- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg74
aktív tag
Üdv Lifeforce!
Felraktam a neo_x8h_plus_150213_noroot. romodat. Eddig minden rendben vele, de a gyári böngészőt nem találom. A play-en sem. A Crome azt nem igazán szeretem. Esetleg meg tudnád adni, hogy honnan tudom letölteni?
Köszi szépen az eddigi munkádat.
-
zolizozo80
tag
válasz
herdsman12 #2497 üzenetére
THX.
-
herdsman12
őstag
válasz
zolizozo80 #2496 üzenetére
Lifeforce ROM gyüjtemény:
Itt az eredeti leírás.
Innen jutsz a ROM raktárba. -
zolizozo80
tag
válasz
herdsman12 #2495 üzenetére
Köszi! Esetleg az a ROM megvan neked?
Én nem is inkább a tekeréssel, hanem hogy léptetni a filmben,vagy alul húzni az idősávot...
-
herdsman12
őstag
válasz
zolizozo80 #2493 üzenetére
(T)M8S Lifeforce preroot verzióban működik rendesen a Kodi 14.1, lehet tekerni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
zolizozo80 #2493 üzenetére
Általában bele lehet, de némelyik filmbe nem lehet. Ez kodek függő lehet.
És van olyanom is, aminél nem jegyzi meg, hogy hol tartottam filmnézés közben, de túlnyomórészt megjegyzi, és felajánlja, hogy folytassuk onnan, ahol abbahagytam. -
zolizozo80
tag
Sziasztok! Valaki márt talált megoldást arra hogy kodiban miért nem lehet beletekerni a filmekbe??
TM8s
Köszi!
-
törölt tag
válasz
Krapulax77 #2491 üzenetére
Az azt jelenti, hogy valamitől lecsatlakozik az eszköz és újracsatolja. Linux alatt az sdxy -ban az x a meghajtókat jelenti, y pedig az adott meghajtón levő partíciókat. Az AML lelkivilágát ebből a szempontból nem ismerem. Az RK -nál, alapból nem létezik a csatolási könyvtár. Amikor rádugsz egy eszközt, akkor létrehoz 5 könyvtárat, sorban becsatolja a partíciókat, majd törli az üres könyvtárakat. Leválasztás után szintén törli, de csak az Androidból indított leválasztás esetén. Ha hibás leválasztás történt, vagy szabályos, de umount shellparanccsal, akkor nem törölte a könyvtárat. Ha ezután újra csatlakoztattam a meghajtót, akkor, mivel a korábbi könyvtár (csatolási pont, pl. sda0) létezett (vagyis szerinte még foglalt volt), ezért a következő lehetséges pontra ugrott és oda csatolt.
-
Krapulax77
újonc
Sziasztok!
Vettem egy TM8S kütyüt és egy dologgal nem boldogulok (pedig valahol olvastam erről, de most, hogy nálam is előjött, sehol nem találom):
Rá van dugva egy külső HDD, rendszerint a /storage/external_storage/sda1 alatt van felmountolva. Na ez egyszer csak gondolja magát és sdb1 lesz. Ami azért gáz, mert a samba szerveren a megosztás az sda1-re mutat, és ha elmászik, a kliens windózra mappelt drive sem érhető el. Bármi tippet szívesen fogadok.Az ebben a topikban linkelt Lifeforce által készített firmware van rajta.
Köszi!
-
mimey
tag
Sziasztok!
Tudtok megoldást arra, hogyan lehet működésre bírni egy wireless xbox360 controller-t MK808B Plus-on (Finless 1.1)?
Azt hittem, hogy a keylayout hiányzik, de catlog-gal nézve a fel sem ismeri a 045e_Product_0291 eszközt. Természetesen OTG-n csatlakozik az xbox vevő.
Halványan rémlik, hogy a régi mk808-nál talán xpad.ko fájlt kellet a helyére illeszteni, de lehet, hogy hülyeséget írok.Előre is köszönöm válaszaitokat!
Üdv: mimey
-
törölt tag
válasz
Lifeforce #2488 üzenetére
Ez sem épp ide való, de Pipikékkel ellentétben, Te itt nem keveset tettél le az asztalra ahhoz, hogy beleférhessen. Legalábbis én ilyen szemmel tekintek ezekre a dolgokra. Ha csak azoknak a privát kérései, ügyei szerepelnének a topikban, akik annyit tettek a közösségért, mint Te, akkor szavam se lenne. Nálam az veri ki a biztosítékot, amikor vki semmit sem tesz a többiekért, csak azért jön ide, hogy benyomja a hírdetését.
-
törölt tag
+1
Pipikék:
Ez tilos ebben a topikban és ráadásul unfair a többi tisztességesen, szabályosan hírdetővel szemben. Ezért ugyanolyan gusztustalan, mint mondjuk moderátort hívni egy fórumtársra. Jó lenne, ha Te magad takarítanád el a gusztustalanságodat, hogy ne egymással kelljen gusztustalankodjunk!
Köszönöm!Egy kivételével bocs mindenkitől, amiért ezt nem tettem OFF -ba!
-
Milka 78
nagyúr
-
Pipikék
tag
Sziasztok!
Elado Amlogic M8S (S812) Android box vadi uj mar csak egy darab van 1 ev garancia) !
Ha erdekel irj privatot ! -
remex
tag
Ha rootolt az eszköz, én mindig fel szoktam rakni az Xposed Framework-öt.
Telepítést követően nagyon jó kis modulokat adhatsz hozzá.
A Fake Wifi Connection modullal pl. be tudod állítani, hogy mely alkalmazások higgyék azt, hogy lan helyett wifi-n kapcsolódnak (van olyan app, amelyik alapból nem is hajlandó elindulni lan alatt, ezzel azt is be tudod csapni). -
Milka 78
nagyúr
Az mitől van,hogy bekapcsolásnál fekete képernyőt kapok,előtte nonstop összeomlott a Dolphin,majd egy áramtalanítás után a system.ui összeomlott felirattal nem tölti be a hátteret,meg úgy semmit sem?
Kapott egy hardreset-et és úgy fest helyre állt,de azért eztöbb mint idegesítő (nem volt még ilyen droidos motyónál)
TM8C&Preroot Lifeforce fw.beers : Nálam lanról telepített a Play.Nekem nem volt hajlandó wifi-vel frissíteni,telepíteni,majd ugye kábelre dugtam. Ott helyre jött és azóta minden okés wifin is.
-
Tomocop
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni.
Jelenleg a
-Pipo X7
-Tronsmart Vega S89-H
között vacilálom.Tudnátok érveket mondani egyik/másik mellett. ( Esetleg alternatívát )
Amit szeretnék rajta: film lejátszás, cloud server ( külső usb hdd WD 1 TB ), torrent kliens.Ahogy olvastam a különböző fórumokat Piponál probléma a hűtés, illetve az USB portok.
Vegánál pedig ajánlott egy firmware frissítés. Illetve vannak HDMI problémák.Egyéb?
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #2473 üzenetére
Nálam ez több sebből vérzik. RK3066 -on használtam WIMO -t és az ment etherneten is. Áthoztam, de ezen nem tudom beüzemelni. A miniPC csak wait for connection, a teló meg connection failed. A Miracast meg csak vár a kijelzőre és képtelen vagyok megértetni vele, hogy ő a kijelző. Az M8 képét símán megjelenítem a telón, de fordítva nem akar összejönni. Ez most egy Finless rom, ami Nexus10 -ként mutatja magát. Lehet, hogy ettől van nála identitászavar?
-
herdsman12
őstag
válasz
#79335424 #2472 üzenetére
Jól tűnik Neked, kb. ezt írtam én is, csak nem értettem (most se nagyon):
"Box-on Miracast bekapcs
Telefonon (Hongmi) Vezetéknélküli kijelző engedély bekapcs, csatlakozik egyből a routerre.
Telefonon "Kijelzők keresése" nem csinál semmit
Box-on Device search nem csinál semmit
Box-on Beállítások - Wi-Fi bekapcs, csatlakozik a routerre (ezt nem is gondoltam komolyan, azt gondoltam, hogy a router-box Lan kapcsolat bőven elég)
Miracast képernyőn elindul "finding peers" és talál egy Android_791a eszközt, amiről csak sejtettem, hogy az én telefonom.
Kapcsolódik és működik."Az zavart meg, hogy aktív Miracast kapcsolat közben (?), a Futó programok - Home - Settings - Network oldal azt mutatta, hogy Ethernet kapcsolat van, pedig előtte a Home - Settings - Other - More Settings oldalon bekapcsoltam a Wi-Fi-t. Többször is megnéztem, amikor a Futó programokra megyek (kilépek a Miracast-ból), akkor azonnal kikapcsolja a Wi-Fi-t (gondolom, ez így jó). (Amennyiben eleve Wi-Fi kapcsolat van a router és a box között, akkor nem érvényes a fenti malőr.)
Röviden mondva, értem már, hogy nem értem.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #2469 üzenetére
Megtaláltam ezt a Miracastot, de nekem úgy tűnik, hogy ez nem megy routeren keresztül úgy, hogy teló wifin miniPC meg Lanon.
-
géeles
aktív tag
Hali!
Kicsi XBMC KODI problem akadt. Nem tudom a video/fájlok részben korábban hozzáadott helyet eltávolítani.
Nyilvàn bénâzok, de hogy kell?
:_( -
törölt tag
válasz
herdsman12 #2469 üzenetére
Már csak be kell valahogy üzemelnem (miután megcsináltam az n+1. rom újraflashelést a telón). -
törölt tag
Akinél megy a Miracast (vagy bármilyen screen mirroring), megnézné nekem, hogy a teló kamerájának a nézőképe is átmegy -e?
-
Lifeforce
őstag
válasz
Chrassidis #2465 üzenetére
Mert annyiba kerül, mint egy s812 ami hardveresen támogatja a Dolbyt.
A80-ban pedig sehol nincs hv Dolby.
És sajnos az sem olyan stabil mint az Amlogic -
Potzee
addikt
válasz
Lifeforce #2454 üzenetére
A CS918 Plus nem RK3288-as chippel fut?
Egyéb oldalakon már láttam ilyen névvel boxot RK3288-as chippel...
Nekem meggyőződésem, hogy az Amlogic s805 SoC, 1GB ram, 6210 Wifi paraméterekkel rendelkező kütyüt 17k-ért - a PH!-n egy cikkel ill. a forgalmazó oldalán egy kis marketing videoval megtámogatva - vinnék, mint a cukrot. A belépő kategória - pláne a magyar piacon - különösen árérzékeny és a 17k a 20 ezres lélektani határ alatt van. A külföldi gari, a hosszú szállítási idő és a 27%-os ÁFA miatt már a külföldi rendelés sem sokkal jobb opció egy ilyen terméknél és egy ilyen ár mellett.
Ha jól tudom ebben az árkategóriában jelenleg nincs box 1 GB rammal csak dongle vagy gyengébb hardverrel rendelkező box Allwinner chippel... -
-
Lifeforce
őstag
Szeretném a segítségeteket kérni.
Ezen a héten teljesen megszüntettem az RK chipkészletes miniPC itthoni forgalmazását.
Az okokba ne menjünk bele, mindenki tudja, hogy az amlogic chippekhez képest, sokkal de sokkal instabilabb és megbízhatatlanabb.
Igaz mostanában az ára elégé leesett (kivéve, hogy emelnem kellett a az árfolyam miatt), viszont így is nagyon keresték.
Nem tudom, hogy T-R42 OEM név miatt, vagy a tudása miatt, viszont szeretném kiváltani egy Amlogicos eszközzel.
Amit tudnék gyártatni helyette az egy CS918 Plus OEM névvel rendelkezne, s805 SoC, 1GB ram, 6210 Wifivel.
Aggódom az 1GB ram miatt.
Na nem azért mert ettől rosszabbul működne, hanem van némi téveszme ezzel kapcsolatban.
Azonban ha megkérdeztek egy MK808B Plus tulajdonost, áradozni fog, hogy az 1Gb rammal mennyire beton stabilan működik, egy RK3188-hoz (MK908) képest.
Összeálltam pár külföldi forgalmazóval (mivel 2000 darabot lehet legyártatni), így az árat is le tudom itthon szorítani.
Így br 16900-ért tudnám kitenni, a 19990 illetve most már 21990 helyett (T-R42)
Tehát az lenne a kérdésem, hogy szerintetek keresnék-e az ilyen eszközt a "bejáratott" T-R42 helyett? -
Pipikék
tag
Sziasztok!
Elado Amlogic M8S (S812) Android box vadi uj ( 2 darab van belole) irj privatot ha erdekel
! Magyar garancia jar erte 1 ev
!
-
ovika
tag
Csak pont a linkelt oldalon az utolsó előtti hsz. A h265 a jövő. Hogy még szebb legyen árban nem nagy a difi a 802 és a 805 között. A kérdésem tulajok felé az lenne, hogy meg se nyikkan egy h265 file alatt a 802es masina? Vagy hogy viselkedik egyáltalán, ha szembekerül a h265tel?
-
Potzee
addikt
-
ovika
tag
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni. Vacilálok az s802 és az s805 között. Egy egreat r6a lenne leváltva. Az igazság az, hogy nem tudom a h265 mennyiben befolyásolja az elkövetkező filmeket? Azaz le tudom játszani s802vel is ezeket a filmeket? Ha igen, akkor hogyan mivel? Igazábol csak filmezésre lenne használva usbs hddvel. Ha jól olvastam, akkor ugye az s802 nem támogatja a h265öt.
-
Pipikék
tag
M8S-es freaktab Romokat tudtok linkelni?
-
Milka 78
nagyúr
A feliratok formátuma konkrétan az Arial.ttf file tűnik el/nem ismeri fel,helyette a menübe egy ?0? sor jelenik meg.Hiába töltök hozzá más betű szettet és jelölök ki neki külső mappát,nem segít.
Ilyenkor a beágyazott és mellé rendelt (ass) feliratok nem jelennek meg,vagy ha engedélyezem a menübe az ass feliratok eredeti megjelenítését akkor az ékezetes betük helyett egy ◻ jelenik meg.
Ez elég ciki,mert jellemzően animét nézek vele,ahhoz nem szed le semmilyen app feliratot.Magyar fansub oldalakról letölt és illeszt.Tabon ugyan ez a baj...mondjuk mindkét gép rootolt+supersu,nem tudom ez e a baj,de az MXPlayer gond nélkül megy. -
vlevi
nagyúr
válasz
Lifeforce #2434 üzenetére
Teljesen igazad van.
A rockchip eszközökkel túl sok jó tapasztalatom nekem sem volt. Rengeteg fórumot olvasgattam, freaktab, arctablet, és persze itt a prohardveren is. Hiába a custom ROM-ok, mert azok sem jók. Ha a rockchip SDK-ja vacak, azon a custom ROM sem segít. Márpedig vacak. Nemhiába, bármelyik rk3188-as tablet topicjába nézel bele, ugyanazok a jellegzetes hibák megjelennek mindegyik topicban.
Ezzelszemben az Amlogicnál én nem tapasztaltam ilyeneket. Nem használom olyan intenzíven, mint mások, de nálam a gyári rendszerrel is tulajdonképpen jó volt. Rockchipről ezt nem lehet elmondani
Ráadásul, azthiszem, már 1 éve kinnt vannak az rk3288-as eszközök, nagyon sokat csúszott a megjelenése, sosem volt igazán készen (melegedés miatt visszavet órajelek, és hasonló dolgokkal volt tele a freaktab fórum), és szerintem nemsokára megjelentetnek egy új SOC-ot, és a 3288-ast hagyják csöndben kimúlni, úgy, ahogy a 3066-al sem foglalkoztak már, amikor bejelentették a 3188-at, és a 3188 is megszűnt létezni support szempontjából, a 3288-as megjelenésével.
Ez nem azért baj, mert, egy jól belőtt rendszert nem frissítenek, hanem azért, mert egy nem teljesen kiforrott SOC-ra kiadnak egy kiforratlan SDK-t, tele buggal, szinte használhatatlanul, aztán később 1-2 frissítésfélét kiad a Rockchip, de aztán vége.
Az Amlogicra sem jön naponta frissebb rendszer, de olyan nagyon nem is kell. Legalábbis nekem nem. -
Lifeforce
őstag
válasz
Chrassidis #2433 üzenetére
A héten érkezik be, szerintem szerda v. csütörtök.
Viszont az Oriont nem forgalmazzuk , letettem az A80-ról, és az RK3288-ról is.
Hagyom abban az embereket, hogy az új custom romokkal milyen jól működnek (már amelyik működik)
-
Chrassidis
csendes tag
válasz
Lifeforce #2036 üzenetére
Szia,
Sikerult letesztelni a homesync-et?
A Pipo X7-rol van esetleg hired?
Illetve egy masik versenyzo is szinre lepett, most eppen akcios geekbuying-on:
http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Orion-R28-Pro-RK3288-Quad-Core-2-0GHz-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-2G-8G-Wifi-Bluetooth-Support-4K-OTA-OTG-331615.htmlErrol tudnal egy velemenyt adni?
Koszonom!
-
remex
tag
válasz
Milka 78 #2425 üzenetére
Mi a konkrét problémád a Kodi-val?
Nem vagyok benne profi, mert annyi funkciója van, hogy szerintem az 1 %-át sem használom, de pl a feliratok kezeléséhez én beállítottam az opensubtitles.org-ot felirat kiegészítőt és gombnyomásra eddig minden filmhez letöltötte a megfelelő feliratot... -
Milka 78
nagyúr
válasz
herdsman12 #2427 üzenetére
Érdekes.Nálam wifi/miracst bekapcs a boxon,majd Tab miracast be és csatlakozik is.Mondjuk ez egy Lg Gpad 10.1-és azt vettem észre ennek az ui-nak más a bejelentkezési procedúrája.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #2429 üzenetére
Ha zseni lennék, akkor most működne a mikrofonom. De a mikrofon kalibráláson már valóban túl vagyok. Egyébként maga a művelet nem a Mobileuncle Toolsal történik, hanem a telóban levő Engineer mode nevű tool -lal. Ennek előhívásához szokták használni a Mobileuncle -t. Mellesleg tök fölöslegesen, mert a teló tárcsázójával is behívható. Sőt, értelmes launcher -rel (pl. Apex) parancsikon is rendelhető az Engineer menühöz (én is így lépek be).
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #2427 üzenetére
Még nem jutottam odáig, pedig nagyon égetővé kezd válni a kérdés. Jövő hét végén kell csinálnom egy olyan produkciót, hogy a telóm kamerájának képét, wifin, realtime kell streamelnem egy kivetítőre. Csak az a baj, hogy a telómmal ettől is sokkal égetőbb bajok vannak. Kb. negyedszer flashelem a romot teljes gyaluval és lakom be újra, de hívás közben nem megy a mikrofon. Ez egy telónál elég kritikus hiba.
-
herdsman12
őstag
válasz
#79335424 #2351 üzenetére
Hi Somatom!
Jutottál valamire Miracast ügyben?
Próbálkoztam én is többször, de feladtam.
Nálam Digi Net megy a router-be, box (M8S) Lan kábelen lóg.
A napokban újra megpróbáltam és keservesen, a sokadik próbálkozásra sikerült. A box átnevezése után többet nem működött.
Most csináltam egy factory reset-et és a sokadik próbálkozás után összejött a kapcsolat.
Kb ez volt a menet:
Box-on Miracast bekapcs
Telefonon (Hongmi) Vezetéknélküli kijelző engedély bekapcs, csatlakozik egyből a routerre.
Telefonon "Kijelzők keresése" nem csinál semmit
Box-on Device search nem csinál semmit
Box-on Beállítások - Wi-Fi bekapcs, csatlakozik a routerre (ezt nem is gondoltam komolyan, azt gondoltam, hogy a router-box Lan kapcsolat bőven elég)
Miracast képernyőn elindul "finding peers" és talál egy Android_791a eszközt, amiről csak sejtettem, hogy az én telefonom.
Kapcsolódik és működik.
A régebbi próbánál több videót is lejátszottam, a két képernyőt nézve látszott egy hangyányi késés, de a TV-n a kép és hang szinkronban volt.
A mai próbánál apró akadásokat lehetett látni, de bőven a használható kategória.
Gyanítom, hogy a box Wi-Fi bekapcs az nem kéne, de nekem csak így működik.
Esetleg a router-box Lan kapcsolatával kellene valamit csinálnom?
Aki tudja a tuti megoldást, leírhatná. -
herdsman12
őstag
Máshol is panaszkodnak a Play áruházra, lehet, hogy ott a probléma.
-
Milka 78
nagyúr
Hát skacok ez a Kodi egy forintot nem ér.
Folyamatosan szívok a betű típus hibával,konkrétan nem találja (egy-két lejátszás után) és így nem is feliratozik(tabon is ugyan ez a baj,1.4-1.5 is csinálja). Hiába jelölök ki neki felirat mappát,nem érdekli,de most már a felirat méretét sem tudom megváltoztatni...a fapados MXPlayer oda vissza lemossa.
-
Guseppe
tag
Hajnal kettőig fent voltam, felraktam a preroot változatot és azóta minden tökéletes.
Megy a store is, szóval eddig nagyon jó. Midenkinek nagyon köszönöm a segítséget, teljesen használható lett a cucc. Már csak azon agyalok, hogyan lehet widgetet kirakni.
-
-
Guseppe
tag
Közben mások is írják, hogy az AV helyén van a gomb. Na kipróbálom... parázom.
-
Guseppe
tag
Most látom a fotón Tomato-van. Vehetem ez alapul? A menüben nem látok erre való utalást...
Hűűű, de betyár jól néz ki ez a Rapoo 8000-es. Megsasolom mennyibe kerül...
-
-
Guseppe
tag
válasz
herdsman12 #2415 üzenetére
Az áramos boltból vettem pont ezt.
A "megismerkedésünk" egyáltalán nem volt zökkenőmentes. A bekapcsolás után 2percel szétfagyott a menüben, ez ment egy egész napig, gyakorlatilag használhatatlan volt a készülék állandóan szétfagyott, internet nem ment stb. Sógorom felvetette, hogy nyomjak le rajta egy gyári adatok visszaállítása lehetőséget. Értetlenül mondtam neki, hogy vadonat új a cucc, most vettem semmi nincs rajta, de végül rányomtam a gyári adatok visszaállítására.
És lám most már működik, egérrel hibátlan is, de a távirányítójával még nagyon nem vagyok kibékülve. Akadozik, hol megy jobbra-balra hol nem, szóval ez még kicsit zavar. No mind1, még csak 1 napos a kicsike, még nem mondok le róla, de a távirányító eléggé zavar. A filmeket remekül viszi, egérrel villámgyors. Szép a képe, már megy a net is, csak az appok nem. Mind1, most megpróbálkozom a firmware frissítéssel, legalább a megvásárolt app-jaimat fel tudjam telepíteni.
Jut eszembe ez melyik tm8s lehet? Az ENY vagy a TOMATO töltsem le? -
herdsman12
őstag
válasz
Guseppe #2412 üzenetére
Ha az áramos boltból vásároltad, akkor marad a gari, ha külföldről, akkor bármi lehet, de leginkább bukod a garanciát, így egyszerűbb nekik.
Az új letöltési linket már megkaptad, de itt vannak a pontos infók, és a 220-ból ne húzgáld ki. -
Guseppe
tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy Amlogic TM8S-t és volna pár kérdésem.
Zavar, hogy az adroid store-ból gyakorlatilag semmi sem támogatott alkalmazás, így szinte semmilyen app-ot nem enged telepíteni.
1. van új firmware(ha igen, hol?) ami megoldja ezt a problémát?
2. ha igen és feltelepítem, ugrik a garancia?Előre bocsánat, ha már többször leírtátok, sajnos nem nagyon van időm visszaolvasni a hozzászólásokat.
-
-
vlevi
nagyúr
Probáltam a tabletemről átmásolni a contactservice.apk-t, de amikor telepiteném, akkor nem telepitést kinál fel, hanem frissitést. Tehát tényleg ott van, csak nem indul. És nem találom. Kitkatnál ennyire máshol lennének az appok? mert a /system/app-ben nincs ilyesmi, /data/app az pedig a hagyományosan, utólag elepitett appokat tartalmazza.
-
Pipikék
tag
Sziasztok!
Egyik baratom akar mini pc-t M8S vagy RK3288 vegyen inkabb ?
Alap felhasznalo a srac -
vlevi
nagyúr
-
Lifeforce
őstag
válasz
Moon_Walker #2402 üzenetére
Igen az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest