- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tszkr
csendes tag
TM10 (eredeti fw):
1 óra alatt két fagyás csak az áramtalanítás segített.
fw csere után fagyás egyenlőre nem volt.
Azóta viszont nem működik a Logitech K400 billentyű.
A távirányítóról nem sok jót lehet elmondani.
A 4K videó lejátszónál, hogy lehet eltüntetni a "DTS" logót?Nem biztos, hogy megtartom....
-
Pribi
senior tag
válasz
Lifeforce #3011 üzenetére
Szia!
Csak érdeklődnék jutottál e valamire a rom-mal? Közben több idegesítő dolog kiderült a kütyüvel kapcsolatban.
1, Sokszor nem kapcsol be a távirányítóra. Ég a power lámpa, de kép nincs, és a net se gyullad ki. Csak az áramtalanítás segít.
2, Az óra állandóan elmegy, és teljesen fals időt mutat. Mondjuk ezzel meg tudnék barátkozni, de hibának hiba.
3, Ez a legérdekesebb. Úgy van összerakva a rendszer, hogy a kütyüből megy egy HDMI kábel a TV-be, onnan pedig egy másik az erősítőbe. Ez azért van így, hogy a tv hangját is ki tudjam tenni az erősítőre. Az az érdekesség, hogy ha tv-t nézek, a kütyü ki van kapcsolva, akkor eddig az történt, hogy a tv elhalkult, és az erősítőn lehetett hallani a tv-t. De most nem jön rá, hogy be van kapcsolva az erősítő és a tv-n is, és az erősítőn is jön a hang. Nem az igazi. Tudom, hogy csak egy némítást kell nyomni, de akkor is. Viszont ha leáramtalanítom a kütyüt, akkor rendben van minden.
4, Ha rádugok egy külső hdd-t, akkor azt nem kapcsolja le ha kikapcsolom. Folyamatosan világít a hdd lámpája.Ezekre van valami megoldás? Bocs, ha hosszú voltam. A sok "kütyüért" is bocsi, de itthon így hívjuk.
Köszi: Pribi
-
herdsman12
őstag
-
otoaak
tag
Sima M8-am van jelenleg (nem tronsmart) ehhez kellene uj firmware ha valakinek van esetleg lifeforce-os (az ő linkjei már nem élnek ehhez a verzióhoz, legalábbis ameddig én eljutottam) vagy finless. De lifeforce lenne a legjobb xbmc verzióval.
-
xboxfreak
tag
válasz
szabochris #3188 üzenetére
Néha elgondolkodom, hogy miért nehéz beírni valamit a google-be ?
-
Lifeforce
őstag
Az eredeti a Tomato cég OEM készüléke.
Az eny-acemax pedig brandeli, más a távkapcsoló, s a memoria elosztás is.
Ha rossz kerül rá, nincs baj, de nehéz visszafrissíteni (pendrive szenvedéssel).
Működni fog mindegyik mindegyikkel, csak nagyon instabil lesz, és a távkapcs gombok sem fognak jól működni. -
Bendo
tag
válasz
Lifeforce #2228 üzenetére
Szia!
Unatkozom, és ilyenkor mindig elkap a hév, hogy az éppen aktuális kütyümnél hagyom a gyári romot, és váltok valami jobbra. Egy Geekbuying-ról vásárolt M8S-em van. A te repertoárodban lévő romok közül nekem akkor a tm8s_150213_preroot (Sz Tomato) félét kell választanom ugye?
Kicsit megzavart ez a "T", meg "ENY"...
Az enyém ő lett : [link]
Illetve olvastam, hogy az update történhet pendrive-ról is?
Jelenleg SD kártya nem áll rendelkezésemreKöszönöm!
-
nismoka
addikt
Visszatértem pc-re filmezéshez mert egyszerüen képtelen normálisan kezelni a 24p-t, hiába kapcsolom 1080-24p-re a kimenetet az android boxon. Már minden féle beállítást próbáltam KODI-ban (is) Kb 40 másodpercenként a 24p-s filmek meg meg döccennek és baromira idegesít.
Csak engem zavar ez?
-
törölt tag
válasz
headhunter #3183 üzenetére
Hmmm.... Úgy tűnik, hogy nem csak nálunk divat az, hogy a lényeget az apróbetűs rész tartalmazza.
-
batman25
csendes tag
Sziasztok!Lehet nem ide szól de hátha....Külföldi hirdetési oldalakon szeretnék hirdetni az asztali gépemmel,de sok oldalon nem engedi.Tudtok valami "erős" IP szám modositót,nem baj ha fizetős,esetleg valami megoldást.Köszönöm.
-
nismoka
addikt
-
2007ath
aktív tag
Hatalmas köszönet Lifeforce-nak legújabb TM10 fw-ért! Ezzel a TVGO minden bűvészkedés nélkül, hibátlanul (ahogy szokás mondani: első pöccre indult) működik, tudom nézni az élő TV műsorokat.A TVGO legutolsó verzióját használva, amit a Play áruházból töltöttem le.
Tegnap, az eredeti fw-rel Xplosed + RootCloak, illetve a TVGO korábbi verzióinak bevetésével sem tudtam működésre bírni.
Még egy rövid kérdés: a TM10-en létezik-e valamilyen szoftveres restart lehetőség, vagy csak a konnektorból való kirántás a megoldás?
-
Liar
tag
TM10-re ruháznék be, jelenleg nincs készleten a a 220-nál... van valakinek tapasztalata, hogy ilyenkor mennyi idő alatt érkezik?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
headhunter #3168 üzenetére
Nem értem, hogy ezt miért linkelted. Én nem az Intel stick miatt linkeltem. Az nem kunszt, eddig is volt. Csak, volt egy Wines, meg egy Linuxos. A Winesben 2GB, a Linuxosban meg csak 1GB a RAM. Viszont úgy ügyeskedtek a Linuxos driverekkel, hogy ha egy Winest vettél és ráhúztad a Linuxot, akkor nem volt Wifi és BT, valamint az audio lejátszás is akadozott. Az pedig régi probléma, hogy ezek az Atomos cuccok hiába 64bitesek. Az Intel b..ta elkészíteni hozzá a BIOS utódjának, az UEFI -nek a 64bites verzióját. Ezért 32 bites Windows van ezeken a kütyükön. Mint tudjuk, a Win bootloadere buta, mint a főd, nem ismer más oprendszert. A Linux Grub/Grub2 -je elvileg igen, de Linuxból viszont nincs olyan összvér megoldás, ami mindkét (32/64) rendszert tudná indítani. Ezért vagy Linux volt, vagy Win. Ez volt eddig a szitu. De jött ez a Morrison mágus, (aki a Rockchipes kütyükre is megalkotta nekünk a Grub mintájára, a Linuxium nevű bootloader -t) és megoldotta a gordiuszi csomót. A driver -t is, meg azt is, hogy a 32 bites bootloader tudja indítani az ugyanarra a vasra telepített 64 bites Ubuntut és a 32 bites Win -t IS.
-
törölt tag
Úgy látom, hogy Intel vonal is alakul.
-
2007ath
aktív tag
Az első benyomások a TM10-zel kapcsolatban (még az eredeti fw-rel):
Pozitívumok:
- Elegáns megjelenés. Jó ránézni.
- Gyors.
- A korábban olvasottakhoz képest meglepő, hogy az eredeti fw-rel is határozottan érzékeny, jó a WIFI-je.
- Eddig fagyasztani csak a távirányító használata miatt tudtam.
- Hűvös. A készülék nem melegszik.Negatívumok (nem túl vészes egyik sem):
- A távirányító (pontosabban a távirányítás) kiábrándító.
- Működés közben van a kütyünek egy - csendes szobában elég idegesítő - magas frekvenciájú hangja.
- Szívás az AV csatlakozóval.
- Indításkor (a villamos hálózatra csatlakoztatáskor) lila háttérrel indul, majd a megjelenő főmenü előtt is egy lila fátyol észlelhető. Ha a távirányítóval ki-, majd bekapcsolom, rendbe jönnek a színek. -
2007ath
aktív tag
válasz
#79335424 #3164 üzenetére
Megoldódott!!!
Plesoh kolléga privátban jelezte (köszönet érte!), hogy az M8C-vel neki is volt hasonló problémája. A lényeg: a beállításoknál a "HDMI auto-detection"-t ON-ra kell állítani, a HDMI kábelt kihúzni, és az AV kábelt mozgatni. Egyszer csak beugrott a főképernyő. (+ természetesen amit a #3163-ban írtam is, az AV jack kiosztása nem a szokásos: piros - video, sárga - R, fehér - L)
-
törölt tag
-
2007ath
aktív tag
válasz
2007ath #3159 üzenetére
Az AV kimenet problémával kapcsolatban az alábbiakat pontosítom.
A hangot már sikerült kivarázsolni, de nem azokon az RCA dugókon (piros és fehér), amiken elvileg a jobb, illetve a bal csatormának meg kéne szólalni. A bal csatorna jele a fehér, a jobbé a sárga RCA dugón jelenik meg. Ez utóbbin elvileg a videó jelnek kéne megjelenni. (Minimális brumm észlelhető a hangon, elképzelhető, hogy a föld pont sem ott van, ahol lennie kéne.
Ezt a kábelt ( [link] ) használom. Kimértem, a jack bekötése a következő (1-es a jack "hegye"): 1 - videó (sárga), 2 - audió L csatorna (fehér), 3 - audió R csatorna (piros), 4 - föld.
Az AV kimenet használata továbbra is reménytelennek tűnik. Megköszönném, ha valakinek lenne ötlete.
-
szabochris
aktív tag
http://m.aliexpress.com/item/32233521373.html
Sziasztok! Ezt akarom most megrendelni. Elég jó az eladó értékelése.
Érdemes szerintetek?
Az m8s jobb mint a sima M8?
Ha igen miben? -
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Megérkezett a TM10, és azonnal használatba is vettem (volna). Vannak dolgok, amik tetszenek benne, és vannak amik nem. Ezekről később majd írok.
Most viszont segítségre lenne szükségem. Az AV kimenetről nem tudok jelet kicsalni. (HDMI-ről igen.) Egy ilyen AV kábelt használok: [link] .
Mit kellene tennem, beállítanom, hogy a régi TV-n (CRT) is megjelenjen a jel. (A TV-n biztos jó helyre dugtam, és a beállítások is jók, mert más eszközzel ellenőriztem.) Még az eredeti firmware van a TM10-en.
Ha így maradna, számomra azért is kellemetlen, mert erre a célra vettem a cuccot.
-
törölt tag
Én is abból idéztem. Copy -> paste.
De, itt egy idézet az én korábbi, Tronsmartos linkemből (ugyanez a SOC):
"HDMI 2.0, 4K*2K@60fps comes true
With the strong ability of octa-core working at the same,Orion R68 can output the resolution 4K*2K@60fps with ease.
Tronsmart only choose the high-end HDMI cable as standard accessories to match our TV Box,
so our users can enjoy large-scale games which require UHD frame rate@60fps, and can enjoy 18Gbps data transfer and 12-Bit real-color without any data losing on our Orion R68." -
junkpod
veterán
válasz
headhunter #3147 üzenetére
Hát az sw4 esetében van különbség a spec és a tudás között...
-
-
törölt tag
válasz
Hááát.... Színes-szagos infókkal sok helyen kábítanak.
Rikomagic MK68
Tronsmart Orion R68 Meta
Sőt, én itt HDMI 2.0 -át látok, nem 1.4 -et. A valóság pedig, mint tudjuk, egy egész más dolog. Jaaaa, hogy a Tronsmart első 500 -as tétele 10/100 -as Lan -nal szerelt? Hááát, akár ez is megtörténhet. -
xboxfreak
tag
válasz
Lusta disznó olvass vissza 😎
-
headhunter
addikt
"Tálalás" : 10/10
Powerful external WiFi antenna 5dBi
802.11ac WiFi
75Mbits/sec internal speed
Dual band 2.4/5.0Ghz
32 GB internal memory
4K UHD video playback
AirMouse Pro (+ keyboard) included
Bluetooth 4.0
Android Lollipop 5.1
KODI (latest version)
Multi-lingual UI
OTA updates"Valós tudás": ...?
-
elistvan
őstag
Lenne pár kérdésem:
Ilyet érdemes venni? Vagy inkább egy 3188T-s modellt. Aki már vett ilyet rászámolták az áfát? Ebben 1gb/8gb van a mennyivel rosszabb a 2gb os modellnél? Ezekre is van főzött rom? Illetve Miben másabb mint egy 3188T? (Mondjuk általános felhasználás tekintetében. netrádió, böngészés ilyenek.) -
htom127
aktív tag
Mk808b+ ra tudnátok ajánlani remote androidos (lehetőleg ingyenes) alkalmazást? Szóval telóról irányítanám az egész rendszert. Amiket próbáltam, azok mind win v mac szerverei voltak, amik ígérték a droidot, azok egyike se csatlakozott.
Mbox settingben engedélyeztem a remote részt. -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Van ennel jobb ajanlat? MK808B Plus
Eldontottem, ha USD 30 alatt lesz, veszek egyet.... -
vlevi
nagyúr
válasz
nismoka #3138 üzenetére
Android alatt nem fogsz tudni képfrissítési frekvenciát váltani. Megkockáztatom, hogy semelyik eszközön, semelyik eljátszóval sem. Csak a beállításokban.
Jól látod, ez nem egy PC, sok dolog van, amit egy PC, vagy egy Dune, WD TV, satöbbi jobban tud. De vannak dolgok, amikre egy droidos eszköz a jobb. Nagy általánosságban azt mondanám, hogy ezek az eszközök valahol középúton vannak (vállalható, vagy nem, más kérdés) kompromisszumokkal egy PC és egy médialejátszó között. Ennél többet egyik se nagyon fog tudni, csak egy épített HTPC. De az már más árkatória, másik topic. -
xboxfreak
tag
válasz
nismoka #3135 üzenetére
Na akkor ... A nexus player ok, az Android TV launcher egy külön felület ami cask azzal kompatibilis.
A távirányítója egy katasztrófa.Én ezt az MXQ TM10-et és egy Tronfy MX IV-et használok, a nexus player eladtam.
Szerintem a TM10 távirányítója jobb, mint a nexus player-é de én a légegeret utálom.
Az ideális megoldás nekem a Logitech mini billentyűzet-touchpad lett illetve egy Ri8as kis billentyűzet-egér kombo. A TM10 távirányítója egyáltalán nem katasztrófa ha nem akarod egérként használni.3. opcióként a Mele F10 deluxe van még otthon. Talán ez a legjobb, de itt a key mappinget módosítani kellett.
A Kodi megy mindhármon, szerintem a legjobb a Tronfy de ettől függetlenül Lifeforce utolsó firmware-vel a TM10 is nagyszerű lett. Kiváncsi vagyok mit csinált.
Az automatikus 24p-t meg lehet oldani a Kodi-n belül. a gyári felületen felesleges.ha játszol, youtube-ozol.
Ahogy indul a Kodi ott a 24p out.Viszont ha online filmeket streamelsz és nem bd iso-kat játszol le akkor a 24p felesleges...
-
nismoka
addikt
válasz
Dr. Venkman #3134 üzenetére
A nexus tudja az automatikus 24p-re kapcsolást?
-
nismoka
addikt
válasz
Dr. Venkman #3132 üzenetére
Normál androidot futtat nem android tv-t. Torrent megy rajta, kezeli az NTFS file rendszert tehát nincsen 2GB korlát. Nem rossz kis kütyü de koránt sem hibátlan. Fájó pont hogy nem tudja az automatikus 24p-re kapcsolást, tehát manuálisan kell átkapcsolni mielőtt 24p-s filmet nézel ha kadencia helyesen akarod megjeleníteni. A távirányítása borzalmas az infrás vezérlővel, egér-keyboard kombó kötelező, azzal tökéletes.
-
Dr. Venkman
tag
Sziasztok!
Nemrég találtam rá erre a topikra, egy ideje gondolkodom, hogy leváltanám az - egyébként jól bevált - WDTV Live mediaplayeremet androidos eszközre. Több helyen írtatok a TM10-ről, amelyet a 220volt oldalán Google Android TV TM10-ként látok. Az lenne a kérdésem, hogy ez az eszköz akkor most Android TV rendszert futtat, mint a Nexus Player vagy a NVidia Shield TV? Láttam a neten képeket pl. az M8 Amlogic S802 nevű eszköz csempés felületéről, az eléggé csúnyának tűnt őszintén szólva, olyat nem igazán szeretnék, az Android TV felülete viszont szimpatikus. A Nexus Playerrel az a bajom, hogy nincs rajta optikai audio kimenet, a házimozi erősítőmet pedig csak azon keresztül tudnám rákötni. A Shield TV meg drága. Leginkább Kodit és Popcorn Timeot szeretnék használni az eszközön, de azt sem bánnám ha egyszerűbb játékok is futnának rajta, emulátorok pl. Gondolom erre a célra alkalmas lehet a TM10. A WD-vel különben az a bajom, hogy a wifije teljesen instabil (külön stickkel működtetem, belső nincs benne) így másolni a hozzá kapcsolt külső vinyóra csak géphez hordozgatós módszerrel tudok (so 2003), illetve a torrent kliense is gagyi. A TM10 tud esetleg háttérben energiatakarékos módban 0-24-ben torrentezni? Illetve köti-e az Android (vagy a fájlrendszer) 2GB-os letölthető fájlméret határa (mintha a tabletemen lenne ilyen, de lehet, hogy butaságot mondtam)? Tudom, hogy sok kérdés volt egyszerre és eléggé szerteágazóak az igényeim, de régóta keresem a nekem leginkább megfelelő eszközt.
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó M8 box-a?
Vagy bármi más ilyesmi paraméterekkel?
Érdekelne. -
xboxfreak
tag
válasz
headhunter #3125 üzenetére
a zidoo vagy a tm10 jó és garanciális. az xtreamer prodigy egy fos. ennyi.
-
xboxfreak
tag
válasz
Vagy megér neked a garancia 5k-t vagy nem. 99%, hogy semmilyen vám és áfa nem lesz ... viszont cserébe ha elb@szod pl a firmware upgrade-t akkor b@szhatod ...
ja és vársz rá mondjuk 1 hónapot ... ergo se gari se semmi és spóroltál 5k-t ... hűha
-
2007ath
aktív tag
Én is megrendeltem a TM10-et. ( [link] )
-
2007ath
aktív tag
válasz
Ha az X9-et külföldről rendeled, átszámítva alapáron is 35.-eFt. (Erre jön még a VÁM és az ÁFA)
Az előzetes hírek szerint ( [link] ) viszont hamarosan itthon is meg lehet venni 40.-eFt-ért, garanciával.
-
headhunter
addikt
válasz
xboxfreak #3122 üzenetére
Innen rendelve, mennyi plusz költség jöhet még rá? (Vám, ÁFA, stb...)
Ezek a boxok még szimpatikusak, de 50.000 felett lesz a mind a kettő hazai forgalmazóknál:
1. ZIDOO X9...
Tesztekben vegyes a fogadtatás, vásárlóknál pozitívabb a megítélés.
------------------------------------------------------------------------------
-
Lifeforce
őstag
Ez bosszantó!
Meséld már el nekem mi a fenének az 5.x android?
Én örülnék a legjobban, ha lehetne rájuk tenni 3.2-t de 4.0-nál nem nagyobb verziószámút.
Azért jobb mert használhatatlanabb, vagy mert csiribiri mint egy ékszer.
Mert ha utóbbi, akkor tölts rá egy olyan launchert ami szét terheli a gépeket, és bámuld azt.
Ha nem is telefon szín szindróma, de ez még jobban beteges.
Engem nem érdekel milyen a telefon színe, mert 1. a kijelzőt nézem, 2. úgy is teszek rá gumibugyit, 3. állandóan a zsebemben van, így a kutya sem látja milyen színű
Akkor nem mindegy? -
xboxfreak
tag
válasz
headhunter #3121 üzenetére
Bőven jó
-
headhunter
addikt
Ez a hardver megfelelő lenne film, Web, IPTV és torrent futtatására?
-
xboxfreak
tag
Valaki használ Mele F10-et? Ahogy olvasom át lehet mappelni a gombokat, hogy bármelyik androidos kütyüvel működjön csak kérdezném, hogy valaki megcsinálta e ?
-
tomimidi2
csendes tag
Nekem egy Ubox 4k S812 van (2/8Gb). A játékvezérlésen kívül teljesen elégedett vagyok vele. 70 dollárt megért ;-)
Antutu szerint 42E felett tud 4.4.2-vel. Jó lenne rá egy Lollipop 5.1, amiben több lehetőség van, de egyelőre teljesen jó. Az én véleményem, hogy az ilyen kínai cuccokhoz nem sok gyártói support várható a jövőben sem. Jórészt website sincs a brand-hez. Fórumokból (mint pld. ez is) több infót tudsz összeszedni.
Okoskodni azért lehet. Véleményem szerint pld Ubox egy az egyben Beelink MXIII plus. Tuti ugyanaz a NetXeon panel van abban is csak Ubox kapott egy fizikai kapcsoló nélküli dobozt. Tesztelni még nem mertem, de szerintem gond nélkül feltolható rá az MXIII plus szoftvere. Talán másnak van és igazolja is amit gondolok.
-
jobesz
tag
ez a tronfy olyan mint a tm10? s812, létezhet később 5.0 android rá? vagy valami s812 alapú készülékhez?
-
vlevi
nagyúr
Én most várnék. Márciusban már megjelentek a hírek az új, Amlogic S905 SOC-ról, egyszercsak biztos lesz belőle valami. Az mondjuk érdekes, hogy még ebbe is Mali450-t írnak. Már az S802-ben is az volt.
Rockchippel én nem próbálkoznék, Allwinnerrel semmilyen tapasztalatom nincs. -
jobesz
tag
értem, és van már valami ami 5 ös alapú?
nekem leginkább erős proci és erős gpu kellene, emulátorok maximális kihasználására,és nem baj ha nem melegedős
az m8 is kiváló, de nem egy vadállat, főként nem gpu szinten, és ha azt vesszük hogy egy közepes telefon mára 2x ennyi pontot hoz minden teszt alatt, nem is várható el tőle több
valami antutu 40.000 pont környéki
4 magos proci, 2 gb os hardver kellene nekem, létezik ilyen 40.000 körül?nem azt mondom hogy tegra X1 kell
-
jobesz
tag
lollypop os media box ok közül mit érdemes majd venni?
a 22x es boltban is kerestem, de semmi nextgen android box nincs fent ami számottevő előrelépés lenne az M8 hoz képes
3288?
a80? -
shtirley
tag
válasz
xboxfreak #3090 üzenetére
Nem értem ezt a kikapcsolás problémát. Rátettem egy fogyasztásmérőre és kikapcsolt állapotában 0.0W fogyasztást mér. Egy tizedestől kisebb fogyasztást nem jelenít meg ezért azt a minimálist amit standbyban fogyaszt nem tudom mérni. Nekem ez így jó, ha újra akarom bootoltatni akkor kihúzom a tápját.
-
xboxfreak
tag
Ilyet hogyan lehet a TM10en összehozni ... ? Egyszer már sikerült, azóta sem jövök rá
A kijelzőre gondolok ...
-
nimfas
addikt
Milyen távot érdemes hozzá venni, ami esetleg egér, airmouse is egyben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mini-ITX
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest