- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12 #7407 üzenetére
Pár hét alatt 15.8.23 lett a Play Áruház, ez már jól működik.
-
herdsman12
őstag
Újabban nem működik a Lifeforce féle M8S-en a Play áruház 15.4.22 verziója. A frissítések eltávolítása ideiglenesen visszaállítja a 4.4.22 verziót, de hiába veszem ki az automatából, gyorsan frissíti magát.
Van valakinél működő verzió? -
herdsman12
őstag
válasz
Talab88 #6902 üzenetére
A 220volt-éktól vásárolt M8(S), "Lifeforce ROM" verziókon működik a youtube alkalmazás. Igaz, kb. tavaly december óta a frissebb verziók csak 360p-t tudnak.
Régebbi alkalmazások (pld 10.37.58) mennek 720p-vel, az már elviselhető.
Boat browser böngészőt használok, azon is akad rendesen a youtube, viszont megnéztem most a beépített Chrome simán viszi úgy, hogy most WiFi-n van az M8S. -
herdsman12
őstag
válasz
Beni2360 #6893 üzenetére
M8(S) és egyéb androidos kütyüknél jön elő ez a probléma, hogy frissített youtube alkalmazás csak 360p-t tud. Nem lehet mást választani. Régebbi alkalmazás ismeri a 720p-t.
Egyszer már kérdeztem Lifeforce barátunkat, hogy mi lehet a probléma, de félreértette a kérdést. Gondolom build.prop vagy hasonló sámánságok javítása lesz a megoldás. -
herdsman12
őstag
M8S-en az újabb YouTube alkalmazások csak 360 sorral mennek. Régebbi verzióban (10.37.58) van 720p.
Hogy ne kelljen kerülgetni frissítésnél, ezért kipróbáltam az ajánlott ZipSigner-t. Betallóztam az eredeti youtube.apk-t, készített egy szignózott állományt és ezt telepítettem. Egyszer elindul a youtube alkalmazás, aztán gyorsan le is áll, ez így nem működik.
Van valami spec trükkje ennek a szignózásnak? -
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
LG 49LF630V (2015) TV-re csatlakoztatva M8S box, DVD, stb. Összes hang sztereó (RCA) erősítőre küldésére talán két megoldás van, optikai kimenet vagy fülhallgató kimenet, utóbbit kihagynám, mert néha használom.
Használ valaki ilyesmit (DAC)?
Megköszönök valami jó ajánlatot.Lifeforce
Nincs valami jó ajánlatod? -
herdsman12
őstag
M8S Youtube alkalmazás frissült mostanában és totál gagyi a videó minőség. Nem is csoda, csak Automatikus, 144p és 360p van.
Telefonomon ua a verzió (10.43.60), ott 720p a vége.
Próbáltam adatokat törölni, újra telepítettem semmi változás.
Megnézné valaki, hogy nála mizu ezzel a kérdéssel? -
herdsman12
őstag
M8S Kodi-ból (15.2) eltünt az opensubtitles.org felirat kezelő, nincs a listában és kereséssel se találom. Telepítettem egy régebbi verziót (14.2), ott se látom.
Csak a gyári visszaállítás a megoldás, vagy van valami egyszerűbb is? -
herdsman12
őstag
Érdemes frissíteni a Kodi-t 15.1-re?
-
herdsman12
őstag
válasz
szabochris #3428 üzenetére
Itt találod a javított ROM-okat.
WiFi-n mértem már gyengébbet is, kábellel jobb lesz. -
herdsman12
őstag
Átnéztem az áramos boltban vásárolt M8S dobozát, papírjait és sehol nem találok Tomato jelzést.
A karton dobozon és a box adatlapján is csak OTT TV BOX felirat van. Az eredeti ROM-ban se rémlik ilyen jelölés, bár az már rég nincs meg. Viszont a távirányító nem olyan, ami a linkelt képen van.
Ilyen távirányítónk van. -
herdsman12
őstag
-
-
herdsman12
őstag
válasz
zolizozo80 #2496 üzenetére
Lifeforce ROM gyüjtemény:
Itt az eredeti leírás.
Innen jutsz a ROM raktárba. -
herdsman12
őstag
válasz
zolizozo80 #2493 üzenetére
(T)M8S Lifeforce preroot verzióban működik rendesen a Kodi 14.1, lehet tekerni.
-
herdsman12
őstag
válasz
#79335424 #2472 üzenetére
Jól tűnik Neked, kb. ezt írtam én is, csak nem értettem (most se nagyon):
"Box-on Miracast bekapcs
Telefonon (Hongmi) Vezetéknélküli kijelző engedély bekapcs, csatlakozik egyből a routerre.
Telefonon "Kijelzők keresése" nem csinál semmit
Box-on Device search nem csinál semmit
Box-on Beállítások - Wi-Fi bekapcs, csatlakozik a routerre (ezt nem is gondoltam komolyan, azt gondoltam, hogy a router-box Lan kapcsolat bőven elég)
Miracast képernyőn elindul "finding peers" és talál egy Android_791a eszközt, amiről csak sejtettem, hogy az én telefonom.
Kapcsolódik és működik."Az zavart meg, hogy aktív Miracast kapcsolat közben (?), a Futó programok - Home - Settings - Network oldal azt mutatta, hogy Ethernet kapcsolat van, pedig előtte a Home - Settings - Other - More Settings oldalon bekapcsoltam a Wi-Fi-t. Többször is megnéztem, amikor a Futó programokra megyek (kilépek a Miracast-ból), akkor azonnal kikapcsolja a Wi-Fi-t (gondolom, ez így jó). (Amennyiben eleve Wi-Fi kapcsolat van a router és a box között, akkor nem érvényes a fenti malőr.)
Röviden mondva, értem már, hogy nem értem.
-
herdsman12
őstag
válasz
#79335424 #2351 üzenetére
Hi Somatom!
Jutottál valamire Miracast ügyben?
Próbálkoztam én is többször, de feladtam.
Nálam Digi Net megy a router-be, box (M8S) Lan kábelen lóg.
A napokban újra megpróbáltam és keservesen, a sokadik próbálkozásra sikerült. A box átnevezése után többet nem működött.
Most csináltam egy factory reset-et és a sokadik próbálkozás után összejött a kapcsolat.
Kb ez volt a menet:
Box-on Miracast bekapcs
Telefonon (Hongmi) Vezetéknélküli kijelző engedély bekapcs, csatlakozik egyből a routerre.
Telefonon "Kijelzők keresése" nem csinál semmit
Box-on Device search nem csinál semmit
Box-on Beállítások - Wi-Fi bekapcs, csatlakozik a routerre (ezt nem is gondoltam komolyan, azt gondoltam, hogy a router-box Lan kapcsolat bőven elég)
Miracast képernyőn elindul "finding peers" és talál egy Android_791a eszközt, amiről csak sejtettem, hogy az én telefonom.
Kapcsolódik és működik.
A régebbi próbánál több videót is lejátszottam, a két képernyőt nézve látszott egy hangyányi késés, de a TV-n a kép és hang szinkronban volt.
A mai próbánál apró akadásokat lehetett látni, de bőven a használható kategória.
Gyanítom, hogy a box Wi-Fi bekapcs az nem kéne, de nekem csak így működik.
Esetleg a router-box Lan kapcsolatával kellene valamit csinálnom?
Aki tudja a tuti megoldást, leírhatná. -
herdsman12
őstag
Máshol is panaszkodnak a Play áruházra, lehet, hogy ott a probléma.
-
herdsman12
őstag
válasz
Guseppe #2412 üzenetére
Ha az áramos boltból vásároltad, akkor marad a gari, ha külföldről, akkor bármi lehet, de leginkább bukod a garanciát, így egyszerűbb nekik.
Az új letöltési linket már megkaptad, de itt vannak a pontos infók, és a 220-ból ne húzgáld ki. -
herdsman12
őstag
TM8S Lifeforce (3) ROM-ot tudom osztani (Google Drive).
Priviben email cím kell hozzá.(#2331) Pipikék
Mit szeretnél frissíteni? -
herdsman12
őstag
válasz
spiritex #2300 üzenetére
Beállítások - Nyelv és bevitel - Bill. és beviteli módok.
Nálam úgy van beállítva, hogy bekapcsoltam a fizikai bill-t és beállítottam a magyar nyelvet, felismeri a bill-t, majd fizikai bill kikapcs és a képernyő bill-t is beállítottam magyarra, de itt nincs ékezetes bill.
Hol szeretnél pontosan ékezetes karaktereket?(látom megoldottad)
-
herdsman12
őstag
válasz
Lifeforce #2120 üzenetére
Eddig ok a TM8S ROM.
A Chrome betűméret állítás változatlanul nem működik (másnál se?), a beállításoknál látható a változás, de a honlapon marad az eredeti méret.
A Status bar letöltés ikon nem működik, a Screenshot ok.
A Speedtest LAN sebesség az eddigi 5Mbps helyett 15-24Mbps.
(nincs donate.htm) -
herdsman12
őstag
válasz
zolizozo80 #2118 üzenetére
Kiegészítő telepítés stb...
Itt egy kis segítség. -
herdsman12
őstag
válasz
zolizozo80 #2114 üzenetére
Megnéztem 3 feliratos filmet, telepítettem a youtube és még egy zenei kiegészítőt, minden működött rendesen.
Telepítettem az MxPlayert, az is ok. -
herdsman12
őstag
válasz
zolizozo80 #2112 üzenetére
Tedd fel újra az egészet, nálam rendesen működik.
-
herdsman12
őstag
válasz
Lifeforce #1918 üzenetére
Pont engem nem izgat a Play áruház, eddig mindent tudtam telepíteni.
Arra vártam eddig, hogy legyen egy javított (T)M8S ROM, amit berendezhetek.
Működik a gyári is, de jobb volt a (T)M8C-re készített előzetesed.
Azon nem működött az SD-re írás, (T)M8S-en működik, File browser jobb volt, XBMC-n (egy mkv filmnél) nem tudom beállítani, hogy a magyar feiratot nyomja.
Nincs humorom görcsölni ezekkel, mikor azt írod, hogy hamarosan kész lesz a javítás, de ez már egyre távolabbinak tünik. -
herdsman12
őstag
Kiderült mi a Status bar bal szélső ikonja, amit én SB eltüntetőnek, más meg Screenshot gombnak gondolt.
A (T)M8C-nél hibaüzi volt, de a (T)M8S megnyitja "Download" mappát, vagyis az a letöltés jel.Lifeforce!
Van (lesz) Screenshot ezekben az új ROM-okban? -
herdsman12
őstag
válasz
interstate76 #1715 üzenetére
Igazad van, én vagyok a nem normális... ámokfutok, de majd megunom.
bye -
herdsman12
őstag
válasz
interstate76 #1707 üzenetére
Az eddigi 58 hozzászólásodból 15 x támadod Lifeforce-t, van még pár kapcsolódó hsz-od és szerencsére van pár, ami a témához kapcsolódik. 2014.05. hónaptól tart ez az ámokfutás és már a második nap tettél egy jó javaslatot, de csak nem tartod be. Valami jogi, etikai fórumon kellene ezekről a kérdésekről irogatnod, de, ha mégis itt folytatnád, akkor írj egy összefoglalót, elolvassuk, aztán lépjünk tovább. Durva ez a 8 hónapja tartó akció, a mostani, kiemelt fenyegetésed meg büntetőjogi kategória.
-
herdsman12
őstag
válasz
spiritex #1574 üzenetére
Valamelyikünk itt nagyon félreérti a dolgot.
Mi abban a magas elvárás, hogy rendesen működjön a lejátszás, ne akadjon, ne adjon hozzá plussz képet, hangot?
Nem minőségi, hanem működési panaszai voltak xeno-nak.Van ami ennél is jobban izgat. A belső memóriából, hogy lehet másolni az SD kártyára?
-
herdsman12
őstag
válasz
spiritex #1561 üzenetére
Na én meg nem értem ezt a kérdésed:
"Csak egy dolgot nem értek: Hogy mérnökként hogy a túróba jutott eszedbe egy ilyen kütyüt venni médialejátszónak?"
Mérnökként (vagy nem) honnan a frászból kellene tudni egy embernek, hogy a felsorolt problémákkal fog találkozni egy androidos tv box-nál? Így árulják a boltban, hogy felsorolják ezekre a hibákra számíthatsz?
Vagy az itt nagy mellénnyel beírkálók hsz-it kellett volna megtalálni és megszívlelni?
Saját ismerős kőrből tudom, hogy rajtam kívül senki nem olvas ph-t, mégis tele a lakás mindenféle műszaki kütyükkel.
Egy átlag embernek mekkora az esélye, hogy kiveri a szemét ez a hsz, amitől okosabb nem lettem, legfeljebb megtudhatom, hogy hülye vagyok, mert nem tudok egy csomó dolgot. Ennyi erővel hasznos infót is kaphatnánk, de nem az volt a cél.
Tudnál mutatni egy hasznos linket, ami rendesen körbejárja az androidos mini pc kérdést?
Lehet, hogy van ilyen, akkor megköszönöm. -
-
herdsman12
őstag
Sajna az áramos boltban elcserélték a fényképet (kb, mint itt), a gyártó honlapján jó kép van, és ezen nincs antenna.
Az elmúlt napokban olvasható némi magyarázat arról, hogy mi a helyzet a play áruházzal, de nem tragikus a kérdés, mert letölhető minden alkalmazás. Vannak spec letöltő appok, de böngészővel is megoldható.
Play áruházban megkeresed az alkalmazást, a kimásolt linkjét beilleszted itt vagy másik hasonló oldalon, letöltöd és telepíted.
Nekem M8C-m van, a gyári ROM nem volt fényes, de működött. Azóta Lifeforce készíti a javított ROM-ot, ez biztos jó lesz.
Youtube 1080-as videókra eddig nem figyeltem, majd megnézem. -
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
válasz
illesistvan1 #1456 üzenetére
A legutóbbit a 1418. hsz-nál találod és NEO-X8H-PLUS-nak árulja magát.
A Speedtest csak álló módban működik, így, ha lefekteted elég vacakul mutat. Próbálkozás közben sikerült állóra állítanom az egész rendszert, hogy csak egy újraindítás billentette vissza.
A torrent programot nem ismerem, de gondolom ua a helyzet ott is.
Nálam csak a Keep landscape mode ... van bepipálva (lehet feleslegesen), a felette lévő "Application request to change orientation" nincs. -
herdsman12
őstag
válasz
#79335424 #1455 üzenetére
Pont ez izgat a legkevésbé, a Youtube alkalmazás eddig stabilan működik.
Az első két kérdésre inkább szeretnék választ.
Tőled meg külön kérdezném, hogy a K220 bill, egér kombóval milyen tapasztalataid vannak távolság, elem ügyben. Nálam 2m környékétől néha bizonytalan a bill bevitel. Kb 3m lenne a használati távolság. -
herdsman12
őstag
válasz
Lifeforce #1447 üzenetére
A Status Bar bal szélső ikonja (fekvő téglalap, lefelé mutató nyíllal) mi lenne? SB eltüntetőnek gondoltam, de olvasom, hogy képernyőmentésre van. Kattra felugrik egy ablak, hogy "Sajnos a com.android.systemui alkalmazás leállt", egy pillanatra eltünik a SB, de képernyőmentést nem találok.
SD kártyáról törölnék pár állományt, de nem megy se a Fájlkezelővel, se a TC-el, ez valami Android 4.4 specialitás, van valami megoldás erre?
Kodit többször sikerült kikapcsoltatni a Youtube kiegészítővel, ez már a gyári XBMC-vel se működött rendesen, más is tapasztalta?
-
herdsman12
őstag
válasz
Lifeforce #1431 üzenetére
TV-s alkalmazásokból csak a MinDig TV-t tudtam kipróbálni, működik rendesen, a többit csak elindítottam, mert nincs előfizum.
Kodi és a telepített MX Player ok.
Böngésző, Fájlkezelő frankó.
Eddig minden működik rendesen, van valami spec próbálni való?
Böngésző betűméretet növelném, az "Előnézet"-ben látható is, de a valóságban nem állítja. Nézegetem még a beállításokat. -
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
válasz
Lifeforce #1373 üzenetére
Akkor a felirat rendben.
A böngészős youtube-ot majd megnézem másik böngészővel.
Kb egy éve vettem egy Hongmi telefont, akkor mindenki a CPU-Z-t sztárolta, mert az a tuti (?) hardver listázó.
Home gomb sajna nem megy, viszont most figyelem, hogy bármilyen gombot nyomok, villog a "TV CONTROL" fehér bekapcs gombja. Ez ilyen, vagy elromlott?
Hide Status Bar ON vagy OFF, nem jön elő.
TV GO, Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval. Próbálnám az APK Downloadert, de ezt írja:
Ops, we are out of quota, please try others apps or try again in another hour - Server ID: storage:-
Please use Chrome Extension to download APK file instead
Ilyet még nem is láttam, van ötlet, hogy töltsem le? (esetleg elküdhetné, akinek sikerül leszedni)
Kb délig, aztán éjjel tudok tesztelni. -
herdsman12
őstag
válasz
spiritex #1371 üzenetére
Biztos ua, de a pontos tipusa a házon alul-felül, M8C.
Az XBMC-vel és most a Kodi-val rendben van a felirat, de a többi lejátszó a problémás. Ha van felirat fájl, és be van jelölve, akkor van egy helyes felirat, és felette megjelenik az ékezetes betűk helyett kínai szöveg, ha nincs bejelölve a felirat, a kínai szöveges akkor is megjelenik. Mivel a Kodi jó, így ez nem izgat különösebben.
Ha jól működő ROM-ot akarunk, akkor nyomjad fel Te is és kínozzad, így találjuk meg a problémákat. -
herdsman12
őstag
válasz
Lifeforce #1366 üzenetére
Működik, de nem lehet a Status Bar-t előcsalogatni, a távirányítón nem megy a Home gomb (esetleg gyenge az elem?), böngészőből a youtube videók akadnak, youtube alkalmazással ok.
MinDig TV-t nem talált a Play, de feltettem, háromszor leállt, aztán csak működött.
A CPU-Z Samsung Exynos 5250 processzort lát és Root Access Yes.
Kodi gyors próba rendben.
Megmaradt a film felirat problémám, a beépített lejátszó és az MX Player is duplán feliratoz, a hozzáadott feliratok rendben vannak, de ettől függetlenül a kép aljára beilleszt egy másik feliratot is, ahol az ékezetes betűk kínából jöttek. A telefonomra másolva rendben van a felirat. Erre valami ötlet? -
herdsman12
őstag
válasz
jameshun02 #1246 üzenetére
Küldtem egy privit, megnéznéd?
-
herdsman12
őstag
TM8C-n nem sok infó van a rendszerről, XBMC szerint 529MB rendszer memória (?).
Létezik valami megbízható infó program? -
herdsman12
őstag
válasz
Lifeforce #1039 üzenetére
Hol van az a kifutó ár?
Mikorra, mennyiért lehetne TM8S-em, ha beáldozom magam?
Komoly az a két nap különbség a TM8C és S bejelentése között.
Esetleg Minix Neo X6?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged