- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
-
válasz
Dreamshake #29218 üzenetére
Ha nem javitjak es nem tudjak cserelni, akkor az arat kell visszaadni. Lehet, hogy felajanlanak hasonlo erteku cseret, de azt nem vagy koteles elfogadni.
-
Csupingo
veterán
válasz
Mind a kettő hdmi port rossz? Ha nem akarod gariztatni és mondjuk fhd-n használod, akkor elég lehet egy mezei dvi-hdmi vagy dp-hdmi kábel, vagy átalakító is.
-
Speed®
titán
válasz
Ha kényelmetlen lenne gariztatni, szerezz DP-HDMI adaptert és megoldva..
-
Speed®
titán
válasz
Dreamshake #29214 üzenetére
Ha biztosan a VGA csati hibás, gariztasd vagy szerezz DP-HDMI adaptert.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Dreamshake #29214 üzenetére
Alapesetben bármi nem rendeltetésszerűen működik akkor persze mehet gariba,azt nem tudom hogy javítás vagy csere lesz e.Ha tudod nélkülözni kb egy hónapig (általában minimum sajnos)akkor én vissza küldeném.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Dreamshake #28873 üzenetére
Nálam monitoron a harmadik HDMI kábel hozta el a megnyugvást. Nálam sötét kép volt pár másodpercig, netezés vagy videózás közben(youtube). Terhelés (játék) alatt nem nagyon emlékszem rá hogy lett volna.Én is első körben a kártyára gondoltam, utána a monitorra,majd legvégén a legolcsóbban kipróbálható dologra a kábelre esett a választásom.
-
törölt tag
válasz
Dreamshake #28873 üzenetére
Te ez nekem is megvan lehet a samsung tv az oka ám, Nem valami auto frissítés miatt van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest