- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
válasz
headhunter #6617 üzenetére
Kösz.
-
tsilver
aktív tag
válasz
headhunter #5323 üzenetére
hello ,
valóban megy a dts-HD hang rendesen a Zido-n?
-
Arolotifar
őstag
válasz
headhunter #5326 üzenetére
Köszönöm
-
törölt tag
válasz
"Nálam a Zidoo X6 Pro, Kodival teszi a dolgát."
Pont az a nézetkülönbség alapja, hogy mi is a dolguk. Szerinted a filmlejátszás. Engem meg totál nem érdekel ez a funkciójuk. Viszont, egy vezérelhető GPIO modul nagyon hiányzik belőlük, mert anélkül egyik sem tudja rendesen tenni a dolgát. Na, többek között ezt lehet megvenni a Geekbox -hoz.
-
Arolotifar
őstag
válasz
de sikerült találnom "normális" releaser csapatokat, akik a 8bites verziókat tolják.
Priviben kérhetnék neveket? -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #5284 üzenetére
Már tesztelték az MX64-et, végre előrendeltem
Gurulnak az első darabok, a kutyának nem kell a geekbox -
törölt tag
válasz
headhunter #5284 üzenetére
Ilyen felfedezéseket ne várj tőlem! A "begyűjtős kedvenceim" vannak HD -ban, a többinél még a 720p -re is sajnálom a tárhelyet.
-
xtend
senior tag
válasz
headhunter #4908 üzenetére
Hali!
Én is szemezgettem ezzel a távval, csak én a Deluxe verzióval, csak nekem a gyro is fontos lett volna pl játékokhoz csak a teszt videójában írták is, hogy a gyro funkció játék közben csak a MeLE box-szal működik -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #4807 üzenetére
Remélem nem értetted félre, az idiótát a vs teszt írójára értettem.
Ha pedig ilyeneket linkelsz, bizony egy hozzá nem értőt nagyon könnyen megvezetsz. -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #4802 üzenetére
Te mániákus vagy?
Mi is követjük az eszközök fejlődését, felesleges linkelgetni, ahogy az idegesítő béna benchmarkokat is.
Hogy a fenébe lehetett csinálni vs tesztet s805, s905, 3368-al.
Ekkora idióta legyen valaki...
Más architektúra, más szegmens... vicces, és idegesítő. -
ftibor
csendes tag
válasz
headhunter #4748 üzenetére
Többet nem is ér.
-
headhunter
addikt
válasz
headhunter #4588 üzenetére
Nincs ilyen lista vagy leírás?
"Main/Main10 HEVC/H.265 decoder by 4k@60FPS"
M8S, MXIII-G-n vagy a Himedia Q5-n, lejátszható a linkelt videó?
-
tjnet
aktív tag
válasz
headhunter #4588 üzenetére
Szerintem ehhez pc kell, de lehet hogy tévedek.
-
Dalion
tag
válasz
headhunter #4566 üzenetére
Ha végigpörgeted a megrendelés véglegesítésig 76k-ra jön ki vámmal plusz szállítással, ugyanez az angol amazonról 78k (150 Font) és azt valószínűleg előbb megkapod.
Amúgy ilyet tervezek venni, de nem csak játékra lenne használva és a képminőségre sokan panaszkodnak az Nvidia fórumon... emiatt kicsit elbizonytalanodtam.
-
interstate76
addikt
válasz
headhunter #4361 üzenetére
Köszi, de az most nem pálya (amúgy persze nagyon jó alternatíva). Van egy MK808B Plus-om OpenELEC-kel, az M8S-en viszont futtatnék néhány droidos alkalmazást is, de a gyári rom - természetesen - trágya, és nem tudom, mit tehetnék fel rá.
M8S-re kinek melyik custom rom vált be a legjobban?
-
ftibor
csendes tag
válasz
headhunter #4341 üzenetére
Ezt tettem fel:
http://amlinux.ru/image/6.0.0/OpenELEC-Amlogic.arm-MX3G-6.0.0.zip -
huan
őstag
válasz
headhunter #4266 üzenetére
Szerintetek Wetek Play, M8S, MXIII vagy MXIII-G?
Openelec-el szeretném majd használni. -
Dalion
tag
válasz
headhunter #4171 üzenetére
Annyit olvastam róla, hogy még foltozgatják a firmwaret, nem olyan stabil mint pl a Q5, ha tudsz angolul ajánlom Neked az alábbi fórumot:
[link] -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #4164 üzenetére
Ez egy jó kérdés, majd megnézem.
Viszont utána olvasva ugyan az a hardver, csak az eu firmwaret nem tudod feltenni a kínaira. (ott nem engedélyezik a google és youtube szoftvereket.
Viszont rootolod az eszközt, átírod a szoftver verzióját europaira, és már is feltolhatod az eu romot. -
Dalion
tag
válasz
headhunter #4164 üzenetére
Ez engem is felettébb érdekelne, mert ma rendeltem egyet a webshopból.
Jó lenne tudni Mo-ra melyik verzióból hoztak.
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #4156 üzenetére
39990
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #4153 üzenetére
Igen
Csináltam egy gyors tesztet, irtó jó cucc.
És anyag is van benne, nem kicsi a súlya. -
kenand
veterán
válasz
headhunter #4070 üzenetére
Igen.
OPENELEC/Geexbox egy speciális Linux disztribúció ami "csak" XBMC(új nevén KODI)-t tartalmaz.
De XBMC/Kodi-hoz rengeteg kiegészítő is van, pl torrent kliens. Jóval kisebb erőforrás igényű, mint egy Android, így ugyan azon a hardveren sokkal gördülékenyebben fut, mint egy Androidos Kodi... -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #3921 üzenetére
Nem örülök, csak sosem vásároltam az elsők között készüléket, mert nem vagyok kísérleti nyúl.
Elkezdtek létrehozni új témát, átjöttök szétvágni másik témákat amiben istenítitek azt az eszközt ami még meg sem jelent, ezzel behúzva pár olyan embert aki bízik...
Tisztára 3288 feeling...
Attól, hogy egy készülékcsaládnak jó a supportja, attól még a hardverből adódó instabilitást nem tudják megoldani.
Aki nem járta végig a létrát, fogalma sincs miről írok.
RK3066, 3188, 3288, mind járt a kezeim közt, gyilkoltam őket, romoztam őket, de sosem voltak igazán jók.
Instabilak, fagytak, szaggattak, megfőttek, a kiadott képük pedig trágya volt egy amlogichoz képest...stb.
Ugyan így mentem végig az Amlogic családon is, igaz a két magos mx sorozat gyengécske volt, de atom stabil, szép megjelenítéssel.
Minden hibája ellenére, kimagaslóan sokkal jobb minden típusa az RK-hoz képest.
Nem tudom miből gondoljátok, hogy az 5. széria jobb lesz az elődeinél?
Ha belevágnék elsők között egy új készülékbe, 6x inkább egy MTK-t próbálnék ki mint egy RK-t. -
vlevi
nagyúr
válasz
Rk3188, 3288 sem lett egy világmegváltó szerkezet, én emiatt nem merek már a rockchippel reszkirozni. Amugy is kicsit unalmas már nekem, hogy kijon valami eszköz, amihez nincs rendes support, és csak az állandó mókolással kell kinlodni.
Az m8 viszont nekem is bevált. Bekapcsoltam valamikor nyár elején, oszt megy. 😁 -
törölt tag
válasz
Én meg bekapcsolom az M8 -at, oszt megy és ez azért jó, mert jó.
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #3916 üzenetére
Jól szét offoltátok a témát, tessék a helyetekre menni.
Én már látom a lelki szemeim előtt, hogy megint mindenki ráugrik, és hatalmas bukás lessz.
És rk szárnyait megint megnyírbálja az s9xx széria -
vlevi
nagyúr
válasz
headhunter #3916 üzenetére
Egér, meg hdd az mehet barmelyikbe. Az otg az azt jelenti, [link], hogy ezen a kapcsolaton kulso tarhely es ilyesmi funkciokat is tamogat az eszkoz.
-
Extracsaba
tag
válasz
headhunter #3901 üzenetére
Ezek nem 30e alatt vannak
és Magyarországon nem kaphatóak -
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #3645 üzenetére
Igeretes...
-
vlevi
nagyúr
válasz
headhunter #3619 üzenetére
Na, majd, ha jönnek az S905-ös (vagy inkább abból is a gyorsabb, erősebb, talán 915???), és esetleg lesz valamelyiken USB3, akkor esetleg cserélem a mostani S802-est. Az USB3 jó lenne, ha lenne valamelyiken, főleg akkor, ha nem csak a kék színe miatt lenne USB3, hanem gyorsabban is másolna az USB2-nél.
-
nimfas
addikt
válasz
headhunter #3611 üzenetére
Aham.... Ez a való életben miben lesz jobb mint egy TM10-es? Antutu alatt 10.000 ponttal többet hoz? Gyorsabban játsza le a filmeket? Van bármi gyakorlati haszna?
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #3611 üzenetére
Szokásos lesz az eljárás...
Megjelenés után 2 hét kb, amíg a fórumokon kiderül ha valami nagy gáz van vele, és utána jönnek a tesztpéldányok. -
Mittu88
senior tag
válasz
headhunter #3597 üzenetére
Ahham, olyat. 65 dollár volt, a vámtól fosok én is (főleg azért, mert az lassítja a dolgokat).
-
Mittu88
senior tag
válasz
headhunter #3588 üzenetére
Köszi szépen, tegnap este megrendeltem
írok majd tapasztalatot!
-
headhunter
addikt
válasz
headhunter #3558 üzenetére
-
Lifeforce
őstag
válasz
Nem tudom, mert én még nem kaptam rá árat.
-
Lifeforce
őstag
válasz
Nem lepődnék meg rajta.
A Pipo is így indított, majd felment egy 10-el. -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #3552 üzenetére
Engem ez sem szokott zavarni, de szerintem mást sem.
Ezeket az eszközöket vagy külső HDD-vel, pendrive vagy egyéb alkalmatossággal használjuk, különben az egész nem ér semmit. Nem tudok mit kezdeni 12GB-al, de még 24-el sem.
Amúgy sem terhelném feleslegesen a beépített memóriát a dinamikus kezelés miatt. -
Zol77
aktív tag
válasz
headhunter #3552 üzenetére
igaz nem tőlem kérdezted,de a freaktabon írta a Zidoo-s ember,hogy több,mint 12GB lesz elérhető a 16GB-os verzióból.
-
Zol77
aktív tag
válasz
headhunter #3545 üzenetére
Na, a geek ki is rakta ma : [link]
100$ , még vámmal se lesz vészes. Szeptember végét írnak,de amit a geek kirak presale-be,az +1 hónap szokott lenni. Ez itthon 30-ért jó lenne a villanyos boltból -
Lifeforce
őstag
válasz
Az újdonságokat mindig figyelem, de sosem rendelek az elsők között.
Megvárok 2-3 külföldi fórum hozzászólást, és csak utána rendelek tesztverziót, abból is 5db-ot szoktam.
Aztán kérdés átmegy-e a tesztemen, és az 5db-ból mennyi lesz hibás
Ha minden jól megy, akkor forgalmazzuk tovább.
Ezekkel a készülékekkel csak egy baj van, még pedig az amit a Google csinált mindig is.
Adott egy nagyon jó rendszermag, majd kiszedem belőle azokat a dolgokat, ami miatt ezt az oprendszert választottam... (Processzor, hálózat, memória, és fájlrendszer kezelés)
Vissza fejlesztek bele olyat amit most ebben a pillanatban használok, de ha holnap jön ki úgy, jól van az úgy, úgy is működni fog ha nem is tökéletesen.
Ezzel a hosszú szösszenettel arra próbáltam rávilágítani, hogy a hardver lehet neked atomerőmű, ha az alatta lévő szoftver/driver támogatás hulladék.
Tehát majd ha veszel egy ilyet, 2x drágábban mint egy s812-H-s készüléket, csak azért adsz ki pénzt, hogy a benchmark programokban 40000 helyett 70000 pontszámot láss.
Az a kutyát nem érdekli, hogy nincs 24p támogatás, szaggatnak a fullhd videók, vagy a youtube 15 másodperces késéssel indul el.
El kell gondolkodni azon, hogy egy 300Mhz-es 32bit-es processzorral szerelt gép, miért képes tökéletesen lejátszani egy fullhd filmet, vagy futtatni egy szép 3D játékot. -
Zol77
aktív tag
válasz
Ez a box elég ígéretesnek tűnik. Freaktabon most kezdett beindulni a topikja,van Zidoos emberke is ott,aki válaszolgat a kérdésekre. [link] Az 5.1, 7.1, és DTS passtrough is jól hangzik, csináltak custom Kodit,elmondásuk szerint ( 34. komment) sok mindent beletettek, hát eddig jól hangzik,csak legyen is majd igaz
Még a végén meg van a következő boxom.
Lassan jöhet az RK3368 topik ha ez megjelenik,mert ami eddig kijöt tronsmart ezzel a cpu-val,az csapnivaló,még Wasser féle fw-el is,ahogy olvasom.
Lifeforce,rákérdezhetnél erre a boxra,neked a kínai úgy is szól,hogy ezt vegyed,vagy ne vegyed -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #3525 üzenetére
Én nem olvasom ezeket, majd mindegyik típus járt a kezeim között.
Csak azokat forgalmazom ami átmegy a tesztemen, a többi kuka.
Természetesen van kivétel pro és kontra, de sajna a 3288 az kuka...
Mindegy, hogy tronsmart vagy MK -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #3523 üzenetére
Ezek között van 3288 amit már kukáztunk...
Ennyit a Best tesztről -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #3442 üzenetére
Már nincs semmilyen összeghatár és kivétel.
Tehát szorozd meg 1,34-el. -
synar
őstag
válasz
headhunter #3439 üzenetére
Én ezt rendeltem, most jó árban volt. Remélem nem nyúltam nagyon mellé, ez lesz az első andoridos box-om, főleg YouTube, meg Kodi fut majd rajta. Eddig Egreat R6s-t használtam, de az online tartalmakhoz nagyon lassú, viszont megtartom mert tudja a 23.976 fps-t és ez projektoron tényleg számít.
-
xboxfreak
tag
válasz
headhunter #3439 üzenetére
Szerintem a tronfy mxIV az egyik leggyorsabb cucc és a legjobb.
-
vlevi
nagyúr
válasz
headhunter #3280 üzenetére
3288 sosem futott be igazán. Már több mint 1 éves, és, mivel már van 3368, ezért gondolom a rockchip ugyanúgy támogatja, mint ahogy a 3066-ot, 3188-at támogatta. Sehogy. Annakijdeén a 3188-ra kiadtak egy félimmeddig bugos vacak optimalizálatlan 4.1-es droidot, amit talán foltozgattak-toldozgattak, de inkább semmi érdemi nem történt, és egyszercsak lett 4-2es droid, de az se volt jobb. Még voltak kísérletek a Kitkattal, de az sem működött rendesen. Egyik Rockchippel szerelt készülékben sem, ugyanis elég sok ilyen fórumot olvasgattam, és szinte mindenütt, típustól függetlenül nagyon hasonló problémákról írogattak az emberek.
Sajnos hiába ígéretesek a hardver specifikációk alapján a rockchip SOC-ok, az alá adott android, úgy vettem észre, az nagyon vacak. 3188-nál sajnos így volt, emiatt a rájuk épített tabletek, tv boxok sosem tudták megmutatni, mire lenne képes. Vagy, a Rockhip ennyire félre van tervezve hardveresen, ezt sosem fogjuk megtudni. Nézd meg, az AmLogic S802, papíron gyengébb a 3288-nál, mégis egy használható eszközt építettek köré. -
törölt tag
válasz
headhunter #3280 üzenetére
Ezzel két gond van. Az egyik, hogy melegszik a SOC. Mint láthatod, kénytelenek voltak ráaplikálni egy hűtőventit. Aranyos, hogy a távirányítóról kapcsolható, de mi van akkor, ha a user nem kapcsolja be? Gondolom, korlátozza a teljesítményt. Bár, még azt is kinézem belőlük, hogy összecsuklik és annyi. Kihül, újraindít. Ezen kívül, nem tudom, hogy a 760 -as Malinak milyen Linux támogatottsága van. Sanszos, hogy nuku hw videódekódolás.
A másik, hogy kegyesen hallgatnak a HDMI verzióról. Sztem 1.4. Ha 2.0 lenne, akkor azt nagy betűkkel reklámoznák, mint ahogy a 3368 -asoknál. Szvsz nem nyerő, pláne ennyiért. -
törölt tag
válasz
headhunter #3251 üzenetére
Milyen első fecske? Már linkeltem a Tronsmartot, meg a Rikomagicot is.
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #3210 üzenetére
Még nincs ilyen információ, és gyanítom csak te általad lesz ha lesz.
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #3200 üzenetére
Igen.
Sajnos elsőre csak 3db készülék jön, de rá pár napra lesz még belőle. -
törölt tag
válasz
headhunter #3183 üzenetére
Hmmm.... Úgy tűnik, hogy nem csak nálunk divat az, hogy a lényeget az apróbetűs rész tartalmazza.
-
törölt tag
válasz
headhunter #3168 üzenetére
Nem értem, hogy ezt miért linkelted. Én nem az Intel stick miatt linkeltem. Az nem kunszt, eddig is volt. Csak, volt egy Wines, meg egy Linuxos. A Winesben 2GB, a Linuxosban meg csak 1GB a RAM. Viszont úgy ügyeskedtek a Linuxos driverekkel, hogy ha egy Winest vettél és ráhúztad a Linuxot, akkor nem volt Wifi és BT, valamint az audio lejátszás is akadozott. Az pedig régi probléma, hogy ezek az Atomos cuccok hiába 64bitesek. Az Intel b..ta elkészíteni hozzá a BIOS utódjának, az UEFI -nek a 64bites verzióját. Ezért 32 bites Windows van ezeken a kütyükön. Mint tudjuk, a Win bootloadere buta, mint a főd, nem ismer más oprendszert. A Linux Grub/Grub2 -je elvileg igen, de Linuxból viszont nincs olyan összvér megoldás, ami mindkét (32/64) rendszert tudná indítani. Ezért vagy Linux volt, vagy Win. Ez volt eddig a szitu. De jött ez a Morrison mágus, (aki a Rockchipes kütyükre is megalkotta nekünk a Grub mintájára, a Linuxium nevű bootloader -t) és megoldotta a gordiuszi csomót. A driver -t is, meg azt is, hogy a 32 bites bootloader tudja indítani az ugyanarra a vasra telepített 64 bites Ubuntut és a 32 bites Win -t IS.
-
junkpod
veterán
válasz
headhunter #3147 üzenetére
Hát az sw4 esetében van különbség a spec és a tudás között...
-
törölt tag
válasz
Hááát.... Színes-szagos infókkal sok helyen kábítanak.
Rikomagic MK68
Tronsmart Orion R68 Meta
Sőt, én itt HDMI 2.0 -át látok, nem 1.4 -et. A valóság pedig, mint tudjuk, egy egész más dolog. Jaaaa, hogy a Tronsmart első 500 -as tétele 10/100 -as Lan -nal szerelt? Hááát, akár ez is megtörténhet. -
xboxfreak
tag
válasz
Lusta disznó olvass vissza 😎
-
xboxfreak
tag
válasz
headhunter #3125 üzenetére
a zidoo vagy a tm10 jó és garanciális. az xtreamer prodigy egy fos. ennyi.
-
xboxfreak
tag
válasz
Vagy megér neked a garancia 5k-t vagy nem. 99%, hogy semmilyen vám és áfa nem lesz ... viszont cserébe ha elb@szod pl a firmware upgrade-t akkor b@szhatod ...
ja és vársz rá mondjuk 1 hónapot ... ergo se gari se semmi és spóroltál 5k-t ... hűha
-
2007ath
aktív tag
válasz
Ha az X9-et külföldről rendeled, átszámítva alapáron is 35.-eFt. (Erre jön még a VÁM és az ÁFA)
Az előzetes hírek szerint ( [link] ) viszont hamarosan itthon is meg lehet venni 40.-eFt-ért, garanciával.
-
xboxfreak
tag
válasz
headhunter #3121 üzenetére
Bőven jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged