- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed3r_X_ #45801 üzenetére
A 400-as PNF elég régi, de a Hexa szinte új. Meg az is gyanús, hogy mindig a windows üdvözlő képernyő után fagy le, akkor nem hinném, hogy olyan nagy lenne a terhelés.
Próbáltam a 350-es PNF-el is, ami ebben a pillanatban is gond nélkül viszi a másik 270x-et bármilyan terhelés alatt, és úgy is ugyanez volt.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #45789 üzenetére
Szerintem mondani bármit lehet.
8 nap alatt elvert majd fél millát amit itt nyúlt le, tip-mixen. (elmondása szerint)
Na most 1. nap nem bánta meg...2. nap nem bánta meg......9. nap megbánta?Nyilván ha bejön a tip mix és nyer, akkor mindenkit kártalanít és pénze is marad, happy minden. Lehet ez volt a terv. Na de a nyerési eséjeket józan paraszti ésszel átgondolva, ki vág bele ilyen baromságba?
Én csak azon csodálkozom milyen higgadtan beszélgetnek vele a károsúltak, no meg azon, hogy egyáltalán be tud még lépni a nickkel.
-
CirrMee
addikt
válasz
Ed3r_X_ #45745 üzenetére
Hivatalosan lehet gyártó által kiadott BIOS -t felrakni. Az már más lapra tartozik, hogy a drága honfitársaink bármibe belekötnek, csak hogy dolgozni ne kelljen nekik. Vagy csak jót tesz a közérzetüknek, hogy mással kib*szhatnak...
És igen, éppen ezért magyar üzletben soha nem mondunk olyat, hogy BIOS -t cseréltünk, lekaptuk a hűtőt pucolás vagy pasztázás miatt, stb.
-
Picturemaker
őstag
válasz
Ed3r_X_ #45636 üzenetére
Nekem volt a 9800GTX-en és 250GTS-en. Nem potyogtak le. Anno alaplapra is tettem, mert nem volt gyári hűtés a VRM résznél (olyan bután voltak az alkatrészek, hogy a kapható VRM hűtők nem fértek el) és onnan sem potyogott le. Lehet, hogy szerencsém volt. Scythe és Coolink "hűtőcskék" voltak.
Persze a ragasztott cuccok csak saját felelősségre. -
perge666
veterán
válasz
Ed3r_X_ #45455 üzenetére
Először nekem is egy 1GB-osat ajánlottak,de aztán nézelődtem tovább,és rátaláltam a mostanira.
Meg igazából 7870-et szerettem volna,de személyesen nem tudtam venni a környéken,előző héten adtak el 2db-ot is,meg 10-12 000 ft-al többe is kerültek volna!Dark KillerX : Köszönöm.
Tegnap már teszteltem,tényleg érezhető a különbség. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Ed3r_X_ #45335 üzenetére
Az sok szerintem!
Én több perces benchmarkok közben néztem.
Kb. 15-20 perc is volt, teljes terhelés alatt 57 volt a max.
56-57 között ugrált. Lehet 1 óra után feljebb menne, de addig jól tartotta.
Ráadásul nekem Giga gyári OC-s kártyám van, szóval lehet kicsit még jobban
melegszik a gpu, mint a referencia modelleknek. Bár a hűtő meg 3 ventis, lehet jól teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest