelve sorba ki van írva hogy 2.3 hamarosan, ez több mint gyanús és lehet hogy pozitív előjel. Gondolom kapnak a chigyártótól egy alap 2.3-at ami megfelelően lekezeli ezt a chipkészletet, majd utána még hozzáalakítják a saját gépükhöz. Így valószínű belépőgépnek tűrhető lesz egy ilyen, kinek milyen kijelzővel. Lesz választék szerintem. Az tény hogy 50 kínai tabletből 45 felejtős és most még nem is túlzok, de vannak érdekesebb példányok. Itthon eddig tényleg csak archos érte meg ha valaki csak bele akart nézni ebbe a világba(mármint olcsóbb tabletek, tudom hogy francia az archos), reméljük lesz egy kis verseny. És ha nagyon gonosz akarok lenni, akkor a ZTE gépe tetszett neked úgy ahogy, pedig kínai
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kínait impotáló boltocskában elég gyenge a kínálat, de kapható huawei 3g-s stick modem. Amelyik gépben nincs 3g de tetszik valakinek és nem éjjel nappal kell neki a 3g akkor ez is bőven megteszi, 12-ért nem sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dr.NX