- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendo
tag
Sziasztok!
M8S-t használok 6-os OpenElec-el. Eddig nem tököltem ezzel az automatikus képfrissítési beállítással, ma viszont beállítottam. A TV szépen vált is, de "24"-esnél szétesik a kép néha. van hogy a TV felénél, van hogy alul, és van hogy felül. Ha 60-on használom, mint eddig, ott nincs ilyen baj. Ez jelentkezett másoknál is ilyen konfiggal?
Köszönöm!
-
Bendo
tag
Feltettem az M8S-emre a 6-os OpenElecet, mondom csak kipróbálom már, mivel kb két hónapja amúgy sem használtam semmire a Kodin kívül.
Mindenkinek ajánlom, aki csak filmlejátszásra használná a kütyüjét. Villámgyors és atom stabil. Hozzáteszem, nekem anno addig se volt vele bajom, amíg android futott rajta.
Pár rom eldobálta a LAN-t, de azokat a romokat hanyagoltam.Nem mondom hogy az OpenElec kellemes csalódás, mert az itt olvasottak alapján tudtam, hogy nekem jobban fog tetszeni
Egy zavaró dolgot vettem észre, az androidnál a jobb egérgomb a vissza, itt már nem, de a megszokás az megszokás
-
Bendo
tag
Oké, feltettem mindkét Lifeforcos romot az M8S-emre (Eny, T-s), a T-s stabilabb, de mindkettőnél megmaradt a korábban még nem idegesítő, de mostanra arra váló probléma :
A LAN egyszerűen határozatlan időközönként lekapcsol, és nem kapcsol vissza, csak ha bemegyek a beállításokba, és ott a Ethernet résznél újra bekapcsolom. Utána megint megy, amíg egyszer csak ki nem kapcsolja magát.
Erre tudtok valami megoldást?
Köszönöm!
-
Bendo
tag
Sziasztok!
Végre rászántam magam, és feltettem a "nemtudommilyen gyártós" M8S-emre Lifeforce eny-s preroot romját.Látszólag minden oké, szép is jó is, két gondom akadt, a play folyamatosan lelövi a LAN kapcsolatot (ez semmiség, csak inkább észrevétel) a nagyobbik gondom viszont az, hogy a 4 magból most a 0ás, és a 2es megy, az 1es és a 3as viszont nem.[/SNem mindig mennek...
De ha kell, akkor mennek
-
Bendo
tag
válasz
herdsman12 #3226 üzenetére
Láttam képeket Tomato termékről, ott a dobozon épp rajta volt, azért gondoltam, de akkor ez sem biztosíték
Köszönöm, akkor igazából nem zártam ki semmit
-
Bendo
tag
válasz
Lifeforce #3187 üzenetére
Na akkor egyenlőre még hanyagolom. Pont az instabilitástól félek. Most stabil a gyárival
Annyit sikerült kiderítenem, hogy biztosan nem Tomato, mert az jelezve lenne a dobozán, és a leírásában.
De még így is kettő választás maradt, ami számomra a "rizikós" státuszba esikPláne hogy írtad, nehéz visszafrissíteni
-
Bendo
tag
válasz
Lifeforce #2228 üzenetére
Szia!
Unatkozom, és ilyenkor mindig elkap a hév, hogy az éppen aktuális kütyümnél hagyom a gyári romot, és váltok valami jobbra. Egy Geekbuying-ról vásárolt M8S-em van. A te repertoárodban lévő romok közül nekem akkor a tm8s_150213_preroot (Sz Tomato) félét kell választanom ugye?
Kicsit megzavart ez a "T", meg "ENY"...
Az enyém ő lett : [link]
Illetve olvastam, hogy az update történhet pendrive-ról is?
Jelenleg SD kártya nem áll rendelkezésemreKöszönöm!
-
Bendo
tag
válasz
xboxfreak #3094 üzenetére
E szerint csinálom :
http://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.hu/2015/04/iptv-stalker-add-on-for-kodi.html
És idáig jutok benne : Select Metalklettes Addon repository, azon belül a Video Add-Ons,
Na itt minden bejön, aminek be kell jönnie, vagy a képen is megtalálható (Film Dictator, Erotik XXX, Football highlights, stb....), csak az IPTV Stalker nem.
Akkor hol rontom el?
-
Bendo
tag
Sziasztok!
Vettem nemrég egy ilyet geekbuying-ról :
http://www.geekbuying.com/item/M8S-Android-4K-Mini-Media-Player-Amlogic-S812-Quad-Core-2-0-GHz-4-4-HD-2G-RAM-8G-ROM-2-4G-5G-WIFI-BT4-0-XBMC-Black-343247.html
Amúgy meg vagyok vele elégedve, az MK809III-ommal össze sem lehet hasonlítani. Ettől függetlenül érdemes lenne Lifeforce rápasszoló romjával frissíteni? XBMC-t, vagyis most már KODI-t használok rajta, azt nyúzom az esetek 90%-ban.
Illetve olvastam pár hozzászolással fentebb ezt az IPTV Stalker progit. Mindent a leírás szerint csinálok, de mikor KODI alatt a telepítés vége felé a VIDEO kiegészítőknél be kellene tallóznom az IPTV Stalkert, az nincs ott. Ez csak nálam van így?
Köszi!
-
Bendo
tag
Sziasztok!
Geekbuyingról rendelve tegnap megérkezett az M8S-es boxom.
Igazából külön topikot nem találtam neki. Eddig egyetlen negatív élményem volt vele kapcsolatban, illetve kettő, de csak az egyik lepett meg úgy igazán.
A Samsung tévémmel nem tudom működésre bírni CEC ügyileg, de ezt még túlélem, ami viszont meglepett, hogy a Logitech rádiós billentyűzetem/egerem (ami anno az MK809III-nél tökéletesen működött) itt nem működik, mert meg sem nyikkan.
Ezektől eltekintve egy napos használat alatt amúgy meg vagyok vele elégedve
-
Bendo
tag
Sziasztok!
Hétvégén elhalálozott életem első stickje, egy mk809III-as. Pc még felismeri, de képet már nem ad.
Korábban is szemettem már boxokkal, mert az én stickem elég selejtes eresztés volt.Most akadtam egy ilyen közelébe : MXIII s802, amlogic 2ghz. Számomra elfogadható áron van, de mielőtt veszek, inkább körbekérdezek, ne járjak úgy, mint az első stickemmel.
Szóval, kábeles net menne rá, egy usb külsös hdd-vel, plusz egy usb-s vezeték nélküli bill, és egérrel.
90%-ig xbmc, 10% netezés. Az xbmc nagyon fontos, mert nagyobb részt online stream-eket néznék rajta, de a hdd-n lenne egy hd gyűjtemény is, olyan filmekből, amik számomra mindig nézhetősek.A stickem pl az online streamek nézésénél xbmc alatt mindig kifagott, a hdd-n lévő hd-s filmeket azért vitte.
Szóval lényeg a lényeg, online streamnél a hd nem feltétel még, offline módban alapkövetelmény. 5.1-et egyenlőre nem használom, de később ez a funkció is jól jönne.A fenti box jó választás lehet erre a célra? Vannak buktatói, hátrányai?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest