-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinrael
tag
válasz
GabeE3e #31185 üzenetére
Ez egy ajándék játékcsomag, amit külön nem vásárolhatsz meg (oda is van írva), így vissza se küldheted magában... Ráadásul ha mástól veszed, hol leszel te már 14 napos elállás határidőhöz képest?
Egyszerű: ha hibás, visszaküldöd, cserélik. Pont ebben a cipőben voltam én is, szintén Alza. Leteszteltem két gépben is, hibás volt. Bejelentettem, leírtam részletesen a hibát. Múlthét kedden jött a hibásért a futár, csütörtökön már kézhez kaptam az újat. Mindezt úgy, hogy nyíregyházi vagyok.Egyébként meg ha eladod, az új vevőnek nem biztos, hogy ilyen egyszerűen és gyorsan cserélik, látván hogy totál új a név, cím, minden. Ráadásul először az Alza fiókból kell lejelenteni a hibát.
-
Speed®
titán
válasz
GabeE3e #31202 üzenetére
Mivel nem UEFIs a lap, nincs semmi meglepő abban, hogy küzdelmes a rajt.
Ellenben ha már frissíted a vasat, érdemes lenne abban is tesztelni mielőbb.
Aztán ha ott is gáz van, irány a garancia, ami után már jöhet az értékesítés..
De se most, sem később ne lássam meg még1x, hogy szakmaiban hirdetsz. -
ncc1701
veterán
válasz
GabeE3e #31166 üzenetére
Wattmanban próbáld ki a power limitet maxra tolni. Csinálj profilokat, elég jól el lehet menteni a beállításokat. Nekem az afterburner nem jött be, volt, h majdnem megfőzte a kártyát. És csak az egyiket lehet használni, mert a kettő üti egymást.
Nekem ilyen hibaüzenet akkor jött, mikor a vga tuning miatt felakadt a játék szeme, és visszaállt a gyári default. Ja, tuning alatt az undervoltolást értem, órajelekhez nem nyúltam. -
Vinrael
tag
válasz
GabeE3e #31178 üzenetére
Nem fogsz tudni elállni a vásárlástól, ha már beváltottad az ajándékot. Olvasd el az ASZF-et.
"A Fogyasztó tudomásul veszi, hogy amennyiben részére a termék ajándékkal együtt került kiszállításra, úgy az Alza és Fogyasztó között ajándékozási szerződés jön létre,mely szintén megszűnik, ha a Fogyasztó az elállási jogával élve 14 napon belül eláll az eredeti szerződéstől, így a Fogyasztó köteles a terméket az ajándékkal és egyéb tartozékaival együtt az Alza részére visszaküldeni. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy arra a jogalap nélküli gazdagodás szabályai irányadók. Amennyiben a jogalap nélküli gazdagodás összege nem kerül az Alza részére megfizetésre, úgy az Alza jogosulttá válik annak pénzbeli ellenértékére."
Azaz 31 590 Ft ellenében elállhatsz... Cserét kérhetsz nyilván, de az elállás nem ilyen egyszerű. -
->Raizen<-
veterán
válasz
GabeE3e #31178 üzenetére
Az amd mindig is küzdősebb oldal volt mindegy hogy a teljes platformot nézzük vagy csak egy szem videókártyájukat. A legtöbb szívás egyértelmű a alaplap+cpu + ram vga ha mindezek amd mind. Én is napokig szivtam az rx 480-al mire mindenre rájöttem és használhattam rendesen. /új paszta/ rendes ventiprofil beállítás/ megfelelő driver/ új hdmi 2.0 kábel/. De nem hal le nem úgy mint az rtx széria! 2080 ti-k folyamatosan döglenek meg nézz be a topicjába de van rá példa hogy rtx 2080-2070 is lehal.
-
-
Televan74
nagyúr
válasz
GabeE3e #31169 üzenetére
Olvastam a problémádat,és driver hiba kizárva, mert akkor tömegesen jelentkezne.Még a tápegység is lehet a ludas,de azt sem tudjuk milyen típus van.Lehet kifogtál egy hibás terméket,volt már ilyen másnál is. Ha másik gépbe is ezt csinálja egyértelműen kártya hiba.Maximum még egy friss Windows telepítést megnéznék.Nekem is az segített nemrég mikor RX580 -ról Vega -ra váltottam.Nálam például a hűtéssel akadtak problémák a régi rendszer miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest