- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
dave0825 #106281 üzenetére
Van Nexus is x4-re, de az is 64 bites, innentől fogva teljesen más mint a másik 32 bites. Semmi sem biztos hogy ugyanúgy működik. Fel lehet varázsolni a tuti 32 bites omegát is az x4-re, de azzal nem fog menni az interlace lejátszás. Szóval nincs jó megoldás. nekem kezd elmenni a kedvem ezektől a hibáktól ( és nem a boxokat szidom, azok működnek úgy ahogy a saját droidjukkal) hanem egyszerűen nincs még kiforrott rendszer. Talán a NO jó lesz de szerintem az még egy év, és ott más is szükséges ahhoz hogy jól működjön.
-
mexel
veterán
válasz
dave0825 #106279 üzenetére
Értem amit írsz, csak éppen almát hasonlítasz a körtével. Kicsit kb olyan mintha vennél új laptopot, és a régin XP volt, az újon Win11 és nem megy egy alkalmazás ami xp-n, és elkezded a laptopot szidni ezért, mert te megszoktad az XP-n a régi programokat, és a laptogyártót hibáztatod.
Ha hibát kell tesztelni mindig el kell kezdeni kiszűrni a felesleges hibafaktorokat.
Ha azt akarod megtudni a box a hibás vagy a rendszer akkor előbb kapcsolj ki dolgokat, és ha megszűnik a fagyás pl akkor nyilván nem a box hibás.
És igen én is leírtam többször hogy szerintem az X4 boxokra nincs tökéletes rendszer, ezért inkább az X3-at ajánlanám annak aki nem akar legújabbat mindenből, X4-re még kell várni hogy minden jó legyen.
De ez nem a box és a box gyártók hibája. Ők androiddal adják el, és semmi közük a CE-hez.
Az hogy meg "hivatalos" CE azért az nem egy sok pénzért megvásárolt szoftver, ( mondjuk ha veszel egy 500 ezres telefont ott is vannak bugok és akár egy frissítés tönkre is teheti a rendzsert, pedig nem egy ingyenes szoftver egy 20 ezres eszközön)
És az hogy te veszel egy hdd-t az még nem biztos hogy ajánlott, még ha eddig ment is. én csak a (nem kevés) tapasztalatról beszélek, hogy mennyi megmagyarázhatatlan hibát generált a box gyári tápjával használt hdd.
Én elhiszem hogy drága volt, de nem biztos hogy a kínai táp ezt elbírja. Innentől a box is instabil lesz.
Ha valaki szereti saját magát kínozni megmagyarázhatatlan dolgokkal és nem hajlandó elfogadni ha valami nem kompatibilis valamivel, akkor hajrá, de érdemes lenne kompromisszumokat kötni ilyen dolgokkal.
Minden megoldható, összehozható, de nem biztos hogy mindig minden úgy fog menni mint pl 10 éve egy eszközön. Változnak az eszközök, a szoftverek, a hardverek, stb. nekem is baromi sok minden nem tetszik az új cuccokon, most is W2 és X4 boxokkal küzdök, próbálok androidot javítgatni és hozzá működő CE-t varázsolni, de nem tökéletes.
Az X3-on nincs gond, ott patent minden. vegyél olyat és hipphopp mindjárt jobb lesz ( persze a skinek és egyéb extrák okozhatnak gondot, még ha szépek is.) Először érdemes mindent alapokkal kezdeni és ha oké, jöhet a plusz. És ha utána romlik el akkor nem kell sok sütnivaló hozzá hogy hol a hiba.
Még valami a hivatalos CE-ről: ezek a kínai alap boxok sehol sincsenek említve a CE-ben. Van pár típus amihez van sajtát dtb és ott talán nem lesznek ilyen bugok. De ott is előfordulhat, miért ne? -
mexel
veterán
válasz
dave0825 #106276 üzenetére
Bocsi, de azért eléggé sok ellentmondást látok, és lehet hogy van vmi user error is a dologban. ( nem bántásból, csak ez jön le)
Azt írod az x96 azért is jobb mert azon nincs ilyen hiba, pedig minden ugyanaz rajta. Csak az Leia. Azaz teljesen más minden!
2 külön rendszer. Leia és omega. Ne hasonlítsd össze, sok minden van ami az egyiken jó a másikon nem.
A másik: ha mindig lefagy a képernyővédős óra, miért használod? miért fontos hogy az legyen? Kipróbáltad hogy azt kilövöd? Ha napokig megy a box nonstop, feltételezem a képernyő nincs végig bekapcsolva, felesleges lehet. Ezek a hibák nem boxhibára utalnak, de eléggé ráálltál hogy ezt a boxot most mindenképpen annak tartsd. ( félreértés ne essék, semmi közöm a vontarhoz, de nem rossz box, és nem rosszabb bármelyik másiknál, sőt. Csak így mennek félreinformálások ha valaki beleolvasgat és rákeres, utána pedig jönnek a más kérdések hogy mit ne vegyenek, mert ez is rossz az is rossz stb. Én inkább az X96-tól óvnám aki nem ismeri a boxokat mert ott igen nagy arányban lehet belefutni fake darabba)
Pl próbáltad a droidot bekapcsolni és hagyni pár napig, hogy lefagy-e? Ha az nem, akkor nem a box fizikai hibáját kell feltételezni máris hanem a CE-ben nem jó esetleg valami.
És először HDD nélkül próbáld, max egy SSD-vel. Sokmindenkinél aki jön hozzám hogy bármilyen típusú box rossz neki, itt nálam érdekes módon hirtelen megjavul, és sokszor utólag derül ki, hog ja, azt elfelejtették hogy rá van lógatva 1 éve egy hdd...
és mégegyszer, nem kioktatás vagy lebaltázás akar lenni, csak segíteni szeretnék, megteszem szívesen személyesen is, megnézni van-e hiba a boxoddal. Akár adok is kölcsön egyet a rendszered másolatával, arra kicsi lenne az esély hogy 2 boxból mindkettő rossz -
mexel
veterán
válasz
dave0825 #106246 üzenetére
Nem tudom, nekem az x96-okkal volt rossz tapasztalatom, a hűtéssel, plusz a mindenféle összevissza belsejükkel. Én vontarokat használok ffőként és egy ilyen hibát sem láttam amit írtál, atomstabilak. Ha CE kell csak tedd fel belőre, gyors lesz, kiszűröd az sd macerát )( én nem szeretem sd-ről a CE-t, akátmilyen gyors sd akkor is lagol néha) és ha jól van beállítva minden akkor működik is. És nem fog túlmelegedni az X96-al ellentétben ( illetve abból is van pár jó de az nagyon lottósorsolás kategória)
Vegyál Tanix-ot az sem rossz, vagy vegyél VontarX3-at az tuti. Miért ragaszkodsz az X4-hez?
HA elhozod felrakok egy rendszert neked. ( skint nem, a skinekkel mindig volt valami nyűgöm, elengedtem már)
Egyébként mire akarod használni? Filmezés? Torrent? Játék? Kell a droid rajta? -
Joshi
titán
válasz
dave0825 #106246 üzenetére
Én is egy S905X3-as X96 Max + kezdtem (most tesómék használják), de azért hűtésben nem volt túl acélos. Azért írtam, hogy a minőséget meg kell fizetni, mese nincs. Amúgy az X96 hűtését megoldottam, de azért ha nem muszáj, akkor nem bajlódnék vele.
-
hoktar
csendes tag
válasz
dave0825 #106202 üzenetére
Hőmérséklet:
Most hasonlítottam össze a Vontar X4-et Tanix X4-et. A Tanix kisebb és zártabb házban van. Ugyan az a processzor ugyanannyi memória. Ráengedtem online HD tartalmat 2 óra erejéig és figyeltem az értékeket. MEM / CPU kihasználás szintre csontra ugyanaz, de a hőmérséklet +20 °C a Vontar javára, ami konkrétan 85 °C egy sima HD tartalom lejátszásakor, úgy, hogy a Vontar X4 már nagyobb és jobban szellőző házban van gyári tisztított bordájával, frissen pasztázva. Mondom magamnak "ilyen nincs" rányúlok a házra és valóban melegebb a nyitottabb jobban szellőző ház, mint a Tanix kicsi zárt doboza. Csak gyors próba volt, nem pattintottam szét a házat és nem kotortam elő a lézeres mérőt, de azért aztakurta... Ettől függetlenül tényleg próbáld le, de ha van lehetőséged, akkor figyeld a hőfokokat. CoreELEC-vel barátibb a CPU és RAM használat, de az kifejezetten médiázásra illetve Torrentezésre (meg még sokminden másra is tudom...).
Ventilátor:
Ha hangos(abb), akkor érdemes a pozitív szálhoz 30 Ohm-os ellenállást beforrasztani a vezeték "piros" szálat szakítani és közé iktatni az ellenállást. Ha nem túl hangos, akor hagyod úgy, vagy kicsit felhangosítod a TV-t.
... vagy nézel olyan USB potit, amivel be tudod állítani a ventilátor kívánt sebességét pl. [DC 5V Micro USB Fan Governor Wind Speed Controller] csinálsz neki egy szép dobozt, beállítod a kívánt fordulatot és úgy kötöd a TV-re tádááá.
HDD / Torrent:
Akkor nincs is több kérdés. Ha torrent, akkor valóban nem az SSD, hanem a HDD játszik. Én a helyedben néznék egy olcsóbb NAS-t, ami tudja az NFS (Network File System) fájlmegosztást (lehet még sokféleképp fájt megosztani hálózaton keresztül, amit kodi / android / Core ELEC mind, mind szeret és kezel, csak most ez jutott eszembe). A lényeg, hogy akkor a NAS kezeli a merevlemezeket, a NAS tápja üzemeltetiaazokat... A NAS-ok nagyrészéhez már létezik többféle torrent kliens, tehát a visszaosztás sem probléma. TV Box-ra meg belső hálózaton keresztül érkezik meg a kép és hanganyag. (én is így használom)
-
hoktar
csendes tag
válasz
dave0825 #106180 üzenetére
Szia!
De jó, hogy belinkelted miből milyet rendeltél. Így talán tudok kicsit segíteni. Na szóval a Vontar X4 mindkét USB csatlakozója állandóan ad ki feszültséget akár készenléti, akár kikapcsolt (Power Off) állapotban is, amíg a tápcsatlakozó a készülékhez van csatlakoztatva. Tehát ha a készülék USB csatlakozójába dugod a külső ventilátort, az mindig forogni fog, amíg ki nem húzod az USB csatit, vagy a tápot. Egyszerű módról nem tudok, amely plusz elektronikai alkatrész(ek) beépítése nélkül leállítaná a ventilátort a készülék kikapcsolásakor, vagy hőmérséklet függvényében leállítaná azt. Viszont támadt egy ötletem, ami talán segíthet, hasznodra lehet.
Mikor, mivel együtt szoktad használni a TV Box-ot? Hát a TV-vel együtt. Tehát, ha van a TV-den olyan USB port, amely kikapcsolt állapotban nem ad ki feszültséget, akkor már csak egy kellő hosszúságú USB A Male - Female hosszabbító kábel kell és arról fogja a Vontar X4 külső hűtőventilátor kapni a feszültséget és addig fog üzemelni, amíg a TV bekapcsolt állapotban van. Ez már egy fokkaal jobb, mint ha 0/24-ben üzemelne.
-
mexel
veterán
válasz
dave0825 #106187 üzenetére
Szerintem azért teszteld le venti nélkül CE alatt, talán nem melegszik majd ( nekem egyik sem melegedett, valamiért fura ez nekem. X96maxból volt pár fake típus ami mindig túlmelegedett de ott is eg szétszedés, és jó összerakás megoldotta általában - max bordacsere.
Én még mindig a vinyókkal nem teljesen értek egyet, amennyit usb-s motyókra meg tápokra lehet költeni simán lehet szintte venni egy SSD-t és ahhoz elég a gyári táp is - nekem évekig bírják ha nincs hdd rajtuk. Másrészt a hdd lassú lehet, hangos kényes stb. Egy olcsó tb-os kínai ssd sokkal jobb -
Beni2360
félisten
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
válasz
dave0825 #105253 üzenetére
Akkor ez jó helyről jött. Egyébként külső táp nélküli hdd-t soha nem javaslok közvetlenül boxra kötni, igen sok gondot zokott okozni sok esetben. Érdekes módon ezt sokan nem hiszik el, pedig tapasztalat, így van. SSD- mehet rá simán, de bármekkora hdd nem javasolt. És főként mert elsőre nem mindig van gond, van amikor csak egy idő múlva jön elő sok megmagyarázhatatlan probléma.
Megvan még az a Vontar? Szívesen megnézném -
blakey
titán
válasz
dave0825 #105221 üzenetére
Ötlete valakinek, hogy miért nem lehet bekapcsolni a vezetékes hálózati beállítást a CE beállításaiban?
- Nem megfelelő a dtb, hibás a dtb, nem megfelelő a csatlakozás, sérült a kábel, stb. -
aldebaran
addikt
válasz
dave0825 #104993 üzenetére
Ha vontar x3 akkor itt a fw hozzá és a telepítő sw. Már ha érdekel és nincs más megoldás.
-
mexel
veterán
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
dave0825 #102588 üzenetére
Azt kell megjegyezni a Kodinál, hogy többféle "iskola" van a médiatár felépítésére: van aki a fáljokat nevezgeti át, van aki a könyvtárat, van aki az nfo-t keresteti vele. Ezeket viszont be kell állítani a Kodiban is, hogy mi alapján keressen.
Filmeknél nálam a könyvtárnév szerinti keresés jött be, ott nem is szoktam átnevezni szinte semmit, ahogy lejött az általában jó. Ehhez persze be kell jelölni az opciót is, amit írtál: "A filmcímnek megfelelő találatok külön mappában találhatók"
Sorozatoknál ugyanígy, de mivel azok néha összevissza jönnek le, csinálok nekik új mappát Sorozatnév angolul (első évad éve), és a torrent kliensben megadom, hogy pakolja át ide az összes évadot, így nem vesztem el a seed-et sem.
-
blakey
titán
válasz
dave0825 #102588 üzenetére
A legtöbb ilyen csomag tartalmaz egy nfo fájlt, neked azt kell beállítani, hogy azt olvassa, vagy a letöltőkliensben átnevezed és akkor a megosztás is megmarad és a Kodi is jó lesz. Azért te sem gondolod komolyan, hogy a semmiből képes felismerni egy adott anyagot. Korábban sem így működött, most sem, maximum elfelejtetted, hogy épp mit állítottlá be. Több, mint 10 éve megtanultam, hogy a fájlok elnevezései fontosak, ha azok rendben vannak, akkor nincs olyan program, ami ne ismerné fel, és tényleg így van, 100%-os találatom van minden programmal.
-
nfsu17
veterán
válasz
dave0825 #102530 üzenetére
az entware-s verzió "kodifüggetlen", tehát ha semmiképpen sem bírod (ugyan nem tudom miért lenne így) pl 20.5 alatt életre kelteni, amit akarsz...akkor 20.5 alá telepítsd, amit írtam (ha sikerül) és utána akkor megcsináljuk a beállítását. Ha úgy sem megy, akkor tényleg használd a 20.2-t.
-
nfsu17
veterán
válasz
dave0825 #102514 üzenetére
Ha jól rémlik azt írtad korábban, hogy az entware-s qbit nem indult el, mármint a torrent nem indult el benne. Van tippem rá (csak tipp), hogy miért nem, de azt ne itt tárgyaljuk ki (max a végeredményt megoszthatod, ha végül el fog indulni), gyere privátba, ha érdekel a dolog. Első körben a telepítéssel kezd: összefoglaló: 66. pont, 6.alpont
-
lali303
tag
válasz
dave0825 #102514 üzenetére
Vontar x3 boxom van slimbox rommal. Omegán nekem sem ment a transmission,ezért visszaraktam a Coreelek 20.2-őt,azzal nekem is ment.A coreelek kiírta hogy frissítés érhető el 20.5 stabil verzió,rányomtam az engedélyezem gombra.Frissített ,újraindult, és működik a transmission 20,5 -ön.Lehet semmi köze hozzá de frissítés előtt a samba beállításoknál beállítottam a jelszó kérést, utána kikapcsoltam, frissítés kor a transmissional filmeket töltöttem le.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
dave0825 #102510 üzenetére
Jelentkezz be SSH-n és nézd meg a
ps aux
parancs kimenetét.Esetleg célirányosan keress rá:
ps aux | grep -i transm
ps aux | grep -i qbitt
Én tűzfal alatt az eszközön lévő tűzfalat értettem. Ami lehet akár úgy beállítva, hogy 20.3-as CE-től fölfelé alapból minden zárt, esetleg az SSH-t/Samba-t nyitja ki, alatta esetleg nincs is engedélyezve a tűzfal. Így mindegy, hogy milyen hálózatra csatlakozol, nem attól függ.
Megnézheted utóbbit is elvileg:
iptables-save
-
gyűrű
addikt
válasz
dave0825 #102468 üzenetére
Látom nem nagyon követed.. A legelső omega alfától kezdve csakis azt használom, rengeteget teszteltem, (a nexust csak kíváncsiságból tettem fel de semmi értelme nem volt)..
A nexus semmit sem hozott a leiához képest, az omega rengeteget.
Pl. a rendes dv lejátszás ott jött be.
"Néhány dolog" például
Vagy ezt is olvasgathatod.. -
Joshi
titán
válasz
dave0825 #102462 üzenetére
Anno felraktam az X96Max Plus-ra a transmissiont (20.valami volt már nem emlékszem), aztán látszólag minden rendben volt, de a letöltés egyszerűen nem indult el. Akár mit csináltam, a letöltés nem indult el. Mérgembe vettem egy használt Synology DS115J NAS-t (15k-ért) azóta teszi a dolgát.
-
cof
veterán
válasz
dave0825 #102225 üzenetére
Ezek a fránya frissítések tudják boldogítani az embert.
Nem véletlenül nem vettem rá még magam a CE 19.2-ről váltásra.
Mit ír ki amúgy mikor csatlakoznál böngészőből, mert nem mindegy. Egyébként itt is ugyanúgy kell lennie kiegészítőre vonatkozóan beállítás opciónak, csak kicsit hülyén van megoldva, mert profilokat is lehet létrehozni, vagy ilyesmi. Kár volt ezt a részét bonyolítani szerintem, vannak a Kodival nagyobb gondok is, amire ráfeküdhettek volna a fejlesztők.
-
dave0825
őstag
-
blakey
titán
válasz
dave0825 #96773 üzenetére
Matrix alatt, de utána már teljesen python 2-ről python 3-ra váltottak, annyit jelent, hogy a régi verziót nem biztos, hogy fejlesztik. Keresni kell mindennek a megfelelőjét. Kodi19 = Matrix, Kodi20 = Nexus, Kodi21 = Omega, stb
Nagyon jó volt a Kodi18, de kb ennyi volt, Omegát használok, azt biztosan sokáig fejlesztik. -
nfsu17
veterán
válasz
dave0825 #96750 üzenetére
Ja, ilyen nekem is volt.
Voltak riccenések film közben, akkor épp mindenki azt mondta, hogy Leián ilyenek nincsenek.
Hát uccu neki, kiírtam egy sd-re egy szűz Leiát.
Természetesen nem lett jobb, kivettem, ment tovább a korábbi rendszer (Matrix), mint ha semmi sem történt volna. Ráfogtam, hogy a tévém miatt van, így tök mindegy mivel próbálkozom.
"Kicsit" bosszús lettem volna, ha emiatt dobhattam volna ki az amúgy jól működő rendszert egy próba miatt és azt is lakhattam volna be újra.
Van egy Nexus is egy SD-n, ha néha olyan kedvem van, lefrissítem, megnézem tetszik-e, ha nem, megy vissza a szekrénybe -
nfsu17
veterán
válasz
dave0825 #96747 üzenetére
Rosszul. Mármint módosítás mindig benne lehet a rendszerben, pl ha az androidot frissíted.
Lényegében igen, ahány pendrive, annyi rendszer, azt csinálsz rajtuk amit akarsz.
Én SD-n próbálgattam a nexust, egyszer visszamentem Leiára, belsőn van a Matrix, de volt hogy hetekig a nexus ment SD-ről. Kivettem az SD-t és most megint a matrix megy belsőről. Ha betenném a nexus SD-t, akkor holnaptól az menne, de előnyöm nem lenne belőle, így nem fog megtörténni. -
blakey
titán
válasz
dave0825 #96724 üzenetére
Ha nem neked lesz és nem hozzáértő, akkor célszerű a pendrive/mikro SD használata, első indítást te megcsinálod neki, utána már semmilyen extra dologra nincs szüksége, ha benne van a pendrive/kártya, akkor arról fog indulni, ha a droidot is szeretné használni, akkor a CE kikapcsoló menüjéből a "reboot from android"-ot választja és "átlép" az Androidra, újraindul a box az Androiddal, kikapcsolás után megint a CE fog indulni. Aki nem ért hozzá, annak nem ajánlatos az eMMC-re való telepítés, valamit elront, és utána csak szívás lesz.
-
Speederer
senior tag
válasz
dave0825 #64963 üzenetére
Az a gyanúm, hogy a csatlakozási sebesség valahol visszaesett 100Mbps-re.
Milyen csatlakozási sebességet írnak az eszközök?
Linux:ethtool eth0
Win10:
Adapter beállítások tulajdonságainál írjaEsetleg a switch is kiírhatja, vagy jelezheti a ledek színéből. Bár a ledeket érdemes lehet megnézni a PC-n és boxon is, ha tudod melyik szín mit jelent.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
dave0825 #64488 üzenetére
Nekem addig meg sem jelent a hálózatok közt míg végig nem ment a csatlakozás. És akkor is a mappák közt szerepelt az elérési lehetőség. csak mikor visszaléptem jelent meg a hálózatok közt.
Ugorj neki még1x -
Csicsóka
őstag
válasz
dave0825 #64480 üzenetére
Kevered a szezont, a fazonnal.
Az ir-keytable csak akkor él, ha nincs remote.conf bemásolva a cuccba. Ilyenkor a amremote módba váltja a dtb-t, és nincs /sys/class/rc
Egyszer már megcsináltam a hozzá való remote.conf-t, amiben működik ez, és még más is, ez miért nem jó? -
tobias40
veterán
válasz
dave0825 #64428 üzenetére
Én is így jártam korábban mikor a telekom stb-t tettük be hozzám (és azt is a saját routeremre akartam kötni),onnantól a boxom csak ezt az idióta ip-t volt hajlandó kapni,bármit tettem!(nekem 2 switch-en keresztül megy a belső háló)
A megoldásom az lett hogy húztam az iptv-nek egy másik kábelt és az megy a telekom routeréből,minden más pedig a saját roteremből.
Így mindenki boldog és inden ip ott van ahova befoglaltam neki a routeremben.
Nem tudom hogy nálad is ez-e a megoldás de inkább leírom,hátha így neked is jó lesz.
Én se örültem hogy még egy kábelt kell kihúznom az amúgy is kicsi furaton át,de nagy nehezen sikerül és azóta minden rendben...És nekem is csak a box ip-je nem volt jó,az összes többi maradt a régi!(kb 30 eszköz)
-
válasz
dave0825 #64423 üzenetére
Pedig már sokszor leírtam!
kukk ide 4.ik kép alatti résztől van a lényeg! és a hozzá valót is linkeltem
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
dave0825 #61658 üzenetére
Azt tudom, én arra kérdeztem rá, hogy mi a baj a DDR4-esekkel, nem megy rendesen rajtuk a CE?
De amennyire vissza olvastam itt a GT1 mini-n (S905X2 / DDR4) mégis csak mennie kell. Viszont olvastam azt is, hogy Droid frissítés után elszállt a CE rajta, ennek viszont nem örülök. Akinek majd beállítom/telepítem annak kellene a jó, minél frissebb Droid is rajta.
-
-ZeeZee-
senior tag
-
cof
veterán
válasz
dave0825 #61548 üzenetére
Nyugi X96 MAX nem is létezett még S905-ös időkben, csak lemaradt egy X2, esetleg az eladó sincs tisztában, hogy mi a különbség a kettő SOC között, gondolom újrarakták a hirdetést, vagy akármi, és elírták, de a képeken az S905X2 van. És nem is volt sima S905-ös 2 GB-nál több memóriával.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest