- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjnet
aktív tag
Szintén M8S,(nem klón készülék) igaz 6.02 openelec és nem jelentkezett a hiba még a 4K lejátszásánál sem.
Több Samsungon próbáltam (55JU7000, 40ES7000, 40D6500)Más:
Valaki használ már S905 -ös gépet?
Kíváncsi lennék az android 5.1 alatt hogy működik a KODI és a kadencia helyes lejátszás. -
vlevi
nagyúr
"M8S-emre a 6-os OpenElecet"
Én is felraknám, de nekem még a régi, S802-es SOC-os M8N van, 220voltos vétel, és nagyon nem tudom, melyik openelec való rá. Tulajdonképp én is csak filmnzésre, youtute-ra használom, meg egy kis le-fel töltötgetésre. Mondjuk a YT az egész jól működik android alatt is, és úgy láttam, hogy kodiban (és ezzel együtt openelecben) lévő YT megoldások mégsem olyanok. Torrent részt sem tudom, hogyan működik. Arra lennék nagyon kíváncsi, hogy az Openelec az tisztán Linux alapú, nincs közte android, és vajon támoagtja-e a nagy (2TB fölötti) HDD kezelést?. -
Bendo
tag
Oké, feltettem mindkét Lifeforcos romot az M8S-emre (Eny, T-s), a T-s stabilabb, de mindkettőnél megmaradt a korábban még nem idegesítő, de mostanra arra váló probléma :
A LAN egyszerűen határozatlan időközönként lekapcsol, és nem kapcsol vissza, csak ha bemegyek a beállításokba, és ott a Ethernet résznél újra bekapcsolom. Utána megint megy, amíg egyszer csak ki nem kapcsolja magát.
Erre tudtok valami megoldást?
Köszönöm!
-
herdsman12
őstag
Átnéztem az áramos boltban vásárolt M8S dobozát, papírjait és sehol nem találok Tomato jelzést.
A karton dobozon és a box adatlapján is csak OTT TV BOX felirat van. Az eredeti ROM-ban se rémlik ilyen jelölés, bár az már rég nincs meg. Viszont a távirányító nem olyan, ami a linkelt képen van.
Ilyen távirányítónk van. -
Lifeforce
őstag
Az eredeti a Tomato cég OEM készüléke.
Az eny-acemax pedig brandeli, más a távkapcsoló, s a memoria elosztás is.
Ha rossz kerül rá, nincs baj, de nehéz visszafrissíteni (pendrive szenvedéssel).
Működni fog mindegyik mindegyikkel, csak nagyon instabil lesz, és a távkapcs gombok sem fognak jól működni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- Monitor hiba topik
- Hegesztés topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest