- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
misiizsai #51313 üzenetére
Ne csüggedj, ez AMD ficsőr
(hogy húzná az anyjába a driver író az összeset amije van) Ez ilyen és így is marad szerintem egy darabig. Nekem mióta megvettem és beüzemeltem a 14.4-es kártyával, azóta ilyen. Már kikapcsoltam a PCIe energia megtakarítást és mot a zerocore disable kis progival próbálkozom, ami talán beválik. Azért csak próbálkozom, mert elég ritkásan jött elő eddig is ez a marhaság, de mióta feltettem ezt a kis segédprogit, azóta nem jött elő a hiba.
-
Norbika88
senior tag
válasz
misiizsai #49836 üzenetére
Nekem giga van, teszi a dolgát.
Hűvös, halk egészen 75% venti fordulatig, de nagyobb fordulat nem is kell mert hőmérsékletben már nem okozz drasztikus változást.Tuningolni nekem nem sikerült módolt bios-sal se, EnterR kolégának igen
.
F2-es biosal kell kérni, vagy fel frissíted.FPSekről nem írnék azt találsz youtubon is.
Szívem szerint vennék még egyet CF be. -
Steve198310
őstag
-
marquuard
veterán
válasz
misiizsai #46758 üzenetére
Írnak pár "megoldást":
-Csökkentett módban Driver Fusion programmal törölni a drivert, majd restart és 13.12 drivert fel.
-Tápegység gyenge neki, vagy nem ad elég feszültséget azon az ágon, amelyik a VGA-ra közvetlen csatlakozik
-VRAM hiba, tehát szoftveresen ezen nem lehet segíteni, vissza kell küldeni garanciára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest