-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Balazska90 #44462 üzenetére
Vegyél vissza a jelzőhasználatból!
Akkori viszonyok közt annyit is ért,
jelen körülmény közt irreális ez IS. -
Danecay
addikt
válasz
Balazska90 #44462 üzenetére
Jézus ereje, most, hogy írtad megnéztem és tényleg
Én 1,5 évvel ezelőtt vettem használtan a 8GB-os Sapphire Nitro+ mat 39e Ft-ért.
-
fanti
addikt
válasz
Balazska90 #43789 üzenetére
Konfigold be szépen a játékot.
Az a mód, hogy odacsapjuk a grafikát ultrára, az nem járja már egy öt éves GPU-nál és egy mai optimalizálatlan bináris fostengernél.Szépen custom módban...FSAA pl. nem is kell szerintem, az már sokat hoz, utána az árnyékokat minimalizálni...ott is jön sok képkocka...ésatöbbi.
El fog az kocogni szépen és élvezhetően 1080p-ben 50 FPS-el lazán, csak egy kis állítgatás, és annyi.
Nem is lenne ezzel a játékkal semmi baj, ha hozná a Crysis 3 látvány szintjét, de bőven alulmúlja azt, viszont a gépigénye az meg ott van...
-
nrg_52
addikt
válasz
Balazska90 #43796 üzenetére
Azert a medium grafika meg biztos elvezheto, de gondolom majd par patch javit a dolgon, illetve lehet jatszani a beallitasokkal. Nem rossz kartyak ezek ennyiert, en legalabbis biztos nem adom ennek a haromszorosat erosebb kartyaert. Valamit valamiert.
-
válasz
Ideje lenne már virítani valamit a vga gyártóknak és nem erőltetni a száz meg többszáz ezres kártyákat.
Egy 480 árban jelentős teljesítmény javulást lehetne látni a mostani technológiával. De eszük ágába inkább nyomják felülről.
Őszintén 480 óta milyen új kártyák jöttek ki? Árban nem olcsóbb teljesitményben szintén nem egy nagy ugrás. -
Speed®
titán
válasz
~5 éves a Polaris, semmi meglepő nincs ebben.
-
csababarca
őstag
válasz
Persze, enyém is cserés lesz.
De most egyszerűen ami drágulás van...ezért nem cseréltem novemberben...majd talán tavaszra mérséklődik a helyzet és lesz értelmes áron alternatíva. -
nrg_52
addikt
válasz
Uberultra beallitason?
-
csababarca
őstag
válasz
nekem 570-es 50-60 fps körül van full hd-ban, high beállításokon (- pár árnyék), egy r5 2600 mellett.
én meglepődtem, azt hittem rosszabb lesz a kártyával, de egész tűrhető. -
Ellia
addikt
válasz
Nem rossz kártya ez még fHD-ba, a CP meg rossz példa, optimalizációja béka feneke alatt. Procit meg alig használja... :/
-
hegegabi80
addikt
válasz
Balazska90 #42875 üzenetére
kivéve az alvó mód, legalább is nálam az 570-nel.
-
Ellia
addikt
válasz
Balazska90 #42763 üzenetére
Kezdhetjük azzal, hogy eddig se volt
-
pixelshader
tag
válasz
Balazska90 #42500 üzenetére
Medium-high, de high-on is majdnem ugyanolyan.
Nem csúnya játék, de azért a mai csúcsjátékokhoz képest alig néz ki valahogy. -
pixelshader
tag
válasz
Balazska90 #42490 üzenetére
Msi rx 470-el a venti fel se pörög, mert nem megy 60 fölé, több órányi játék után talán megközelíti.
Elvileg nemrég volt pasztázva, az ennyit számít? Vagy ennyire jó lenne az msi hűtése? Pedig én túlfeszeltem a kártyát.
Control-t is simán viszi, igaz nem maxon. Ahhoz nvidiás rtx kártya kell, mert akkor be lehet kapcsolni a ray tracinget. Anélkül úgy néz ki mint valami 10 éves konzoljáték. De legalább jó benne a fizika. -
fanti
addikt
válasz
De 85-90 fok? talán az a max. hő, ami nem tud kárt tenni benne még tartósan sem.
Akkor meg ne aggódjál ezen!
Vagy kis alulfesz, vagy kis fan profil módosítás...és kész is, ha még is zavarna.
-
válasz
Feszeld alul.
-
TIT
veterán
válasz
Balazska90 #42442 üzenetére
Milyen másfél? 8 hónap.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Balazska90 #42440 üzenetére
Nem tudom, én azt nem használom. Az image sharpening működik, az anti-lag és a Freesync is szuper. :D
42444: Így van! 100 fps felett csökken az input lag! Multihoz alap.
-
pixelshader
tag
válasz
Balazska90 #42442 üzenetére
De ha a vsync miatt korlátozza le 60fps-re az azért van mert 60 herces a monitorod.
Úgy meg mi értelme több fps-el játszani?
-
MasterMark
titán
válasz
Balazska90 #42438 üzenetére
Milyen játékban? Ennek mi köze a driverhez?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Balazska90 #42438 üzenetére
19.12.2!
-
Zoltann85
kezdő
válasz
Balazska90 #42408 üzenetére
Köszönöm a választ , erre én is gondoltam főleg mikor megnéztem RP Lair videóját ezekről a beállításokról. Ő ott az első kettő és az utolsó feszültségi state-et vette vissza , bár a videóban egy RX 570 szerepel. Nálam az 590 esetében az 5. 6. 7. State mint 1150 értéken van. Ha az utolsót visszaveszem , akkor gondolom a többi azonos értékű state-et is vissza kell csökkentenem!? :)
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Balazska90 #42137 üzenetére
Mert azzal 100%, hogy nem lesz probléma. A többi lutri gondolom. Amint kijött a 20.x rx570-re frissítettem, szinte rögtön kék halálozott a gép, fekete képernyő volt, a YouTube szaggatott, játékok akadoztak összevissza. Itt ajánlották a 19-est, visszatettem arra, azóta semmi baj a kártyával. Minden szuperül működik (144Hz Freesync is), eltűnt az összes hiba, amivel találkoztam!
-
DaFunk1511
tag
válasz
Balazska90 #42123 üzenetére
Lehetséges. De akkor sem kéne, mert high-en a beállításokban max 3500mb körül használ, és ahogy néztem összehasonlítást, kb 5% eltérés van fps-ben a 4 és 8as közt...
-
tasiadam
veterán
válasz
Balazska90 #41596 üzenetére
Én csak azért maradtam az 580-nál, és nem a 1060-nál mert:
1: kedvem szerint tudok a biost piszkálni és állítani a powert, alul, túlfeszelni, nvidiánál nem.
2: asszinkron a kártya, újabb játékoknál egyértelmű előny
3: olcsóbb
4: pont ez az a kártya, amit nem éri meg lecserélni. Lentebb, hogy szerintem miért.pro: 1080p 65fps korlát mindenhol jön, ultrán-high-on, ritka amikor nincs meg.
contra: a hűtője és fogyasztása.
Ha lehetne hozzá venni relatíve olcsón alpenfohn peter szerű bordát 2 darab 120as ventivel, vagy accelero extremet, ami nem a kártya árába kerül, rátenném.
Pont meg van benne az az erő kevés pénzért, ami a 1080p gamingre elég. Ha 2k 60fps, vagy 144fps gamingre kéne kártya, ott van rögtön a 1070 ami szinkron, ergo régi architektúra, de inkább a 1660 super és Ti, esetleg a 2060 vagy az 5600xt.
1070-ből kitudja milyenek vannak, 1660 összes értelmes hűtővel megáldott bőven 100k fölött, 2060 bőségesen drágább és az rtx magok miatt csak nem kéne, 5600xt-ből meg millió + 1 verzió van, memória és bios szinten 1 adott kártyából is. Ergo az ember vagy bevállal egy 1070-et ismerőstől, szépen megszépíti, újrapasztázza és megy még 1 ideig, vagy a 40-50 ezres kártya árát meg 2 vagy 3 szorozza, és kijön egy új. Abszolút értelmetlen szerintem más, ha már meg van véve.vega 56 és 64 direkt nincs említve. Ha ez hangos és sokat eszik, akkor az a 2 kártya maga a pokol
-
tasiadam
veterán
válasz
Balazska90 #41593 üzenetére
korlátlan fps-el? Az furcsa nekem. Alulfeszelt bios, módosított ventiprofil, újra van pasztázva, mindent elkövettem h ne egyen és ne hangoskodjon. a 130w peak az nekem ritkán jön, főleg hogy korlátozom az fps-t 65-70-re mindig.
-
tasiadam
veterán
válasz
Balazska90 #41587 üzenetére
Az tény hogy okádék a hűtője.
itt morog melelttem amikor rosszat mondok rá.
-
tasiadam
veterán
válasz
Balazska90 #41581 üzenetére
furmark alatt sem?
Nekem alul van feszelve és moddolt bios-al. Azt is én írtam alacsonyabb feszre. furmark megöli. mindenhol máshol nálam is 130w amit kér kb.
-
TIT
veterán
válasz
Balazska90 #41517 üzenetére
Drága ház is lehet vacak és olcsó is jó.
-
Pkc83
őstag
válasz
Balazska90 #41497 üzenetére
Ember. Minden Topik a te ajánlásaiddal van tele, ami
önmagában még nem lenne baj ,de ha nem veszed észre,
hogy elég sokan kikezdenek miatta akkor lehet nem
másokban kellene a hibát keresni nem? No offense. -
Speed®
titán
válasz
Balazska90 #41498 üzenetére
Mondom én..amúgy nem 7, hanem 6, mellé meg <1000rpmen is simán fogja..de szerinted nem, én meg nem fogok kútba kiabálni innen
De off off innentől a témában.
-
válasz
Balazska90 #41497 üzenetére
Nincs "ti", én 6-7 ezret írtam, nem 3-at. Ezen felül nem az ajánlásodat kritizáltam, hanem azt, hogy a 6-7 ezres hűtőt egyik pillanatban by definition gagyinak nevezel (ami amúgy valóban hülyeség), a másikban meg "lehet jónak". Ez így komolytalan.
-
lacus83
senior tag
válasz
Balazska90 #41491 üzenetére
Akkor biztosan engedjük is tovább a témát vagy ha cpu hűtővel szoktunk játszani akkor én kérek elnézést
-
Speed®
titán
válasz
Na most akkor sejted v. tudod v. gondolod végül?
Mert szerintem nblokk fingod sincs mit besze'sz.
Ben Nevis Advanced néven +találod drágábban..
Namost ott 1 ventivel hazudnak rá 150W TDPt ;p
Nyilván lejön 20% marketing, de akkoris 120+W..
Namost ugye alapfeltevésben 1 2600X volt a cél,
amit bármikor nyugodtan rá lehet bízni, lehűtené.
De lehet 2-3X áron hűtőt venni jobb proci helyett. -
válasz
Akkor most már "lehet jó". Eddig "biztosan gagyi lesz" volt. Én érzékelek némi különbséget a kettő között.
A 2600X-re amúgy lehet normális hűtőt venni 6-7e körül. -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Balazska90 #41489 üzenetére
Valamiért azt érzem félrebeszélsz
"Nem tudom milyen hűtőt lehet venni a Ryzenre 6ezerért egy biztos : gagyi lesz." (tehát írod hogy nem néztél utána,de biztos gagyi lesz
OK...)
Nem,nem lesz az,mint írta a "főni"
-
Speed®
titán
válasz
Balazska90 #41476 üzenetére
Ja, gagyit..2600Xre miért is lenne gagyi egy 214X pl.? Röhögve lehűti halkan, nem kell 15+ks megoldásban gondolkodni egyből. Persze ha csak hsz. szaporitás a cél, lehet levegőbe lövöldözni a hasonló okosságokat..
-
Speed®
titán
válasz
Balazska90 #41468 üzenetére
Használtam, nemrég adtam el őket..már a Vega56 is jobb volt konstans, nemhogy az 5700XT. Felejtős a multiGPU, hacsak nem szintetikus tesztekkel "játszol".
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Balazska90 #41482 üzenetére
Ez csak MSI kártyákhoz jó?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Balazska90 #41476 üzenetére
Ja én is ezt mondom.
-
gunco0202
csendes tag
válasz
Balazska90 #41473 üzenetére
Köszi. megnézem
-
Blackhill
csendes tag
válasz
Balazska90 #41398 üzenetére
Neked is köszönöm
-
TIT
veterán
válasz
Balazska90 #41390 üzenetére
Nekem nincs crash.
-
Speed®
titán
válasz
Balazska90 #41322 üzenetére
Próbáljuk ki eztán az érdekesség kedvéért, hogy a megfelelő témát a megfelelő topikba viszed..ez esetben a beárazós lenne ugye a megfelelő.
-
TIT
veterán
válasz
Balazska90 #39752 üzenetére
Nekem előtte se.
-
válasz
Balazska90 #38846 üzenetére
Alapbeállításokon és filmnézés közben nekem sem.
-
Danecay
addikt
válasz
Gyanítom nálam sem mert a Wattman továbbra is az első alkalommal beállított beállításokkal dolgozik, nem resetelte még magát.
-
Kékes525
félisten
válasz
De gyanítom, hogy az ilyen problémák Windows 10 hibák, mert nagyon sok más alkalmazással előfordulhatnak. Minden Windows 10 verziónál találkoztam hasonlókkal az egyes programok esetében. Még Windows 10 programokkal is előfordulhatnak. Az esetek többségében nem érzékelődik a hatásuk, mert sokszor azonnal eltudja indítani az adott programot. Általában csak a Megbízhatóságfigyelőben észlelem a problémát.
Ilyen jellegű problémák, mivel szerintem Windows 10 problémák, a wattman esetében is előfordulhatnak.
-
kisza25
félisten
válasz
Balazska90 #38304 üzenetére
Nyáron vettem emag-ról, volt egy akció, mondom majd jól lesz valamire, de jelenleg nem kell, mert mind az 5 gépen jogtiszta win van, számláját is tudom adni
hegegabi80: az tényleg érdekes, mert mikor még nálam volt 6000Mhz-en ment
nrg_52: ennyi -
nrg_52
addikt
válasz
Balazska90 #38304 üzenetére
Lehet neked is,vegyel tole.
-
kisza25
félisten
válasz
Balazska90 #38302 üzenetére
Én nekem 31eFt-ra jött ki
FullHD low multira bőséges a 4GB
Amúgy a ryzen 2700-at is visszacseréltem 1600-ra ami meg 28 eFt-ba fájt és simán elég ez is hozzá.
(Amúgy r7 2700- tól nem ájultam el, 1600x től alig gyorsabb) rx 580 meg ahogy én játszom felesleges -
HSM
félisten
válasz
Balazska90 #38266 üzenetére
Biztosan működik, magam is így állítottam be és még sokan mások is a topikból, vagy azon kívül is.
Amire még figyelni kell, hogy 300Mhz-en járjon a memória, mielőtt elkezded a tesztet, ez egy monitorral, 60Hz-en Freesync nélkül az esetek 99%-ában teljesül is. A magyarázat, kereső, hosszú. -
Erikkk26
tag
válasz
Balazska90 #38265 üzenetére
"Valami olyasmit javasoltak még amit nem próbáltam hogy wattman nélkül kell felrakni a drivert." Ez nem tudom mennyire lehetséges, amennyiben összejön vagy akármilyen mód megoldódna a problémád jelezz kérlek, más nem priviben, én úgy viszont fogok ha úgy adja helyzet.
-
Erikkk26
tag
válasz
Balazska90 #38276 üzenetére
E 2 dolog viszont egyezik enyémmel..
-
Erikkk26
tag
válasz
Balazska90 #38274 üzenetére
Akkor a te problémád meglehet hogy eltér enyémtől. Csak a gép reset nyújt megoldást vagy egyéb is esetedben?
-
Erikkk26
tag
válasz
Balazska90 #38272 üzenetére
de játék közben is crashelt már illetve terhelés alatt? bármelyiket is vesszük, nálad is az audio meghal olyankor és egyfajta nem is tudom hogy fogalmazzak "recsegés"-be kezd?
-
Czimby
addikt
válasz
Balazska90 #38268 üzenetére
Megírnád a tápod pontos típusát?
-
Erikkk26
tag
válasz
Balazska90 #38268 üzenetére
Amit HSM ajánlott nekem próbáltad már esetleg vagy hasonlót? És amit linkeltem youtube videót? https://youtu.be/QWvDg8HraOs
-
Erikkk26
tag
válasz
Balazska90 #38265 üzenetére
Ez most tényleg driver/keretprogram hiba nem pedig a tápom kevés? Felhúz a dolog amivel már napok óta szenvedek még "csak" de reggel kihúzom gépből és feladom postára vissza a boltnak pénz visszatérítést kérve..... Azért enyhén szólva nevetséges hogy ezt kapja az ember 50+ ezer forintért és én még akkor nagyon olcsón jutottam hozzá!
-
Porcica
csendes tag
válasz
Balazska90 #37972 üzenetére
Win-ben a gyorsindítást kivetted?Mondjuk nálam 2x csinálta úgy is hogy ki volt lőve de most kussol egy ideje, az undervolt jót tett neki.
Szerintem nem csak a driverrel van baj, én elviselném ha tudnának csinálni egy venti profilt hogy ha már egy 20-assal többet fizetek, ne legyen vulkán az egész.#37987 NdrewSunix
Az enyém az első pár hétben mikor megjött a géppel valami 77 fokon stagnált Doom 2016-ban(27"- on, 1080P) aztán volt hogy fagyott, de volt crash is kb 10perc után, de az egész egy lutri volt mert néha olyan atom stabilan szánkázott hogy csodálkoztam hogy fél majd 1óra múlva is ment, de látható volt hogy valami nem kerek, mert még a jóval régebbi címek is lefogták kegyetlenül.
Aztán a 3. héten szét lett kapva új paszta meg uv, most belső terepen 64fok, ha tele van mobbal minden és repked a husi 70 fokon megáll, de pl a kártya 2300rpm-re van lőve és éppen elég neki ez is... az 1430-at tartva, a P600S-hez lévő 2 gyári venti is marha kevés majd váltva lesznek karácsonyra azzal lepem meg magam. -
Chaser
legenda
válasz
Balazska90 #37990 üzenetére
azt azért hozzáteszem, olyan rengeteget nem neteztem rajta, nem arra van a gép, vagy játék van rajta - vagy tesztek
-, de néha benn maradt idle több órára akkor sem volt semmi gondom
wattman crash csak rossz órajel-fesz párostól volt, de az érthető is és lenne minden verziónál -
Chaser
legenda
válasz
Balazska90 #37980 üzenetére
nem, nem normális, ilyen bakik miatt nem vettem meg a nait, ebben az rkategóriában nálam még belefér h mókolgatni kell, abban az árkategóriában nem fér bele
de mindenképp érdemes régebbi drivert feltenni, friss drivert tizenéve sem raktam fel egyből, hadd tesztelgesse csak a nép, ha tényleg és hoz érdemit akkor felrakom, addig minek? ami működik ne b@szogassuk ( :
-
Egri75
csendes tag
válasz
Balazska90 #37983 üzenetére
Szed le a teljes videokártya meghajtót, és csak a drivert rakd fel a wattmann nélkül [link]
-
válasz
Balazska90 #37983 üzenetére
Az olcsót a versenytárshoz viszonyítva értettem.
Szerintem legtöbben az ár/ teljesítmény miatt választották. -
válasz
Balazska90 #37980 üzenetére
Hogy is szokták mondani?
- Olcsó húsnak híg a leve!NVidiánál a fél év alatt nem tapasztaltam ilyeneket személy szerint. Ettől még lehet csak jó drivert tettem fel épp az elején és nem is frissített, nem emlékszem. (Részeg voltam.
)
-
dugo_
veterán
válasz
Balazska90 #37978 üzenetére
Van a gpu chipben pár milliárd tranzisztor, a chip alatt pár ezer bga forrpont, ha ezekből pár hibázik, akkor az nem fog minden körülmények között kijönni. És akkor ugye a nyák többi eleméről már szó sem volt.
A linuxszal pillanatok alatt ki lehet zárni legalább a szoftveres részét a dolognak.
-
dugo_
veterán
válasz
Balazska90 #37974 üzenetére
Lehet a kártya hardverhibás. Ha van időd/kedved rá, akkor lehetne linux alatt is próbálgatni.
-
Balazska90
tag
válasz
Balazska90 #37972 üzenetére
Van amikor hetekig nem jött...most meg jön..és mindig idle...böngészek és bumm, VGA off.
-
banderasz77
addikt
válasz
Balazska90 #37700 üzenetére
Jó az még 1440p-re is.
-
válasz
Balazska90 #37653 üzenetére
Amúgy sem jó ötlet. Ha kicsit visszalapozol nem rég ez a téma egész jól ki lett tárgyalva.
-
syberia
veterán
válasz
Balazska90 #37089 üzenetére
Ha stabil marad játékban a beállítás, kétlem hogy befigyel az fps drop.
-
TIT
veterán
válasz
Balazska90 #37089 üzenetére
Nekem 1,050-en is eléri a 75 fokot mint 1150-en,de volt amikor csak 65 volt...esetleg 60 fok.
-
Chaser
legenda
válasz
Balazska90 #37086 üzenetére
screen mellé majd legközelebb
nem tudom mért nem írják ki korrekten a se-ek pontosan a vga gyártót és típust, sokszor még az is kérdés némelyik képnél 570 v 580.ról van-e szó - mondjuk órajelből azért lehet következtetni, de attól még "kismillió" vga lehet -
szerk:
első körben sztem is a feszültséget húzogasd...de lefelé ( : -
syberia
veterán
válasz
Balazska90 #37084 üzenetére
Írtam már, próbáld meg lejjebb venni a stock feszt, csak úgy lesz hűvösebb a kártyád. 80 fok alatt rendben van, de inkább 70C körül az optimális.
-
Danecay
addikt
válasz
Balazska90 #37072 üzenetére
-
válasz
Jobb amúgy a procid.
-
peu407
senior tag
válasz
Jó kis kártyák ezek
.
-
syberia
veterán
válasz
Nem a cpu miatt kaptál alacsonyabb pontszámot, a kártyád ment alacsonyabb órajelen. Ha 1430-on futtatod le, hasonló pontszámot fog dobni nálad is a SP.
-
syberia
veterán
válasz
Balazska90 #37038 üzenetére
Visszaolvasva láttam igen szellős gépházad van, viszont a kártyád igen magas gyári feszültséget kapott.
Ebből egy tizedet szerintem lecsíphetnél (1085 mV), a gyári órajelen ezzel az AQ értékkel stabilnak kéne lennie szvsz.
(#37039) : Annyit szerintem is simán tudnia kéne a kártyájának, több 580 Nitro+ 1400 MHz felett szaladgál 1.1V alatt, alacsonyabb százalékú AQ-vel.
(#37040) Gyuri27: 280X nekem sem sűrűn dobálta a BSOD-ot W7 alatt, játékokban sem. Komáltam azt a kártyát, bár elég éhes volt, a sebességre nem nagyon panaszkodhattam.
-
Chaser
legenda
válasz
Balazska90 #37038 üzenetére
attól függ mennyi volt az alulfesz, -0,1v már látványos eredményt hoz, -0,5v-nál kevesebb pedig nem sokat
_
egyelőre párom teszteli a 19.5.2.-t ac-val, az elég lightos mondjuk, nem terheli agyon a gpu-t, geras és forza már jobban
ennél már legalább nem ugrik fel a vram órajel 300-ra csak annyitól, h megmozdítom asztalon az egeret ( : -
Chaser
legenda
válasz
Balazska90 #37028 üzenetére
idle a legújabb attól maxra tolja a ram órajelet, ha megmozdítom az egeret kb ( : nálam eggyel újabb van, az aktuális
két dolog változott pár nap óta, mióta elkezdett baromkodni a gép, a vga driver és a táp, lehet újratolom a 10-est, amit defaultnak felrakott vga drivert az biztos jó, ha úgyis fagy akkor valami a táppal lesz nagy eséllyel - akkor is ha nem csinálhat ilyet papíron -szerk:
syberia
pont ez az, defaulton ugyanúgy crash -
HSM
félisten
válasz
Balazska90 #37028 üzenetére
Érdekes, nálam a 19.5.1 sem fagyogat, pedig jó régóta fenn van. Legutóbb BF1-BF5-öt próbálgattam rajta, DX11 és DX12-ben is.
De előtte se volt jellemző, legfeljebb a vezérlőpult tudott néha összeesni a 2019-es verziókban.
-
Chaser
legenda
válasz
Balazska90 #37026 üzenetére
az "jól megy" nálam, csak a játékok fagynak defaulton is, forza is befagyott, teljesen jó ( :
mikori dátumú a drivered? -
sztrope
tag
válasz
Balazska90 #35775 üzenetére
Most felraktam ezt a verziót amit írtál, egyébként rájöttem, hogy nem muszáj feltenni a radeon settingset, egyéni beállításokban kilehet választani, hogy csak a drivert tegye fel. Kíváncsi leszek
-
Pkc83
őstag
válasz
Balazska90 #35595 üzenetére
Nem minden esetben!
Van egy haverom akit megkért az unokatesója , hogy vegyen neki egy gépet hitelre
és azt ő fizeti! (Fizeti is rendesen de tényleg)! Na most ezért cserébe megkapta ingyen
a "régi" gépét" a srácnak ami nem egy erőmü de i3+rx460+8gb ram+250gb ssd!
Na ez jó biznisz volt neki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest