- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dugesz77 #67821 üzenetére
továbbra sem győztél meg, ez csak mellé beszélés! Te azt mondtad az USB nem arra való hogy 5Volt 2Ampert át engedjünk rajta, mert ugye egy BOX ennyit fog igényelni!
itt van 45-65Wattos töltőfej nem 30.ezres! hanem még olcsóbb is attól amit én linkeltem Baseus-t
Ez sem FIX feszültségű(de sz,tem az alma töltője sem az, mivel PD szabvány) és mit ír PD3.0 Cell Phone QC TYPE-C USB Charger for MacBook Pro / DELL XPS 12/13 / Samsung Note 8/9 S9 S10
mégis jó az almához és sok máshoz is!
Szóval nem győztél meg a hülye álláspontoddal, amit linkeltem Baseus az sem egy mezei 2.amperes mobil töltőfej, szóval ne akard megmagyarázni!
Egyébként egy mezei 5.Volt 2.Amperes töltőfej is bőven elég lenne(ami tudja is a ráírt értékeket) a BOX.hoz!Amit korábban linkeltem ~4.dolcsis töltőfej az is bőven elegendő!
Több darabot használunk a családban ebből, BOX.hoz és máshoz is ahol 3.éve megy megállás nélkül 24/7.be és köszöni szépen semmi baja, túl liheged ezt a témát, de azt gondolsz/csinálsz/használsz amit akarsz.Csak nem kéne a többi kollégát félre informálni a hülyeségeiddel!
-
válasz
dugesz77 #67812 üzenetére
Azért mentem neked mert, HÜLYESÉGET BESZÉLSZ!
nem 300.ft os töltőfejtől van szó amit csomagolnak teló/tablet/vagy bármi más mellé! Azok valóban nem arra vannak, sőt én soha ki sem veszem őket a dobozukból mert HULLADÉK kategória, ahogy a hozzájuk adott 200ft os kábelek is!
Akkor egy dologra adj választ okoska: az Apple notebook-okhoz(és még sok máshoz is) miért USB-C.s töltőfejet adnak he? ha nem erre való az usb, és itt 60-100Watott kell átvinniük
biztos ők is hülyék hogy nem egy sunny tápot adnak inkább!
-
válasz
dugesz77 #67799 üzenetére
amit linkeltem Baseus-t az sokkal komolyabb belsővel rendelkezik mint a híres sunny-d!
nyugodtan lehet használni 0-24.be is!
kokopo amit linkeltem az
ezt tudja => USB Port: DC 4.5V/5A,5V/4.5A,9V/3A,12V/3A,20V/2.25Atehát 4,5Ampert tud 5.Volton!
Az hogy mikorra ér ide az eladótól függ, mikor(kivárja e a ~20.napos türelmi időt a feladással) és hogyan adja fel! van amit Dec 17.én rendeltem és még nem érkezett meg!
És van amit Február 9.én és már 24.én a kezembe volt -
mexel
veterán
válasz
dugesz77 #67512 üzenetére
Ez szép darab, jó magas is. A múltkor gondolkodtam hogy egy khadas vagy hasonló amlogic alaplapból lehetne csinálni ilyesmit, BD lejátszóval, stabil táp is lenne hozzá, csak amilyen irányba a kodi megy ( azzal bosszankodok egy ideje, a plex szervert meg nem tudom a boxon megcsinálni) így nem tudom van-e értelme.
De most könnyebb lenne már összehozni mint 10-15 éve. Deez már másik topik témája lesz -
mexel
veterán
válasz
dugesz77 #66592 üzenetére
Ha minden igaz van ehhez még régebbi talán 621-es ( lehet nem jól emlékszem a számozásra) kicsit moddolt gyári fw. Azzal megy még az L1 és ha unrootolod azon megy a tv go is. De nem tudom mikor leszek otthon, ha nem sürgős akkor majd megnézem. Azt hiszem az még nem is atv-s hanem a régebbi.
-
htom127
aktív tag
-
Ra3
őstag
válasz
dugesz77 #66482 üzenetére
Nem tudom ez mitől függ, a január elején rendeltet 2 hét alatt megkaptam, amit utána egyből rendeltem azt még fel sem adták a kínai újév miatt, pedig már 2 hete ki kett fizetve.
Nem tudom a vírus miatt nem lesznek-e csúszások, mert kéne még belőle legalább kettő, de amíg van feladatlan addig nem akarok új rendelést leadni. -
pinnacle
nagyúr
válasz
dugesz77 #62650 üzenetére
Köszi! Lehet ez is mehetne az összefoglalóba, így tényleg nem akad.
Milyen képhiba van nálad? Lehet a HEVC kavar be, azt nekem inaktív VP9-nél. Ugye neked is ez a Netflix van. Lehet nincs is más.
Információs sávon, jobb oldalt az a 3 tétel, hogy hívható elő? Lehet nálam a Confluence miatt nem jelenik meg? -
pinnacle
nagyúr
válasz
dugesz77 #61574 üzenetére
Úgy néz ki, már holnap itt lesz az X96MAX. Ez aztán gyors volt.
Neked akadás mentesen megy rajta a Netflix, hardveresen kódol? Beelink MXIII II-n akad az FHD és csak szoftveresen megy.Most nézem lehet a Netflix telepítésével megszűnt ez a nem is tudom milyen védelem, egyszer még megjelent, utána nem. Tehát valahogy ez is kikapcsolható.
-
Osynho
addikt
válasz
dugesz77 #61910 üzenetére
Az a baj, hogy Denon 3808-am van, egy X1500H komoly visszalépés lenne hangban.
(#61908) zsolt320i: a stb-be a Pio-t is belesorolnám, egy jó LX jöhetne.
(#61909) blakey Köszi. Mondjuk a tv-m is korlátozott képességű ezekben, de majd nézegetem a tulajdonságokat.
(#61913) darvinya Ez rendben is van, de mit tudok tenni, hogy jobb legyen a hang optikai összekötés esetén?
(#61911)beluudj Amit néztem és állítólag biztosan jó 45e körül van, annyiból majdnem lecserélem a mostani erősítőmet egy használt, de újabb típusú AVR-re.
-
-
sysrq
őstag
válasz
dugesz77 #61493 üzenetére
Az X96 Max-ból csak a 905x2-es verzió van? Az Ali-n most jó az ára, de sejtelmesen hallgatnak hogy biztos x2-es -e?
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
dugesz77 #61218 üzenetére
A Xiaomi is alkotott, pl. tévéket Amlogic procival: Egy sor új Xiaomi Mi TV került terítékre @ iPon.
-
válasz
dugesz77 #61066 üzenetére
és ami még fontosabb, még mindég semmi infó arról, hogy lesz e működő CoreELEC S905X3.ra
#61065 CoF : LPDDR3.at küldenek! sima DDR3 és DDR4 nem létezik X96Max ból, és amin gyárilag Android 9.0 van az 99% hogy LPDDR3, a LPDDR4.es boxokon gyárilag Android 8.1.van!
-
FingR86
őstag
-
kovakovi77
tag
válasz
dugesz77 #60661 üzenetére
Olcsóbban van úton egy X96 Air. S905X3
3$kuponnal 4/64 5g dual wifi.
Linket nem teszek be, mert 3nap után már 45$.
Úgy látom itt is fel röppennek az árak.
S905X2-nél a kezdetben ugyan ez volt,majd 1hónap alatt odakint csak pislogtam mit mennyiért nem adnak az Ali/Gerlarbesten. -
válasz
dugesz77 #60300 üzenetére
hát ez nagyon vicces, nekem 20-at akarnak visszaadni
We sincerely apologize for the inconvenience you have experienced.
Due to the fact that the return shipping fee will be expensive and take a considerable amount of time, we can offer you a partial refund of $20.
In this case you can keep the product without the burden of paying upfront shipping fees and waiting an extended amount of time.
Please let us know if you accept this partial refund of $20? -
Egon
nagyúr
válasz
dugesz77 #60494 üzenetére
Ha 100-as LAN van rajta, akkor abból sehogyse nem lesz 120 MBit, ergo refundolni tudod.
Sanszos, hogy elírták a b betűt: nagy B-t akartak írni, csak nem jött össze. 1 Gbit maximális elméleti értéke 125 MByte/sec, a gyakorlatban nem igazán lesz sosem ennyi; a 120 MByte egy jó közelítés ahhoz a sebességhez, ami a gyakorlatban is elérhető. -
Egon
nagyúr
válasz
dugesz77 #60482 üzenetére
Best buy-nak tűnik, ugyanakkor végtelenül bosszantó, hogy pl. 3/32-es kiépítésben, dual band-os wifivel, mondjuk 10-11K-ért (nem hiszem hogy 2-3K-nál többe kerülne a többlet ram, tárhely és a jobb wifi), mekkora királyság lenne, és ezért így ebben a formában mekkora kihagyott ziccer...
-
válasz
dugesz77 #60479 üzenetére
Az az adag elfogyott már nekik még azon a 7végén, azóta lehet tényleg LPDDR4.et árulnak, és ha a hibás szériából kaptak ők is? akkor mit csinász?
Mivel Android alatt hibátlanul működik a Gigabit LAN az LPDDR4.eseknél is, reklamálni sem tudsz hogy márpedig CoreElec alatt nem jó.
Biztonságosabb olyan helyről venni ahol eleve LPDDR3.at árulnak!
-
válasz
dugesz77 #60473 üzenetére
a 35-45.dolcsis S912.esek annyit is érnek, hulladék kategória, kispórolnak belőlük mindent!
normális minőségű(pl Beelink GT1) S912.meg 70.körül van csak!
Szóval megint ott vagyunk hogy olcsóbb és jobb, a most sz.tem best buynak számító X96Max LPDDR3, mert ugye a LPDDR4.az lutri hogy épp melyik szériából kapsz! -
stifi82
aktív tag
válasz
dugesz77 #60473 üzenetére
Ez az X96max a link alapján jónak tűnik.
Látom van rajta opticai hang gigabites lan ez is kiváló.
Akkor ez elbír a hálózaton lévő laptoppal amin tárolom a filmeket a megosztott mappákban? Később tervezek egy nas-t is csak azzal úgy vagyok nem lenne kihasználva.
Hogy találtok eu-s szállítást? Azt hittem csak kínából fuvaroz az ali nekünk mindent. Még egy kérdés ezt a billentyűzetet érdemes megvenni hozzá? Van annak valami nagyszerepe?
Még egy ezt el is felejtettem mekkora legyen a belső tárhely elég a 16gb vagy kell a 64gb? Tárhelyből sosem elég! Gondolom ezen az appokat tárolja. -
-
-
-
Csicsóka
őstag
válasz
dugesz77 #60237 üzenetére
Csak USB3-ba dugva ment nálam egy darabig, extra táp nem kell elvileg az USB3 elég erős, bár próba képen amikor elindult a folyamat, rádugtam a tápot is, de úgy sem jó. A S912 (Z6+) nálam nem is ment csak akkor ha az indulás után egyből kapott tápot is. A S905x is ilyen ha jól emlékszem.
-
-
válasz
dugesz77 #60215 üzenetére
igen X96Max_V311R_P_20190722-2021(8822).rar -t kell leszedni és feltenni utána jó lesz CE alatt is a LAN
chemand nem rég volt szó és be is linkeltem USB Burning Tool progival lehet feltenni a BOX.ra a a fenti ROM-ot csak egy USB-A <=> USB-A kábel kell
-
cof
veterán
válasz
dugesz77 #60205 üzenetére
Megpróbálnék egy régebbi Androidot visszatenni USB burning tool-al, biztos az új firmware bolondította meg.
Frissítésekkel én ezért vigyázom, csak ha nagyon muszáj, vagy ha már elég időt kifutott a dolog és nincsenek bugok. Nem hinném, hogy agyontesztelik ezeket a gépeket.
-
-
válasz
dugesz77 #59413 üzenetére
Én a Beelink GTmini-A -t linkeltem hardver ugyan az, de itt AndroidTV OS van így van Netflix 4K és a többi amihez kell a licenc
-
Luissimo
veterán
válasz
dugesz77 #59413 üzenetére
Majd a lègegèr teljes fonkcionalitasarol szamolj be legyszives, mert pont most rendeltem egy ilyet.
Sajnos az ikertestverevel, ami nemtudja a lègegèrsèget, azzal nemlehet kezelni a Horizont, a HBO Got, meg a netflixet mèg a bongeszot sem.
Csak kidobasra valo, vagy ajtotàmasztèknak, de annak meg tul konnyu. -
blakey
titán
válasz
dugesz77 #57820 üzenetére
Azért ha visszaolvasol 1 hetet akkor "talán" említettem, hogy mi várható, nyilván egy picit meg kell dolgoztatnod a szürkeállományodat de már csak arra várunk, hogy a gyártó(k) megoldják a logisztikát a felhasználók felé. Azért annyira nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz.
-
Mankó
veterán
válasz
dugesz77 #57558 üzenetére
Gyakorlatilag már mindent kipróbáltam. Még a motion bar-os videókkal teszek egy kört, meg ránézhetek a kalibrációs beállításokra is.
Ha mindent kikapcsolok, akkor a vízszintes pásztázások esetén szemkápráztató rángatásokat produkál. Lehet a kalibrálós videókban lesz valami kézzelfogható megoldás.
Igen, képjavítók nélkül is tökéletesnek kellene lennie, ugyanakkor szerintem mindegyiken rajta van valamilyen mértékben, csak a körülmények, kisebb méret, nagyobb táv elkendőzik a hibák nagy részét. S van aki nem is látja. A samsungokra különben mások is panaszkodnak. -
-
vargalex
Topikgazda
válasz
dugesz77 #57249 üzenetére
Nálunk, illetve édesanyámnál megy YouTube, iptv, filmezés, online tartalmak kiegészítőkkel. Édesanyámnál ezeken túl folyamatos OpenVPN kapcsolat egy T95M-en, nálunk pedig a felsoroltak MiniMX-en és Megogo-n. Soha nem kellett még újraindítani, csak a frissítés miatt...
Mindegyik box hardware-osan módosítatlan. Ja, és a MiniMX-en kívül a másik kettő wifin kapcsolódik. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
dugesz77 #57249 üzenetére
Pedig, ha nem kell valakinek az Android és elég neki a CE, akkor itt sem és a média lejátszós Topic-ban sem a Minix-ek vannak ajánlgatva elsősorban az Amlogic Box-ok közül, hanem épp valami olcsóbb akciós best-buy noname. De most sem írtál te sem semmi újat (gondot, problémát), amire ne tértem volna ki az előző hsz.-emben, vagy amiatt feltétlen látnám a Minix előnyét CE-vel.
-
junkpod
veterán
válasz
dugesz77 #56907 üzenetére
Igen, valóban, nem úgy írta, hogy wifi 1000M, hanem 1000M wifi.
Mi meg azt láttuk amit látnak szerettünk volna. De persze a dispute-al fenyegetés hozhat eredményt, ha kijön a kedvezményből egy usb3/gbit adapter, akkor még jó is lehet.
Másrészt nálunk szó se volt theoretical speed-ről, így ha sem a wifi, sem az rj45 nem ezres akkor jár a kompenzálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Mac mini (2023 with M2)
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest