- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
-
AS
félisten
Engem meg Samsung Tab 10.1 érdekel. Mikor lesz már kapható. Neten már unbox videók vannak kint. De itthon még egy boltban sem láttam még...
Ahogy elnéztem ez lesz leggyorsabb Android Tablet a piacon
Remélem 16 gb-s jó árat fog kapni.
Megjegyzem nem 10.1v re gondolok hanem az uj 10.1 -re. -
Spidee
senior tag
Hm, értem!
Azért kérdeztem csak, mert az Archos 101-ről láttam egy videót, hogy tudja kezelni. Gondoltam akkor ez is tudja.
-
Torry
addikt
A 10-es Malata-ról hallottatok?
1ghz, 1gb ram, tegra 2, honeycomb és a legjobb, hogy állítólag 250-300 dollár közé várható.
Ha marad az a 300 dolláros ár, akkor tuti beszerzek egyet. -
Pantok
aktív tag
-
z0d1AK
nagyúr
-
AS
félisten
Szerintetek ez Tablet?
Samsung Galaxy S WiFi 5.0 (Ugyan mint a Galay S csak 5 ös a kijelzője és csak wifi.. Szerintem lehet tablet mert Dellnek is van 5 ös tabletje.
De lényeg az ár:
1 év HU garancia: 66 000 Ft
Több mint kiváló. -
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozok egy Acer A500-on. Laptopot szeretném kiváltani vele, mert feleslegesenk érzem már, mert csak netezek és filmezek rajta, és úgy érzem arra elég lenne egy tablet is.
Külső vinyókat kezeli az A500? Konkréten egy WD My Passport Essential-om van.
-
-
Dodder
tag
Sziasztok!
Srácok egy gyors kérdés hátha ébren van még valaki:
van egy view quest slate 2 tabletem. Ki lehet venni működés közben a memória kártyát ezekből? Mert 1 hét alatt már a második is bemondta az unalmast. Kivettem az sd kártyát és nem lehet utánna bekapcsolni az ezközt. 5 let? vagy csak kikapcsolt állapotban lehet sd kártyát cserélni ezekben? -
hecktor
aktív tag
van meg 60 ert dell ?
-
megalover
tag
válasz
megalover #4458 üzenetére
Hüpp-hüpp.. HIPP-HIPP HURRÁ!! Megy a DELL Streak
és futkározik már rajta a 3G Net is... Rövidesen hosszabbra nyúló részletes beszámoló várható róla.. és csak 60K volt, számomra ilyen árba a legjobb vétel volt (már-már)tablet kategóriában... TESZTELGETEM!
Most egyelőre még a frissítés megy rája...
-
aag
őstag
válasz
I.T.E.M #4467 üzenetére
Köszi a tanácsot, de nem. Van asztali gépem, vagy notebookom, van netbookom, van GPS-em, és telefonom. Ebbe a sorba kellene még belesuvasztani a tabletet. Illetve a "kellene" kifejezés enyhén túlzó. Lehetne. Ha majd a megfelelő tudás és árszint egyszer összeáll egy készülékben. Egyenlőre ez a gorillaüveg ami biztos. Alább nem adom. A többi paraméter még változhat.
-
Vegyél ilyet, igaz nem 10.1 es csak 7" de nem sokkal kisebb,és ha sokat utazol,lehet még jobb is lenne a mérete.
Van 3G is meg gorilla üveg ,meg tegra 2 kétmagos proci és valszeg lesz hozzá újabb droid is. Az ára meg 109.900 Ft Ennél jobb ajánlatot ne igen várj mostanában,esetleg az új archos-ok,de még nem tudjuk mikor jönnek ki,és persze azt sem hogy itthon mikor lesznek elérhetőek.
-
megalover
tag
SZiaztok! DEll Streak 3G internet beállításába kellene még mindig segítség! Továbbra sem sikerül(t) vele dűlőre jutnom...
-
tayler767
csendes tag
köszönöm a linkeket találtam egyet egy Zenithink ZT-180-ast ez mien? megvehető?
-
jFox
addikt
Ha jól tudom Pesten már teszt jeleggel elérhető valahol az LTE, ami a 4G-lesz ha minden igaz.
Magentáék jóvoltából. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Egy kis technikai probléma felvetés.
Adott egy tablet: Haipad M701
Gyárilag 2.1-es android volt rajta, működött is jól, csak néha be-be fagyott. Gondoltam ha már kijött rá a 2.3-as akkor befrissítem. Megtörtént. Azóta szenvedek a wi-fi vel.
Időnként megáll. Azért írom, hogy megáll, mert nem leszakad, tehát van wi-fi kapcsolat, IP cím, stb. Csak kommunikáció nincs. Se egy weboldal, se a Market nem megy. Főleg a youtube-nál és a Marketnál jön elő a hiba. (nagy mennyiségű adatforgalom?)
Próbáltam vissza tenni a korábbi 2.2, 2.1-es rendszereket, de a hiba maradt.
Az utolsó akcióm az volt, hogy levettem a titkosítást a routeremről, és így viszonylag működik. Egyszer-egyszer megáll, de már azt mondom, hogy használható.Létezik olyan, hogy egy tablet nem fér össze egy routerrel? (TP-Link 54Mbps-os roterem van.)
Ja, elvittem egy barátomhoz, neki n-es 300Mbps-os routere van, szintén TP-Link, ott egyszer megállt a wi-fi, utána meg leglább egy órán keresztül youtube-oztunk és ment simán.
Szóval nem értem....
Ha valaki tud, kérem segítsen! -
bszotak
tag
MSN kompatibilis videó telefonáláshoz melyik programot ajánlanátok? Lehet én vagyok a béna, de eddig csak olyat találtam, ami vagy nem támogatni a videótelt vagy nem kompatibilis a már meglévő MSN-es kapcsolataimmal (pl. fring, pedig nem androidos telefonon látja őket
)
-
aag
őstag
Nekem ez a "gorollaüveg" nagyon tetszik. El is határoztam, hogy csak ilyet veszek. De mikor lesz már nekem tabletem, ha folyton valamire várok?
-
megalover
tag
válasz
megalover #4441 üzenetére
Bassza a csőrömet, de nem tudom beállítani vele a 3g működését. Húgom t-mobile (usb-pendrájvos) SIM-jét raktam bele. A neten talált leírásokból pedig beállítgattam az APN-t és a többit, de eddig még csak telefonálni tudtam róla, ami igencsak érdekes dolog.... SOS segítség valaki!
(lehet hogy ezzel nem fog menni)
-
megalover
tag
Újdonsült Dell Streak Mini 5 tulajként köszönthetlek Titeket! Már most nem bántam meg (bár közben a 60 ezer forintos vásárlásról lányos zavarukban számlát is elfelejtettek adni, csak egy darab lepecsételt "Jótállási jegy" áll a rendelkezésemre, na sebaj mert holnap úgyis kijelzőfóliáért megyek még arrafelé...
) és csak egy fontos kérdés most így hirtelenjében:
a 12 órás aksi-formázáshoz készüléket lehet-e/kell-e bekapocsolni és úgy tölteni?megalover
-
AS
félisten
PH-n volt Asus Transformesr teszt:
LINK
Nagyon jó de drága (még) -
gipsztigris
addikt
-
janos1988
addikt
Hivatalos Google Market van rajta? Flasht lejatsza? (YouTube, beepitett videok stb.) Esetleg velemeny/tapasztalat rola, hogy megeri-e?
-
tjb007
nagyúr
-
borist
tag
[link]
új model -
z0d1AK
nagyúr
Nem. Minden tönkretehető. De lehet vele próbálkozni.
-
-
rakal
senior tag
válasz
megalover #4403 üzenetére
Szép,de imádkozzál,nehogy a kijelzőn legyen egy "micro" fraktúra,mert akkor oda az olcsó vásárlás öröme(csak az óvatosság mondatja velem,nem akarok károgni,de kicsit gyanús a dolog,persze lehet,hogy egy CEO által kibontott luxuspéldányt fogsz ki null karccal,ami tényleg csak a teszt kedvéért lett kibontva...)
-
-
megalover
tag
Viszont az érdekes, hogy a használt termékeik között egyáltalán nem tüntették fel! Vajon miért? (költői...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged