- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
uvlight
csendes tag
válasz
zoli7903 #26569 üzenetére
Ettől függetlenül sokan több infóra vártak, talán a hype factor miatt.
Most az NVIDIA lopta el a show-t az 1080Ti bejelentésével és a TitanX-hez képest kedvező árával.
Arra tippelek hogy válaszul mégiscsak ki fog "szivárogni" pár technikai adat a Vegáról pár napon belül. -
Z10N
veterán
válasz
zoli7903 #19626 üzenetére
Azert van par uj info morzsa:
"Those two GPUs will have surely have their cut down versions and will have a wide range of different board designs"
"AMD also pointed out one of their key features in their Polaris architecture which is Asynchronous Compute."
"AMD is very keen on pushing this feature into upcoming titles and they stated they will drive it even more aggressively than before.""they specified that they were able do get to get more performance out of each transistor not only thanks to 14nm FinFET process but also by virtue of the various optimizations within the Polaris architecture itself."
Es a lenyeg: referencia es super OC kartyak
"We asked them if the efficiency improvements that AMD specified in their previous presentations are uniform for all GPUs AMD will offer or if it’s just for the most efficient GPU of the whole family. We were lucky enough to get my question answered with a little tiny bit of extra unexpected spice. AMD answered that there will be wide range of different board designs which means some will have different clocks than others. This means that some will be more efficient than others but generally the capability and improvements will be there."
"AMD mentioned AIB partners and that some of them will most likely try to drive the clocks as high as possible with their own designs, which would mean lower efficiency."
"AMD is not limiting AIB partners with clockspeeds for the sake of better efficiency"
Ennyit az orajelekrol
Ha megjatszak a mostani nv orajeleket a novelt ipc-vel/simd hatekonysaggal/kivagassal 1500-1600-1700-s orajelen akkor nagyon utos lehet.
Lehet ezert hallgatnak ennyit rola es nincs rola leak sem. A downclockolt verziok pedig csak izelitok voltak.
-
stratova
veterán
válasz
zoli7903 #19581 üzenetére
Alakul ez, bár megint DDR3-mat ír Sisoft, viszont a GPU és a memória órajele is jobban passzol már egy asztali kártyához. Még mndig 36 CU-n. Ilyen órajelen compute teljesítményben is lelépi már az R9 390-et és kicsivel a gyári beállítású 390X mögé fut be. A ROP-teljesítménye pedig nyilván magasabb.
-
Petykemano
veterán
válasz
zoli7903 #16780 üzenetére
Annak vajon mi értelme van, hogy kihoznak egy kártyát, amivel picivel megverik a konkurencia azon kártyáját, amivel kb azonos teljesítményt egy másik kártyájuk tud, és amit szintén nem sokkal egy másik kártyájuk megver, de ami nem éri el a konkurencia erősebb kártyáját?
390X ~ 980 < Fury < Fury X < 980 Ti
?15.15 béta drivert használtak, ami nem tudom, hogy azt jelenti-e, hogy a következő hetekben a 390X tovább fog-e javulni, de ha igen, akkor a Fury-t miért a 980-hoz hasonlítgatják, aminél viszont nem nagyon, csak kicsit gyorsabb
-
daveoff
veterán
válasz
zoli7903 #15685 üzenetére
FHD-n már nem is tesztelnek, vagy mi? Értem én, hogy ezek a kártyák már nagyobb felbontásra vannak kitalálva, de a felhasználók pár százaléka rendelkezik ilyen monitorral. Most akkor ezeket a kártyákat már csak nekik szánják? Hát akkor nem lesz nagy piaca....
Vagy csak egyszerűen zárul az olló a konkurenciával szemben magasabb felbontáson, ahogy megszokhattuk, ezért hanyagolják a FHD-t....
-
daveoff
veterán
válasz
zoli7903 #14621 üzenetére
A Fury Nano-ról még nem sok konkrétumot tudni, de azt ugye lehetett sejteni, hogy 3 Fury kártya lesz. A quantum cucc meg egy mini-ITX konfig, 2 magos GPU-val, csiri-biri házikóban, vízhűtéssel. Jól néz ki, nem mondom, hogy nem, de engem nem érdekel, gondolom horror áron lesz.
-
-
-
válasz
zoli7903 #14172 üzenetére
Igen, PCGamesHardware leak, de azért én majd csak akkor hiszem el, ha az AMD mondja
Meg majd ha ilyen áron látom mondjuk iponban
egyelőre azért akármennyire is szeretném, de fenntartásokkal kezelem. NAGYON erős fenntartásokkal. Valaki félreértett valamit, és a sima levegős Fury jön ennyiért, az X és pláne a vizes X jóval drágábban.
Nah mégis jöhet a fury
A show, ahogy általában szokott lenni mindenesetre kritikán aluli
-
-
törölt tag
válasz
zoli7903 #13230 üzenetére
Pár észrevételem azért lenne ehhez a állítólagos MSI honlaphoz.
390x 8G TDP : 208 Watt ???
Meg az senkit nem zavar hogy a sárkány a ventin az Nvidia kártyáin van az AMD-nél nincsen rajta!
Nekem ez fake nak tünik csak az az egy szól melette hogy a 380X et ez sem tartalmazza, ha már haluznak akkor azt is behaluzta volna -
Ren Hoek
veterán
válasz
zoli7903 #13202 üzenetére
A régi modemes idők jutottak eszembe, mikor a suliban töltöttük le a meztelen csajos képet, és mentettük ki floppykra... kb ilyen sebességgel jött le
Good al' times...
Volt már tudom, de egy kis nosztalgia: Fury specs 1999
ATI Rage Fury Pro Review
125 MHz and the memory runs at 143 MHz! -
-
-
Milka 78
nagyúr
-
törölt tag
válasz
zoli7903 #12561 üzenetére
Már azt hittem 390X teszt
Mindenesetre nem értem az ilyen teszteket: ott van nekik a 290X 8 GB erre beraknak mellé 960-at, 780-at - ami tök jó dolog, csak épp a lényeg, a 290X 4 GB maradt le, hogy lássuk van e valami különbség/előnye a +VRAM-nak a kártyához viszonyítva is...
Amúgy ennyit szerintem nem ér, ha igaz és csak a GPU/MEM-en húztak... -
-
stratova
veterán
válasz
zoli7903 #12155 üzenetére
Igen.. ezzel is tisztában vagyok köszönöm.
CodeXL-ben szerepelt Fiji, ez az azonosító viszont nem. Vagy még v7-es, azon viszont mit keresne HBM?.
Emiatt gyanús kicsit a kép, hogy "faék" -
Yllgrim
őstag
válasz
zoli7903 #12043 üzenetére
Ha ez alapjan arazzak a Fiji-t, 600$ akkor veszek 2-t, becsszora, megigerem. Egy feltetel meg kell hogy teljesuljon, nyomja le a Titan-t
Ha nem... akkor szomoru leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest