- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozo95
csendes tag
válasz
kisselandras #34920 üzenetére
nekem ugyanez a problémám rx580-al új driver óta micro laggok vannak... főleg Rocket Leagueban.
-
paprobert
őstag
válasz
kisselandras #34888 üzenetére
Legfrissebb DDU-val safe modeban leszedni mindent, és újratelepíteni mindent. Ha nem javul, akkor csak a várás marad.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
kisselandras #33579 üzenetére
Melyik driver van fent?
Nálam az új driverrel nem kapcsolja be a Vsyncet a BF4-BFV. -
Morris
veterán
válasz
kisselandras #31570 üzenetére
Lehet, hogy teszünk vele egy próbát
-
Morris
veterán
válasz
kisselandras #31566 üzenetére
Hát minden ok.
Farcry 4-el toljuk itthon asszonnyal. Az jó! -
qukesz
senior tag
válasz
kisselandras #31566 üzenetére
Nekem is ez a bajom. Minden másik játék gond nélkül megy.
-
DeathAdder
veterán
válasz
kisselandras #31243 üzenetére
Én ezt több játéknál is tapasztalom amióta rx580-at hajtok (pedig ez már a második kártyám tőlük) hiába van sok fps.. érdekes hogy nv-vel egyiknél sem tapasztaltam soha semmi ehhez hasonlót. De elég jól idegesít is ami azt illeti...
Olyat csinál egy rövidke pillanatra mintha megtelne a vram és ürítené, csak sokkal gyorsabban végzi mint a vram ürítést a vga-k szokták.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kisselandras #31243 üzenetére
Megoldas es sok fps nyeres a driverben keresendo. Tesszalaciot teljesen offolnk hozza es bf 5 ben auto detectes grafikat hasznalni dx11 ben. Meg megvenni a jatekot. Frissitesek miatt. :p
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kisselandras #31241 üzenetére
Nálam össze vissza laggolt pl a last tiger single player küldi.
A játék a hulladék nem a hardver. Viszont azóta lehet javitották. De nálam a bf4 óta pénzt nem kap a fejlesztő banda. Na az nagyon félkészen volt kiadva azt hittem elromlott a gépem hogy változatos hibákkal kidobott asztalra de nem, a game volt hulladék. Bf3 bf4 eredetiben csücsül origin fiókomban.
-
GabeE3e
tag
válasz
kisselandras #31177 üzenetére
Windows 10 Pro van, elvileg 14 napig tudom visszaadni,ha nem tartok rá igényt és megmondom őszintén a fórumokat olvasva,hogy mennyien küzdenek az RX szériás kártyákkal, egyre erősebb a késztetés,hogy elálljak a vásártól, még majd megpróbálom amit írtatok, csak közben visszaraktam a régi kártyám.
-
Rogiii
aktív tag
válasz
kisselandras #30944 üzenetére
19.1.2 driver van fennt. Oc nincs, igy furmark stressz teszt alatt 310w fogyaszt a gép,de játékok alatt folyamatosan nincs ekkora fogyasztás. Szerintem simán elbírja a táp, 80+ gold minősítésű.
-
válasz
kisselandras #30607 üzenetére
Nem az a probléma, hogy nem érthető a válaszod (bár igényel némi erőfeszítést, tekintettel a mondatszerkesztési hiányosságaidra), hanem az, hogy feleslegesen ugrálsz a semmin. Csak ennyit akartam jelezni - nem csak egy ember nem érti, mit akarsz, úgyhogy nem biztos, hogy te vagy a helikopter. A személyeskedésből meg igyekezz visszavenni.
szerk. @athomi: részemről is befejezve.
-
athomi
veterán
válasz
kisselandras #30607 üzenetére
Elkerülte a figyelmed, hogy nem a te hsz-edre válaszolt egyszavas igennel, úgyhogy lassan leállhatsz. Köszönjük.
-
válasz
kisselandras #30605 üzenetére
Biztos velem van a probléma, de nem értem, miért baj az, ha valaki egy eldöntendő kérdésre igennel vagy nemmel válaszol...
-
dugo_
veterán
válasz
kisselandras #30601 üzenetére
Vádaskodás helyett inkább értően olvass! Még csak nem is a te hsz-edre reagáltam. Bár ezek után nem is fogok többet.
Ez volt az eredeti fonál:
>radeon-software-adrenalin-2019-19.1.1-win10-64bit-jan20
>Hello....az ez ev januari drivert 4xx ek is hasznalni tudjak?
>Igen. -
dugo_
veterán
válasz
kisselandras #30598 üzenetére
Miből? Válaszoltam egy igen/nem-mel eldönthető kérdésre.
Már ez is több volt, mint amit egy ilyen gugli első találatával megválaszolható kérdés érdemel.
-
Looserke
őstag
válasz
kisselandras #30578 üzenetére
dx12 vagy dx11 módban? elvileg a dx11 +future frame rendering jobb BF5 alatt AMD kártyával, mint a dx12 mód
-
gidalight
tag
válasz
kisselandras #30170 üzenetére
Egy korábbi cm elite-ről vélemény. Ettől persze lehet h ez a táp jó, de én inkább biztosra mennék és vennék hasonló árban FSP hyper-t (esetleg ha minden forint számít, chieftec eco-t).
@Czimby:
ventilátor és hőmérséklet, sebesség/hőmérsékelet : "kézi"-re, majd az utolsó 3 csúszkát kicsit feljebbtolod. Ámbár nincs a 75 fokkal semmi baj.
-
HSM
félisten
válasz
kisselandras #30141 üzenetére
Szerintem a BF1 már tökéletes tesztelni multiban. CPU 40-50%-on (6 szálat használ aktívan a 12-ből, praktikusan ennél magasabb nem is nagyon lehetne, a full, durva CPU limit kb. 55%), és a VGA-t is rendesen ellátja feladattal, kb. tökéletes beállítás, hogy mindkét komponens kb. maxon szalad.
Az új driverrel (19.1.1) sajnos néha nálam is összeakad a Trixx 6.4 vezérlése, ennek nem örülök, lehet emiatt visszaállok majd átmenetileg a 2018-as Adrenalin driver vonalra, amíg ezeket a dolgokat nem simogatják ki a friss driverből. Nálam fagyás nincs, csak nem mindig a Trixx-ben definált görbe szerint megy így a ventilátor, ami bosszantó.
-
Tommee
aktív tag
válasz
kisselandras #30019 üzenetére
Nekem Gigabyte z68 lapnál még kellett egy bios reset is hogy adjon képet az rx570 Nitro-m. A gép elindult,windows betöltött az látszott hogy dolgozik a gép,de képet nem adott,csak Bios alapra állítás után. Ha 8 pines a táp csatlakozó akkor 8ast kell rádugni hogy működjön. Ha 8+6os akkor a 8ast elég ,nem kötelező a 6ost is bekötni Sapphire Nitro esetén.
-
varmi2
nagyúr
válasz
kisselandras #30019 üzenetére
Igen 8 pines táp kell neki, 6 kevés.
-
HSM
félisten
válasz
kisselandras #29873 üzenetére
Van rajta egy "Nitro" BIOS, emelt limitekkel, OC-val, 1430Mhz-en, és van egy referencia órajeles, alacsonyabb limites BIOS, 1340Mhz-en.
Sajnos, valamiért az OC órajelekkel ezek az Rx kártyák indokolatlanul magas feszültségeket kapnak (minden gyártó, akár 570, akár 580), amiktől nagyon megnő a fogyasztásuk, miközben sebességben alig gyorsabbak, mint a gyári 1340Mhz-es beállítás, ami lényegesen takarékosabb, alacsonyabb feszültségű működést biztosít. -
turistakolbi
aktív tag
válasz
kisselandras #29863 üzenetére
Azt, hogy egy SZÖRNY
és imádni fogod -
válasz
kisselandras #29803 üzenetére
A fehér LED működése Gigabyte kártyákon:
- Világít: nincs táp bedugva
- Villog: tápellátás probléma, nem tud elég szuflát felvenni a kártya
- Nem világít: nincs gondJavaslom egy másik táppal való játszós próbát. Ha azzal már nem fog villogni, akkor tápcsere lesz szükséges.
A 75°C-ot elérni képes kártyát jó hűtésűnek azért ne csúfoljuk. Nekem anno a GamingX max 72°C-ig futott ki (ezért írtam, hogy szerintem nem jó a hűtés dizájnja), a ROG STRIX pedig eddig max 67°C-t látott. Ez utóbbin semmit nem mókoltam, se feszültség állítás, se venti profil változtatás.
De mielőtt nagyon nekiálltok aggódni, jó lesz az úgy is, a kártya élettartama szempontjából tudtommal 80~85°C alatt javallott tartani.Korábbi hozzászólásokhoz: Használjátok a keresőt kérdés esetén... HSM kolléga már tucatszor leírta az alulfesz módját, linkelte a hozzá készített leírását, és egyes kártya típusokról is írtunk több ízben
-
motown5l
senior tag
válasz
kisselandras #29803 üzenetére
He he 😀
-
Czimby
addikt
válasz
kisselandras #29492 üzenetére
Köszi megpróbálom!
Nekem most a 2-es végű van. -
Daffni2
addikt
válasz
kisselandras #29450 üzenetére
Tisztázzuk már pontosan,hogy mit értesz ventilátor vezérlő alatt?
1.az AMD Radeon settings tartalmazza.
2.A kártyához tartozó AORUS GRAPHICS ENGINE szintén.Más kártyáknál mivel állítható szerinted a ventilátor?
Lehet,hogy dicsérik a nitro+ kártyát,(nem is mondtam,hogy rossz)de pld. a hűtését pont kifogásolják!
Mókolni kell a beállításokkal. -
menpee
aktív tag
válasz
kisselandras #29447 üzenetére
Szerintem a Zero Fan-nal kevered, ami bizonyos maghőmérséklet alatt automatán lelövi a ventiket. Ez a funkció néhány típusnál nincs meg, vezérelhető ventifordulat nélkül viszont elég vicces lenne a hangjuk full hajszárító módban.
-
Daffni2
addikt
válasz
kisselandras #29447 üzenetére
Honnan vetted,hogy nem lehet állítani a ventilátort?
a nitro+ hűtése sokkal rosszabb.
Szerintem az Aorus hűtése az egyik legjobb a VGA-között. -
Daffni2
addikt
válasz
kisselandras #29384 üzenetére
Mi nincs benne??
rostiron nagyon jó kártya.
Itt mostanában nem is értem miért, szinte csak Nitro+ amit emlegetnek sűrűn,mintha nem létezne más jó VGA.
Nekem eddig kizárólag Giga kártyáim voltak,mindegyik tökéletesen működött.Van több olyan is amit ismerősnek adtam el,vagy családban maradt sok éve működnek azóta is hiba nélkül. -
rostiron
őstag
válasz
kisselandras #29382 üzenetére
Hogy érted azt hogy "Oc mod nincs benne" ? itt azt irják OC mode: 1380MHz
-
Devid_81
félisten
válasz
kisselandras #29252 üzenetére
Vegyel uj kartyat es akkor nulla % esely lesz arra, hogy banyaszkartya volt.
Ha hasznaltat veszel akkor az csak az eladon fog mulni, hogy veled tudatja-e vagy sem -
Kolbi_30
őstag
válasz
kisselandras #29245 üzenetére
Van bányász bioszos kártya is, egyenesen a gyárból, annak az elnevezésében szerepel. Ha használtan veszel valamit akkor csak akkor tudod meg, ha akitől vetted megmondja, vagy nem flasheli vissza az eredeti biost.
Második kérdés...setup, ennyi. -
varmi2
nagyúr
válasz
Ha vissza van téve a gyári bios, akkor sehonnan. Ez pont olyan, hogy honnan tudható meg egy használt kártyáról, hogy milyen játékokkal használták előzőleg. Válasz:sehonnan
Más. Ha választhatnék, hogy olyan kártyát veszek, amivel 1 évig bányásztak, vagy 1 évig járszottak. Én a bányászt választanom -
Debilon
addikt
válasz
Másodikra: mondjuk játékon belül átállítod a felbontást?
-
Kolbi_30
őstag
válasz
kisselandras #29172 üzenetére
De a 1050ti fasorban sincs az 580 hoz képest..
-
Kolbi_30
őstag
válasz
kisselandras #29128 üzenetére
Mert a procid szar...régi fős, és nemhajcsaki..
-
SECTORnooB
addikt
válasz
kisselandras #29132 üzenetére
Ha ez ebben a formában igaz, mondjuk még így sem teljesen értem, BFV és a 4 nem egy kutya.
RX580-asod valamilyen hardveres problémával küzd. -
Looserke
őstag
válasz
Ne haragudj, de teljes kaszvaty az írásod...
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Nem teljesen értem, BF4-ig világos.
Azon kívül én lowon játszom 1080p-be, mert így lehet látni a legtöbbet és itt van a legtöbb fps. -
Tibro5
senior tag
válasz
kisselandras #29078 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/re_2019-es_verziot_kapott_a_radeon_software_adrena/hsz_135-135.html
Szóval töltsd le az új ddu-t aztán újraindítás safe mode-ban, ddu driver removal majd egy újabb restart után már menni fog a telepítés. Nekem legalábbis ez megoldotta.
Amúgy van már egy frissebb driver 18.12.3 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Wii U
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest