- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotipas
csendes tag
Nem a film a fontos. Az is csak egy a többi közül. Semmi spec kodek, "csak" különböző rip-ek lejátszása.
De jó lenne, ha böngészés menne gördülékenyen néhány fülön, illetve gmail, fb, messenger/skype/hangouts, háttérben 1-2 torrent. Az nem elvárás, hogy ezek párhuzamosan egyszerre fussanak. -
Zol77
aktív tag
Ha lesz@arod,akkor miért emeled ki,hogy lényegesen gyengébb? A mali előnyét sem értem,hogy miért ragozod,mikor világosan ott a két eredmény,amit nem az ujjamból szoptam,hanem tesztekből kerestem.
Nem vitatkozni akarok,csak nyitott szemmel járok a neten,
és nem értem miért kell szembemenni a tényekkel.
És antutufan se vagyok, 0 azaz 0 játék van a boxon,nem érdekel mi mennyi fps-el megy. Csak egy ps1 emulátor van feltéve,az meg ahogy írtam is,minden ősrégi vackon elfut,nem kell neki opengl akárhány ,meg 40mag a futtatásához. -
Zol77
aktív tag
A lényegesen gyengébb résszel nem nagyon értenék egyet.
A mali450 3d pontszáma 8200,az sgx6110 meg 12000 pont az egyik népszerű tesztprogram szerint.
Valamint a mali450 csak opengl2.0-t tud,a 6110 meg már a 3.0-t is.
De számomra ez lényegtelen,a régi 1 magos mali400-as kütyümön is elfutott a ps1 emulátorHeadhunter:
Tényleg nem első fecske,már május végén kint volt gb-n, be is linkeltem az rk3188 topikba,amikor kirakta a gb rendelhetőbe,valamint a youtube-on is ott van már működés közben több tipus is. -
Lifeforce
őstag
A T betü az elején nem Tonsmartot jelöl hanem Tomatot.
Az érdekessége az, hogy a cég aki gyártja az Tomato, a készülékek pedig SZT néven is ismertek, de a cég maga ugyan az.
Azért vannak a betüjelek, mert ezt a típust két cég is brandeli tőlük, ők az eny és acemax.
Hatalmas kűlönbség nincs közöttük, apró távirányítóbeli és memóriacímzés a különbség. -
herdsman12
őstag
-
SharpSA
veterán
Nekem WDR4900 van Vega S89-H-val és jól működik mindkettő.
Most nézem, hogy előző kérdésemben, amire választ még sajnos nem kaptam rossz típust írtam.
Tehát akkor a kérdés mégegyszer:
A frissen vásárolt Denon AVR-X1000 erősítőn keresztül a HDMI csatlakozón miért csak a zöld szín jelenik meg a tv-n a Vega S89-H-ról? Közvetlenül a tv-n rendben van a kép. Laptopról jó a kép az erősítőn keresztül. Lehet valamit állítani a Vega S89-H-n? Nézzem meg a gyári romot, vagy azzal sem lesz jó? Most a Finless 2.0 van rajta. -
-
Lifeforce
őstag
így nehéz bármit mondani, lehet cserés lesz...
Pillanatnyilag majd felrobbanok, mert a nyavajás ext4-es merevlemezeket nem tudom megetetni vele, és már nagyon unom.
Ha ez gy halad, eladó lesz egy s89H, mert nem vagyok hajlandó az ext4-ről lemondani.
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy hogy lehet egy médialejátszó gyártó ennyire vaskalapos fatö... idióta.
Nem vagyok geek, egyszerűen több eszem van annál, hogy NTFS-en tartsak 4tb-ot.
Nagy kérés ez, hogy egy linux alapú operációs rendszer ugyan már ismerje fel és mountolja be automatikusan a saját fájlrendszerét?
Nem hiszem el.... -
törölt tag
Nem nagyon értelek. Milyen képernyővédőt keresel? Ha jól sejtem, a plazma miatt szeretnéd lesötétíteni a képet. Erre két ötletem van.
1. Telepíted az Apex launchert. Ebben az egyik főképernyőn ki tudsz iktatni mindent, ami a képernyőn van. Nem raksz ki ikont, lehúzod a tálcát, eltűnteted a Google keresőt. Ha nincs elöl semmi, akkor marad a háttér, de az is kikapcsolható. Vagyis marad a feketeség.
2. Ha nem a hátteret tünteted el, akkor húzol elé egy függönyt. Mondjuk Elixír2 Widgets -ben készítesz egy fekete widgetet, aminek a kattintási művelete egy automatizáló parancsa. Ezt a widgetet Floating Widgets -ben felhúzod teljes képernyőre. A Floating Widgetsben profilokat tudsz létrehozni. Minden profil egy ablakelrendezésnek felel meg, benne az elrendezett widgetekkel. Ebben a profilban ez az egy widget lesz. A Floating Widgets Tasker plugin, így automatizálható a profilváltás. Pl. az általam használt E-Robot is kezeli a Tasker plugineket. Az Elixírnek és az E-Robotnak ugyanaz a fejlesztője, így teljes az átjárás a két program között. A floating azt jelenti, hogy minden képernyő előtt jelenik meg. A kattintási művelete az a robotparancs, ami a profilváltást végzi, vagyis belekattintásra eltűnik a widget. Üdv az Androidban! -
törölt tag
3066 -on és az első 3188 -asomon ezeket használtam:
Kikapcsolás:
echo "0">/sys/devices/virtual/display/display0.HDMI/enable
Bekapcsolás:
echo "1">/sys/devices/virtual/display/display0.HDMI/enableAz újon viszont nem akar menni. Lehet, hogy a video overlay, vagy a vsync miatt visszakapcsol. Ezeket is át tudnám íratni a build.prob -ban, de nem sokra mennék vele, mert az érvényesítéshez reboot kellene. Ha eleve ki van kapcsolva, akkor talán működhet a dolog. Csak akkor meg a filmlejátszásnál laggolhat a kép.
Szerk: Most jut eszembe, hogy mégsem jó. Nálam a hang USB -n megy ki, ezért nem befolyásolja a HDMI kimenet kikapcsolása. De ha az is a HDMI -n megy ki, akkor annak is kakukk.
-
Lifeforce
őstag
Itt van az utolsó amit átküldtek: Innen letölthető
Rootolt egyébként gyárilag.
Kicsomagolod, SDkártya gyökerébe felmásolod a 3 fájlt, és a megnyitod a frissítő programmal.
Érdemes kipipálni a két wipet. -
-
Lifeforce
őstag
XMBC saját verzió, ám nagyon jól megcsinálták.
Automountol például, nem kell keresgetni a tárolókat benne.
És még sokminden más is belekerült ami szerintem eddig hiányzott.
A Proci S802 (nem H és nem DD amit most látom, hogy elírtam)
De a betűzés a végén csak a HDMI-re vonatkozik, a digitális hangkimeneten amin keresztül a többség az erősítőre csatlakozik, kiad mindent (letesztelve, szépen működik)
Ha emlékezetem nem csal akkor rootolt rom van a készüléken, de ha még sem akkor ez a legfrisebb rom, és ez gyárilag rootolt: EM8-M8 Version-ota-20140418.rar
Holnap feltöltöm azt is, és le tudjátok szedni akinek kell.
Jah és a távirányító egyszerű távirányító, nem légegeres (nem giroszkópos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Asus ROG Z790 Dark Hero + intel 14900k
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged