- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
an0ny
tag
-
xboxfreak
tag
válasz
Lifeforce #2891 üzenetére
Inkább a kínai,mert ez így nem működik és irgalmatlan szopás egérrel gépelni
Vagy amelyik megoldás jobb ... egyébként jó cucc ... ahogy elalszanak a kölykök írok is egy tesztet róla.
Ha véletlenül a "sixaxis támogatás" bekerülne akkor végülis kész is a kínai csodakonzol.
Btw ... hogy lehet kikapcsolni ?
-
-
xboxfreak
tag
válasz
Lifeforce #2885 üzenetére
Elsőre simán ment minden de van némi bug
Annyi a probléma, hogy mióta frissítettem a firmware-t azóta valamiért amikor megjelenik a billentyűzet nem lesz aktív amikor a távirányítóval gépelnék... a gyári távról beszélünk semmi extráról ... így át kell váltani az egérre és azzal szerencsétlenkedni ... egyébként a kurzor katasztrofálisan akad ...
Egyébként a billentyűzet is más, nekem ez az új jobban is tetszene, mint a gyári.
Viszont érezhetően gyorsabb a cucc, mint a 802-es mxIIIas ami jó.
Furcsa módon az origi firmware-el 31.992 volt az antutu ezzel az újjal meg 30.995 de ezt végülis lesz@rom
Teszt később.
-
Lifeforce
őstag
Telepítés:
Letöltöd a te készülékedre szánt, és neked tetszőt.
Kibontod, majd a mappából az összes fájlt, egy FAT32, 32GB-nál nem nagyobb SD kártyára másolod (XYZ_150213_XYZ.zip, recovery.img, factory_update_param.aml ...stb).
A készüléket áramtalanítod, az SD kártyát behelyezed a készülékbe, majd a recovery gombot benyomva tartva fogpiszkálóval a TV kimenet alján, újra áram alá helyezed a készüléket.
A recovery gombot nyomva kell tartani még 5 másodpercig, majd felengedni.
A frissítés magától elindul, ha a csík végig fut, újra indulva használható a készülék az új firmware-val.Jó tudni:
Bizonyos esetben előfordul, hogy a készüléken nem indul el a recovery.
Nem kell aggódni, SD kártyát el kell távolítani, és úgy kell elindítani a recoveryt a fent leírtak alapján.
Ekkor nem fog automatikusan elindulni a frissítés, hanem manuálisan kell kiválasztani a következő menüben: apply update from EXT / Update from sdcard, miután újra behelyzetük az SD kártyát.Ha tetszik az új rom akkor örül, használ, ha nem nálunk vetted, a letöltött mappában találsz egy donate.htm fájlt megnyit, és meghív egy sörre
-
nimfas
addikt
válasz
Lifeforce #2873 üzenetére
Bocs, de nem szeretnék téglázni:
Szóval leszedtem a 2 file-t a 480MB-os romot és a S8xx-root.zip-et.
Felmásolom egy pendrive főkönyvtárba és rendszeren belül is lehet frissíteni, vagy csak recovery-n belül? (Ide hogy lehet belépni?) Még sosem volt ilyen kütyümEsetleg csak és kizárólag SD- kártyáról működik a rom csere?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Lifeforce #2881 üzenetére
Hali Mester!
TM8C az indító leállt problémára...nem lehet,hogy a memória fogy el,esetleg a rendszer lövi le tévesen?LG G.Pad 10.1-en is a memory booster ahogy lövöldözi ki a dolgokat ott szokott elő jönni (hangouts leállt meg az álltalam nem fehér listás appok).
A boxon nincs ilyen app csak az sd maid,mx,youtube,ES,Dolphin+Flash,meg a proci órajel állításához egy app.
Napokig semmi majd megmakacsolja magát.Ilyenkor a wifi sem talál semmit(hosszabb alvósból nem éled fel) csak a teljes áramtalanítás.
Ez független az órajelektől,amit ugye már visszavettem.
Ötlet? -
Lifeforce
őstag
Felkerült a szokásos helyre
Most írom, hogy semmi extra, csak a problémákra koncentráltam.
Rootoltak voltak a romok egyébként, azt teljesen kigyomláltam, mert amúgy is elrontották.
Csináltam külön egy rootoló fájlt, azt a fő könyvtárban megtaláljátok.
Szokásos a frissítés menete, hadd ne kelljen még egyszer leírnom
Egy van csak amit tudnotok kell, hogy a TM12 (MXQ) recovery hibás, azt így nehéz kijavítani, tehát úgy maradt.
Ez azt jelenti, hogy ne sd kártyára tedd fel, hanem egyenesen menj be a recoverybe, dugd bele pendrive-on a frissítést, keresd meg a frissítőfájlt, és úgy frissítsd bele.Amiket műveltem velük:
Kiszedtem a felesleget, beállítottam a hálózatok sebességeit, 4. magot aktiváltam, egyéb apró finomhangolások, google launchert újra aktíváltam. -
-
törölt tag
válasz
#79335424 #2861 üzenetére
A kereső szerint, először 2013.08.31. -én írtam erről.
-
-
xboxfreak
tag
válasz
xboxfreak #2857 üzenetére
Azért azt mondjuk hozzáteszem, hogy androidra fejleszteni egy játék és bármelyik ilyen box-ból csodákat lehet kihozni .... ezért nem értem, hogy a nagyon raj s6 edge tulajok miért nem cuppantak rá erre ... és ezért vagyok vallahol boldog, hogy pl a 220V forgalmazza ezeket.
Viszont a minix-et egy túlhype-olt sz@rnak tartom... az egyébként imádott Jorge-s review-kkal együtt.
Angol hifim van milliókért, pioneer shiro kuro tv-m is van, amerikai-angol tervezett, épített média falam stb ... de amit a minix művel az ugyanaz, mint amit az acryan csinált ... megjöttek a kűfődiek és tönkretették az egészet 2 év alatt.UFF
Tényleg szánalmas.
-
Lifeforce
őstag
válasz
xboxfreak #2855 üzenetére
HDMI valós passtrught és hardveres hang dekódolás.
A sima s812 szoftveresen dekódolja a hangot.
Tedd fel a mintavételezést maximumra, és megtapasztalod a két eszköz között a különbséget.
És ha pontos számokat is szeretnél, hogy miről beszélek...
T-R42 meghibásodási ráta: 38,7%
Kerek vackok (s802, s802h, s805, s812): meghibásodási ráta 34,6%, köztük a tronsmart is sajnos.
Kínai OEM MX típusok: meghibásodási ráta: 6,78%
TM típusok (M8): meghibásodási ráta: 0,02% (ebből 1db táp hiba, és 1db készülék hiba)
Minix típusok: 0,002% (eddig 1db gyári hiba, és 1db user error)A T-R42 helyett hoztam az CS918G plust, eddig elment kb 300db, és egy sem, igen... egy darab sem jött vissza. Pontosítva, 1db user error (félre lett frissítve, de meggyógyítottam)
Az MK908 helyett hoztam az MK808B plust, ebből is közel 300 ment el, de ebből is csak egy user error.
Mivel mi külföldön is jelen vagyunk, ezért természetesen ezek a számok nem csak itthon forgalmazott készülékekre érvényesek. -
xboxfreak
tag
válasz
Lifeforce #2852 üzenetére
Van az X8H+-ban hardware-es 4k.. minek? Van benne AC-s wifi ... minek?
Komolyan nem értem ... de elmondom amit észrevettem...
- a default felületen ott a szép nagy XBMC ikon feleslegesen
- a plazmámon az istennek nem akart pixelpontos képet adni ... pioneer kuro 6090H
- a samba nem akadt egyiken sem de a hdmi handshaking nem volt jó, dobálta a jelet.. a kínai nem
- nem lehetett távirányítóval bekapcsolni ... a kínait be lehet
- a minix forum 2-3 hete hibás ... gyakorlatilag nem lehet beregisztrálni
- megeszi a 128 gbyte-os sd kártyát, de a kínai is
- 52k vs 20k ... lol ... az A2-es távirányító ok, de a 4k-s measy billentyűzet touchpad-el jobb
- az origi minix távirányító egy kalap sz@r ...ami kiakasztott az, hogy gyakorlatilag a minix-et kézzel kell bekapcsolni ami szánalmas ... ugyanúgy ráraktam végül egy custom launcher-t, mint a kínaira ... mondjuk arra igazából csak poénból ... a minixre a hülye XBMC ikon miatt...
Majd te elmondod miért jobb és esküszöm újra bedobok rá 52k-t de most a 30k-s m8-as s812-es cuccot néztem ki nálatok...
Melyik a jobb ???
-
nimfas
addikt
Lifeforce... A Samba lejatszas meg mindig szaggatos. Neztel valami megoldast esetleg ? ☺
Elore is koszonom!
-
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #2849 üzenetére
Az elsőben igazad van, amit szívesen orvosolnék, ha tudnám hol kell
A CIFS ugye nem a készülék problémája, hanem a rajta csücsülő androidé, de ezt is már kiveséztük.
A harmadig dogot pedig tisztázzuk, mert sokan félreértik.
Melyik RK chippes készülékre gondoltál amit távirányítóval teljes kikapcsolásból vissza lehetett kapcsolni?
Mert én egyet sem tudok. -
törölt tag
válasz
Lifeforce #2846 üzenetére
A "jól/rosszul" talán nem a legjobb kifejezés. Lehetnek olyan igények/körülmények, amikben egy különben gyengébb vas jobban domborít, mint egy csúcskütyü.
Az összes Amlogikosnál jobbak az RK3188 -asok, mert:
-volt kép DVI -n úgy, hogy működött minden egyéb funkció is (pl. bluetooth, IR)
-pár mozdulat volt a CIFS, amit az M8 -on nem tudok összehozni.
-leállításkor valóban le tudott állni és ebből az állapotból távirányítóval indítható volt.Jól tudjuk, hogy ez a vélemény összességében totál fals, de ettől még minden állítása igaz. Azt sem mondanám, hogy jól/rosszul mértem volna fel a lehetőségeket. Ilyen mélységig szerintem nem lehet felkészülni.
-
kazan23
aktív tag
Tudtok olyanról, mint az MK808B Plus, csak 1 helyett 2,4,8... vagy millió megányi rammal?
-
Lifeforce
őstag
A fölső kereket ne vegyétek, én a tronsmartokat is leszedtem a polcokról, mert nem érte meg forgalmazni.
Vagy M8, de ott is csak a T verziós, tehát a Sz-tomato féle (TM8), mert az az "eredeti".
Az mx III jó vétel, ár/érték arányban kitűnő, de itt is az eredeti a lényeg, ami szintész T-s.
Ennek most jön egy windowsos változata, kíváncsi leszek.
Nem tudom, hogy hogyan lehet összehasonlítani egy Minixet (Hardveres dekódolásost) egy MX III-al, maximum a kolléga rosszul mérte fel, hogy mi az amire neki szüksége van.
Én oda nem adnám a minixemet semmiért, ezért sem adtam el. -
törölt tag
válasz
xboxfreak #2844 üzenetére
Nem értem, hogy miért nem raknak bele egy CEC -hez hasonló megoldást. Szoftveres leállításkor az eszköz teljesen leáll. Akkor kapcsol be, ha a TV felől jelet kap (vagy táp k-be, mint most). A Concorde 401BT (MK802IV) így működött. Csak legyen kikapcsolható a funkció, mert ez sem minden szituban nyerő. DVI -nél nem működik. De sztem nagyon kevés user használja DVI -vel (naná, hogy én beszoptam, úgyhogy ROM -ot kellett cserélnem). HDMI -vel viszont jó megoldás.
-
törölt tag
válasz
xboxfreak #2838 üzenetére
Mit csinál az a Power gomb? Valóban kikapcsolja?
Nekem M8 van. Azon nincs hardvergomb. Úgy látom, hogy az USB -k elhelyezése is jobb a tiéden. Az M8 -on túl közel van egymáshoz a két port. Viszont, a leírás szerint nincs benne kékfog. Ez valós?
Egyébként érdekes, hogy mindháromnál azt írja a Wifire, hogy AP6210 priority. Az M8 -ban 6330 van és a Tronsmart dobozán is ott virít az 5GHz. Jut eszembe. Akár 6210, akár 6330, mindkettő integráltan tartalmazza a kékfogat. Akkor hogy is van ez? Ennyit a specifikációról. -
kazan23
aktív tag
Segítek: Így mazsolázz az ali-n
Készíts ki tetszés szerint 60-80 dolcsi + 27% áfát (+1-2e Ft MP vámügyintézést) és amikor másfél hónap (de minimum 2-3 hét) után ennél kevesebbe került... na, annyit nyertél a bulin.
Régebben a kerek kicsit korrektebb volt összeszerelésben és hűtésben... ennyi, talán.
-
Sakab
senior tag
válasz
BaginZe #2835 üzenetére
Láttam és zavar is meg nem is. Elvileg 100% védelem van, ami azt jelenti, hogy ha tegyük fel nem kapok semmit akkor visszakapom a teljs vételárat. Ami ugye nem zavar.
Másik meg az, hogy ha kezdő eladó valaki akkor, hogy csináljon magának értékelést? Úgy h olcsóbban adja mint a többi, majd ha lesz x értékelése akkor emel.
Jó és a nincs értékeléstől eltekintve mi a 3 között a különbség azt megtudnátok még mondani? -
Sakab
senior tag
Sziasztok, most rendelném meg aliexpressről az s802öt, amit 1080p-s 2D - 3D filmek valamint mp3, flac dts zenék lejátszására használnék. Végig néztem az összehasonlítást 802, 805, 812 között a 805 alapból kilőve s812 meg számomra nem ad annyival többet mint amennyivel többe kerül.
Így leszűkűlt a kör erre a 3-ra, viszont nem látok semmi különbséget tulajdonságaiba:
[link] 32 dollar
[link] 32 dollar
[link] 22 dollarSzerintetek csak külsőben van változás, ill a távirányítóban?
-
xboxfreak
tag
válasz
tozso76 #2829 üzenetére
Baidu reg :
•
Open your browser and type Baidu.com in the URL box. You will see the main page which is all in Chinese except for the "About Baidu" section.•
Click on the blue link in the far upper right-hand corner of the page. It is a two character Chinese word for "log in."•
Click on the gray tab on the right side of the next page. It is an eight character Chinese phrase that means "Register for a Baidu Account." It is above the two blank spaces for login and password.•
Fill in the blank spaces on the following page. The top spaces asks for a user name, which cannot exceed seven Chinese characters or fourteen alphanumeric characters. The next two horizontal boxes are for a password and confirmation of password. They must be between six and fourteen characters. On the next line, enter whether you are a man or a woman. The left button is for men and the right button is for women.•
Enter your email address on the following space. On the next line, fill in the letter recognition for anti-spam purposes. Finally, click on the gray box that you agree to the company's terms of service. You are now registered for Baidu.comRead more : http://www.ehow.com/how_8499651_register-baidu.html
-
JohnnyBoy
tag
Üdv!
Találtam egy Zidoo által meghirdetett nyereményjátékot a facebookon, hátha érdekel még valakit. Már csak 10 perc van hátra, hogy nyerj egy tv boxot.
Allwinner H3 chipsetes TV BOX.
-
Lifeforce
őstag
válasz
xboxfreak #2825 üzenetére
Jó ötlet volt, köszi.
A gyártók firmwarejei ott vannak fent, és most már regisztrációhoz kötött, azon felül, hogy le van még jelszavazva is.
És megkaptam a linkeket a romokhoz, csak képtelen voltam regisztrálni, mert Kínai telefonszámot akart mindenáron.
De már töltődnek. -
apu1957
csendes tag
Sziasztok
Kis segítséget kérnék. M8S készülékem van. A fírmwaret lifeforce tette fel rá. Film gyors tekerésnél (4xes) nem folyamatos,elsötétül, hanem ugrik. Valamit rosszul állítottam be ?
Előre is köszi. -
facsi2945
csendes tag
Sziasztok,
S812 vagy S802 chipes készüléknél működik már az automatikus képfrissítés/frekvenciaváltás?
Azaz a 24 illetve 23.976 fps filmeket lejátssza akadásmentesen? korábban arra panaszkodtak, hogy lejátszás során kihagyott képkockákat és vagy csúszott a hang vagy ugrott a kép x másodpercenként. -
an0ny
tag
Ezt találtam: Shafa Launcher android tv-box-okra. Tud angolul is, már ha megtalálod a kínai beállításokban. Egész pofás...
-
Lifeforce
őstag
válasz
htom127 #2817 üzenetére
Sajnos még nem láttam androidos eszközt ahol ez normálisan működne.
OpenElec alatt teljesen tökéletes.Más:
Valakinek nincs Baidu regisztrációja?
Valamiért már csak beloggolva enged letölteni, és ugyan regisztrálnék, de a telefonszámomra azt írja nem jó
Kéne a TM10-es készülékekhez... -
htom127
aktív tag
mk808b plus tulajoktól kérdezném, nálatok működik a HDMI-CEC? Samu tv-m nem látja. esetleg Openelecen működhet?
-
satmen
tag
Lifeforce legutóbbi ROM-jával (M8) másnak is 15mp-be telik amíg elindul egy videó a YouTub-on?
-
kazan23
aktív tag
válasz
interstate76 #2809 üzenetére
Ha már off... mi volt a felállás?
5,25-ös rack-kal támadt a mini stickre, vagy 6.3-as banándugóval ostromoltad a micro sd slut-ot? -
Milka 78
nagyúr
-
törölt tag
válasz
interstate76 #2809 üzenetére
Ez jó volt!
-
törölt tag
válasz
interstate76 #2807 üzenetére
Nyafogsz itt pár fityingen, a tegnapi csajért meg símán virítottál egy 20 -ast.
-
kazan23
aktív tag
válasz
interstate76 #2690 üzenetére
Na, ma megjött az MK808B Plus. 8.206 Ft volt a vége cibbel.
Logitech M705-ös egeret egyből felismerte, MX3200-as gombozattal viszont nem barátkozott össze (mindkettőt egy pár dolcsis tomtop usb hubon keresztül kapta). Böngészésben, emailben meg-meg akad, de az 1080p-s youtube-ot meg keni/vágja csudálatosan, mint a vajat. Bizonyára nem sok az 1G ram, de mégis meglepően hasít a videókkal a "kis" mali. Nasról az izmosabb 1080p-t már buffereli wifin, de aztán szépen játssza.
Viccből rápróbáltam a system update-re (OTA), persze semmi, de egy saját kis app jelzett valamit és frissítette magát! Furcsa kis jószág ez. Megtartjuk! Gyakorlatilag aki nem munkára (dtp, cad/cam, stb) használja - és ez több, mint a kompi-tulajok 99%-a - annak tökéletesen megfelel. Akár még mozizni is.
-
-
Empotempo
csendes tag
válasz
Lifeforce #2658 üzenetére
Ez honnan tölthető le?
an0ny
(kvázi-tag)Kedves Lifeforce!
Volt olyan jó a minix és zip-ben kirakta a 005 fw-t X8H Plus-hoz.
Ha segítenél egy cseppet, a tweak-jeidet, hogy tudnám beleintegrálni nagyszerű lenne.
Ezekre gondoltam, ami a 003-asodban volt:
- LAN sebessége maximumon
- Processzor sebessége 1280 - 1920 Mhz közé állítva
- 4. mag aktíválva
- Új kernelnek köszönhetően élesebb kép (nem az én érdemem)
- CIFS támogatás beépítve
- init.d támogatás beépítve (script futtatására, system/etc/init )
- Mount script beépítve a CIFS és EXT particiók fix helyre történő csatolásához (system/etc/mountscipt.sh)***
- Játékvezérlők integrálva
- root szolgáltatásként futtatva
- egyéb finomhangolások
Fix - SD kártyára írás és olvasás javítvaa deodex-elésen és google kiherélésen túl vagyok
Köszi!
[ Szerkesztve ]
lacko835
(#2658) Lifeforce válasza an0ny (#2657) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2015-05-29 13:54:57Lifeforce
(senior tag)Szia!
Még egy picit várnod kell erre, mert ez nem úgy működik, hogy belepattintom
Szerintem jövőhéten megcsinálom, ám ahogy nézem gyári 2Ghz ide vagy oda, sajna le kell tenni 1800-ra, mert instabil tőle az s812.
De, hogy ne legyen elrontva a helyzet, szerintem patches megoldást fogok választani, te fogod eldönteni milyen frekin fusson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest