- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyuszyCaster
senior tag
már egyszer megjártam a bazárosokal elvileg egy hónapos volt a 6770 vapo-x nem is volt azzal baj csak hát ram hibás volt és mivel utólag kiderült mivel nem uj termék volt igy csere nincs a javitásban meg nem segitett mert az is csak a kicsomagolás uzán derólt ki hogy szlovák garis a kari
igy inkább kihagytam őket
-
Carline
őstag
-
Gainka
őstag
-
Gainka
őstag
Ez igaz csak az a baj tudod hogy sokan azt ajánlják hogy inkább 750-760k mert az 4 magos és milyen jó a 7790 mellé de viszont mikor váltani szeretne az ürge vagy kap valami jó ajánlatot egy erösebb vgara és akkor->
kicsi a procim. És lehet lappal együtt kukázni.
Még hozzá tenném hogy kalapos fórum társunk is irta, hogy bf 3-ban az a8 5600k-t már igen csak tuningolni kell hogy elég legyen 7790 mellé.
Akinek kevés a keret azoknak jó választás 20 ért 760k, akinek 30 körül van a keret az meg elgondolkozhat azon hogy bevállalja a 6300-at vagy igényeinek elég az i3, vagy gyüjt még egy 10est és apron már van 40 ért 4440.
Ezen zsörtölődök én is.Sokan szidják az i3-at de én meg figyeltem hogy jobban az olyanok akiket zavar hogy pl bf 4-ben 60 fix-röl néha le esik 40-re. Szerintem ez egy 2 modulos fm2-el is megtörténik.
-
Dark KillerX
addikt
És még annyit,sajnos közbe lejárt a szerkesztési időm,hogy nem akarok Intel vs AMD vitát,csak ajánlottam egy alternatívát,az Intel konfiggal szembe,ami teljesítmény szempontjából hasonló,viszont olcsóbb.
így ez is kézenfekvő megoldás.
Az én részemről zárom is,mert go meló,és egyébként is a döntés nem a miénk,hanem a kollégáé,hogy mire költi a pénzt.
-
Dark KillerX
addikt
Figyelj az i5-nek nézted az árát,48k Iponnál és PCX-nél [link] is, + lap legyen 20k,azért egy majdnem 50k-s proci alá nem veszek 20k alatti lapot,és még annyi a Haswell-re szted nem kell hűtő?Ha neked nem kell használd egészséggel a gyárival.
És akkor mindjárt 80k-nál vagyunk,az FX proci+lap ,és hűtő meg 60k,és mivel gondolom játékra használja,bőven elég.
Szóval ha neked húzza az a +20k a zebbed sajnállak,egyébként látom neked is Athlon-od ,szóval nem annak a teljesítményéhez mért az FX szintjét.
-
Dark KillerX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest