- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAKEN
aktív tag
válasz
Kbhont #32823 üzenetére
Megnézem később még egy jóval régebbi driverrel is, remélem az beválik. Nevetséges, hogy mindig megszívom. Megvan 5 hónapja, semmi gond nem volt vele. Ezelőtt 760-am volt (geforce az isten azzal semmi gond nincs ugyebár), úgy ciripelt, hogy csak néztek a szervizben, pedig az nem garis probléma. Azelőtt a 6850 adta meg magát. Röhej, hogy egyre drágább kártyáim vannak, de mindig van vmi gebasz. Visszaviszem akkor gariba, csak kár, hogy még kapni ezt náluk, be is hajtanám a pénzt keményen, ha nem lehetne cserélni. Aztán lehet imádkozni, hogy ott is csinálja ezt....Áhh nagyon felbosszant ez.
-
ffodi
veterán
-
sixpak
nagyúr
válasz
Kbhont #23973 üzenetére
Én is csináltam egyet tegnap.
Egy régi hálókártyának leszedtem a hátulját és egy hosszú ventilátor csavarral ráraktam egy 12 centis ventit, egy csavarral.
És egyszerűen egy odacsavartam a ház oldalán lévő egyik furatba.
Mivel a csavarnak csak a végén van menet és vékonyabb mint a venti furata, ezért forgatható/kihajtható lett.Ilyen:
Csak egy próba erejéig raktam be, mivel nem is igazán jó helyen van. Sajnos a 12 centis venti nagy, emiatt a ramoktól nem tudtam oda tenni, ahova szántam. Egy 8 centissel jobb volna, akkor jobban elférne, de akkor újra kell terveznem és gyártanom a tartóját.
Így nézett ki:
Az eredménynek elég furcsák lettek, a vrm 10 fokkal lett hidegebb, viszont a gpu 2 fokkal melegebb....de ezt betudom a nem szerencsés elhelyezésnek.
Mindkét esetben BF4 Pearl Market mapon mértem kb 20-25 percet. -
-
válasz
Kbhont #23727 üzenetére
A legegyszerűbb megoldás, ha a backplate tetejére fölteszel egy 8cm-es ventit kb. a kártya közepére, ez azért jó mert közvetlen hűvös levegőt ereszt a kártyára, azon keresztül pedig a VRM-re ami a leginkább melegszik. Igazából ennyi. Így néz ki: [link]
(#23728) Habugi: Ezt a fajta hűtést a gyári custom hűtésekre is fel lehet tenni? Vagy hogy kell gyakorlatban elképzelni a fölrakását?
-
odorgg
addikt
válasz
Kbhont #13521 üzenetére
Akkor az OC-t ha lehet felejtsd el:
* Maximum combined load on 12V1+12V2+12V3 outputs shall not exceed 440W.
Mind 3 ágat egyenletesen kellene terhelni, viszont ez alapján nekem nem derült ki, hogy a proci melyik ágról kapja a szuflát.
Javaslom a tápos topikot további infókért az optimális bekötést illetően.
Driver 14.4 ezzel mennie kell Telepítés: Régi uninstall, restart, install.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Fotó állvány eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged