- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyíkac
aktív tag
válasz
Barret001 #4165 üzenetére
a 84 fok szerintem sok. Érdemes lehet kompresszorral / sűrített levegővel kifújni a port belőle.
Ha már nem garis, akkor bordáról a ventit le, a bordát enyhén mosóporos vízbe átkefélni körömkefével ( valami hosszú sörtéssel). A nyákot ventit egy ecsettel át porolni, utána mx 2 /4-es pasztával visszatenni az egész hűtést a helyére.
Sokan ott rontják el hogy rengeteg pasztát tesznek rá, mikor 2-3 cseppből meg van egy vga. Nálam ez olyen 10-15 fokott szokott levinni.
-
Gyíkac
aktív tag
válasz
Phillipo654 #4156 üzenetére
meg kellene nézni hogy a csatlakozón jön -e ki neki fszültség, azaz a kártya vezérelné-e a ventit csak a venti elektronikája rossz. Vagy a kártyán lévő szebályzónál van valami..
-
Gyíkac
aktív tag
hello,
valaki tud tanácsot adni, hogy a vddc miért ír ilyen adatokat?
(maradjon, vagy menjen?) -
Gyíkac
aktív tag
válasz
freestailo #1081 üzenetére
4890 - directx 10.1
De ha arar vagy kíváncsi én egy 9800 gx2-ről váltottam, és kb ugyan annyit ad dx10-ben és dx9-ben is.De mint látod sokak szerint jó választás. Nekem is egy gigabyte 2 gb-s változatom van. Crysis III fullon akadás nélkül, most az élsimítást nem tudom mennyire állítottam.:$
-
Gyíkac
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #653 üzenetére
este megnézem. + nem tudom számít-e de hdm-i kábelre átálltam. Belegondolva azóta nincs kb.
-
Gyíkac
aktív tag
Hello,
vagy ezt ajánlom
igaz rev 1 és hosszabb mint a rev 2. de van benne egy vastagabb heat pipe, és ha belegondol az ember h. ugyan azt a chippet 2 venti hűti. A kártya méretéből adódóan nagyobb felület ad le a nyák is hőt.
Nincs is agyon burkolva.
Szóval ha hely van akkor ajánlom.
-
Gyíkac
aktív tag
Hello,
én is 260X tulaj lettem.
én bevállaltam a Gigabyte-ottapasztalat: vízhűtéses 9800 gx2-ről váltottam.
a vga hűtése szinte észrevehetetlen. Vetekszik a vízhűtés hangjával.
Teljesítményből: eddig csak a Diablo III -al próbáltam, de észrevehető a változás.
Hőfokok: idle 30 terhelve 52-55 (52% venti volt a max) a szobában 22-25 fok van.
Kérdés: annak idején a nvidia physx miatt vették a kisebb nvidia karikat. Érdemes és van most ennek értelme? csak mert van egy 450 gts-em és kíváncsi lennék van -e még ennek értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest