Hirdetés
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zSSeli
tag
Sziasztok!
Mázlim volt, nekem is megjött még karácsony előtt a Concorde tab PLAY. Nagyon szuper kis taba kifejlző lefelé van csúszva 2-3 pixelnyit de totál nem érdekel mert általában am is fekvő helyzetben használom, ami picit zavart, hogy bal oldalt nem tökéletes az illesztés, van fél mm-es holtjáték a káva és a perem közt. Ha cseréltetni akartam volna nem ér ide karira + buktam volna egy 5-öst a mobile mastercard miatt. Használatra nagyon gyors, imádom. Kijelzője nagyon szép (úgy is, hogy rajta van a szállítási képernyővédő fólia meg az alatt még 1 képernyővédő fólia...
) Minden játék hasít, hd filmek, minden nagyon jó és gyors. Wifivel nettó 5 órát minimum bírja, tegnap reggel 8tól este 10ig ment a gép, úgy hogy 45 perc játék, 5 óra aktív wifi. Kiváncsi vagyok a következő fél évben milyen gépek fognak kijönni, ha az elmúlt 2 hónapban ilyenek jöttek már ki..
Akinek valami kérdése van a play-jel kapcsolatban szívesen válaszolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gyúrósok ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Motoros topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest