-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
heavygrip #34112 üzenetére
Jónak tűnik.
1,149V-ból ahogy látom 1,119V lett.
(#34124) CirrMee: Így van. A HDMI-s FreeSync egy extra, tudtommal nem is teljesen szabvány megoldás, ellentétben a DP-ossal. Alapvetően nekem is jobbak a tapasztalataim DP bekötéssel, de nyilván ez monitorfüggő is.
(#34130) viperabácsi: Lekopogom, nálam a 19.5.1 végre ismét jónak tűnik, 4.6.1-es Afterburnerrel szabályozva kizárólag a ventit, és OverdriveNTool 0.2.7-el a GPU-t.
-
-
-
GuineaPigMan
tag
válasz
heavygrip #33183 üzenetére
Ugyanilyen kártyám van, csak 4GB-os verzió. Nekem alapjáraton Ctrl+Shift+O gomb kombináción van a monitorozás, és Ctrl+Shift+L kombinációval lehet váltani, hogy FPS-t is mutasson, ha játék közben vagy. Nekem 75 hőfok volt a legmagasabb, de akkor már 2000 körül ment a venti, viszont ez utóbbiban nem tudok segíteni.
-
HSM
félisten
válasz
heavygrip #31788 üzenetére
Vagy beállítod mondjuk 1Ghz-re a max órajelét az 580-nak automata feszültséggel, ha már úgyis berakod... Máris elfelezted a fogyasztását, és reggelire megeszi úgy is a 1050-et....
Csak arra kell figyelni, ne akadjon fenn a Memory P2 feszültség miatt 0,95V-on a GPU feszültség. Mondjuk úgy is durva csökkentés már. Millió posztom van ilyesmi témákról a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest