- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Én a legutóbbi WHQL-essel (20.8.3) hajtok egy Sapphire RX 580 8GB Pulse kártyát, két HDMI megjelenítővel. Az elsődleges egy LG 1080p-s monitor (32", 60Hz) a második meg egy 140 centis LG 4K-s TV.
De mondjuk én csak úgy használom, hogy klónozza át a képet a TV-re, oszt csókolom.
Minden megy is szépen, kivéve ha bekapcsol az energiagazdálkodás...na azt így két képernyősen nem szereti, de amúgy hibátlan.
-
Chimpy
tag
Köszi. Egy Litepower 550W van (PS-LTP-0550NPCNEU-2). Nekem alapjáraton is elég lesz a teljesítménye, nem vagyok maximalista FPS hajszoló
Az XFX kártyákról mi az általános tapasztalat? Az alzán most elég jó áron van az 580-asa.
Megbízható, nem túl hangosak (kevés dolog idegesít, de a búgó, süvítő venti az egyik). -
-
-
kisza25
félisten
-
-
viperabácsi
addikt
Akkor Delock DP 1.2 vagy 1.4 amit keressek ?
-
viperabácsi
addikt
Ha azt nézed , hogy 4g már most is kevés viszont 8g még sokáig elég akkor nem sok a különbség. Ha megveszed most a 4g b -set és késöbb cseréled többet buksz , mintha most vennéd a nagyobbat.Nekem ez a véleményem , úgy hogy én egy 7850 2 gb -t cseréltem a fent említett 8gb -s 580 ra.
-
Devas
őstag
Az sem mindegy mivel játszik az ember. Mondjuk egy storyra és látványra épülő játék esetén a VGA többet adhat az élményhez. Egy pörgős akció vagy kompetetiv játéknál pedig a CPU az atyaúristen.
De úgy gondolom, hogy egy RX570/1050Ti szint felett mindenképpen egy normális CPU javasolt a következő upgrade-nek.4/4 korszerű CPU + 570/1050Ti szint egy mai általános gémer gép alapja 1080p-re úgy gondolom, ez alatti szintre kár pénzt költeni (hacsak nem konkrét játékra kell gép).
A G4560 jó vétel volt anno egy 1050-es mellett, nekem is volt i3-4170 + 950-esem, szerettem, mai napig el lennék vele. -
Televan74
nagyúr
-
GabeE3e
tag
Igen, közben most megpróbálok még valamit, először windows update, bár nem hiszem,hogy köze lenne hozzá, aztán pedig megnéztem a konkrét gyártó oldalán milyen drivert ajánlanak és ott egy 150mb-al nagyobb méretű verzió van, megpróbálom azzal, majd megírom. Remélem megjavul.
-
-
->Raizen<-
veterán
Néztem a hyper 212 evo dobozát és találtam benne érintetlen cooler master pasztát. Gyors szétkaptam a kártyát átpasztáztam vele és nyertem 20 fokot. 90 helyett 70 fokos valley benchben alapfeszen max oc 1320 mhz en.
A venti fel sem pörög 2900ig. alap órajelen 1290 mhz-en mindent auton hagyva 1700 as venti fordulattal 68 fokos a kártyám.
-
Dr. Romano
veterán
Köszi akkor ahogy látom egy-két pin megakadályozza a "fordítva dugást"
Akkor oké. Csak a srác tőlem vette a karit. Elmondása szerint induláskor durrant és utána írta hogy csak 6 pint dugott rá, de akkor elvileg ez nem okozhat gondot. Viszont ha a kártya el sem indul ilyenkor akkor a táp mitől dobta vajon be a törölközőt?
-
Molyzsa
aktív tag
Jó persze vannak kivételes esetek gamer tulajoknál is.
De alap esetben a gyártó is normál üzemi idővel számolja az élettartamot.Nem hiába fogja 3 hónapos garival kiadni a zöld gyártó is a BTC kártyáját.
Pistike kártyájával meg valaki szintén szívni fogNa de pl. én nem húzom, mert így is doszt elég.
Mégis meg fogom szívni ha majd el akarom adni (pár év múlva). -
Apucy01
őstag
Azért az föltételezhető hogy a mai gémer pistikéknek már van annyi szürkeállományuk hogy nem lövik ki 70 fokos gpu nál a gépet...
a bányában pedig hiába van alulfeszelve akkor is megy heti hét napot folyamatosan, azt ugyan nem tudom terhelve e, mert nem értek a bányászathoz de gondolom terhelve vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged