- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
válasz
patex1983 #13971 üzenetére
Az is lehet, csak akkor az eddigi időszakban miért nem jelentkezett a probléma? Eddig is volt mozgatva a szgép asztal takarításkor. Csak pont most jön elő, hogy bepattintottam egy vga-t? Egyébként mióta rádugtam a tápkábelt az előbb, azóta már harmadszor indítom újra, direkt, és most eddig indul rendesen. Bár tegnap előtt mikor beépült a kártya, akkor is indult legalább négyszer aznap, másnap reggel meg se kép, se hang..
-
herrká
senior tag
Sziasztok! A milyen vga-t topikból jöttem a problémámmal!
Az ott kapott ajánlás szerint, vettem egy a Sapphire HD7850-et a gépembe. I3-3550, 8GB Ram, FSP 450W táp. Eddig az alaplapi vga-val működtettem.
Beszereltem az új vga-t, minden szép és jó! Legújabb driver fel stb. Ez volt tegnap előtt.Tegnap indítanám a gépet, semmi. Megnyomom a bekapcs gombot és csend. Víz kever, asztal kifordít, gép hátulján táp vezeték stb., megmozgat, új indítási próba - megy minden. Öröm! Gép kikapcs, asztal visszafordít, új indítás semmi! Az előbbi eljárás megismétel, megy! Leállít, asztal vissza, több próba is, jó! Öröm!
Ma reggel indítás, semmi! Asztal és vezeték rángatás, indul! Mi lehet a probléma???Egyébként adtak hozzá egy kb., 25cm-es csatlakozót. Egyik vége 4 pines, de abból 3 van bekötve, a másik vége ha jól emlékszem 6 pines, de abból két csati rövidre van zárva - magyarul - egyikből kijön a madzag, és visszakanyarodik a másikba. Ezzel kötöttem be a gépbe, a táp egy szabad 4 pinesére dugva.
Viszont a tápon is van egy ugyanolyan 6 pines csati, mint ami bemegy a kártyába, de ott mind a 6 csatihoz vezeték megy a tápból. Így azt nem mertem közvetlen rákötni a kártyára.
Szerintetek nem lenne baja, ha azzal kötném rá? ( A másik topikban azt mondták, nyugodtan, sőt, kössem rá a táp vezetékére közvetlenül! Modjuk ez az indulási problémámat nem igen oldja még meg!)Köszi a segítséget és bocs, a regényért, de nem értek a géphez, én csak használom....
MOD: a 13910-es hsz-ben szereplő adattáblát hogyan lehet előhozni? Szeretném az OpenCL-t engedélyezni. Sony Vegas rendereléshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest