- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz
hangya7 #38440 üzenetére
A P12 szerintem rettentően drága, de elég kicsi az áramfelvétele ahogy nézem.
Ha túl nagy az áramfelvétele a ventilátornak, egy ilyen, vagy hasonló elosztó hasznos lehet:
[link]Ezzel biztos, hogy nem megy semmi tönkre, eladáskor egyszerűen visszaállítható a gyári állapot.
-
-
HSM
félisten
válasz
hangya7 #38428 üzenetére
Csapnivaló értékek. Nálam a Nitro az 1500rpm-et se éri el, 1350Mhz-en és 1,075V-on, szintén 70 fok magasságában. Ez azért nem kis difi...
A 12-es ventiknek nem látom értelmét, azon a kártyán a borda túl pici. Esetleg belőheted még kicsit magasabb hőfokra és kicsit alacsonyabb feszre és órajelre. 50-100Mhz-et beáldozva drasztikusan csökkenthető a csip étvágya.
-
csiga8
senior tag
válasz
hangya7 #38433 üzenetére
Anno én Scythe slim 10 cm ventiket tettem fel az Accelero hűtésre.
Ideiglenesen vékony kötegelővel, aztán évekig úgy maradt.Az ötlet jó, de azt a műanyag keretet le kell hagyni, amire az fel van csavarozva, annak a helyére kb 1,5 mm-es lemezből hajtani egy tartót, hogy átlósan 1-1 db csavarral ( akár gumi) fel lehessen rögzíteni a ventiket. Így közelebb is kerül a bordához, meg normálian rögzített.
Meg kell nézni mekkora az áramfelvétele a gyári ventinek ( szerintem rá van írva), és ha hasonló áramfelvételűt teszel helyette, és a csatlakozót átforrasztod, majdnem "gyári" lesz.
-
-
hegegabi80
addikt
válasz
hangya7 #38428 üzenetére
Úgy rémlik korábban volt már aki cserélt. Igazándiból vagy gyári ventit tudsz rá venti ebay-ről, vagy mókolsz rá.
De a sima házventinél azzal számolj, hogy vagy alaplapról vezérled, vagy külön átalakítót kell venned, mert nem pont egyforma a csatlakozó.
A mini itx házaknál szokták még ezt csinálni, ha kevesebb a hely, akkor gyári le és a kis házon van rögzítve a 2 db 120-as, és vga-ról vagy alaplapról vezérelve.Vagy valamilyen arctic vga hűtő boltból.
Háznál 2 venit befele 1 kifelé. Esetleg ha nincs odd akkor a helyére mehet a harmadik befújó venti. Talán még ez is segít, de a 70 fok teljesen baráti a piros kártyánál.
A mini 570 pulse nekem is alulfeszelve 70 fok max. -
Csupingo
veterán
válasz
hangya7 #38428 üzenetére
Teszel rá egy ilyet, és nagyon pöpec lesz. Persze nem igazán éri meg anyagilag.
Esetleg pasztázd újra valami jó anyaggal, mondjuk mx4, vagy engedd a kártyát 73 fokig melegedni, akkor is csendesebb lesz.
-
-
válasz
hangya7 #36588 üzenetére
Feltételezem az retten meg aki nem beszül angolul. Páran azért vannak ezzel így, úgy a többség az országban. Persze nem ez a normális azt aláírom.
Meg mondjuk egy isten háta mögött lakó emberkétől nem szívesen vesz az ember semmit, mert holnap már lehet meg sem találod ha valami nem stimmel, aztán mehetsz akár a személyije teljes adatával is a rendőrségre feljelenteni. (Nyilván a te esetedben ahogy írtad, hogy van Amazonos garancia, már más kérdés.) -
-
TIT
veterán
válasz
hangya7 #36562 üzenetére
Az majd kiderül ha berakod és megy vagy nem.
Gondolom bányászott és használt,kérdés milyen állapotban van.kisza25: Ezek után több asust ne vegyél,meg amúgy is elég peches lehetsz,hogy ennyi minden bekrepál.
Nekem 580 pulse van,picit hangos.
Alza haver telótokját nem volt hajlandó visszavenni 14 napon belül. -
Csupingo
veterán
válasz
hangya7 #36456 üzenetére
Arra gondolsz hogy a kártya 75+150W-ot (225) fogyaszt? A tényleges max fogyasztása 150 és 200W között lehet, de ebből az egyik ágból vesz 75W-ot (az alaplapból), a maradékot meg elvileg a másikról (8pin-es tápcsati), ezért belefér mindkét ág terhelhetőségébe.
A teljes gép fogyasztását írtam az első válaszban, direkt kicsit fölé becsülve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged