- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
colossal89
tag
válasz
NyuszyCaster #1479 üzenetére
Elég jó árban van. Én itt vettem az egyik bazárban 2 év garral.
-
colossal89
tag
válasz
NyuszyCaster #1477 üzenetére
Az én lapomat éppen tesztelem, később tudok róla beszámolni ha gondolod.
-
colossal89
tag
válasz
NyuszyCaster #1473 üzenetére
Na tessék haverodnak is jó
, mikor kire száll rá a "rontás"
HDMI megy a kariba is meg a monitorba is, egy közel hüvelykujj vastagságú árnyékolt HDMI-t használok. Mert tapasztaltam interferenciát képzajt DVI-nál pedig az is digitális jelent közvetít, analog D-SUB-nál nálam vibrált a kép, de elég sok hálózati vezeték van az asztalnál így érthető is. Így begurultam és vettem egy jó drága "vontató kötél" HDMI-t. De ezen kívül más kép problémám nem volt. -
colossal89
tag
válasz
NyuszyCaster #1470 üzenetére
Remélhetőleg Driver a ludas, nem pedig a GPU-n van elbaltázva valami. Nálam nem jelentkezett fekete képernyő de én 14.4 el hajtom mióta megvan egy hónapja. HDMI-vel van rádugva a monitorom. És nincs képernyő kikapcsolás beállítva. Én nem azért nem álítottam be a kikapcsolást mert itt olvastam hogy bajol, hanem mert a monitorra van rákötve az erősítő és ha kikapcsol akkor elmegy a hang ugyebár. Ha driver a baj hogyhogy nem jelentkezik mindenkinél?! Ezzel nem kérdőre vonom hogy nem a driver a baj, mert ennek a jó ég a megmondója, csak annyi fajta hiba permutációt olvastam már...
-
freestailo
őstag
válasz
NyuszyCaster #1461 üzenetére
jaja, sajnos... későn olvastam a fórumot amikor rendeltem...
-
freestailo
őstag
válasz
NyuszyCaster #1459 üzenetére
asus 260x oc 2gb
-
bivalyolo
őstag
válasz
NyuszyCaster #1455 üzenetére
persze
egy darabig jó is volt -
bivalyolo
őstag
válasz
NyuszyCaster #1452 üzenetére
nekem is 64bites a win de csak 1 ikont rakott ki
-
TIT
veterán
válasz
NyuszyCaster #1441 üzenetére
Nvidia
ccc meg kell,mert ott írja a venti fordulatot stb.
Amiket felsoroltál azért nem ajánlott az ati,nem képesek drivert írni a 7xxx és a feletti kártyákra.
Olyat is csinál,hogy nem kapcsol ki a gép,csak a moncsi.
Win 8.1-nél nem jön be a bejelentkezési kép,jó sok kékhalál játék közben...ennyi nekem elég,hogy többet ne ilyen márkát vegyek.Drivert egy év lepucolni ha le lehet egyáltalán. -
woodworm
veterán
válasz
NyuszyCaster #1260 üzenetére
A #1254-ben lecseszett, hogy poénkodok a problémáján, (bár ez rendeződni látszódik)! Akkor szerinted igaza van?
(#1257) szkink
Nincs probléma, tényleg nem húzni akartalak. -
szkink
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1260 üzenetére
Írtam egy privátot
hogy ne offoljak annyit
-
bivalyolo
őstag
válasz
NyuszyCaster #1251 üzenetére
nálam is benn volt az indítópultba csak volt egy admin meg egy standard user
-
bivalyolo
őstag
válasz
NyuszyCaster #1202 üzenetére
sajnos nem vált be..magára hagytam sorozatnézés közbe kb 10 percre, mire visszajöttem fekete képernyő fogadott..
-
szkink
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1215 üzenetére
Igen ez tetszett nekem is
-
bivalyolo
őstag
válasz
NyuszyCaster #1198 üzenetére
köszi és a kékhalálra is van vmi fix?
-
bivalyolo
őstag
válasz
NyuszyCaster #1170 üzenetére
nálam is pl előbb böngészés közbe fogta magát feketedett el és indult magától újra..
délelőtt meg dobott egy kékhalált youtube alatt..nem mindennapos dolog de párszor már eljátszotta mióta megvan a kártya(kb. 2 hónapos).
valami tuti megoldás nem létezik? ez a tuning dolog mennyire válik be? ha működik akkor pl a ccc-ben overdrivenál mit kéne állítani és mire?
-
Dude666
csendes tag
válasz
NyuszyCaster #1170 üzenetére
Nem tudom, mert eddig kb 3x tapasztaltam és ebből csak egyszer voltam itthon. A többi alkalommal csak nem tudtam belépni, onnan tudtam hogy lefagyott. Amikor hazaértem, akkor reset... Zerocore progit kipróbáljuk
Az mit jelent, hogy 6500 az ideális? Azt hittem hogy ha valamire hitelesített, akkor azt hoznia kell. Ezért gondoltam hogy babrálok a feszltségekkel, hátha alul van feszelve. Na de a bordákkal kiderül, akkor talán nem jön elő vagy csak később...
Arról lehet tudni valamit, hogy mikor jön ki új driver? Néztem hogy még béta sincs fenn az AMD honlapon.
-
Martin97
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1134 üzenetére
Nem azt írtam, hogy az nvidia jobb lenne, hanem épp ellenkezőleg, hogy a zöldeknél a nevet fizeted meg, ráadásul a zöld kártyák teljesítménye is kisebb.
Tomit hívom segédül, ha a maffiáknak jó volt nekem is az -
Hawk1979
őstag
válasz
NyuszyCaster #1133 üzenetére
A telepítésnél ha a customot választod, simán kilőheted a ccc-t. Én csak a drivert, meg a HDMI hangkezelőt teszem fel, semmi mást.
-
Martin97
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1130 üzenetére
Nekem eddig összesen kétszer volt fekete halálom (bár a youtube ablak néha totál fekete és nincs kép, de hand az van, ezt szerintem valami más okozza), még mindig jobb egyszer-kétszer újraindítani a gépet mint megfizetni az nvidiát a kisebb játéktámogatásért.
-
Hawk1979
őstag
válasz
NyuszyCaster #1130 üzenetére
Kopp-kopp nekem 2 napja semmi bajom vele...
-
huan
őstag
válasz
NyuszyCaster #1089 üzenetére
A 14,4-es fent van,de az alaplapról mi tartozik ehez?
Chipset-ből hol találok frisset? (sorry a tudatlanságokért)
Ezt a Zerocore-t be kell állítani valahol? -
huan
őstag
válasz
Linket tudtok adni a 14.4hez?
Mi az a zerocore? -
TIT
veterán
válasz
Catalystba benne van a chipset driver(sajna az ahci is).
-
freestailo
őstag
válasz
ez a hiba win7 -nél is előjön?
-
TIT
veterán
válasz
NyuszyCaster #1074 üzenetére
Nem olyanom van
régi gépbe volt codegen,de semmi baja nem volt az x-1950-el(mázli)ebbe corsair cx-400 van és a hang a hangszóróból jön,olyan mint amikor lefagy a játék(inkább búgás)
De youtube-nál is beakad pár pillanatra és ez az easy saver miatt van. -
Martin97
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1065 üzenetére
Nagyon jó, egyáltalán nem bántam meg.
Minden játékom (gta 4, alan wake, metro 2033, last light, far cry3, bf 3,4; crysis 2,3) megy vele fullhd-ban maxon, 30-35 fps-el Tuningolva ez a szám 40-43 fps-re ugrik.
Nagyon jó kártya és max terhelésen sem lehet hallani a hangját, és 65 fok alatt marad.
A tuningpotenciál hihetetlen nagy, most, hogy megnéztem a 1300 felett simán ment a képen látható órajel.
Talán ment volna tovább is, csak kifogytak a skálák(+20% power, gpu: +25,7% ram: 1800).
Majd trixxx el is megpróbálom hátha van még benne egy kis tartalék.
Én alapon használom, úgy is elég mindenre. -
TIT
veterán
válasz
NyuszyCaster #1064 üzenetére
Olyan a hang mint amikor az easysavert bezárom(akkor is 1-2 mp.-re cinálja)lehet,hogy az a gond.
Ha meg táp akkor sűrűbben csinálná+a tápnak mi baja lehet? -
Martin97
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1056 üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet, csak nekem még roszabb a rendszerem.
Az 1300 at kicsit túlzásnak érzem ahoz már feszt kéne emelni.
1280-on simán kajál 140 wattot, ami nem kevés. -
TIT
veterán
válasz
NyuszyCaster #1058 üzenetére
Neked mikor volt feka képernyő?
Nekem néha játék közben feka kép és zizegő hang,aztán restartol a gép.
7790 karival lesz a gond valszeg. -
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #1056 üzenetére
az 1100/6500Mhz lenne igazából az alap órajel r7 260x-nél ennyi az AMD gyártói ajánlása, nekem a kártya alap órajele 1188Mhz, mert OC de 1275Mhz-en is vígan szaladgált, én is csak próbaként húztam, most is az "alap" órajelen nyúzom ez is elég nekem
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1054 üzenetére
Amúgy nekem a legfrissebb AMD driver.el azt hiszem 14.4 már nemvolt az ASUS kártyájával se fekete kép se kép kockásodás szóval úgy gondolom, hogy ezek inkább driver hibák lehetnek és nem hardver.
Az én Sapphire HD4850 is csinál olyanokat és az új korától kezdve csinálta már hogy egyszer csak fekete kép és elszáll minden volt, hogy a reset sem nyomta ki a gépet csak ha a tápot áramtalanítottam. Sajnos mivel akkor teljesen új gép volt nem tudtam mi okozza nem is foglalkoztam vele.
Lényeg, hogy szerintem ne foglalkozz ezzel a hibával driver probléma lesz az. Rakd fel a legfrissebbet ha az sem akkor várj 1 újra és ha még úgyis problémás akkor gari...
-
TIT
veterán
válasz
NyuszyCaster #1050 üzenetére
Márhogy alaplapi chipsetdrivert?
Honnan veszi,hogy nő vagy? -
TIT
veterán
válasz
NyuszyCaster #1046 üzenetére
Erre a zagyvaságra(googlefordító)nem is lehet válaszolni,max.olyat,hogy nem teszik zsebre.
Ilyen gagyi céget,azt hittem komolyabbak,tolmácsra nem telik?
Mániájuk a felesleges frissítgetés aztán a kártya szar. -
Martin97
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1041 üzenetére
Köszi szépen. És azt is, hogy rábeszéltél a sapphirera
.
Nagyon jól.
Holnap újrarakom a rendszert, mert ma csak az nvidia drivert gyalultam le, hogy minél előbb beüzemeljem.
A hűtése nagyon jó ennek is bár a venti fordulatát nekem nem írja ki, de 60 fok alatt marad játék alatt húzva 40% alatti fordulaton. Hatalmas pozitívum, hogy megy 1280/1800 at, (a ram menne többet is, csak elfogyott a csúszka). A játékok nagyon jól mennek, ezügyben is többet tudok mondani 1-2 nap múlva.
29500 ért szerintem ez volt az év vétele. -
Tournament
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1028 üzenetére
Gold accountal irtál nekik sappiéknak mert amugy kb a reakcio nulla
. ?
anno a 7790 miatt se reagáltak beregeltem a karit + goldra váltotam azzonal irtak
-
Tournament
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1028 üzenetére
dupla off sry ...
-
Hawk1979
őstag
válasz
NyuszyCaster #1023 üzenetére
Eddig nekem is sok bajom volt ezzel az alvó mód dologgal, meg a ZeróCore-ral.
Sőt párszor még a driver is kékhalált dobott böngészés alatt.
Gondoltam egyet, és feldobtam az alaplap chipkészlet driverét. 2009es kiadás
És láss csodát, megszűnt minden gondom.Nincs kékhalál, felkel alvóból is. Kb fél évembe telt, mire ráakadtam a megoldásra.(Alaplapom hídjai: North Bridge: AMD 760G South Bridge: AMD SB710)
-
Martin97
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1013 üzenetére
Viszont ha felhívom a megbízót (boltot) biztos, hogy szót értünk, mert ha nem veszem át az a futár miatt még a boltnak lenne ráfizetés, mert nem én hibáztam. Szerintem tiszta sor, remélem a futár is megérti.
-
Tournament
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1008 üzenetére
Nem hinném gond lenne minden okés csak a flash szorakozik
Se game se egyik vga stressz alatt nincs pixelesedés még a 5450 is csinálja ezt a hibát anno a 5670 is csinálta és csak a youtube csinája semmi más a ccc video lejátszás vezérlése xar szerintem mert anélkül nem csinálja
-
Tournament
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1006 üzenetére
NyuszyCaster: kőszőnőm a választ akkor jó lesz marad a vizzel mert játék alatt 40 fokot se értem még el vele
a cpu + vga
nekem ie alatt flashbe kockáz de youtube refresh után jó megint ez a hiba már kezdetek ota néha néha előjőn nálam de csak ha felbontást váltok vidinél 1080p-re vagy főlé
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #999 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #997 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #995 üzenetére
szívem szerint én is maradtam volna ennél Sapphirenál, de éppen akkor ezt nem lehetett kapni, pedig ez most is jó áron van
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #993 üzenetére
látom megértetted a lényeget abból amit írtam
, csak szarkazmus volt nem akartalak megbántani, elnézést kérek ha bántó voltam
Én csak leírtam a véleményem egy termékről amit itt mindenki élből fikáz pedig jelenleg nem rosszabb, mint a konkurensek, Sapphire zörög elinduláskor és gyárilag alacsonyabb órajelekkel jön, mint a referencia, ASUS-ból kifelejtették az idle órajeleket, Giga néha elfelejti visszakapcsolni a képernyőt, ha az menet közben kikapcsol, mindnek vannak nyűgjei nem a legtutibb széria lett ez a 7790/260X de ár értékben jó, én megvagyok vele elégedve, idle halk, load hűvös, jól húzható,teljesítménye jó, fogyasztása olyan amilyen, ha valami baja van akkor ott a 3év garancia ennyi
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #989 üzenetére
ja neked nem szóltak? fogyasztói társadalomban élünk ma már semmit nem csinálnak 5évre, csak az üzleti szegmensbe
mint írtam én nagyon elégedett voltam az eddigi sapphire kártyáimmal, de ez gagyinak tűnik, a giga sem volt igazán szimpi, de kellemesen csalódtam, van benne anyag, 1275Mhz-en is simán megy szóval nincs csúcsra járatva, mint pár túlhúzott kari amit régebben kiadtak és nem bírta el a gyári tuningolt órajelet,
a Sapphireban még az nem volt szimpi, hogy a 260X gyári ajánlása 1100/6500Mhz és láttam olyan Sapphire 260x-et ami 1050/6000Mhz-es és OC néven árulják, ja 7790 oc-nak elmegy... -
törölt tag
válasz
NyuszyCaster #989 üzenetére
Nem lesz semmi baja az emelt órajeltől ha stabil vele...
Ilyen alapon az összes R7 260X "rossz" lenne mert mindegyik ugyanarra a Bonaire magra épül mint a 7790 aminek 1 GHz volt a referencia órajele most meg "emelt" 1050 vagy 1100 és fölötte... -
HopeckoR
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #971 üzenetére
Úh bocsi, azt hiszem fáradt vagyok ma és teljesen azt olvastam, hogy 0% venti nah mind1
Viszont ezzel a Gigabyte valami az már csak rossz lehet és tuti szervizben lesz dologgal nem értek egyet. Szerintem csak volt néhány darab amit kifogtak és az alapján lett elterjesztve a rossz hírneve nem tudom elképzelni, hogy olyan rossz lenne.
Nekem pl Giga alaplapom van és semmi gondom nincs vele.Én úgy vagyok a gari idővel ha nagyjából ugyanazért a pénzért +1 év garit kapok azzal rosszul nem járhatok, ugyanis ami elromolhat az idővel el is fog. Sajnos.
Korábban vettem egy egeret alapból 2 év gari volt rá, de volt ugyan ilyen egér +500Ft-ért +1év garival, amit végül nem bántam meg mert kb 2.5 évesen megadta magát...
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #969 üzenetére
A Sapphire-al eddig nekem sem volt sosem gondom a Sapphire HD4850 Vapor-X is kb 5 évig bírta.
Persze ez a fránya Asus..De azért az ördög sosem alszik, meggondolandó az a 3 év gari...
Sapphire-nál (HD4850) esetén nekem is 0%-os fordulatot mutatott mindig a ventire nem tudom miért, ettől elvileg még szabályozza a ventit nem kell félni, ha mégsem tenni akkor egy MSI afterburner azzal szépen be lehet lőni a fordulatszámot hőmérséklet függvényében.
Sőt mivel most is az van a gépben, most is annyit mutat de attól még forog az és az AIDA ki is írja, hogy mennyit forog
-
D@Ta
csendes tag
válasz
NyuszyCaster #965 üzenetére
Hello!
Lenne egy kérdésem. Sapphire vagy Gigabyte R7 260X-et vegyek?
Az áruk ugyanannyi, a Gigabyte-ra 3 év gari, a Sapphire-re 2 év.Szerk.: BOcsi, nem válaszban szerettem volna írni, hanem újként.
-
laychi
veterán
válasz
NyuszyCaster #963 üzenetére
Nekem se engedett semmi érdemlegeset. Nagyja ki van szürkítve.
Próbáltam úgy is,hogy a ccc-ben engedélyeztem az override-ot,hátha akkor engedi,de semmi. -
laychi
veterán
válasz
NyuszyCaster #929 üzenetére
De mi ez a kártyasütés?
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
NyuszyCaster #928 üzenetére
válasz erre [link] talán nekem is ezt kellet volna tennem annó
-
laychi
veterán
válasz
NyuszyCaster #926 üzenetére
MI ez a sütős dolog,miről maradtam le?
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #877 üzenetére
Kártya leadva várom a fejleményeket
Kb 2 hét mire lesz belőle valamit. Addig is marad a korábban meghalt ( később sütőben megsütött ) HD4850
-
TIT
veterán
válasz
NyuszyCaster #874 üzenetére
Ez a pcx nagyon kamucég,másban is kamuztak már.
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #870 üzenetére
én is olyat akartam, az ua. mint a 7790-em volt:egészen pontosan ilyen de csak ritkán bukkant fel és pont mikor kellett volna nem volt
-
Tournament
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #866 üzenetére
7790 dual-xre gondolsz ?
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #844 üzenetére
nekem Giga van és hibátlan 1275Mhz-re húzva is és idle halk load hűvös
royalka: gtx 750ti pl. MSI 3év garral -
Hawk1979
őstag
válasz
NyuszyCaster #845 üzenetére
Ja.Wolfenstein, Doom 1-2, Duke Nukem remekül szalad. Nincsenek driver gondjaim sem.
-
royalka
őstag
válasz
NyuszyCaster #840 üzenetére
Hát így nem valószínű hogy ezt a karit veszem. Esetleg valami más javaslatotok van hasonló ár/teljesítménybe?
-
törölt tag
válasz
NyuszyCaster #835 üzenetére
Ja igen, bár ez Giga, annyit nézegettem már, hogy keverem őket.
-
Ger_man
senior tag
válasz
NyuszyCaster #818 üzenetére
Nem kekeckedésből mondom, de miért nem raksz fel 64bitet? 2GB-os a VGA-d?
Nekem miért nem jó a 64bites? Soha nem volt még ilyen... kiakaszt a dolog
-
Martin97
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #766 üzenetére
Igen tudja, de én főként a hűtés és a (valószínűleg) 7 ghz-re képes ramok miatt vettem volna azt, de ha továbbra sem tudják beszerezni akkor az lesz ami neked van.
-
Martin97
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #754 üzenetére
Nem compker, de jó vélemények vannak erről a boltról is. PCX-en nincs olyan amilyet rendeltem csak olyan ami neked van.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
NyuszyCaster #750 üzenetére
az asrock lapokat az asus éjjeli müszakja csinálja és azért sz@rok hát nem is tudom
Rég kiváltak ASUS -tól - azóta van ASROCK ott ahol van
és ez nem a véletlen műve ... tavaly még szerette is volna visszavásárolni
De jobb ez így nekünk ... Nálunk azóta nincs is más vas , csakis ASROCKhibátlanul mennek . Vagy csak szerencsések volnánk ?
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #735 üzenetére
Jah -20 fok.. ha csak megy a gép 50 fok felett van a kártya...
-
laychi
veterán
válasz
NyuszyCaster #728 üzenetére
3 napon belül szépen visszavittem volna,hogy akkor téves vásárlás,és megvettem volna a másikat+2000 visszajár.
-
TIT
veterán
válasz
NyuszyCaster #728 üzenetére
Mindjárt gondoltam,hogy "rá kétnapra már volt hőcsöves 2000 ft vel olcsóban"mivel kisebb órajellel és nem olyan hűtéssel adni ugyanannyiért elég gyanús.
-
törölt tag
válasz
NyuszyCaster #723 üzenetére
Ha tudtam volna hőcsöves verziót szerezni a Sapphire-ból akkor én is azt veszek, a sima hűtőst én nem vállaltam be, az ASUS mellett is a DCII hűtő volt a fő szempont, a PowerPlay hiányát tudom orvosolni egy BIOS frissítéssel, vagy Afterburner profillal.
Egyébként a többi R7 260X elég érdekes számomra, a referencia ugye 6500 MHz-es memória órajel, a Sapphire és még pár gyártó a "sima" verziókat 6000-re konfigolta valamilyen oknál fogva...
Szóval egyik sem tökéletes.
Az ugrálás valószínűleg azért van, mert több PowerPlay state van konfigurálva a BIOS-ban, általában van Boot, UVD, 2D-low, 2D-high, és 3D órajel. -
laychi
veterán
válasz
na ja csak ezzel valamit kezdeni kellene.
most is indítom a bf4-et,fraps megy mellette,nem vált fel 300 mhz-ről és szaggat mint egy disznó meg megy 10 fps-sel 35-40 helyett :S
inkább majd visszarakom a régi biost,mert ez sem normális -
TIT
veterán
válasz
Befolyásolja mert zavar ha ránézel.
Jó,hogy nem asust vettem,5 éve a 4770-nél is szar volt az asus.
A His 7790-nél is ugrál a memo órajel.
Ha jót akarsz csak gigát nem veszel vga-ba. -
laychi
veterán
válasz
NyuszyCaster #670 üzenetére
-
woodworm
veterán
válasz
NyuszyCaster #673 üzenetére
Érdekesnek mindenképpen érdekes, mert az asus 7790 oc simán skálázódik. Tuningot is próbáltam (gpu 1200 MHz, ram 6600 MHz), tehát a 260x értékeit is hoznia kell fix órajelek nélkül is. A maxon hajtásnak az oka nem-e a tömeges visszajelzés volt fagyásról alacsony órajeleken. Amikor először tapasztaltam, erről és a fekete képernyőről találtam legtöbbet.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #670 üzenetére
Valóban innen van neki, emlékszem is arra a verziószámra.
Enyémen: BIOS verzió 015.042.000.003.000000
Ami ezen az oldalon van pedig: 015.039.000.003.000000De én nem akarok belepiszkálni, nem is értek hozzá nem is akarok... de elvárható lenne szerintem hogy alapból normálisan működjön...
Hát mind1 használom így és kész..
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #668 üzenetére
Nem tudom honnan van neki, de nekem az Asus válaszából az jön le hogy ez az OC kártya egy instabil s*** ami a folyamatos maxon járatásnak köszönhetően valószínűleg a 3 év gari letelte után mehet majd a kukába mert kb addig fogja bírni. De kíváncsi volnék, hogy a többi gyártó OC kártyája is így van megoldva?
-
Gyíkac
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #653 üzenetére
este megnézem. + nem tudom számít-e de hdm-i kábelre átálltam. Belegondolva azóta nincs kb.
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #661 üzenetére
tök ugyanaz a két kártya más órajelen
-
woodworm
veterán
válasz
NyuszyCaster #646 üzenetére
Nálam is jelentkezett, ha hosszabb időre magára maradt a gép, a monitort sem kell hozzá kikapcsolni. Amióta folyamatosan rá van tolva a +20% power egyszer sem jelentkezett fagyás vagy fekete képernyő. Most már csak arra kell figyelnem, hogy véletlenszerűen elfelejti a beállítást, windows indulása után mindig ellenőrizni kell.
-
Hawk1979
őstag
válasz
NyuszyCaster #646 üzenetére
Örülj neki, hogy nem megy alvó állapotba, a többségnek meg lemegy, de nem jön vissza....
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #548 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #539 üzenetére
5Mhz-enként lehet állítani így 1283Mhz 2. kör alatt is stabil, de még tesztelem azért
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #527 üzenetére
ma kellett volna jönnie pick pack pontba, de nem jött meg, pedig tegnap átadták ma reggel kiszállítás alatt volt, szerencsére egy benzinkútra kértem ami van hétvégén is elvileg holnap hajnalban megkapják
Martin97: singlyre fullHD magas részletességre jó lesz, de bf3/4 multira a kevés lesz az a proci, legalábbis nagyszámú pályákra biztos -
Martin97
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #526 üzenetére
Köszönöm a válaszát!
Akkor még egy-két tesztet megvárok és aztán rendelem meg. -
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #512 üzenetére
félre ne érts nincs bajom a Sapphire-al volt belőle: 5570/6670/6850/7790/7850/7870-em
ezek közül az összessel elégedett voltam,hibátlannak akkor sem mondanám a márkát és egyre gagyibb hűtéseket alkalmaznak ők is sajnos nézd csak meg a 260x-et ráadásul még a referencia órajeleket sem teljesíti és rá van írva, hogy OC
, igaz 6hónapnál egyiket sem birtokoltam tovább, de számos driver probléma volt 7790-el, 6670-ek tönkre ment a ventije, 7870-átkellett szabályoznom a ventijét , mert hangos volt, duaiX bizonyos fordulaton furcsa hangot ad(7870-nél, 7850nél nem volt ilyen gondom, de az mintha jobb anyagból lett volna, nem is értem) 7870-nél izgulnom kellett nehogy BS változatot fogjak ki belőle, szóval ott is vannak gondok, 7790 driverproblémák ellenére jó volt, csak az 1GB miatt cseréltem le, ami kevés bf4 alá
-
Csapoati
nagyúr
válasz
NyuszyCaster #512 üzenetére
Anyamek gepeben egy 11 eves Sapphire Radeon 9100 megy.
-
Tournament
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #489 üzenetére
-
kopuler
tag
válasz
NyuszyCaster #473 üzenetére
CCCben tudsz beállítani Hz-t. Hozzá lehet adni. Este megnézem, ha addig nem találod meg.
-
woodworm
veterán
válasz
NyuszyCaster #482 üzenetére
Esetleg nem csak a portalanító felpörgés, kimondottan zörög?
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #482 üzenetére
ha neten vetted 8napon belül visszaküldheted indok nélkül, csak a postát bukod, ha gariztatod az akár 1hónap is, persze, ha visszaküldöd azt sajnos megkapja, majd más ugyanezzel a hibával
-
CirrMee
addikt
válasz
Mi a monitor típusa?
-
Writz
tag
válasz
NyuszyCaster #476 üzenetére
Előtte mire volt dugva a monitor?
-
Writz
tag
válasz
Örülök, hogy működik.
Egy kérdés: Melyik csatira van kötve a Monitor a VGA-n? -
CirrMee
addikt
válasz
NyuszyCaster #461 üzenetére
DDU volt próbálva?
-
Writz
tag
válasz
NyuszyCaster #461 üzenetére
"Képernyőillesztő összemlott, majd helyreállt" üzenet nem volt jelen a "fagyásnál" ?
Ablakban próbáld futtatni a játékot, és nézd meg hogy a Windóz üzen-e neked. -
TIT
veterán
válasz
NyuszyCaster #450 üzenetére
Órajel szerint nem az.
Én 7790 oc-m gyorsabb. -
MolGabi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #445 üzenetére
Valahol láttam már 33e alatt is, 1600 ft-os futárdíjjal .... nagyon szét kell nézni, az árúkereső meg nem mérvadó, sokszor nem dobja ki az árban legjobb boltokat, ami nem túl korrekt.
-
Jeollam
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #442 üzenetére
Ez egy remek kártya, jó hűtése van, és valóban OC ez is
-
MolGabi
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #442 üzenetére
3,000 Ft-ot nem ér az "OC", pláne ha valóban igaz az, hogy őrült jó tuning potenciálja van ezeknek a kariknak. Épp azt hiszem tegnap láttam egy külföldi tesztben ezt. Ha jól tuningolható, nem sokban maradsz már el a 7850/r7 265-től - szerintem -
( Én is épp vásárlás előtt állok, és vacilálok, hogy 33-ért 260x, vagy egy tízessel többért r7 265 legyen )
-
xmaas
őstag
válasz
NyuszyCaster #437 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest