- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zaskar
senior tag
Igen, többen megerősítették a Prestigio topikjában, hogy nem kell félnem a wifitől. A másik kettőt csak azért írtam oda, mert nem sokkal többért tudnám elérni őket, igaz t-home 2 év hűséggel és részletre (ami számomra nem számít "rablánc"-nak, mert felénk a t-home a legjobb elérhető szolgáltató jelenleg, de nincs is vele gondom, tehát nem akarok váltani).
Prestigio: kb. 37 e
Samsung: 40 e (t-home)
Nexus 7: 48 e (t-home)
A lényeg az, hogy nem feltétlenül vágyom én sem a Samsungra, sem a Nexusra, hiszen a 25 ezres omega is megfelelt volna a célra, ha jobb a wifije. -
Magnat
veterán
Nekem Voda Smarttabom van 1280x800-zal, barátnőmnek meg Prestigio Prime Duo 1024x600 felbontással és azt kell mondjam, h nehéz észrevenni a különbséget, viszont browseolásnál elég macera a nagy felbontás miatti kis vezérlők tapizása. Nem mondom, h szarabb a nagyobb, de nem feltétlen jobb. Az akksi meg hidd el, mindig akkor merül le amikor kellene, szóval én inkább vennék nagyobb akksis hdmi-s kütyüt mint nagyobb felbontású Wayteqet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest