- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
junkpod #42696 üzenetére
A LibreElec újabb verzioihoz jelenleg nincs közösségi fejlesztésű amlogic támogatott verzió. Ezt az űrt a CoreElec pótolja.
Én is ezt írtam (próbáltam írni), csak egy kicsit másképp.
De a LibreElec 8.2.3.1 közösségi fejlesztése továbbra is támogatja (értsd úgy: kifogástalanul működik) amlogic 9xx SoC-on, kivéve s912.
Az S912 is van LE 8.2 (8.2.2.3), ebből készített Csicsóka egy Ext4-es verziót, amit napi szinten használok (még nincs meg az utódja).
Ezen azért elgondolkodtam. Ha csak 8bites dekodolast tamogat a videodriver, akkor, hogy jön ki belőle a teszteken a 10bit, ahogy eddig lelkendeztetek?
Most még az Android-ból kiszedett hibrid driver üzemel, nem 100 %-os, de jól használható. Főleg az új CE alatt. Ami megjelent hír, az a jövő, tervben van a fejlesztés a többi hardveres dekódolás is (több helyen találtam rá utalást). Ez már teljes mértékben támogatni fogja a hardvert (jelenleg a cikkben szereplő dekódolást támogatja), ráadásul az új kernel-lel.
-
BullZeye
veterán
-
blakey
titán
válasz
junkpod #41879 üzenetére
Nem én írtam, hogy tökéletes, de S912-re a legjobb, pont. Kár elméleteket gyártanod, tapasztalatból írom. Erre a SoC-ra eddig nem készült jobb.
Nem olvasol figyelmesen, nem fogpm leírni még egyszer, majd rájössz magadtól, hogy mit írtam. S912-re a CE 8'90.5 az első olyan verzió ami alkalmassá reszi médialejátszónak. Az összes tesztanyag szépen fut, korábban ilyen nem volt, vagy a hang csúszott vagy a kép akadozott vagy nem vitte.
Részemről semmilyen ellentmondást nem olvashattál, a hibát is említettem ami a Kodi sara vagy a fejlesztő elfelejtette átírni a libreelec-et coreelec-re, de ezek nem befolyásolnak abban, hogy valóban ez a legjobb S912-re. Apró hibák a Kryptonban is vannak, még úgy is, hogy stabilnak titulált, S905X-n ..MC-t használok ami még Krypton alapú.
Most meg azt írod ne a 905-bol induljak ki. Ez mit jelent? Mivel eddig nagyon gyenge volt a 912 most már a kishibás is tökéletes? - igazán tudhatnád, hogy mit jelent, nagyon jól tudod, hogy mivel küzdenek S912 esetében és ezt most sikerült megoldani, hogy ne legyen hátrányban a SoC. S905-re nem is ajánlottam volna a CE-t, mert ott azért még jobb a Krypton. Ne szelektíven olvass és ne adj olyat a "számba" amit nem én irtame. Attól kérdezd meg, hogy mitől tökéletes aki ezt írta, mert szerintem nem az. -
blakey
titán
válasz
junkpod #41871 üzenetére
Van tapasztalatod S912-vel? Kipróbáltad rajta az elmúlt 1 év "termését"?
Ne írj ilyeneket ha nem tudod milyen valójában, mert nem igaz, hogy nem jó, az előző verzóktól hullana ki a haja.
Sokkal jobb, mint bármelyik korábbi verzió S912-re. Ne az S905/S905X-ből indulj ki. -
dugesz77
őstag
válasz
junkpod #41866 üzenetére
Jelenleg szerintem is a legjobb választás a CE 8.90.5 S912-re. Az eddigiekkel nem voltam elégedett kicsit sajnáltam is,hogy megvettem az S912 boxot de most ez lett az elsődleges boxom. Persze van még mit csiszolni rajta (pl. ez a whitelist szerintem komplikáltabbá tette a beállításokat egy a rendszerrel frissen ismerkedőnek) de ha így marad már azt sem bánom. Nálam az LE sohasem volt ilyen stabil azért mertem ajánlani.
-
blakey
titán
válasz
junkpod #41866 üzenetére
1. már alfa 3 van kint.
2. napi szinten nem omlik össze és mindent visz, epízódok egymás utáni lejátszása esetén nem feltétlenül működik a léptetés és korábban írták a feliratos dolgot, ezt még nem néztem meg. Mást nem nagyon látok ami miatt ne lenne jó napi szinten, nem omlik össze, szépen teszi a dolgát.
3. LE8 bármelyik verziója S912-n rosszabb teljesítményre képes és kevesebb anyaggal lesz kompatibílis, hiába a Kodi "jobb formája". -
-
Melorin
addikt
válasz
junkpod #41346 üzenetére
Tegnap feldobtam a CoreELEC-et és arra a Librespot addont és működik szépen a Spotify Connect.
Amúgy nem értem miért jó, hogy folyton változik az OS neve: Openelec, Libreelec, most Coreelec...
Amúgy az miért van, hogy ha beleléptetek egy filmbe, egy pillanatra előjön a kis karika a kép közepén (buffer?), felmegy 100-ra és csak akkor megy tovább a film? A hálózat sebessége, netán az S905X chip a korlátozó? SD és HD filmeknél is jelen van.
-
Panthera
őstag
válasz
junkpod #41382 üzenetére
Sok telós kiegészítőt (kütyü / szoftver) láttam már, aminél ki van kötve, hogy minimum android 5 kell - ez akkor lenne érdekes, ha csak külön alkalmazással lehetne menedzselni.
Persze ha tud pl. 4K-t egy box, akkor joggal lehet várni hogy az is alap, hogy webes felületen elérjük. De nem értek hozzá, ezért kérdeztem. -
blakey
titán
válasz
junkpod #41349 üzenetére
Új LE, azért még ki lehetne hozni belőle 1-2 dolgot, ez jól látható a CE esetében, vagy OSMC-nél, javítanak a HDR switchen, a felbontás váltás és pl. az adott felbontáson való lejátszás is működik/működhetne Krypton alatt. OSMC alatt még javítgatják, sokkal jobb, mint az LE 8.2.3.1 viszont az új CE már jó, működik ahogy kell.
(#41353) TCr
Nincs röccenés lejátszás közben csak akkor ha megnyomod az "o"-t, "i"-t, hogy megnézd az infókat (S905X-en is van de csak első alkalommal), de már nem olyan mértékű, mint korábban volt. Tegnap óta nagyon jó lett az S912-n és most hajlok arra, hogy az marad fő lejátszónak ha így fog működni. Még nem találtam olyan tesztfájlt ami gondot okozna. -
Beni2360
félisten
válasz
junkpod #39481 üzenetére
Már megkérdem. Ez a 4 mód a menün belül van, vagy a távirányító gombbal tudod állítani?
Ha a menün belül akkor nem egy média barát Tv. Nekem is volt 10 éve egy HD redy LG plazmám és egy RK-s stickken keresztül küldtem neki a filmeket de ilyen gondom nem volt.
Próbáld meg FHD-re állítani a kimenetet a boxon. Én amikor átvittem a másik HD TV-hez a boxot semmit nem állítottam a kimeneten és jó volt. Más ötletem nincs sajna. -
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #39279 üzenetére
A 7-es LE-t újra elővettük, mert többek véleménye szerint ez az utolsó tökéletes media player S905-re, és korabeli S905X-re. Készült belőle egy ext4-en futó változat is.
CE töretlenül fejlődik, legújabb húzása, az OSMC kernel használata. Elég jók a tapasztalatok, ilyeneket írnak róla:
I have been testing devbuilds with osmc kernel (s905).
I have to say i am impressed. It’s a very smooth experience overall. And it could be just my eyes playing tricks, but images seem more intense and warmer colors. Just to test i put .2 and a identical box with the latest devel next to each other playing the same (.x264) file and the one with osmc kernel really is on top.Glad continued work will be on this kernel 
OSMC buherálás véget ért. Sam nem járul hozzá, hogy az új projektben bárhol is felbukkanjon az OSMC név.
Teljesen kiirtani pedig csak hatalmas munkával lehetne, mindent újra kellene fordítani, APT repo-t csinálni.CSMC létezik, de nem publikus. A napokban készült egy verzió, amiben ahol csak lehetett eltűnt minden, ami az OSMC-vel összeköti. A tegnapi változatban már a legfrissebb CE kernel működik.
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #38678 üzenetére
Azt kérte Sam, hogy ne használjam az OSMC nevet, mert ez egy nem hivatalosan általuk támogatott dolog.
Felbukkant már ez a link külföldi fórumokon, így nem fogják tudni letölteni, és az OSMC-vel, mint márka névvel összekötni. Nekünk meg már úgy is megvan, vagy ha véletlenül nincs, egymásközt lehet privátba intézni. -
dave0825
őstag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
junkpod #37955 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a minikép generálás alatt lassul be a megjelenítés. Ha tudod néz meg légy szíves a képeimet, lehet, hogy box függő is.
Fájlkezelőben, hogy tudok a képek között lapozni? Hálózatról a Fotó könyvtárat 31 145 fájl, 927 mappa, azonnal megjelenítette, képet 5mp alatt nyitja meg, viszont az eddig használt jobbra, balra menü gombbal, nem tudok lapozni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
junkpod #37931 üzenetére
Igen, lehet nekem mégis sebesség problémám van. Bemásoltam a képeket a microSD-re, onnan a diavetítés simán megy, ha egyesével nézem a képeket, 2 kép között 3mp telik el. Mini képek létrehozása elég komótos, nem is jelent meg az összes.
Aki tudja nézze meg ezeket a képeket, 194db, 1,17GB, kíváncsi vagyok, hogy nektek hálózaton keresztül is menni fog. -
pinnacle
nagyúr
válasz
junkpod #37898 üzenetére
Köszi! Lehet pont veled volt szó a fényképnézegetésről. Akkor talán mégis jobb lesz Gigabites routerrel. Nem RAW hanem jpeg képeket nézek. Már a miniatűr betöltés is nehézkes, de az első kép lejátszása után lefagy a box, Beelink MXIII.
MPEG-DASH nekem is ki van kapcsolva.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
junkpod #37873 üzenetére
Ja, nekem csak erre kellene, semmi egyébre, de azt olvasom itt ott, hogy pl. 4K lejátszás akadozhat, ha megy párhuzamosan a letöltés is, mert gyenge a procija és kifekszik ettől a terheléstől is. Vagy ez hülyeség? Nas-hoz még inkább nem értek. Laptopom i7-es 8GB RAM-al, szóval ott ilyen gondjaim nincsenek...
-
válasz
junkpod #37416 üzenetére
teljesítményben egyik sem jobb
Teljesítményben ha jobb is volna, ki a frászt érdekelne? A könnyű használhatóság a cél. A 905-ös boxaim teljesen használhatatlanok Androiddal. LE nélkül mind egy kupac ócskavas lenne. Ezért kényszerből LE-vel használom őket. A GT1 (természetesen nem tudom, hogy a többi 912-vel mi a helyzet) szerintem tökéletesen használható droidon. És mivel a droid - szintén szerintem - egy kézre állóbb rendszer, mint az LE, ezért én ezt szeretem a legjobban. Remélem a M8S Pro+ ATV rendszere is jó lesz, különben kihajítom a picsába (tákolok rá egy LE/OSMC-t és elajándékozom valakinek a családban), és veszek helyette egy Xiaomi Box 3-at.Szóval szerintem nem a S912-vel van gond, hanem egyes rossz megvalósításokkal. Az LE arra jó, hogy a rossz boxokat feljavítsa, és ezt valóban nem lehet megtenni S912-vel. De ha nem muszáj, akkor én inkább kihagyom az LE-t.
-
Hyena
senior tag
válasz
junkpod #37416 üzenetére
Jo meglatas , tetszik foleg a minden androidos olcso box kozep szar
Es valoban nincs sok kulonbseg a 905 es 912 kozott illetve inkabb csak merheto mint lathato, az optimalizalt szoftver sokkal sokkal tobbet szamit.
Az S912 egyetlen teljesitmenyben jobb mint az s905x megpedig a LAN sebessegben de szerencsere tobbnyire a 100 megabit is elegnek bizonyol habar van olyan ismerosom aki USB-s LAN adapterrel hasznalja az s905x-et mivel neki allitolag van tobb olyan filmje ami szaggat 100 megabiten.
Lenyeg az, hogy mindenki arra a celra valasszon hardvert amire hasznalni szeretne.
Fentebb volt egy hozzaszolas, hogy a Horizon go megy 905x-en de szarul 912-n jol megy.
905x-en viszont jobb a libreelec...amihez a 912 a jovoben vagy felno, vagy nem de ez biztos -
válasz
junkpod #37390 üzenetére
Nekem van 912-esem, és van 2 db 905 is. Jó a 912 is (Beelink GT1, még a legelső 912 sorozatból), de csak Androiddal. Viszont mindegy, hogy mivel jó, ha jó, amúgy is tulajdonképpen jobban szeretem a Droidot, mint a LE-t. Most vettem egy 905X-et is (M8S+), holnap érkezik, azon Android TV fog futni.
A GT1-et megjelenéskor vettem, egy hónapig szívtam is vele. Aztán kijött rá egy főzött droid, ami minden bugját és a Kodit is javította, azóta tökéletes.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
junkpod #37030 üzenetére
Te csak szervezd meg az információáramlást, ahogy megbeszéltük, mint futár én hozom-viszem a sittről Csicsóka üzeneteit.
Valamint -utólagos engedelmeddel- majd a többi rab számára egyértelművé teszem, ne keressék a bajt, mert nem tudják mivel állnak szemben: Csicsóka őrizetes érinthetetlen, mert ha bármi okból csak a haja szála is görbül, akkor az elkövetőre Junkpod keresztapu emberei a szokott módon"rászólnak". -
vargalex
Topikgazda
válasz
junkpod #36848 üzenetére
El kell, hogy keserítselek. A képek nem az adatbázisban vannak. Nincs kép tárolására alkalmas típus az oszlopok között:
MariaDB [(none)]> select distinct data_type from information_schema.columns where table_schema='MyVideos107';
+-----------+
| data_type |
+-----------+
| int |
| text |
| double |
| varchar |
| float |
| tinyint |
| bigint |
+-----------+
7 rows in set (0.02 sec)Az adatbázisban csak a kép URL-je van:
MariaDB [(none)]> desc MyVideos107.art;
+------------+---------+------+-----+---------+----------------+
| Field | Type | Null | Key | Default | Extra |
| art_id | int(11) | NO | PRI | NULL | auto_increment |
| media_id | int(11) | YES | MUL | NULL | |
| media_type | text | YES | | NULL | |
| type | text | YES | | NULL | |
| url | text | YES | | NULL | |
5 rows in set (0.00 sec)Így minden kliens saját maga tárolja a képeket.
-
-
Pelican
őstag
válasz
junkpod #36632 üzenetére
Én ezt értem, de most nem egy új funkciorol van szó, hanem egy évek óta alapminimumrol. Azt is tudom, hogy biztos kijavítják.
Ehhez nem sok köze van adamg-nek, ez a hiba az új kernellel jött. Ami egyébként képre meg jobb lett egyesek szerint. Ha lesz időm megnézem én is. -
Ejelhar
senior tag
válasz
junkpod #36632 üzenetére
Igen, -fogalmazzunk úgy- nagyon nem szokványos, némileg formabontó érvelés, az ilyet inkább egy művészlélektől várna az ember, semmi esetre sem egy műszakitól.
De ő a project vezetője, és ez valszeg nem véletlen, itt is az lehet mint a profitorientált teamek esetében: a vezérnek az is feladatkörébe tartozik, hogy kezelje és akár ritka pofátlanul is, de leugassa a hőzöngő ügyfeleket.
-
dethroner
veterán
válasz
junkpod #36467 üzenetére
Úgy használom az új rendszert, mint az előzőt. Van megosztott mappa, de nem állítottam be neki semmi tartalmat. Ez nekem így a perfekt
De félek erre a fajta használatra a Kodi nem nagyon tud tamogatolaag viselkedni. Ezt ne értem, magyarázd meg, mire gondolsz.
És miért, mire lenne elég a totálkommander? Ezt sem értem -
darvinya
titán
válasz
junkpod #36255 üzenetére
Már pedig nálam az lehet, mert többször írtátok, gyári file kezelő root jogos.
Na már most nálam, mint írtam csak usr mappában lévő file tudom(átnevezni sem tud itt, törölni sem) átmásolni download mappába, kész máshova már másolás menü meg sem jelenik.Többieknek köszönöm, első körben megkeresem hol van HR.
(#36256) blakey
Mint írtam valami nincs rendben nálam.
usr mappába van Configfiles mappa.
EsFileExplorer pedig csak szürkés sftp lát, amihez sehogyan nem tudok kapcsolodni, mivel beírva felhasznév/jelszókor hiba, hogy nincs ilyen hely. -
Lacko66
tag
válasz
junkpod #36142 üzenetére
Egyelőre nem változtattam semmin és tegnap újra leteszteltem rengeteg videofájllal. Volt köztük 1-2 gigás BDRip, 720p, 1080p, BDRemux, 4k Remux, Ezeken voltak aac, ac3, flac, dd 5.1, dts, dts-hd, true-hd hangsávok és érdekes módon egyszer sem volt hanghiba. :-)
Ma az a terv, hogy a 8.0.2e-s boxra is felrakom a 8.2.3.1-et és azt is tesztelgetem.Ezt a "tömörített" hangtovábbítást hol kell beállítani ha esetleg újra jelentkezne a hiba ?
Jelenleg így van beállítva a Kodiban a hang. -
dethroner
veterán
válasz
junkpod #36151 üzenetére
Látom van félreértés rendesen
Van értelme a CEC-nek, hogyne, én magam is kihasználom gyakran. Arra értettem a butaságot, hogy teljesen off box ne keljen már életre attól, hogy a tv-t bekapcsolom. Mi van ha tévézni akarok? Akkor felesleges a box.
(#36152) darvinya Nem használom a box alvó állapotát, nem tudom ez hogyan működne, nincs rá szükségem. De a kérdésre a válasz igen, a box bekapcsolásáig van a kezemben a saját irányítója, amint megnyomtam a kis piros gombot rajta, már le is tettem az asztalra és nem nyúlok hozzá aznap többé. Mindent a tv távirányítójáról kezelek, tv-t, boxot, házimozirendszert. Elképzelhető hogy a tévéd nem használja normálisan a CEC-t.
-
darvinya
titán
válasz
junkpod #36141 üzenetére
Wake-up csak stanby módban lehet.
Amiko box-on működik, akkor hibás a box?
BL támogatja, amit Amlogic -nél nem(vagy lusták rendesen megírni), de ez már írtam.Te írsz nekem olyat, hogy HDMI nincs fesz./áram.
Erre írtam, hogy az döglött HDMI aljzat.
Abba a pillanatban van fesz./áram, mikor tápot rákötik.Amúgy mindenki támadásként éli meg az észrevételem, mert mertem írni, hogy valójában nincs teljes CEC támogatás.
Erről értekeztem, hogy egyszerűen van CEC funkció hangoztatva, nem szólna senki érte.Számomra igen is fontos, hogy csak Tv távirányítót használjak, mert akkor visszalépés LE droidhoz képes, hogy plusz távirányítót kell keresgélni üzembe helyezéshez.
Azért kapcsolom ki, mert rákötött elemek miatt karácsonyfaként világít, s ez alvó módban már nincs. -
darvinya
titán
válasz
junkpod #36138 üzenetére
Mekkora ökörséget írtál.
Ha nincs fesz/áram HDMI-n, akkor semmilyen jel, kommunikáció nincs.
Magyarán döglött HDMI.Mint már írtam, Alvó mód (nálad Standby) nincs LE alatt, így érthető is, hogy nem ébreszt.
De miért nincs alvó mód.Ébresztő (WakeUp) funkció, ami kikapcsolt állapotban is működne, ha BL támogatná.
-
Lacko66
tag
válasz
junkpod #36099 üzenetére
A filmet elindítva a hangnál 1-2 másodperces kihagyások vannak mintha akadozna a hangsáv, miközben a film folyamatosan megy. Forrás (pendrive-ról vagy külső hdd-ről nézek filmeket), kábel (1db high speed hdmi megy a tévébe), hangeszköz (1db optikai megy a hangrendszerbe (Logitech Z906) teljesen ugyanaz 8.0.2e-nél és 8.2.3.1-nél is, csak annyi történik, hogy kihúzgálok minden kábelt az egyik boxból és átdugom a másikba. Mivel a 8.0.2e verziós boxomat külön device tree fájl nélkül használom (tökéletesen működik minden) ezért a 8.2.3.1-es boxra se másoltam. De kipróbáltam már úgy is hogy bemásolom a megfelelő device tree fájlt, ebben az esetben a fogpiszkálós módszerrel fel se tudom rakni a LE-t, hosszú várakozás után megjelenik egy android figura egy piros háromszöggel és jobb oldalon egy csomó lehetőség (gondolom ez lehet az android "bios"-a bár még sosem láttam.
Ha nem oldódik meg a hanghiba akkor sincs gáz mert a 8.0.2e teljesen jó, csak nekem úgy tűnik mintha a 8.2.3.1 szebb képet adna. -
headhunter
addikt
válasz
junkpod #36098 üzenetére
1. LibreELEC-LePotato.arm-8.90.4.tar --->
2. LibreELEC-S905.arm-8.90.5.tar --- >
3. LibreELEC-S905.arm-9.0-devel-20180223155029-r28201-gea3b1a985.tar --->
4. LibreELEC-S905.arm-9.0-devel-20180316235945-r28380-g48eebd415.tar4.-nél is végig ment a frissítés csak az újraindulás után fagyott le.
8.90.4-el használtam, utána a 8.90.5-re frissítettem, de több hibát tapsztaltam és a fórumban javasolt 2018.02.23-ra visszaváltottam. Ezt használtam kb. 1 hete, ma megjelent egy újabb devel kiadás 2018.03.16. és ennél jött a fagyás.
-
dethroner
veterán
válasz
junkpod #35982 üzenetére
Látja a filmfájlt, rányomok és nem történik semmi. Ha rámegyek egy másik nem mappában lévő filmre, akkor kiírja hogy egy vagy több elem lejátszása sikertelen és hogy a hibanaplóban nézzek utána. De a naplóban semmi hiba nincs, csak annyi hogy a kodi elindult és hogy mely filmek adatait frissítette valami adatbázisból.
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #35793 üzenetére
A legelső OE már eleve ilyenre lett megalkotva. Azóta pedig nem történt a rendszer lényegét érintő változás. Az LE szépen átvette az egész koncepciót. Egyedül az a jó benne, hogy bolond biztos, magát az OS-t nem lehet kinyírni, mivel read only az egész. Egy hagyományos fájlrendszerben root joggal az egész egy pillanat alatt tönkre vágható egy félre nyomáskor. Ennek a megoldásnak az ára, hogy tömörített loopback eszköz a rootfs.
Még OE alatt, több évvel ezelőtt x86-on létezett egy boot opció a to_ram amivel a SYSTEM ramdiskből futott, gyorsabb is volt, emlékszem.
Ahhoz hogy ezt a koncepciót megváltoztassuk, az egész rendszert újra kéne tervezni.
Az OSMC lényegében megoldást kínál erre a problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Gamer pc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest