- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edina8802
csendes újonc
válasz
Televan74 #17822 üzenetére
Látom Tomi dobott egy linket,hogy november 20.án lesz a hivatalos start.A kérdés sokkal inkább az,hogy nálunk mikor lesz elérhető a kártya.Könnyen karácsony környéke lehet mire itthon ténylegesen elérhető lesz.hiszen Európában mindenki készül a karácsonyra.A jó magyar kereskedő mentalitást ismerve mire beállítások normálisan az ára könnyen januárra csúszhat a valódi megjelenése.A kártyával kapcsolatban több kérdés is felmérés bennem.Egy jó hete a legolcsóbb 390 105000környékén ment.Ma ez az ár 114000.Kérdés árban mennyire akar helyet csinálni az új kártyának az AMD az áremeléssel.Én összességében 90-100ezer forint közé várom a 380xet.Azon az áron viszont valamit produkálnia kell.Az Ismert specifikációk alapján mennyire tehető kB hogy megközelíti az alap órajeles gtx970et vagy r9 390et
-
Malibutomi
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
Televan74 #17812 üzenetére
Raklap DX12 game jön.A Hitman is az lesz elvileg.Gears of War Ultimate is.Jönnek még dx12 patchek is.
De jelenleg csak az az Ash csiraság van szóval amíg csak "jönnek majd egyszer" nem lesz fellendülés mert nincs mire.A baj majd fog kezdődni (már ha fog) ha az amd saját játékaiban nem lesz jobb mint az nv na akkor lehet temetni őket.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Televan74 #17718 üzenetére
Annyi lesz. A 250-270 dollár az üres slot mindkét gyártónál.
(#17720) rocket: Minek kell egy 8 GB-os GTX 970? 4 GB bőven sok. Előbb fog meghalni a maga GPU, minthogy kifogyjon a 970 a VRAM-ból. Főleg a WDDM 2.0 alatt, amivel nem kell a memóriában tartani a közel 70-80%-nyi felesleges adatot, amit most ott tartunk a WDDM 1.x miatt, csak azért, mert drága lenne törölni, de közben ezekhez hozzá nem nyúl a hardver.
-
rocket
nagyúr
válasz
Televan74 #17718 üzenetére
Nem kell ide 960Ti, eleg lenne ~20%-os arcsokkentes a GTX970
4gb3.5gb-ra, es a helyere jonne a GTX9708gb7gbKaracsonyi unnepi szezonban konnyebben adnak ki plusz penzt a jobb ar erteku termekekre az emberek, az NV konnyeden tudna kontrazni, kerdes akar-e, vagy elegedettek az eladasokkal, es dobnaknefy gumicsontot a konkurencianak
249$ adokkal egyutt forintositva ~90k lenne.
-
Jack@l
veterán
válasz
Televan74 #17592 üzenetére
Egyelőre úgy néz ki a dolog, hogy amd 5%-os elbocsátást jelentett be. Sylverlake-el nem sikerült a tárgyalás, nem akarják odaadni neki piaci áron a negyedrészüket. Többet akarnak kérni érte, mert nem fedezné a következő 1-2 év fejlesztéseire szánt pénzt. (ez épp tegnapi hír volt)
Nem hiszem hogy nv terjesztené ezeket a pletykákat, teljesen felesleges belerugni a döglődő lóba. -
Malibutomi
nagyúr
-
Petykemano
veterán
válasz
Televan74 #17610 üzenetére
Nem mondhatod, hogy nincs frissítés.
A 200-as generációval jött a 260(X) és a 290(X), ami új volt, GCN1.1
A 300-as szériával jött a 380(X) (tonga) és a Fury(X|Nano|VR), ami új, GCN1.2
(Ami maradt még a felhozatalban az a 370(X), az még GCN1)Finfet ide vagy oda arra nem számítanék, hogy bármi is olcsóbb lesz, sőt még arra se, hogy közel ugyanazért a pénzért az eddigi generációváltásokhoz képest nagyobb mértékű teljesítménynövekedést kapnánk. (Az Nvidia nyilván fejni akarja a tehenet, ahogy eddig is, minden azon múlik, hogy az AMD virít-e valamivel, vagy se. Az idei felhozatal elég vérszegény lett nekik, de cserébe idén gyakorlatilag semmit se fejlesztettek rajta, mert gyakorlatilag minden kész volt már tavaly.)
egyébként ahhoz képest, hogy milyen korosak ezek a kártyák nagyon szépen muzsikálnak a DX12-es tesztekben - egyelőre. Ki gondolta volna, hogy a nemtom 2-3 éve bemutatott 290(X) a mai napig versenyképes lesz? Jó, hát persze várjuk ki a végét. De oda akarok kilyukadni, hogy az AMD-nek gyakorlatilag az egész felhozatala versenyképes termék lesz DX12-ben, úgyhogy erre sokat nem kellett és nem is kell költeniük.
Nagy kérdés persze, hogy mit hoz a finfet.
Alapból azt tippelném, hogy lesz majd megint két új kártya, az egyik a legerősebb, a másik a mostani 370-es már nagyon régi chipet cserélendő. Tehát az jönne ki először - mondjuk úgy, hogy
360(X) => 450(X)
370(X) helyett az új finfet 460(X)
380(X) => 470(X)
...stb
De az árba nyilván bele lenne kalkulálva az alacsonyabb fogyasztás (ami muszáj is, mert a finfet gyártás meglehetősen drága, drágább a tranzisztorok ára, mint a 28nm-en)Aztán ha az nvidia kiadja a teljes szériát finfeten, akkor vagy az AMD is kénytelen lesz kiadni mindent finfeten, vagy nagyon olcsón adni a kazán 28nm-es kártyákat. Vagy merő találgatásból még felmerülhet a kisebb lapterületű chipek fdsoi-ra telepítése is, bár sokak szerint a soi nem alkalmas gpu-hoz.
-
rocket
nagyúr
-
HSM
félisten
válasz
Televan74 #17543 üzenetére
Én meg úgy kérdezem, mi értelme egy 2048 számolós Tongát kiadni 380X-nek, amikor már az 1792 számolós 7950 alá is elkélt a 384 bites busz?
Már a 7950/7970 között sem volt drámai a sebességkülönbség (azonos órajelen), itt 256 biten még annyi sem lenne, ami azért eléggé megkérdőjelezi számomra a 256 bites 380X létjogosultságát. Pláne, hogy nem sokkal feljebb/drágábban ott az 512bites 290/390, ami ki sem látszik a sávszélességből és a GPU is durvább.Semmi katasztrófa nem történik amúgy, ha kihozzák 256biten, akkor 290/390-et kell venni helyette, és kész. A ziccer meg kimarad AMD-től.
-
válasz
Televan74 #17433 üzenetére
Ez sajnos óriási tévedés. Az elmúlt fél évben az AMD halmozza egymásra a kommunikációs / PR hibákat, Roy barátunk megnyilvánulásai pedig az nVidia legrosszabb pillanatait idézik (surprise?). Ez a húzásuk kitűnően alkalmas a szaksajtó jelentős részének elidegenítésére - ezzel vajon mit akarnak elérni?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Televan74 #17361 üzenetére
Calm Bro!... Oxide-ra gondolt szerintem
Amúgy vicces is kicsit, hogy az Oxide mennyire elképesztően fel lett kapva az utóbbi időben az AOTS (korábban Star Swarm) miatt, aztán mi ez tulajdonképpen? Egy nulla eddig. Arra jó ez a benchmark, hogy jól összeugrassza az embereket értelmetlenül. Csak azért kaptak ekkora reklámot mert DX12 pionírok... amúgy egy nagy sz.r az egész, ha még lenne überkirály nextgen 2015 grafika, full realisztikus rombolható terrain, rendes robbanások és fények (nem ilyen übergagyi 2009-es hatás kb) akkor azt mondom van alapja, hogy ekkora hírnevet kapott a cucc...és van alapja, hogy ilyen brutál szutyok FPS-eket produkál csúcskártyákon is. Ráadásul még elvileg ez egy kis pálya volt. Star Swarm ugyan ez... ha már tech demo, akkor legyen szerintem Crysis szintű... mikor az megjelent, kb Super Mario szinten ment a grafika a konkurenciánál
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Televan74 #17147 üzenetére
Igen biztos egyszerubb volt egy teljesen uj API-t irni nullarol, mint javitani a driveren.
(#17145) janos666
Amit az a starswarm teszt megmutat az, amit mar sokszor leirtak, hogy mire az NV csinalt erre s tesztre drivert a AMD reg nem foglalkozott vele, mert az AotS mar keszult. A masik pedig hogy olyan tesztnel amivel a mantlet demoztak anno nyilvan nem fognak rafekudni a dx11 optimalizalasra, hogy minel kisebb kulonbseget mutassanak. Szoval ez a teszt dx11 kulonbsegek demonstralasara=0 -
Dtomka
veterán
válasz
Televan74 #17122 üzenetére
Remélem a dx12 meghozza azt amit az AMD tervezett. Ott remélem jól fognak szerepelni ezek (HD7000-től) a vga-k. Nem azt mondom, hogy az Nvida kártyákon rosszabb legyen, hanem azt, hogy az AMD kártyákkal futtatot game-k sokkal jobban menjenek
.
(#17123) Malibutomi
Nagy baj ez, hogy sokan emiatt vesznek a másik féltől kártyát. Lassan az Nvidia olyan mint az alma, azt hiszik hogy már feljebb léptek a társadalmi rangrétlán, ha van nekik 1 alma telojuk.
Nemrégen az egyik haverom lecserélte az almáját egy wp telora. Tegnap kérdeztem és milyen, hogy tetszik? Sokkal jobb mint a...
Ez a baj az emberekkel, elfogultak. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Televan74 #17095 üzenetére
Egyebkent az AMD-nek ez a reszlegen boven nyereseges, tavaly is volt egy osszefoglalo errol, a semi-custom reszleg ami a konzolba adja a cuccokat kb 400 millios nyereseget ert el, csak epp ezt szepen kinullazza a PC CPU es GPU veszteseguk.
Ennyi eladasbol mar van nyereseg.
-
Jack@l
veterán
válasz
Televan74 #16986 üzenetére
Annyira azért nem, mert lassan a közép-alsó kategóriába is hiányolni fogja az egységsugarú user a dx12-t...
GCN1 meg nem olya.
Apropó, az agyonhypeolt apu-k egyáltalán támogatják, vagy megy mindegyik a kukába?
UI: már látom, a 7000-es apu széria már felnőtt a feladathoz. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Televan74 #16955 üzenetére
Az Intel évről évre kihozza az új szériát és ilyenkorra az előző árán legalább egy 20-30%-ot szokott nyesni, hogy legyen hova bevezetni az újat, illetve hogy kifuttassák a régit. Ez minden évben eljátszódik, csak mi nem érezzük. Ezért mondtam a jóembernek, hogy a külföldi boltokban nézze az árakat, mert van árcsökkenés, csak itthon nem látja...
-
stratova
veterán
válasz
Televan74 #16916 üzenetére
Erre utaltam én is. Viszont szerintem AMD nem "nyirbálja meg" / alakítja át gamer szempontból jobb perf/watt arányúra a GCN-t, hanem igyekszik kibekkelni 14/16 nm-ig. Aligha lenne erre kapacitásuk és vélhetően az új API-kban bíznak.
Egyik PH-n is aktív fejlesztő asztaltárs, szerint ha igába foghatók a lábukat lógató ALU-k, alacsonyabb órajellel üzemel de jobban teljesít GCN.
Kérdés (mint mindig), hogy az ő csapata által fejlesztett játékmotor mellett, mennyi játék kamatoztatja majd ezt.Abszolút mérnöki rekeszizom módszer, de vélt konfigurációból kiindulva meglepődnék, ha Fury nano 850-900 Mhz-es tartomány felett üzemelne [Fury Pro-t ha jól rémlik pár oldalon 216 W [DCUIII], 300 W és 350 W [Tri-X] TDP-s biosbeállítással mérték]. Kiindulva R9 M390X aka R9 M295X [850 MHz max] 130 W-os fogyasztásából. Mobil Tonga XT teljesítménye 15"-ba paszírozva jelenleg sajnos GTX 870-880M közé elég, GTX 970M gyorsabb nála DX11 alatt.
Szvsz itt a magasabb elérhető órajel mellett a magasabb ROP-mennyiség is az ok.GTX 970M: 1280:80:48 924-993-1038 MHz
GTX 880M: 1536:128:32 954-993 MHz
R9 M295X: 2048:128:32 723 MHz boost [Alienware 15] [Apple Retina 5K gépében 850 MHz]
GTX 870M: 1344:112:24 941-967 MHz -
törölt tag
válasz
Televan74 #16171 üzenetére
Az egész gyártás folyamán javult a GPU-k teljesitményszintje és a jobban sikerült darabok is most felhasználásra kerülnek... vagyis eddig a gyengébbre sikerült darabokat vágták hozzád. Komolyan fogalmazva, azért a kártya egyéb részegységei is folyamatosan fejlesztés alatt vannak, de ehez a GPU-k jobb kihozatala is hozzájárult. Némelyik új VGA az elődnek számitó R200-as technikai szinvonalát sem éri el, mert nyirbáltak rajta... meg kicsit optimalizáltak, mert még tovább emelték az órajeleket... ami igy sem elég. Nekem már csak a Fiji marad.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Televan74 #15751 üzenetére
Crysis-al kezdődően vagy 80+ game van ami nem ment max grafikán szerinted ha 2007 óta várok akkor mennyire érdekelhet ez a maradék 1.5 év?Ezek a játékok a szemembe semmit nem romlanak.
És engem egy kicsit se zavar hogy nem tudom őket játszani csak lowon akadva.Egyszer úgyis lesz gépem mindegyikhez hogy maxon futhassanak.Ez kb olyan hogy valaki ünnepli a születésnapot valaki meg leszarja. Embere válogatja. Én ilyen vagyok.
-
törölt tag
válasz
Televan74 #15751 üzenetére
"A DX11 nem biztos hogy az ő játszóterük."
Halkan megjegyezném, hogy elsőnek volt DX11-es kártyájuk, hónapokkal a Win7 megjelenése előtt, ahogy a DX11.1 és 11.2-t is csak ők támogatták...
Ez alapján a DX12 sem lehetne az ő "játszóterük" kísértetiesen hasonló folyamat játszódik le...Maradjunk annyiban, hogy a driverekkel volt/van problémájuk, a low-level api-któl pedig sokan ennek (és ezzel együtt a problémák ?) eltűnését remélik...
-
Asbee
veterán
válasz
Televan74 #15107 üzenetére
A kupon akcióik miatt én inkább úgy vélem,hogy NV párti.Velük van szerződése. Ezt ugye nem gondoltad komolyan
. Akkor az összes bolt a világon aki NV kupont adhat NV párti ugye? Ja, mert az AMD nem ad, de ez is az NV hibája biztos.
Az állandó NV savazó Abu cikkeknél egyébként miért nem szólalnak fel ezek a lelkiismeretes emberek? Ez nem feltétlen neked szól, de lehet találni bőven állandó oda szúrkálást negatív minősítést. A kedvencem a gameworks-ös volt.
-
válasz
Televan74 #14875 üzenetére
a tweaktown-os tesztben van referencia és Matrix Platinum is
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Televan74 #14076 üzenetére
Ki tudja..nekem ment a gaming a pcs meg a lighnting is 1200-at a 290X-bol
Viszont ha a gyartok be tudtak loni 1100-ra fixen az erdekes, 290X-nel ez lutri lett volna...bar szerintem mindegyik ment annyit, de a gyarto mindig konzervativabbak.En azt hittem a giga SOC-ra ugyanazt a 3 ventist teszik mint a 980 G1-re, de ugy fest nem
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Televan74 #12724 üzenetére
Persze ezt tudom, linkeltem korábban tesztet is erről... csak írta valaki Cons-ba, hogy "nem látják" a játékok/Benchmarkok a 8 GB ramot...de ez hülyeség lehet szerintem. Bár lehet néhány kicsit régebbi játéknak gondja lehet vele, de azok meg szerintem eleve nem mennek 4 GB fölé...
Amúgy Tonga Pro-ra kb ezt jósoltam én is, úgylátszik bejön: An R9 380X with a 384bit interface, 2048 SPs and a clock speed north of 1000Mhz will hold its own at $249. Especially considering that it can address the huge $130 market gap that exists between the GTX 970/R9 390 and the GTX 960/R9 380.
390 és 380 közé jön... Máig nem értem, hogy miért nem tudtak Tongából építeni egy Hawaii spec csipet... Vagy lehet az majd a kis Fury lesz jóval később, mikor kiszórták a rebrandot.
-
TTomax
félisten
válasz
Televan74 #12652 üzenetére
Az a baj,hogy amikor bö kilenc hónappal majd egy évvel ezelőtt felhívtuk páran erre a figyelmet.Kb amikor jöttek az első maxwellek,írtuk hogy fejleszteni kellene,még akkor is ha 28nmen maradunk.Vissza lehet olvasni akkor miket irt Abu,hogy erre semmi szükség az AMD szerint,akkor is zöld szemüveges troll jelzőket kaptunk,akkor annak aki az akkori igazát kereste ne nyíljon ki a zsebében a bicska?Gyakorlatilag le lettünk hülyézve...hogy a fogyasztás nem fontos,meg minden be van építve,stb,stb...
-
válasz
Televan74 #12248 üzenetére
Jah... Ha az amd-vel lesz valami, akkor egy ideig biztosan jönnek a 800 dolláros Ti-k és 1200 dolcsis Titan-ok pár százalékos javulásokkal generációról generációra, akár az Intel esetében.
meg az hbm ugyan nagy dolog (elvégre az nvidia sem véletlen hajt rá), lehet hogy ebben a pillanatban nem lesz akkora haszna mint egyesek remélik (majd idővel, amikor a fejlesztők is elkezdenek sávszélesség igényes cuccokat tolni). Hogy a jövő, azt már mutatja az is hogy a Pascal is hbm-mel jön a pletykák szerint. Azért perpill minden piacon lévő játékot (na jó, zömét) még ilyen 200 GB/sec-re meg dx11-re tervezték.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Televan74 #11753 üzenetére
+1 ... nekem is már rettentően elegem van a mobilos hányadékokból... Komolyan erre van vezető igény? Főleg az,hogy régebben kábelfektetés közben még találtam egy-két érdekes játékot, de ma már csak free-2-play sz.rok vannak. A "nagy" címeknek meg egyszerűen nem látom értelmét... egy kicsi 5-8 colos kijelzőn HOL van játékélmény?
A játék nekem mindig is azt jelentette, hogy leülök kényelmes székbe, nagy monitor elé egér+bill és kész. Ennyi. Nagyon idióta egy világ lesz így... Néha tényleg bennem is felmerül, kikéne költözni egy patak melletti kis erdei faházba és kilépni a fogyasztói társadalomból....vagy csak megöregedtünk.
-
Anubris
őstag
válasz
Televan74 #11685 üzenetére
Ha a nem rég készült szavazást veszed alapul akkor ezen a fórumon az AMD tulajok vannak nagyobb számban.
De ha mégis így lenne ,akkor ennyi erővel, mások meg azért vesznek AMD-t mert úgy gondolják ők egy szűkebb szakmailag magasabb szinttel rendelkező körhöz tartoznak, míg az átlag buta hozzá nem értő felhasználók veszik az Nv termékeket.Oly felesleges ilyeneken vitázni, mindig fog magának találni mindkét oldal olyan érveket amiatt azt hihetik, hogy ő nekik van igazuk, ő a jobbak.
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Televan74 #11355 üzenetére
Akkor tulképp 290X kategóriában nem is érdemes várakozni
Arra számítottam, hogy jöhet egy alacsonyabb fogyasztású 290X, jobb hűtővel... de ezek szerint akkor ugyan azt kapjuk.
...de akkor azt nem értem, miért nem adnak ki egy félrek..rt Tongapántot teljesen full specekkel. Vagy most ilyenre lehet számítani?
Tonga full release kb 290-290X mezőnyben?(#11358) demmer123 Arra tippelünk, hogy nem túlságosan. Mivel nem jön igazi alternatíva most nyáron.
Esetleg amiatt, hogyha többen elkezdik eladogatni, hogy cseréljenek...
Illetve remélhetőleg sokan beijednek a későbbi áreséstől, és gyorsan pénzt akarnak csinálni belőleNa akkor jön el a mi időnk
-
-
válasz
Televan74 #11284 üzenetére
mondom, oké, de akkor mik lesznek a radeonok? Mert R9 380 nem lehet, mert azt a nevet foglalja az oem változat. Azt meg kétlem hogy mindkettőt R9 380-nak hívnák majd, csak épp 2x-es a teljesítménybeli különbség (ugye nem R9 380M-ekről van szó)
Malibutomi: meglehet, de azoknak akkor akik azt mondták ők majd csak a 4xx-eket veszik majd meg, most már nem lesz mese
-
-Solt-
veterán
válasz
Televan74 #10902 üzenetére
Tételezzük fel, hogy igazak a hírek, a 390X 50%-l gyorsabb lesz a 290X-nél... a gyakorlat alapján ez azt jelenti, hogy a 390 kb 30-35%-l lesz gyorsabb nála. A 380X egy "átnevezett" 290X lesz, ami kb 10-15%-l lesz gyorsabb nála... Ezek alapján lesz kb 15-20% különbség a 380X és a 390 között... kétlem, hogy ezt a kis különbséget durván 300 dollárban mérik majd.
És ugye ez a plusz 50% inkább 4K-ra vonatkozik, lejjebb kisebb lesz a különbség...
-
KillerKollar
őstag
válasz
Televan74 #10536 üzenetére
A legtöbb felhasználót ez nem érdekli.Azt nézik hogy melyik milyen gyors és mennyibe kerül.Esetleg a fogyasztást nézik vagy hogy milyen hangos a hűtés(bár ha vízezve lesz a ref 390X akkor ott már ez nem lesz gond mint a ref 290X-nél volt),de ebben az árkategóriában ezeket annyira nem szokták már nézni.
-
Z10N
veterán
válasz
Televan74 #10475 üzenetére
Probaltam ertelmezni a mondatot, de eleg magyartalan. Azt akartad mondani, hogy VaporX lesz a kedvenc ebbol adodoan?
daveoff: ACE verzio lesz
oliba: Altalanos heatspreadernek, gondolom.Amugy amint latszik a VAS kesz. Most vagy a HBM gyartassal van a gond, hogy nincs elegendo vagy nem ertem. Ez igy mehetne a dobozba es jovoheten lehetne szorni, ennek ellenere varunk juniusig meg 2 honapot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux haladóknak
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest