- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgabor80
tag
Ha ennyi gondod van vele, válts nvidiára...970 vagy 980 jó lesz
ÚÚÚ bocsi...ez a 290 topic
(Nekem ugyanilyen táppal és karival nem csinálja - csak jelzem!
)
-
dgabor80
tag
válasz
slloyd #25405 üzenetére
Hi,
Szintén Fractal Define háztulaj vagyok, de én még R4....(még a tetőtérbe vettem a 35 fokba
)
ha nézel shellkretor.hu-t azért már ezek sem a legjobb szellőzésű házak, lévén hogy a hangszigeteltek csoportjába tartoznak..(persze ha 6 ventit teszel bele mint én(használt 14 centis noctuák), akkor azár itt-ott ki tudna hallatszódni a zaj....de nem jön, játék alatt is szépen csendes...sőt heaven se zökkenti ki...maj hozok 1-2 képet...bár most a padlófűtés nem túl előnyösen befolyásolja)Szóval a kulcs a jól szellőző ház, ide a 290-es kategóriához sajnos már követelmény!
Amúgy a alsóbb árú Sharkoon-ok között is van több, amit fel lehet vértezni bőven ventivel...
Zalmann házak pl.: Z5 sem vészes árúak...kis is néznek...és jól hűtenek (árukhoz képes tuti).
-
dgabor80
tag
válasz
sixpak #25326 üzenetére
Szia,
én is nagyobb házban és 7db 14 centis noctua ventivel nyomom...
a nagyobb belső tér, nem feltétlen előny, a ventik légárama könnyebben "szétoszlik".
Amire figyelni kell (itt ph-n is sokat hallani) hogy több venti szívjon ki, mint amennyi befúj, hiszen hiába áramlik be és melegszik fel a levegő, ha nincs ami kihúzza a házból...
-
dgabor80
tag
Sziasztok,
Most került hozzám Asus 290 OC - direct CU II hűtéssel, így is kicsit melegszik (270X-hez képest), és a ventizaj is már hallatszik játékok alatt (1900*1200).
Nem túl nagy ez a felbontás sztem...főleg ha a monitor 60 hz-es...kisebb gpu és mem értékekkel ís bírnia kéne...
Nem tudom valahogy visszavenni? Mondjuk GPU tweak-el mit célszerű beállítani, ha 15-20%al visszább venném?
A monitorok általában 60 hz-esek...lehet vmivel FPS limitet beállítani? (játékon kívül is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged