- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
tboy93 #40779 üzenetére
És ez így nézne ki 8 magos FX-el.
A VGA ugyan az.Azért az jól látszik, hogy a graphics score azonos, tehát "kihajtja a procid", az más kérdés, hogy a proci pontszám és a fizika kevesebb...
-
rígel
őstag
válasz
tboy93 #40777 üzenetére
Valami ilyesmit kellene kapnod:3dmark 11 score
-
Steve198310
őstag
válasz
tboy93 #40734 üzenetére
Lássuk az eredményed
akkor kiderül
alap,gyenge procival -
Dany007
veterán
válasz
tboy93 #40738 üzenetére
Hmm tehát akkor random a dolog.
Én csak azért akarom a Vaport hogyha már ezt az általam nem preferált márkát választom, akkor ne a legolcsóbbat vegyem belőle.De mivel ez a márka a legkisebb / legkeskenyebb ez lenne nekem a legideálisabb. De egy fokkal nyugodtabb vagyok most, köszönöm!
-
Pancsermeste
őstag
válasz
tboy93 #40670 üzenetére
Akkor kb. ugyan az, mint nálam. Én egyből GPU 1150MHz-el indítottam, de nem volt stabil, így nem is kísérleteztem többet, mert ebből min. 50MHz-et illik visszavenni, ami ugye csak 1100MHz, ez alig több, mint a gyári OC.
Mivel feszt semmiképp nem akarok emelni, így marad a gyári beállításokon.(#40671) rígel : Neked milyen is a sima 270-esed?
Kicsit bánom már, hogy nem a Giga 270-est vettem BF4-el, 8K-val olcsóbban, valószínűleg tudta volna az is ezt a teljesítményt, és a hűtője sem hiszem, hogy hangosabb lenne..... -
do3om
addikt
válasz
tboy93 #39785 üzenetére
Lehet a CPU-VGA limit zavart be.
Csökkented a felbontást így a vga kevesebbet dolgozik, mivel a megjelenített képponttok száma csökken. Ezért nagyobb sebességre képes (persze mindig van egy határ) amit követnie kel a CPU-nak is ha bírja.
De hiába van pl. CPU limit, vagyis a VGA gyors lenne csak a proci lassabb mellette. Olyan nem fordulhat elő hogy kevesebb lesz az FPS ha felbontást csökkentesz. (esetleg programhiba). Hanem nem fog nőni, a cpu kihasználtság megugrik a vga leesik. A sebesség marad csak a CPU-VGA terhelés arány változik.
Ilyenkor van az hogy nem érdemes csökkenteni a felbontást mert az FPS szinte fix lesz.De ezzel lehet tisztában vagy és csak elnézted.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
tboy93 #39652 üzenetére
A 7870 még az i5 2500-al együtt volt, akkoriban nagy volt a PS4 iránti lelkesedésem és downgrade-eltem a gépemet egy A10 5800K-ra. Azóta kiderült h premierre gyk. nulla játék jön ps4-re, így venni akartam egy karit az 5800k mellé. Eredetileg 260x-et akartam plusz BF4-et, de így sokkal jobban jártam
diegho: az MSI 5k-val drágább volt, a procim mellé már felesleges lett volna erősebb kártya. iPonban vettem egyébként, 50k volt.
-
Dany007
veterán
válasz
tboy93 #39578 üzenetére
Az pech.
Én mindig úgy gondoltam ha már kibír 1 évet gond nélkül, akkor akár 5-öt is.
Márpedig szvsz amelyik termék jól meg lett tervezve, minőségibb alkatrészekből lett készítve és nem gyári hibás és nincs szarráhajtva az azért kibír egy 4-5-6 évet legyen szó bármiről is. -
desert_camo
tag
válasz
tboy93 #38813 üzenetére
Szia!
Hasonló konfigom van, mint neked:
amd phenom ii 965be
sapphire 7870
annyi különbséggel, hogy most plusz 2 HDD üzemel, egy 450W-os táppal! Szóval nem kell hinni ezeknek a minimum 500w-os rendszerkövetelményeknek (persze ha minőségibb darabot használsz )
előtte én is 5770et használtam (na meg rövid ideig 7770et), de a különbség óriási lesz játékoknál, nem fogod megbánni, hogy váltottál, az biztos. BF4 jelenleg high/ultra beállításokon megy, pedig 64-en rohangálunk a pályán (1680*1050) a kártyához adnak ajándékba tápcsati átalakítót. -
Repsol600
addikt
válasz
tboy93 #38813 üzenetére
Megbízható, nincs semmi gond ezzel a típussal.
Elég neki, molex - 6pin tápátalakítót adnak is hozzá, tehát tudod használni ezzel a táppal is.
A procit azért rendesen meg kell rántani hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Crohn betegség
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest