- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
-
Milka 78
nagyúr
Ekkora lemaradással a 18nm nem fog segíteni.Itt minimum a 2600k teljesítményét kéne megugrani,de ez 4 éve nem sikerül nekik.Persze itt egy szűk "Gémer" rétegről van szó,amiben mint említettem lehet nem is érdemes nagy összeget pumpálni.
Az APU-ról elmélkedtem mikor az alacsonyabb fogyasztású gépekről beszéltem és lehet ebben több is a reláció/versenyképesebbek,mint hogy olyan procit építsenek ami kokszosra hajt egy 290x/980/Titan X/vagy ezen CF-eit. -
törölt tag
"hatalmas tapasztalatokra teve szert"
Nemcsak tapasztalatokra, de HATALMASRA ?
Honnan tudod ? Még nincs is olyan kártya ami használná, de kétlem, hogy ezt egy kívülálló megtudná ítélni még ha használná is az adott terméket..."Nvidia legfeljebb megkaphatja jövőre de a tapasztalatok nélkül."
Bárki aki fizet érte megkaphatja jövőre a letesztelt, tökéletesített második generációs megoldást, a hynix sem saját maga ellensége, nem a legkisebb piaci részesedéssel rendelkező gyártóból fog megélni...
Btw. az AMD APU-knak eddig sem a memóriasávszél volt a legnagyobb gondjuk, az IGP eddig is jó volt a CPU rész meg gyenge. Az intel pedig rohamosan jön fel IGP-ben úgyhogy már ez sem lesz előny...
-
-
törölt tag
according to industry sources in Taiwan. A successor to "Kaveri," Godavari will feature updated "Excavator" architecture based CPU cores, and the latest Graphics CoreNext 1.2 based stream processors on the integrated GPU.
Tehát nem szúrtak ki semmit, továbbra is pletyka...
És itt van ugyanez a táblázat februárból: [link]
Mondjuk lényegtelen, hogy Excavatornak/Steamrollernek nevezik még mindig ugyanaz az architektúra, a Piledriverhez képest sem történt jelentős teljesítménynövekedés...
-
törölt tag
Miért eddig DX11 volt PS4-en XO-n is ?
A konzolok API-ja eddig is low-level volt, ráadásul a két HW nagyon hasonló mégsem sikerült normális teljesítményt kisajtolni belőle.Egyébként az egyik fejlesztő nyilatkozata:
Xbox One Unlikely To Hit 1080p With DX12, Says Witcher 3 Devitt meg az xbox fejesé:
"On the DX12 question, I was asked early on by people if DX12 is gonna dramatically change the graphics capabilities of Xbox One and I said it wouldn’t. I’m not trying to rain on anybody’s parade, but the CPU, GPU and memory that are on Xbox One don’t change when you go to DX12. DX12 makes it easier to do some of the things that Xbox One’s good at, which will be nice and you’ll see improvement in games that use DX12, but people ask me if it’s gonna be dramatic and I think I answered no at the time and I’ll say the same thing."
-
törölt tag
-
TTomax
félisten
Nekem erről megint csak más a véleményem,pont ha a mantlet másolták.Hovatovább a múltba visszatekintve mindegyik akkori megjelenő apiröl megvolt az,hogy na majd most...mindig mindenhol a fényezés volt,de az árnyoldalak már csak akkor derültek ki amikor jöttek a játékok (vagy rosszabb esetben nem is jöttek,aka dx10.1).A legzavaróbb momentum az egészben,hogy lassan most már a konzolokon látni kellene azt hogy 1080p-ben 60fpsre képesek az új apinak és a GCNnek hála,de világosan látszik erre nem nagyon lesznek képesek mindenhol.
(#11083) Menthirist
Mint végfelhasználó,a végeredményt tekintve teljesen irreleváns,hogy tudja az api de a fejlesztő lusta,vagy nem tudja az api... a végtermék mindkét esetben ugyanazt az "élményt" nyújtja. -
törölt tag
150+ ezerért (ez szerintem a minimum, ettől valszeg drágább lesz) most már biztos nem vennék 4 gigás kártyát (ezért nem vettem 980-at sem), ennyi volt az előző gen is (ugye abból jött 8 GB-s is...) és már most van olyan játék amivel a határon van/meghaladja még 1080p felbontáson is. Tavalytól elég szépen megnőtt a játékok VRAM igénye, 3 GB már 1080p-n is minimum. Persze nyilván lelehet venni 1-2 beállítást, de akkor nincs kihasználva a GPU és vehetek olcsóbbat is.
A 390 mondjuk amiatt érdekelne mert nyilván sokkal olcsóbb lesz + várható custom hűtős is, a vízhűtést egyelőre még nem vállalnám be.
-
HSM
félisten
Ha a 290X-re gondoltál, az már most ott van a 970 és 980-as GTX között teljesítményben. Nem kell neki sok, hogy beérje a 980-at.
Fogyasztásban van csak jobban lemaradva.
(#11035) Szaby59: Kb. ezt jelenti az új revízió. Kicsit finomítanak a csipen, az energiaellátáson, és a végeredmény egy akár 10%-al gyorsabb csip, kis szerencsével akár kisebb fogyasztással.
A 95 fok csak a a refi, a többinél kisebb. 80-85 fok körül amúgy remekül elvannak a nem referencia típusok. -
xNAGOYAx
tag
Sziasztok!
Szerintem a 280x ----> 375x ként jelenik meg csak 1.2 GCN-el legalább is szerintem szóval elképzelhető,hogy a 380/380x a gtx980-as közelébe érhet, mondjuk nem tudom, hogy 1.2 vagy .13 GCN-el jön ha 1.3-al akkor van rá esély bár lehet hülyeség ^^
Na megelőztetek xDDDDD
Mondjuk igen a Dual-x és vapor-x hűtések elég jók szoktak lenni
-
380X-ekről beszéltünk, ami könnyen lehet hogy egy 1.2-re "portolt" 290X lesz. 290X-ekből pedig vannak elég jó hűtéssel rendelkező példányok, amik még csak nem is különösebben melegek. Itt-ott megfogva a design-ban a fogyasztást de növelve a tempót (ezáltal a fogyasztás/hőtermelés végül maradna) szerintem akár be is hozható az alap 980 (amit persze még mindig lehet tuningolni)
NetTom: értem én, de azt is be kell látni hogy 24%-on, folyamatos csökkenés mellett ha csak bekerülési költségen adnák a dolgokat, akkor is elvesztenék a HBM nyújtotta reklámelőnyöket, és túl sok bevételt sem realizálnának így belőle. Akármilyen árat is mondanak, az nvidia képes lenne aláígérni (nekik jól megy a szekér), de nem fognak, mert elég ha csak picit fölélőnek az amd ajánlatának, akkor is nv-t fognak venni. Szóval a 290X árcsökkentéséből is látszik hogy az alacsony ár sem nekik kedvez.
no meg árat csökkenteni könnyebben lehet mint növelni
-
törölt tag
Akkor más volt a helyzet...
Annyi eszük nekik is van, hogy egy átnevezéssel nem lenne szerencsés bemutatni az új szériát a 380X személyében ha az a legjobb esetben is max. 10-15%-ot hoz az elérhető elődhöz képest és semmi másban (fogyasztás, hőtermelés...) nem történt előrelépés + ugye ha egyszerre jön a 390/X-ekkel akkor mehet jóval drágábban mint egyébként...
A Maxwell után egy ilyennel előállni 7 hónap után öngyilkosság lenne és negatív visszhangot gerjesztene amit később a 390X sínylene meg. Elég egyértelmű, hogy ebben a szériában a legnagyobb és talán egyetlen előrelépést a 390/X hozza majd. -
-
-
daveoff
veterán
380X-et már most is vehetsz, ha tényleg átnevezés lesz. Ha meg nem, akkor a 980 árfekvésével jön egy felturbózott Hawaii a felső-közép kategóriába? Nekem sehogy nem áll össze a képlet, nagyon úgy néz ki, hogy még jó darabig maradok a 980-nál....
(#11007) -Solt-: Ne azt nézd, a 290X 550, vagy 600$-al jött, nem emlékszem pontosan, most meg 800-900$-al lehet számolni, azért ez durva....és mindezt azért mert új memória, meg kompakt víz......na menjenek a fenébe....
-
-
-
-
törölt tag
Pedig elég logikusnak tűnik, hogy eddig is erre vártak. A többi GPU a 300-as szériából biztos nem igényelt nagy "fejlesztést"...
(#10981) Menthirist: Ki beszélt itt korlátlan mennyiségről ? Ha már valamit elindítanak akkor úgy kéne, hogy normális raktárkészlet van belőle nem ? Igaz tavaly az A8 7600-as APU is papíron kapható volt januárban a boltokban meg kb. júniustól...
-
joysefke
veterán
Sokszor elég csak hülyét kérdezni hogy hülye választ kapjál....
Ez így van, és pont ezért kérdeztem gbors-t, hogy mi a véleménye, mert ő azon kevesek közé tartozik, aki fanboyság és egyéb elfogoltság-mentesen tud szakmailag alátámasztott véleményt alkotni (tisztelet a kivételnek, ha esetleg van még 1-2 olyan ember itt).
J.
-
törölt tag
Ki pártolja őket ? Nekem teljesen mindegy, hogy ki mit ad ki, mit csinál, engem az adott termék érdekel.
A 980/970 meg vitathatatlanul jól sikerült sorozat.A 970 előtt csak AMD kártyám volt (~6 hétig volt nálam egy 7600 GT-is de azt ne számoljuk bele): ATI 9550-nel kezdtem, amit a 2600XT, Mobility 4650, HD 7560D (IGP), 260X folytatott és ősszel is AMD kártyát vettem volna, ha az AMD méltóztatja kiadni a 285-öt elfogadható áron és 4 GB-s verzióban (ebben vagy egy másik topicban, de ezen az oldalon érdeklődtem is ennek esélyeiről) - ez nekem elég lett volna az új szériáig - nem így lett, úgyhogy úgy gondoltam erősebbet veszek. Néztem a 290X-et és a 970 kb. egy szinten van/volt (valamiben egyik jobb, valamiben meg a másik) a 970-nek viszont majdnem feleannyi a fogyasztása és akkor még a jobb 290X-ek is drágábbak voltak. Az már csak ráadás, hogy az akkori 500W-os tápom 290X-hez hosszú távon nem lett volna valami jó ötlet a 970 meg vígan elvolt vele és az így nyert +30k-t meg egy i7-be fektetettem. Egyszóval bocs, de nem pártolok senkit, én az AMD-nek "köszönhetően" vettem nV kártyát mert akkor az jobb volt és azóta megelégedéssel használom. A stikliiket is jól ismerem a 970 topicban is kifejtettem, hogy a VRAM-os trükközés elhallgatása egy g*ci húzás volt, de 290X-et akkor sem vettem volna ha a vásárláskor ezt tudom, akkor inkább várok vagy veszek egy 980-at...
Ettől függetlenül azóta is megelégedéssel használom a 970-et, nyilván a VRAM később még problémát okozhat, de addigra már vagy nem is ez lesz nekem vagy nem a VRAM lesz a szűk keresztmetszet...Azt még a margóra jegyzem meg, hogy az összes kártyával együttvéve nem szívtam annyit amennyit a 260X-szel a ZeroCore és BlackScreenek miatt (meg az ASUS még adott nekünk egy extra problémát is a DC2-OC-vel...) - tele van vele a net ezzel is meg más típusokkal is és még mostanra sem sikerült javítani. És bár egy léghűtős 390/X(?) 8 GB-s verziója lehet hogy érdekelne, de ezek miatt a dolgok miatt nem biztos hogy őket választom főleg ha a Pascal is hamar kijön.
Még úgy is, hogy driverek szempontjából a CCC-t 100% használhatóbbnak találom mint az nV "vezérlőprogramját".
-
törölt tag
"Világos dolog hogy a DX12 megjelenésekor az Nvidia is felokosítja a MAXWELT és már nem annyit fog fogyasztani"
Ó, édes Istenem... Összeesküvés elméletek, jövőbe látás. Minden van ebben a topicban.
Btw. a 290X-nek sem az a baja, hogy sokat fogyaszt, hanem a Performance/Watt mutatója - amit még nem is mondanék óriási problémának, mert a Maxwell újabb, csak ne akarjátok már beadni, hogy annyira szar az a 9-es széria... -
kovsol
titán
Biztos az AMD részvényesei is így gondolkoznak mint te a piaci részesedésről. Majd ha csődbe megy akkor biztos te is így gondolod. Ha elrontják a következő szériát akkor kapáltak nekik. És amekkora elvárások vannak az új szériával kapcsolatban félek nagy lesz a csalódás.
Végül is ez tökre megéri, hogy negyed annyi kártyát adnak el, és sokkal kisebb is a hasznunk rajta. -
törölt tag
"Az Nvidia mindig is így árazott mert van egy Ázsiai+USA kemény mag aki ezt támogatja"
-> "engem nem zavar hogy megvegyem jó árban a kedvenc Radeonomat"
Mindkét tábort alkotja ilyen kemény mag, valaki meg azt veszi ami épp jó...980 előtt a 290X is ~45k-val drágább volt (forrás: ipon - Tri-Xi, Vapor, DC2) mint most... A 8 gigás meg most is annyi mint egy 980.
Ha nincs konkurencia mindkettő eszementen áraz ahogy csak nem szégyenlik -
törölt tag
Természetesen teljesítmény függvényében írtam, szerintem a Titan X - 980 közötti a legvalószínűbb kimenetel, főleg, hogy vannak pletykák egy bizonyos 980 Ti-ről is ami valószínű a 390X után/ellen lesz kiadva.
"ha a GTX 980 teljesítményt hozza és nincs tuning akkor az gázos de nagyon"
Ehhez még annyit hozzátennék ha +10%-kal gyorsabb a ref 980-tól és nincs tuning ha nem is gázos, de kevés lenne.
-
-
Egy találgatós topicban miért ne lehetne tuning potenciálról találgatni?
Persze ha kiderül hogy a pletykák itt-ott vagy teljesen falsak, akkor max tévedünk, de a rendelkezésre álló pletykák szerint nem alaptalan azt feltételezni hogy nem lesz egy tuningbajnok a 390X.
Azt pedig nem kétlem hogy a csúcskártya 1.3-as lesz, de nem is erről beszélünk. A 260/X és 290/X ugye 1.1, a 285 talán 1.2, de minden egyéb jelenleg 1.0. És nem gondolom hogy a 3xx szériában már csak 1.1, 1.2 és 1.3 kártyák lesznek, ennyit mondtam. Szerintem lesznek alsóbb kategóriákban olyan kártyák, amik még ugyanúgy GCN 1.0-ára épülnek mint most a 79xx-ek vagy a 78xx-ok.
Szaby59: de itt most a fogyasztásról beszélünk. Az oké hogy jóval nagyobb a teljesítménye, ezáltal jobb watt/teljesítmény aránnyal rendelkezik mint a 1,5+ évvel ezelőtti radeon, de ettől még nem a 980-as fogyasztását kéri magának. Az 1 gpu-s kártyák fogyasztásában pedig van egy lélektani határ, tehát szerintem a 390X sem fog (lényegesen) többet kérni mint a 290X, ugyanakkor nagyobb teljesítmény társul hozzá, ergo javul ott is az arány. Nem a maxwell performance/watt értékét fogja elérni, de nem is ez a cél. A Titan X hőfok meg tesztek alapján mint írtam jó 5-10 fokkal van a tri-x-em fölött. Simán azért mert a gyári 290X hűtése szar, de a partnereké nem. Ugyanez igaz a fogyasztásra is némileg.
-
törölt tag
Ha már vakon a Titan X-hez hasonlítjátok miért is nincs jogosultsága a tuningpotenciál fejtegetésének ?
980 - Titan X között kell lennie valahol a 390X-nek.(#10779) Menthirist: a ref. 980-hoz hasonlítva többet fogyaszt, de nagyobb is a teljesítménye, szóval a Performance/watt aránylag megmaradt. Még közel ugyanolyan fogyasztáson is ~11 fokkal alacsonyabb a hőmérséklete mint a 290X-nek pedig sokan szidják, hogy mehetett volna jobb hűtő is rá...
-
Olyan szempontból igaza van, hogy egyesek egy titan x árának felét még extrában ráköltik az 1000 dolláros kártyára hogy vizezzék és meteorrá hajtsák, de azért ez nem általános. Jobb hűtéssel többet ki lehet hozni majd az alaphoz képest, mint a már kényszerűségből amúgyis jó hűtéssel várható 390X esetén.
De azt ne felejtsük el hogy a 980-hoz képest a Titan X bizony fogyaszt és melegszik (legalábbis sok tesztben simán megkajál kb annyit mint egy 290X és simán felmegy 85 fokra, míg sok 290X tesztben az alap szar stock hűtéssel megy csak 85 fok fölé a 290X, nálam a TriX hűtéssel 70-75 fokot tart 40%-os venti mellett)
Sima átnevezések pedig szerintem várhatóak még az eredeti gcn 1.0-sokból is. De most már több 1.1+-os 3xx kártyát várok mint 1.0-sat
-
stratova
veterán
Pedig ez most nem is kötekedő hozzászólás volt...
Kíváncsi vagyok mennyire fognak beigazolódni a 15.3-as driverben a kódnév alapján kikövetkeztetett átnevezések az alsó házban, HD 7850/7870 ~= R9 265/270X már éppen csereérett, utóbbi lapkákhoz támpont lenne pár friss mobil variáns a felső házból. -
-
-
-
do3om
addikt
Csak az ilyenek miatt mint Te a sok hiszékenyebb fajta fórumos a megjelenéskor igen csak csalódott lesz.
Meg amikor kijön egy új játék, termék amit előtte már egekig magasztalnak hogy hú de jól fog menni, aztán megjelenéskor csak a kuss van a sarokba, vagy amikor újra előmerészkedtek akkor az hogy jó lesz csak várni kel rá.
Amit művelsz a teljes tudatlanság ismeretében elég érdekes, hiába találgatós topik de úgy látom a szakmai részbe van vagy nem?
Kéne nyitnod egyet a logout-on mondjunk nagyobbat címmel. -
én speciel számítok gondokra, gyártási hibákra, stb... rég nem hiszek egyetlen cég best case-ében sem, különösen nem új típusú terméknél
Meglátjuk mi lesz, a 290X-el elvagyok őszig-év végéig, amíg kiderülnek az infók, erő, ár, sebesség, gyártási gondok, és amíg megjön várhatóan a 8 gigás változat
Szaby59: szerintem ezt egyrészt nem tudnák elvenni már Chris Roberts-től sem, de más cég is sokat soon-ol, szóval ehhez is hozzá lehetett szokni.
-
stratova
veterán
Minél többet kell várni egy termékre, annál több találgatás lengi körbe, tehát...
Másutt az XFX kártya csúcsmodell (vagy kisebbik testvér) mivoltát kérdőjelezik meg. -
Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz majd a dolog az első igazi optimalizált DX12-es driverekkel.
Mondjuk számomra az egészből annyi jött le, hogy kb tökmindegy melyik gyártót választod, alapvetően jó lesz mind a kettő és kb ugyanazt fogod kapni. Onnantól meg már ízlés és hit (és persze pénz) kérdése lesz továbbrais az egész, ahogy eddigis.
Lehet énis méricskélek majd kicsit régebbi AMD cuccokon is, kíváncsi vagyok mit tud a GCN 1.0.
-
-
És lehet be sem következik ez, mert ígyis elég lesz.
-
kovsol
titán
Lehet a 780 is fogyaszt annyit, mint egy 290, de mégis a 290 topicban jön elő minden 100 hsz után, hogy milyen forró a kártya, és nem csak a ref modelleknél. Amúgy meg aki vesz 100+k ért egy kártyát nehogy már a wattokat számolgassa. Szerintem a hűthetőség sokkal többet számít, mint hogy valami most +50-100W -al többet eszik-e, vagy sem.
-
-
-
-
kovsol
titán
Az a kérdés, hogy most az a rész ami malmozik a gpu-ban az is fogyasztó, vagy pedig ilyenkor nyugalmi állapotban kisebb fogyasztású, mint az aktív rész. Ha most is teljes értékű fogyasztónak számít akkor igaz amit mondasz.
Viszont ha most mivel sok része a gpu-nak csak várakozik kihasználatlanul, és ha egyébként amíg vár nem fogyaszt annyit, mintha dolgozna akkor ha munkára fogjuk ebből következik egy magasabb fogyasztás.Viszont nem tudom melyik verzió áll itt fenn.
Nézd meg az intel procikat.
A HT is arra szolgál, hogy a kihasználatlan részét a cpu magoknak munkára fogja. És bizony az i7 többet is fogyaszthat ilyenkor, mint egy i5. -
kovsol
titán
De ha az eddig kihasználatlanul nyugvó részeket is kihasználja, ugye 50% vs 90% akkor számomra az lenne a logikus, hogy kisebb órajel ellenére jobban izzad a gpu, és ehhez magasabb fogyasztás is fog párosulni, mint amúgy egy alacsony órajel és 40-50%-os hardver kihasználtság mellett.
-
törölt tag
Ha a 390/X csak max 4 GB-vel jöhet a HBM v1 miatt nem fognak egy nála gyengébb kártyára többet pakolni.
Én a helyükben már bevárnám az új chipeket, főleg ha év vége előtt ki tudnák adni, nyáron úgysem vesznek sokan VGA-t, egy ilyen kártyára meg azért jó lenne már a 6 vagy HBM esetében 8 GB. -
Egyes VGA-k március közepén is jöttek volna, aztán mégsem. Amúgy a Computexet az AMD mondta, ha jól emlékszem, úgyhogy ezt lehet hivatalosnak tekinteni.
(#10155) Bici: Azért nem mindegy, mert az 1.0 feature-ben is kissé hátrébb tart (FreeSync, TrueAudio hiányzik). Az 1.2-nek meg ugye a nagy újítása a haladó delta color compression - (többek között) erre (is) szükség lesz, ha előrébb akarnak lépni teljesítményben.
Szóval feature szempontból vszleg az 1.1 is elég (az 1.0 nem), de a teljesítményhez kellenek az újítások. -
törölt tag
Ezzel konkrétan mire is reagáltál ? Én csak azt írtam, hogy jelenleg úgy néz ki a 390/X biztos, hogy új lesz, talán még a 370/X a többi meg szimpla rebrand (Bonaire 3X-ra is gyönyörű...)
A 370X miért is hozná a 380X teljesítményét ? Mi értelme lenne kiadni mindkettőt ha egy szinten vannak ?(#10144) Xmister: Attól, hogy gyártják 1.5 éve a semmiből (nincs újabb gyártástech) nem fognak tudni emelni 20-25%-ot úgy, hogy még le is tudják hűteni (elvégre a 290X-ről van szó...) ahhoz jelentősen át kellene dolgozni a GPU-t amit pont, hogy nem fognak megtenni mert felesleges.
Másik dolog, hogy ha tényleg sikerült ennyire jól optimalizálni és a táblázatos dolog is igaz, akkor a 350/360/375/380-as kártyák már kijöhetettek volna sokkal hamarabb is. -
Televan74
nagyúr
GDC mondták ha jól tudom a Computexen (02-06 June 2015) fogják bemutatni a 390/390X -t.A 370X csak egy 270X lesz alacsonyabb fogyasztással.A 380X -től sem várok túl sokat,mint egy étvágy-csökkentet 290X lesz.Ami számomra érdekes lesz az a 390/390X ára és teljesítménye.Bár hogy mikortól lesz nagy számában a boltban elérhető számomra még kérdéses.
Én valóban meglepődnék ha jó árasítva jönnének az új kártyák.AMD profitot akar végre termelni.És mivel a gyártástechnológia marad,ezt csak áremeléssel tudná elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged