- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
dgabor80 #25408 üzenetére
jo, de shellkretor listaja nem mervado, ossze-vissza allitja a tesztjeinel a parametereket, plusz eleve fele annyit fogyaszt a konfigja mint a mieink (hazteszt benchmark, ami a kiserlet egyik valfaja, csak epp ahhoz megfelelo metodikai rigiditas is kene, hogy legyen). btw az R3-R4-R5 szeria meg az arkategoriajaban kb az egyik legkiegyensulyozottabb darab, R4tol kezdve pedig mar a ventik is okesak alapbol (ismerosi korben van vagy ot, csaladban is egy)..
---
btw nalatok mennyire coil whineol a kartya?
-
válasz
dgabor80 #25257 üzenetére
Én 2db F8TC raktam rá! A vezérlő szondákat benyomtam a vga hűtőbordájába!
A venti szabályzót, meg beállítottam úgy, hogy hideg VGA-val is elinduljon!
Így most full tartós terhelés mellett se mennek a VRM-k 80C' fölé!
A vga ventik 40% megállnak! Mondhatni, hogy teljesen csendben vannak!
Ja! Olvasom az előttem íródott hsz-t..
Érdemes a gumi csavarokat bele húzni, mert 1 nem mozog el, 2 sokkal jobban jár a levegő a lapátokon. -
Milka 78
nagyúr
válasz
dgabor80 #25257 üzenetére
Nálam 8cm-es,de van aki 12-est talált otthon (tehát ami éppen van otthon). Feldobod a kártya elejére ahol a vrm1 van azt kész nekem is csak a gravitáció tartja ott.Berakhatsz esetleg a venti 4 sarkába rezgéselnyelő felfogatókat távtartónak,hogy ne a forrasztásokon legyen (nálam még az sincs,rádobtam tbb hete és azóta is jól érzi magát ott ahol/ahogy van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged