- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
torma1981 #51861 üzenetére
Nem fogják. Mint írtam, a HD4000-eknél sem gondolták át, mikor az összes többi exkluzív gyártó ráugrott a zsíros Radeonokra. Alaplapot se kínálnak AMD-hez, pedig az nem zavarná a GeForce eladásokat...
Szerintem nagyon nagyot kéne az nVidiának ahhoz zuhannia, hogy az EVGA léceljen és még akkor is esélyesebb, hogy az Intel-hez mennének előbb a már meglevő partnerkapcsolat miatt.
Aztán persze ki tudja, ha AMD képes még 2-4 évig a legjobb gamer CPU-t gurítani, esetleg emellé betolni a legjobb gamer VGA-t is, akkor lehet... EVGA-nak azért erősen presztízs kérdés volt eddig az Overclocking. Asus ROG cuccok hype-oltak, de ha valaki meglátta az EVGA Classified feliratot (ugye ezt váltotta a K|ngp|n), tudta, hogy ott nem szarral gurigáznak. Ők voltak az elsők, akik egy VGA-ra 3x8 pin csatit raktak.
Tuning terén az abszolút legenda sajnos halott, pedig sokan adnának sok pénzt, hogy újra DFI-t vehessenek...
-
Alogonomus
őstag
válasz
torma1981 #51861 üzenetére
Kérdés, hogy az AMD fogadókész lesz-e.
AMD eléggé nyeregben van, rengeteg gyártóval van kapcsolatuk, az RDNA2 chipekért szinte közelharc lesz a gyártók között, ha a független tesztek is megerősítik két hét múlva az AMD prezentáció számait. AMD abszolút nem lesz rászorulva egy ezidáig "hűtlen" gyártó "megtérésére".
Talán az ASUS bejelentett készlethiánya is arra vezethető vissza, hogy az 5700XT "csavargate" során az AMD-re próbálta fogni a hibát, és most az AMD bünteti a szállítások visszafogásával. -
törölt tag
válasz
torma1981 #51517 üzenetére
Nem csodálkoznék ha megszünnének, vásárlók manipulálásáért majd 900 milióra büntették őket.
Na most ha megnézem hogy Iponon mi folyik egy AMD fórumon és hogy manipulálják a belső tagjaik ezeket a fórumokat , a vevőket akkor rossz helyre ment a büntetés.
De a felgyulladt kamutüzes áruházról is beszélhetnénk ahol berendelték a sok videókártyát mert kell a 200 ezer haszon egy kártyán és besült a bányászláz, nahát hogy felgyulladt...
Jó lenne ha lenne Magyarországon valami értelmes Informatikai miniszter aki érti is mi történik itthon.
Vagy kibeszélhetnénk az itthoni pult aloli videókártya árulást is... -
X2N
őstag
válasz
torma1981 #51356 üzenetére
Nem tudom te mit néztél, én natívba toltam a Control-t 4K-s monitoron és még úgy is mosott sz@r kinézete volt a textúráknak nem hogy DLSS-el...
paprobert: Kérlek te se oktass ki másokat a témában mert te meg youtubos tömörített videókból próbálsz képminőséget hasonlítani. A 4K checkerboard rendering az nem 4K, A 4K natív TAA-val egy vicc, halál felesleges a TAA ekkora felbontásra ha képminőséget akarsz TAA elmos minden részletet, a legrosszabb élsimítási eljárás, gyakorlatilag az első volt amit ki kellett kapcsolnom a PC-s Doom Eternal-ban, de nem az opciókban hanem konzolos parancssal, mert az opciókban nem állítható. A 4K DLSS meg eleve nem 4K render és azt még utómunkázzuk is meg túlélesítjük...csodálatos.
-
carl18
addikt
válasz
torma1981 #51144 üzenetére
Azért nem kell egyből betámadni ,meg a szavam kiforgatni? Hol irtam jó áron megy 400E-ért? Azt irtam nem fogják olcsobban adni mert a magyar gyakorlat azt huzzunk le akit tudunk.
A 3080 szerintem 300-320 környékén kéne menni, a 3070 200-220E forint ha jó árat akarunk mondani ami nem lehuzás és reális.
IGen valahogy 500E a 3080, de mivel hiánycikk magyarba szokás vastagon árazni.#51145Busterftw
Hát de nem is ok nélkül zsugorodik a pc miatt, ilyen túlárazott hardver árak mellet több ismerösöm is azt mondta inkább vesz konzolt mert mire összerak egy gépet 500-600E forint.
Ezért irtam egy belépő GTX 1650 is 180 dollár, ami még csak belépőszint.
Azért használnak még sokan asztali gépet, csak elértünk oda hogy rengeteg alternativ épitkezési megoldás van.
A régi X5660 6 magos xeonok is fillér árba mennek, szóval nem kell feltétlen az új vastagon árazott gépekre támaszkodni.51153VirsLee
Szerencsére az ilyen nagyobb cégek nem ilyen fillérbaszó módon gondolkodnak
Tőlünk nyugatabbra már korábban kiszórták a 2080Ti készletet. AkciókkalNa pont ez az hogy nálunk még az a bevett gyakorlat utolsó pillanatba kell kapkodni és az új generációs hardvereket túlárazni.
Sajnos ezt nem is nevezem fejlődésnek, valahogy a 3080 500E forint.
A bolt persze hatalmasat keres rajta, de ez már közel sem az átlag magyar gamer felhasználási köre. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
torma1981 #15487 üzenetére
Persze, felesleges a 8gb nem is azert irtam mert olyan hasznos, de a koltsegekben benne van, megsem sokkal dragabb a kartya. Szerintem tok felesleges, inkabb lenne 4Gb es minusz 10K
Ha megnezed az ipont meg mindig tobb 970 van a 390X ara felett vagy egy szinten mint alatta... -
westlake
félisten
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
torma1981 #15481 üzenetére
Iponon az elso ertelmes mait vennek a Palit 109K, a 390X 118K, 9K a kulonbseg, ketszer annyi rammal, 1080-ban ugyanazzal, feljebb jobb teljesitmennyel.
Tesztekkel meg tele a net, tessek itt van egy, ha nem sikerul a google hasznalat [link]
A Fury X ugyanannyi lesz mint a 980Ti, 220K korul.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
torma1981 #15475 üzenetére
Majd csodadriverrel odakeni a 980-at is simán
Meg 4K-ban van azért némi előnye. Csak nem mindenki szeret 30-40 FPS-el játszani. 1440 még ok azért... de én már oda is Fury-t vennék majd a jövőben. 390X tényleg a kazánok kazána már...
(#15472) miklosss2012: Az illesztéseknél látszik, hogy PS
A legalpáribb verzió. Nem is PS, inkább Paint....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest