- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
szabochris #6942 üzenetére
Külön topikja van az S905-ös CPU-val szerelt eszközöknek.
Amúgy pedig szerintem senkinek sincs. Én is linkeltem korábban a kirobbanóan jó ára miatt, de - legjobb tudomásom szerint - sem custom rom, sem OpenELEC nincs rá, tehát nem nagyon tudsz mit kezdeni vele, ha nem tetszik gyári állapotában.
-
tjnet
aktív tag
válasz
szabochris #3829 üzenetére
Nem mértem, de nehéz is lenne megmérni. Nagyon kicsi az áram amit fogyaszthat. Becslésem szerint miliAmper nagyságú lehet, amit a tápja felvesz.
-
tjnet
aktív tag
válasz
szabochris #3817 üzenetére
Igen alvó módba kerül.
Ha teljes kikapcsolást akarsz akkor a táp kábelbe kell egy kapcsolót beiktatnod.Kenand: link:[link]
-
tjnet
aktív tag
válasz
szabochris #3677 üzenetére
Ha visszaolvasol ebben a fórumban le van írva mit kell csinálni.
Már egyszer visszahoztam téglából az enyémet, csak tudd mit mire raksz fel.Olyan 2500-nál van a leírás, ha jól emlékszem.Nekem sem világított a kék fény.
-
tjnet
aktív tag
válasz
szabochris #3667 üzenetére
Szed szét a kicsikét és azonosítsd be.
Itt a link a clon készülékekkel kapcsolatban:[link] -
Janaboy
veterán
válasz
szabochris #3668 üzenetére
Szia!
Szerintem neked jó m8s-ed van, próbálok segíteni, bár nem tudom, hogy azzal hogy nem világít jó-e..
A lényeg, hogy ezen a linken van jó pár rom, próbáld rámásolni őket egyesével..legalábbis a srác ezt írja a fórumon, hogy próbálgatta őket és az egyik jó lett!Még esetleg próbáld meg, hogy a reset gombot benyomva tartva adsz neki áramot, esetleg belép-e recoverybe!?
üdv
-
szabochris
aktív tag
válasz
szabochris #3666 üzenetére
-
törölt tag
válasz
szabochris #3664 üzenetére
Ezt olvastad?
Biztos hogy a megfelelőt próbáltad feltenni? Én mindent benne hagytam a mappában amikor frissítettem nem csak a 3 file-t biztos ami biztos, ártani nem árt
Ez is hasznos lehet : Download Android KitKat 4.4.2 stock firmware for Acemax M8S TV Box
De jól olvass utána milyen típusú a géped, esetleg nézz bele biztosan s812-es van-e benne, nem csak egy klón.
-
szabochris
aktív tag
válasz
szabochris #3663 üzenetére
Végigment a csik de nem indult újra azóta a kék led se vilagit és egyáltalán semmi élet nincs benne...
Már láttam neten hogy van ezekből is klón lehet belefutottam egybe?
Légyszi segítsetek mit kéne tennem...
Köszi -
tjnet
aktív tag
válasz
szabochris #3661 üzenetére
Olvass vissza már le lett írva.
link:[link] -
2007ath
aktív tag
válasz
szabochris #3426 üzenetére
"a kezdokepernyoje nem a megszokott androidos hanem teljesen más ilyen színes csicsás ikonok vannak rajta."
TM10-nél az Androidos beállítások között (Setting -> Other -> More settings), a Főképernyő menüben lehet átváltani a nyitó képernyőt. A box újraindítása után jelenik meg az új felület.
-
törölt tag
válasz
Ha ezt Wifin mérted, akkor ott vmi hiba van, ami lehet hardveres, vagy vmi zavarás, fal, stb. Próbáld ki belső hálós fájlmásolással! Ha LAN -on mérted, akkor is csinálj fájlmásolós kontroll -t! De, ott már sanszos a szoftverhiba. Ez egy bug, amit Lifeforce javít a ROM -jaiban.
Az asztali kinézethez meg Launcher csere. Én Apexet használok minden droidomon. Egyébként, nekem, a beállítások menüben, az Eszköz -> Főoldal alatt, alapból két Launcher van. Ha nálad is, akkor próbáld ki a másikat! -
herdsman12
őstag
válasz
szabochris #3428 üzenetére
Itt találod a javított ROM-okat.
WiFi-n mértem már gyengébbet is, kábellel jobb lesz. -
tjnet
aktív tag
válasz
Olvasd át alaposan a fórumot az után rakj rá bármilyen más firmware-t. Csak nagyon óvatosan.
-
xboxfreak
tag
válasz
szabochris #3188 üzenetére
Néha elgondolkodom, hogy miért nehéz beírni valamit a google-be ?
-
interstate76
addikt
válasz
szabochris #2587 üzenetére
Finless 1.1, ha kell a droid, mint rendszer, ill. OpenELEC, ha tartalomfogyasztásra kell a kis kütyü. Az 1 GB RAM miatt sztem az utóbbival optimális, de te tudod, mire akarod használni.
-
Lifeforce
őstag
válasz
szabochris #1877 üzenetére
Mert akkor is elzavartunk az állandó linkelgetéseddel.
Megkérdezted, megválaszoltuk, és ennyi.
Felesleges linkelgetned, rágd végig a fórumot, itt megtalálod az összes AML M/S8XX chipes készülékhez tartozó hozzászólást.
És igen, szórakozás, mert majdnem kereken egy éve próbálsz dönteni. (teleszemetelni a témákat) -
Lifeforce
őstag
válasz
szabochris #1874 üzenetére
Figyelj, tavaly június óta szórakozol ezzel.
Nem unod?
Már elmondtuk egyszer, hogy a legkitűnőbb ár/érték arányú kütyü. -
szpepe
újonc
válasz
szabochris #1767 üzenetére
nekem volna valami priviben
-
interstate76
addikt
válasz
szabochris #1759 üzenetére
Akkor egyértelmű, irány a mini pécék világa!
-
interstate76
addikt
válasz
szabochris #1751 üzenetére
Ha netezni is szeretnél a TV-n, akkor mini PC, ha inkább filmnézés, akkor asztali bd player (20e Ft alatt is lehet már olyat kapni, ami hálózati médiaplayerként is kiváló, továbbá gyönyörűen felskálázza a dvd-k képét is) vagy médialejátszó.
Viszi a full hd-t az anno 12e Ft-ért vásárolt MK908-asom is, ill. böngészőből is lejátssza a full hd-s YT-videókat is. Amik gondot okoznak neki, azok a nagyon magas bitrátájú full hd filmek, ill. az android betegségei médiaplayerként, amikről már sokat írkáltunk.
Ezeket a cikkeket ajánlom a méádialejátszással kapcsolatos alapokhoz: 24p, képfrissítési frekvenciák, kadenciahelyes lejátszás.
-
géeles
aktív tag
válasz
szabochris #1753 üzenetére
Jónak tűnik, de egy LAN adapter kellhet hozzá...
-
Lifeforce
őstag
válasz
szabochris #1736 üzenetére
Igen, bírja.
De csodákat egyik androidos kütyütől se várj.
Ha nagyon hardcore vagy (5.1, 7.1), kadenciahelyes lejátszás, akkor egyik android eszköz sem fog megfelelni az elvárásaidnak. -
interstate76
addikt
válasz
szabochris #1736 üzenetére
Mire szeretnéd használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest